Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: Επισκευη παλιού παλιού ή αγορά καινούριου?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από masterone Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντησεις θα φτιαξω το modenas γιατι για να κανω απόσβεση απο το καυσιμο την αγορα καινούριου παπιου θα χρειαστουν τουλαχιστον 30.000χλμτρα
    Κόψε κάτι γιατί θα σφάξω όλο το χωριό...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Εν τω μεταξυ 30.000χλμ θα σου βγάλει και το επισκευασμένο άνετα.

Μέλος Το avatar του/της runner
    Και εγω μαλλον προς την επισκευη θα κοιτουσα. Κοιτα την πραγματικη καταναλωση ενος μοντελου που σε ενδιαφερει και βαλε τα κατω ποσο κέρδος βενζινης θα εχεις στο χρονο πανω και αρα ποσα χρονια θα χρειαστεις για την αποσβεση μιας καινουριας αγοράς

Επισης εχω ενα Vstrom 650 του 21 το οποιο μπορει να ειναι πολύ οικονομικό με νορμαλ ταχυτητες το ριζνω ανετα στα 4λ/100 ...
    Θα σταθω όμως και σε αυτο, πως γενεν αυτο; Σε κατηφορα το πηγαινες και το επεστρεφες με οδικη; Τα 4l τα πιανει οταν κλεινεις το γκαζι. Να μου ελεγες 5 να το δεχτω, αλλα τα 4 ειναι εξωπραγματικο για το vstrom.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Εν τω μεταξυ 30.000χλμ θα σου βγάλει και το επισκευασμένο άνετα.
    Εφοσον γινει σωστη επισκευη θεωρω πως ναι αν και το μοτερακι αυτο αντεχει πολλες χιλιαδες χλμτρα εφοσον συντηρηθει σωστα και την πρωτη φορα π μ βαρεσε μοτερ εφταιγε μάστορας απλα επειδη δεν το πολυκινουσα δεν ασχοληθηκα να μου το φτιάξει
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από runner Προβολή μηνύματος
    Και εγω μαλλον προς την επισκευη θα κοιτουσα. Κοιτα την πραγματικη καταναλωση ενος μοντελου που σε ενδιαφερει και βαλε τα κατω ποσο κέρδος βενζινης θα εχεις στο χρονο πανω και αρα ποσα χρονια θα χρειαστεις για την αποσβεση μιας καινουριας αγοράς

Θα σταθω όμως και σε αυτο, πως γενεν αυτο; Σε κατηφορα το πηγαινες και το επεστρεφες με οδικη; Τα 4l τα πιανει οταν κλεινεις το γκαζι. Να μου ελεγες 5 να το δεχτω, αλλα τα 4 ειναι εξωπραγματικο για το vstrom.
    Με 90-100 χλμτρα σταθερα χωρις αποτομες επιταχύνσεις ειναι πολυ κοντα στα 4. Το εχω παει και παρακατω στα 3.5 αλλα με οδηγηση λες και οδηγουσα παπι χωρις να ξεπερναω τα 90χλμτρ/ωρα. Αλλα ενταξει το 3.5 ειναι κουραστικο αλλα το 4-4.2 ειναι εφικτό

Μέλος Το avatar του/της runner
    Με 90-100 χλμτρα σταθερα χωρις αποτομες επιταχύνσεις ειναι πολυ κοντα στα 4. Το εχω παει και παρακατω στα 3.5 αλλα με οδηγηση λες και οδηγουσα παπι χωρις να ξεπερναω τα 90χλμτρ/ωρα. Αλλα ενταξει το 3.5 ειναι κουραστικο αλλα το 4-4.2 ειναι εφικτό
    Ναι όντως και σε μένα (ιδιο μοτόρι) με 90-100 σε ισιο δρομο (χωρίς κόντρα άνεμο) εκεί στο 4αρι θα παιξει αλλα δεν εχω καταφερει να βγαλω γεμισμα με τετοιο avg, μονο στιγμιαία τα βλέπω. Αλλά και 3,5; Εισαι ηρωας!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Πάντως 400 χλμ τη βδομάδα, σημαίνει 80 τη μέρα, δε ξέρω αν ένα παπί είναι το ιδανικό όχημα για τέτοια πήγαινε έλα σε καθημερινή βάση

Μέλος
    Αν διαθέτει όλα του τα πλαστικά σε σχετικά καλή κατάσταση, το μοτέρ οτι και να εχει, λογικά πάνω απο 300-400ε δεν θα θέλει.
    Απο εκεί και πέρα κοιτάς αμορτισερ-λαστιχα-φρένα. Είναι πολύ οικονομικά όλα αυτά. Επίσης αμα του φτιάξεις και καμια σέλα ψιλοανατομική με κανα 50-80αρι (φτάνει και εως 130ε...). Τότε θα είναι ενα πραγματικό εργαλείο στην μετακίνηση σου εντός πόλης...

btw με το παπί(καρμπύρατερ) καίω 4λ ανά 100-130χλμ....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά καινούριου Scooter
    από hectorlev στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2021, 08:27
  2. Αγορα καινουριου 1000 ή 750?
    από konsttanttinos στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2009, 01:17
  3. Αγορα καινουριου,φθηνου scooter 125cc
    από iliasthess στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2008, 18:28
  4. επιτελους αγορα καινουριου κρανους..
    από 675 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2007, 23:34
  5. Ενφιαφέρομαι για αγορά καινούριου 50αριού
    από OzimBa στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2006, 21:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