Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: Τι να μην κάνετε ενώ οδηγείτε – όλα σε ένα βίντεο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Paulo.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	37,0 KB 
ID:	457899
    κοιτα, και λίγο χώμα είναι θεμιτό...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RaGe_Raptor Προβολή μηνύματος
    κοιτα, και λίγο χώμα είναι θεμιτό...
    μόνο αν έτυχε να κοιτάξεις έξω

αν κοιτάς συνεχώς λάθος, τότε δεν είναι

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    μόνο αν έτυχε να κοιτάξεις έξω

αν κοιτάς συνεχώς λάθος, τότε δεν είναι
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Val75 Προβολή μηνύματος
    πιθανον για σενα...

anyway
    The Dirty Harry

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    πιθανον για σενα...

anyway

Δεν ειδα το βίντεο, εμπιστεύομαι τα γραφόμενα των παλαιοτερων και θυμήθηκα το θέμα που άνοιξες για τις γρήγορες βολτες που είχαμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας

Το δρόμο τον μοιραζόμαστε, αν δεν γίνεται αυτό μέσα στα πλαίσια του κοκ κάποιος ενδέχεται να κινδυνέψει. Οτιδήποτε αλλο δεν προάγει μοτοσυκλετισμο, αλλά καφρίλικι.

Το έχουμε ξαναπεί για τους πολύ γΛηγορους που δεν αρκούνται σε αυτο, υπάρχει το αυτοκινητόδρομιο των Σερρών, φορέστε τηλεμετρία και αμοληθείτε

Για να υπάρχει ελευθερία μετακίνησης ο δρόμος πρέπει να μοιράζεται δίκαια σε όλους και σε όλα

Super Sunday Blast Το avatar του/της Val75
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Δεν ειδα το βίντεο, εμπιστεύομαι τα γραφόμενα των παλαιοτερων και θυμήθηκα το θέμα που άνοιξες για τις γρήγορες βολτες που είχαμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας

Το δρόμο τον μοιραζόμαστε, αν δεν γίνεται αυτό μέσα στα πλαίσια του κοκ κάποιος ενδέχεται να κινδυνέψει. Οτιδήποτε αλλο δεν προάγει μοτοσυκλετισμο, αλλά καφρίλικι.

Το έχουμε ξαναπεί για τους πολύ γΛηγορους που δεν αρκούνται σε αυτο, υπάρχει το αυτοκινητόδρομιο των Σερρών, φορέστε τηλεμετρία και αμοληθείτε

Για να υπάρχει ελευθερία μετακίνησης ο δρόμος πρέπει να μοιράζεται δίκαια σε όλους και σε όλα
    Δηλαδή εσείς τηρείτε ευλαβικά τον ΚΟΚ , στον επαρχιακό δρόμο δεν παραβαίνετε ποτέ τα όρια ταχύτητας, στις διασταυρώσεις κόβετε και πηγαίνετε με 30 ή 50 ανάλογα, δεν έχετε πατήσει ποτέ διπλή γραμμή , δεν έχετε περπατήσει στο κηφισό ανάμεσα στα αυτοκίνητα που απαγορεύεται , δεν έχετε παραβιάσει ποτέ στοπ σε ένα βουνό επάνω σε μία διασταύρωση σε ένα χωριό , δεν έχετε κάνει ούτε ένα μέτρο χωρίς κράνος κλπ κλπ κλπ.
    Το που θα πάω να κάνω τη βόλτα μου είναι δικό μου θέμα, επίσης πολύ σωστά μου προτείνετε τους όρους της βόλτας.
    Αν δεν αρέσει σε κάποιους δικό τους θέμα.
    Και μη μπουλάτε το παραμύθι ότι νοιάζεστε για τους άλλους , διότι έχετε ή δεν καταπατήσει τον ΚΟΚ πάρα πολλές φορές στα χρόνια που οδηγάτε μηχανή .
    Έτσι δεν είναι; Η μήπως υπάρχει έστω και ένας πού τηρει τον ΚΟΚ;
    Και για να μην βιαστείτε δεν υπάρχει λίγο ή πολύ παράνομος...
    Τελευταία τροποποίηση από Val75; 09/11/2024 στις 16:16.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Δηλαδή εσείς τηρείτε ευλαβικά τον ΚΟΚ , στον επαρχιακό δρόμο δεν παραβαίνετε ποτέ τα όρια ταχύτητας, στις διασταυρώσεις κόβετε και πηγαίνετε με 30 ή 50 ανάλογα, δεν έχετε πατήσει ποτέ διπλή γραμμή , δεν έχετε περπατήσει στο κηφισό ανάμεσα στα αυτοκίνητα που απαγορεύεται , δεν έχετε παραβιάσει ποτέ στοπ σε ένα βουνό επάνω σε μία διασταύρωση σε ένα χωριό , δεν έχετε κάνει ούτε ένα μέτρο χωρίς κράνος κλπ κλπ κλπ.
    Το που θα πάω να κάνω τη βόλτα μου είναι δικό μου θέμα, επίσης πολύ σωστά μου προτείνετε τους όρους της βόλτας.
    Αν δεν αρέσει σε κάποιους δικό τους θέμα.
    Και μη μπουλάτε το παραμύθι ότι νοιάζεστε για τους άλλους , διότι έχετε ή δεν καταπατήσει τον ΚΟΚ πάρα πολλές φορές στα χρόνια που οδηγάτε μηχανή .
    Έτσι δεν είναι; Η μήπως υπάρχει έστω και ένας πού τυρει τον ΚΟΚ;
    Και για να μην βιαστείτε δεν υπάρχει λίγο ή πολύ παράνομος...
    πιθανον για σενα...

