moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Δεν ειδα το βίντεο, εμπιστεύομαι τα γραφόμενα των παλαιοτερων και θυμήθηκα το θέμα που άνοιξες για τις γρήγορες βολτες που είχαμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας
Το δρόμο τον μοιραζόμαστε, αν δεν γίνεται αυτό μέσα στα πλαίσια του κοκ κάποιος ενδέχεται να κινδυνέψει. Οτιδήποτε αλλο δεν προάγει μοτοσυκλετισμο, αλλά καφρίλικι.
Το έχουμε ξαναπεί για τους πολύ γΛηγορους που δεν αρκούνται σε αυτο, υπάρχει το αυτοκινητόδρομιο των Σερρών, φορέστε τηλεμετρία και αμοληθείτε
Για να υπάρχει ελευθερία μετακίνησης ο δρόμος πρέπει να μοιράζεται δίκαια σε όλους και σε όλα
Δηλαδή εσείς τηρείτε ευλαβικά τον ΚΟΚ , στον επαρχιακό δρόμο δεν παραβαίνετε ποτέ τα όρια ταχύτητας, στις διασταυρώσεις κόβετε και πηγαίνετε με 30 ή 50 ανάλογα, δεν έχετε πατήσει ποτέ διπλή γραμμή , δεν έχετε περπατήσει στο κηφισό ανάμεσα στα αυτοκίνητα που απαγορεύεται , δεν έχετε παραβιάσει ποτέ στοπ σε ένα βουνό επάνω σε μία διασταύρωση σε ένα χωριό , δεν έχετε κάνει ούτε ένα μέτρο χωρίς κράνος κλπ κλπ κλπ.
Το που θα πάω να κάνω τη βόλτα μου είναι δικό μου θέμα, επίσης πολύ σωστά μου προτείνετε τους όρους της βόλτας.
Αν δεν αρέσει σε κάποιους δικό τους θέμα.
Και μη μπουλάτε το παραμύθι ότι νοιάζεστε για τους άλλους , διότι έχετε ή δεν καταπατήσει τον ΚΟΚ πάρα πολλές φορές στα χρόνια που οδηγάτε μηχανή .
Έτσι δεν είναι; Η μήπως υπάρχει έστω και ένας πού τηρει τον ΚΟΚ;
Και για να μην βιαστείτε δεν υπάρχει λίγο ή πολύ παράνομος...
Τελευταία τροποποίηση από Val75; 09/11/2024 στις 16:16.
Δεν είναι όλες οι παραβάσεις του ΚΟΚ το ίδιο επικίνδυνες. Αν γυρίσει κάποιος που παραβιάζει φανάρια κατ' εξακολούθηση (πχ ένας ποδηλάτης, τυχαίο παράδειγμα) και μου πει ότι είμαι κι εγώ παράνομος επειδή κάνω διήθηση, θα φάει κουτουλίδι στη μύτη.
Σχετικά με το βίντεο, δεν ξέρω αν πρέπει να σχολιάσω πρώτα την εξαιρετικά κακή οδήγηση ή το σηματάκι ντουκάτι.![]()
![]()
![]()
![]()
Life begins at 45°.
Ειτε λοιπον περασεις με κοκκινο και εχεις παπι, ειτε το κανεις μια φορα ή το κανεις κατ εξακολουθηση, το ιδιο προστιμο θα πληρωσεις αγαπητε. Το Duco δεν το πιανεις ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα. Την κριτικη κρατα την για τον ευατο σου και οποτε θες ελα να σου πατησω κανα δυο μπιφτεκια στο βουνο...
Τι μηχανακι εχεις δεν ξερω, μιας κ στο προφιλ σου δεν αναφερεις (ποιος ο λογος σε ενα forum που ασχολειται με μοτο???) αλλα αν νομιζεις οτι μας χωρζιζουν 500 χλμ ευχαριστως να τα κοψουμε στη μεση και σε αφηνω να διαλεξεις το μερος. Μετα θα εχεις το δικαιωμα να πεις την γνωμη σου , οπως βεβαια κι εγω.
Μια βολτα ειπαμε να παμε και μου εχετε σπασει τα καρυδια, ω ρε τι καρυδοσπαστες ειστε ! Κορυφαιοι !!!!!!
(περιμενω απαντησεις , αντε γιατι μονο για γεφυρακια λιμνες πεταλουδες και μπριζολες μιλατε και μηχανη στο βαθος κηπος.... αχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχα)
Δε μίλησε κανείς για πρόστιμα. Αν ήθελα "ντούκο", θα είχα ντούκο. Όταν εκτίθεσαι μόνος σου, οφείλεις να δέχεσαι και την κριτική. Δηλαδή έχεις σηματάκι ντουκάτι στα βίντεό σου, typical ducati attention whore, είναι λίγο αστείο να γράφεις ότι δεν τρέφεσαι από την κριτική.
Επιφυλάσσομαι για τα μπιφτέκια. Στην επόμενη ετήσια ίσως.![]()
Κατά τ' άλλα, έλα, σε έφτιαξα, αυτό έλειπε για να μη ζορίζεσαι.
![]()
Life begins at 45°.
Μην ανοίγεσαι και πολύ χωρίς να ξέρεις με ποιον μιλάς εδώ μέσα πιλότε...υπάρχουν εκεί έξω πολλοί πολλοί άνθρωποι που είναι πιο γρήγοροι από σένα και χωρίς να κάνουν μαιμουδιες στο δρόμο και απλά είναι σεμνοι και δε κάνουν βούκινο ότι σε έχουν παντού και με το ένα χέρι και ας μην ξέρω το επίπεδο σου που αν κρίνω απ το βίντεο μιας και ψήνεσαι για κριτική είναι κάτω από το μετριο απλα πιεζεις πανω απο το οριο σου προς χάριν επίδειξης και views(my two cents)..
Δεν γνωρίζω την ηλικία σου αλλά γράφεις σαν πιτσιρίκος που ψάχνει αφορμή να δείξει το φοβερό του ταλέντο στην οδήγηση οπότε δε θα μπω σε άλλα μονοπάτια...θα σου προτείνω λοιπόν να παρατήσεις το δρόμο αν σ αρέσει η ταχύτητα και μιας και είσαι βόρειος απ ότι κατάλαβα μπαίνε μόνο στις Σέρρες με ένα τρακμπαικ και βγάλε οοοοολοοο το άχτι σου εκεί....
Καλούς δρόμους...α και που σαι ότι σου πε ο πλιτς για τις παραβάσεις εεε χ 100.....όλοι κατι έχουμε κάνει οπότε ουδείς το λίθο κλπ αλλά δες πάλι τι σου λέει...
Throttle that mysterious friend of ours
ρε ειστε τρελοι; τι πιστες λετε;
εκει πως να πεις μετα
" ελα παιδακι σε εχω για πρωινο παντου με την ντουκαταρα μου"
οταν υπαρχει το χρονομετρο...
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan