Αυτό που έχει σπάσει διαγώνια, έγινε από cbr 600 f4![]()
Παιδικός φίλος, πεθάναμε στα γέλια.
Γιάννη μην μασάς μια ώρα το σπάσιμο και 2 ώρες το μάζεμα
Σκούπα φαράσι σφουγγαρισμα
Βενζινοκολα και μετά κόλα πάνω οντουλε άλλη μια λύση που πιστεύω ότι θα λειτουργήσει καλύτερα από το αυτοκόλλητο
Αλλα τσάμπα υλικά και έξοδα
Μην ξεχάσεις να φοράτε όλοι προστατευτικό εξοπλισμό. Ειδικά γυαλιά, προστατευτικό κράνος, μακριά ρούχα που σκίζονται δύσκολα, μπότες με προστασία δακτύλων, γάντια. Θα φύγουν προς διάφορες κατευθύνσεις γυαλιά, ενδεχομένως μεγάλου βάρους και με αιχμηρές ακμές.
Και φυσικά να υπάρχει κάποιος στον δρόμο για να ελέγχει για περαστικούς.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Στη θέση σου Γιάννη θα κρέμαγα παλιές κουβέρτες ή παπλώματα από μέσα για να μην σκορπίσουν στον χώρο και θα την έσπαγα απ' έξω προς τα μέσα με ματσακόνι. Σιγά σιγά ξεκινώντας από πάνω και δεν πειράζει αν δεν γίνει όλη με την μια, κομμάτι κομμάτι.
Θα καθάριζα τον δρόμο και μετά στο άλλο κομμάτι και τέλος τον μέσα χώρο. Αλλά και 4μμ είναι θέμα, πολλά και βαριά, ό,τι και να βάλεις, (ταινία, βενζινόκολλα) δεν θα συγκρατήσουν ένα μεγάλο κομμάτι νομίζω, γι' αυτό ματσακόνι, για να γίνεται θρύψαλα και θα πάρει ώρες για να την κατεβάσεις.
Ααααψού!
Επίσης, βάλε και στερέωσε με τίποτα ντενεκέδες ξύλα, κόντρα πλακέ ή ό,τι άλλο βρεις για να μην σκορπίσουν πολύ στο δρόμο και από μέσα, θα κάνεις ένα V και τα θρύψαλα θα πέφτουν εκεί μέσα.
Έχε back up τον κολλητό να σκουπίζει και εναλλάξ μεταξύ σας μόλις βαρεθεί κάποιος αυτό που κάνει.
Ααααψού!
Μπορεί να ειναι και βλακεία
Αν κάθε 2Χ2 κομματι το καλύπτεις απέξω με μουσαμά και το βαρεσεις με βαριά, δεν θα πέσουν τα θρύψαλα μόνο μέσα;
Ναι αλλά τι μουσαμάς θα είναι για να μην τον σκίσουν; πως θα τον στηρίξεις.. μια χαρά ιδέα αν σου βρίσκεται
το υλικό θα δούλευε και αυτό νομίζω.
Το σκεφτηκα εντελώς απλοικά, στηριγμα απεξω σα κουρτίνα, όχι τεντωμένος, με κατι σαν αυτον που εχουν στις καρότσες και τα τρεηλερ. Ή κάποιο τεντόπανο.
Το ζητουμενο δεν ειναι να μην σκιστεί, αλλά να μην πέσει κανενα κομματι προς τα έξω και φυσικά να προστατέψει εσένα.
Θα περίμενα ότι ενα κομμάτι θα άντεχε για μερικά παράθυρα πριν σκιστεί και αχρηστευτει.
Εναλλακτικά, κάποιος τζαμάς δεν αναλαμβάνει και τέτοιες εργασίες; Έχεις πάρει προσφορά;
Αυτό με την κουβέρτα ή μουσαμά, φαίνεται η καλύτερη λύση. Αν κρέμεται ελεύθερα, δεν νομίζω ότι θα σκιστεί.
Εγώ θα το χτυπούσα από μακρυά με κάποιο κοντάρι, στυλιάρι ή κάτι παρόμοιο, ώστε να μην κινδυνεύσω. Να υπάρχει μία απόσταση.
Πραγματικό, χτύπησε κιόλας σε αυτή τη σκηνή.
Το αρθρο στην αρχή λέει οτι δεν χτύπησε, αλλά μετά εχει φωτό που του φτιάχνουν την καράφλα!
https://www.mixanitouxronou.gr/o-veg...-me-to-kefali/
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!