anyway
    The Dirty Harry

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν είναι όλες οι παραβάσεις του ΚΟΚ το ίδιο επικίνδυνες. Αν γυρίσει κάποιος που παραβιάζει φανάρια κατ' εξακολούθηση (πχ ένας ποδηλάτης, τυχαίο παράδειγμα) και μου πει ότι είμαι κι εγώ παράνομος επειδή κάνω διήθηση, θα φάει κουτουλίδι στη μύτη.

Σχετικά με το βίντεο, δεν ξέρω αν πρέπει να σχολιάσω πρώτα την εξαιρετικά κακή οδήγηση ή το σηματάκι ντουκάτι.
    Life begins at 45°.

Super Sunday Blast Το avatar του/της Val75
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δεν είναι όλες οι παραβάσεις του ΚΟΚ το ίδιο επικίνδυνες. Αν γυρίσει κάποιος που παραβιάζει φανάρια κατ' εξακολούθηση (πχ ένας ποδηλάτης, τυχαίο παράδειγμα) και μου πει ότι είμαι κι εγώ παράνομος επειδή κάνω διήθηση, θα φάει κουτουλίδι στη μύτη.

Σχετικά με το βίντεο, δεν ξέρω αν πρέπει να σχολιάσω πρώτα την εξαιρετικά κακή οδήγηση ή το σηματάκι ντουκάτι.
    Ειτε λοιπον περασεις με κοκκινο και εχεις παπι, ειτε το κανεις μια φορα ή το κανεις κατ εξακολουθηση, το ιδιο προστιμο θα πληρωσεις αγαπητε. Το Duco δεν το πιανεις ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα. Την κριτικη κρατα την για τον ευατο σου και οποτε θες ελα να σου πατησω κανα δυο μπιφτεκια στο βουνο...
    Τι μηχανακι εχεις δεν ξερω, μιας κ στο προφιλ σου δεν αναφερεις (ποιος ο λογος σε ενα forum που ασχολειται με μοτο???) αλλα αν νομιζεις οτι μας χωρζιζουν 500 χλμ ευχαριστως να τα κοψουμε στη μεση και σε αφηνω να διαλεξεις το μερος. Μετα θα εχεις το δικαιωμα να πεις την γνωμη σου , οπως βεβαια κι εγω.

Μια βολτα ειπαμε να παμε και μου εχετε σπασει τα καρυδια, ω ρε τι καρυδοσπαστες ειστε ! Κορυφαιοι !!!!!!

(περιμενω απαντησεις , αντε γιατι μονο για γεφυρακια λιμνες πεταλουδες και μπριζολες μιλατε και μηχανη στο βαθος κηπος.... αχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχα)

Ειτε λοιπον περασεις με κοκκινο και εχεις παπι, ειτε το κανεις μια φορα ή το κανεις κατ εξακολουθηση, το ιδιο προστιμο θα πληρωσεις αγαπητε. Το Duco δεν το πιανεις ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα. Την κριτικη κρατα την για τον ευατο σου και οποτε θες ελα να σου πατησω κανα δυο μπιφτεκια στο βουνο...
    Τι μηχανακι εχεις δεν ξερω, μιας κ στο προφιλ σου δεν αναφερεις (ποιος ο λογος σε ενα forum που ασχολειται με μοτο???) αλλα αν νομιζεις οτι μας χωρζιζουν 500 χλμ ευχαριστως να τα κοψουμε στη μεση και σε αφηνω να διαλεξεις το μερος. Μετα θα εχεις το δικαιωμα να πεις την γνωμη σου , οπως βεβαια κι εγω.
    Δε μίλησε κανείς για πρόστιμα. Αν ήθελα "ντούκο", θα είχα ντούκο. Όταν εκτίθεσαι μόνος σου, οφείλεις να δέχεσαι και την κριτική. Δηλαδή έχεις σηματάκι ντουκάτι στα βίντεό σου, typical ducati attention whore, είναι λίγο αστείο να γράφεις ότι δεν τρέφεσαι από την κριτική.

Επιφυλάσσομαι για τα μπιφτέκια. Στην επόμενη ετήσια ίσως.

Κατά τ' άλλα, έλα, σε έφτιαξα, αυτό έλειπε για να μη ζορίζεσαι.

Όνομα:	rofl.jpg 
Προβολές:	139 
Μέγεθος:	46,8 KB 
ID:	457927
    Life begins at 45°.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος

Throttle that mysterious friend of ours

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator

Μια βολτα ειπαμε να παμε και μου εχετε σπασει τα καρυδια, ω ρε τι καρυδοσπαστες ειστε ! Κορυφαιοι !!!!!!

(περιμενω απαντησεις , αντε γιατι μονο για γεφυρακια λιμνες πεταλουδες και μπριζολες μιλατε και μηχανη στο βαθος κηπος.... αχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχα)
    Μην ανοίγεσαι και πολύ χωρίς να ξέρεις με ποιον μιλάς εδώ μέσα πιλότε...υπάρχουν εκεί έξω πολλοί πολλοί άνθρωποι που είναι πιο γρήγοροι από σένα και χωρίς να κάνουν μαιμουδιες στο δρόμο και απλά είναι σεμνοι και δε κάνουν βούκινο ότι σε έχουν παντού και με το ένα χέρι και ας μην ξέρω το επίπεδο σου που αν κρίνω απ το βίντεο μιας και ψήνεσαι για κριτική είναι κάτω από το μετριο απλα πιεζεις πανω απο το οριο σου προς χάριν επίδειξης και views(my two cents)..

Δεν γνωρίζω την ηλικία σου αλλά γράφεις σαν πιτσιρίκος που ψάχνει αφορμή να δείξει το φοβερό του ταλέντο στην οδήγηση οπότε δε θα μπω σε άλλα μονοπάτια...θα σου προτείνω λοιπόν να παρατήσεις το δρόμο αν σ αρέσει η ταχύτητα και μιας και είσαι βόρειος απ ότι κατάλαβα μπαίνε μόνο στις Σέρρες με ένα τρακμπαικ και βγάλε οοοοολοοο το άχτι σου εκεί....

Καλούς δρόμους...α και που σαι ότι σου πε ο πλιτς για τις παραβάσεις εεε χ 100.....όλοι κατι έχουμε κάνει οπότε ουδείς το λίθο κλπ αλλά δες πάλι τι σου λέει...
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    ρε ειστε τρελοι; τι πιστες λετε;
    εκει πως να πεις μετα
    " ελα παιδακι σε εχω για πρωινο παντου με την ντουκαταρα μου"
    οταν υπαρχει το χρονομετρο...

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Φωτογραφία από την τελευταία μου βόλτα.

Όνομα:	rofl2.jpg 
Προβολές:	140 
Μέγεθος:	32,4 KB 
ID:	457928
    Life begins at 45°.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι να μην παρω?
    από SONone στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2019, 00:37
  2. Πως να ΜΗΝ κάνετε burn out...
    από chr1s_86 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2011, 19:21
  3. Θελεις GPS που να ειναι ολα-σε-ενα?Ριξε μια ματια στα Garmin Dakota 600 series
    από Vstrommer71 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2011, 18:05
  4. Όλα Σε ένα
    από zeko στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2009, 07:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας