Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Πλυστικο

Μέλος
    Αν θέλετε τη γνώμη μου γιατί έχω δουλέψει πανάκριβο karcher σε δουλειά και οικονόμο nilfisk σε δουλειά επίσης θα πω ότι και τα 2 είχαν + και -. Αν δε μιλάμε για επαγγελματική χρήση υπάρχουν αρκετά όχι τόσο επώνυμα που κάνουν εξίσου καλή δουλειά. Τώρα τρέχει στο amazon Γερμανίας για το bosch προσφορά. Εγώ λοιπόν θα κοίταγα 2 πράγματα. Την εγγύηση και την ευκολία εύρεσης ανταλλακτικών. Αν είναι να σου χαλάσει δεν έχει θέμα το τι μάρκα πήρες. Απλώς οκ αν είναι πολύ φθηνό είναι πιο πιθανό ενώ αν είναι πολύ ακριβό πονάει πιο πολύ. Just my two cents.
    https://www.moto.gr/forums/search.php?searchid=7736600
    Πωλείται nos καστάνια elora 1/4!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από borbos Προβολή μηνύματος
    Αν θέλετε απόδοση δεν είναι δείκτης τα μπαρ αλλά τα λίτρα ανά ώρα.
    Όσο πιο λίγα ή όσο πιο πολλά είναι το καλό;

Ένας σκέτος σωλήνας βρύσης, πιάνει εύκολα 100 κιλά νερό στο λεπτό, αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα για την πλαστική του ικανότητα.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Να έχεις υπόψιν ότι στην περιοχή των 150 bar ενδεχομένως να αφήνεις σημάδια σε μάρμαρα μωσαϊκά μπετό από κοντά θέλει λίγο προσοχή γιατί φεύγουν κομμάτια, για μοτοσυκλέτες δεν το συζητάμε.
    Δεν παίζει ρόλο και το ακροφύσιο ;
    Έχω ένα Karcher Κ4 εδώ και 1.5 περίπου χρόνο με δύο ακροφύσια.Ενα για πλύσιμο αυτοκινήτου/μηχανής και ένα για καθαρισμό σε πέτρες κλπ (πολύ πιο δυνατό το 2ο ακροφύσιο).
    Δεν είχα ποτέ πλυστικό ,με το Κ4 πάντως μέχρι τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος με περιστασιακή χρήση.Αν θυμάμαι καλά είναι υδρόψυκτο και απ'ότι είχα διαβάσει αυτού του τύπου δεν ζεσταίνονται εύκολα σε παρατεταμένη χρήση (πχ χτες έπλυνα συγχρόνως δύο αυτοκίνητα χωρίς να αλλάξει κάτι στην απόδοση του) .
    RIDE MORE TALK LESS

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από telegonos Προβολή μηνύματος
    Όσο πιο λίγα ή όσο πιο πολλά είναι το καλό;

Ένας σκέτος σωλήνας βρύσης, πιάνει εύκολα 100 κιλά νερό στο λεπτό, αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα για την πλαστική του ικανότητα.
    οσο ποιο πολλα τοσο καλυτερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Πίεση βγάζουν όλα....και τα μικρά και τα φθηνά
    Σε αυλές και ταράτσες όμως θέλεις και παροχή μαζί με την πίεση
    Εκεί μεγαλώνουν οι αντλίες και τα κοστη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Peterjackson Προβολή μηνύματος
    Σε πιο τσιγκούνικο mood, έχω βρει κι ένα Bosch με 150€, το οποίο είναι επίσης με μεταλλική αντλία, κάτι που νομίζω ότι είναι σημαντικό σε τέτοιο μηχάνημα.

Εσείς τι χρησιμοποιείτε; Έχετε να πρότεινε κάποιο άλλο;
    Εχω το Bosch Aquatrak 130 εδω και εναμιση χρονο και εχω πλυνει.....τα παντα. Βεραντες, παντζουρια, πεζοδρομια, τοιχους, αυτοκινητα. Βολευει πολυ που εχει περιστρεφομενο ακροστομιο ( αυτο που ειναι για πατωματα και κανει μικρους κυκλους ειναι φοβερο! ). Ο αφροποιητης που εχει ειναι για τον μπεο, αλλα αν σε ενδιαφερει αυτο οι καλοι ξεκινουν απο τα 70€, πιο κατω ειναι πεταμενα λεφτα, συμφωνα με φιλο που εχει αγορασει 3-4

Μέλος Το avatar του/της silkman
    Στα πλυστικα ολα αυτα προσοχή μην την πατησετε σαν και μένα. Ειχα ενα παλιο Karcher και επειδη εχω πολύ ζεστο νερο απο την ηλιακο το δουλεψα με ζεστο / καυτο νερο. Το δικό μου την ακουσε και μίλησα με αντιπροσωπο και λεει χαλανε για πλάκα με το ζεστο νερο...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από silkman Προβολή μηνύματος
    Στα πλυστικα ολα αυτα προσοχή μην την πατησετε σαν και μένα. Ειχα ενα παλιο Karcher και επειδη εχω πολύ ζεστο νερο απο την ηλιακο το δουλεψα με ζεστο / καυτο νερο. Το δικό μου την ακουσε και μίλησα με αντιπροσωπο και λεει χαλανε για πλάκα με το ζεστο νερο...
    Λογικό δεν είναι; Εδώ τα σούπερ ντούπερ πανάκριβα καταδυτικά ρολόγια που αντέχουν τρελές πιέσεις, την ακούνε άμα μπεις 2-3 φορές στο ντους φορώντας τα...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Λογικό δεν είναι; Εδώ τα σούπερ ντούπερ πανάκριβα καταδυτικά ρολόγια που αντέχουν τρελές πιέσεις, την ακούνε άμα μπεις 2-3 φορές στο ντους φορώντας τα...
    Υπερβολικός είσαι.

Μέλος Το avatar του/της Peterjackson
    Το δικό μου ρολόι πάντως δεν το έχω βγάλει ποτέ και για να το καθαρίσω από τα αντιηλιακά και τον ιδρώτα το μουχλιάζω σε ζεστό νερό.

Στο θέμα μας, βρήκα μοντέλο, βρήκα κι εξαρτήματα κι ευτυχώς βρήκα και αντιπροσωπεία για τα πρακτικερ λένε δεν αναλαμβάνουν τίποτα από την εγγύηση. Πρέπει να απευθυνθώ σε αντιπρόσωπο για σέρβις ή ανταλλακτικά. Κολοκυθιά δηλαδή.

Και μιας και το έφερε η μοίρα, για πλύσιμο της μηχανής εξ αποστάσεως για να φύγουν οι λάσπες, αν ρίξω νερό από μακριά στα σημεία που λασπωθήκαν, βγήκα στο χώμα ο αθεόφοβος, υπάρχει περίπτωση ζημιάς αν το κάνω με το πλυστικό; Έχω ακούσει ότι γενικά μηχανές και πλυστικά δεν πάνε μαζί, αλλά κάπως πρέπει να καθαριστεί και ο Μπάμπουρας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Εχω το Bosch Aquatrak 130 εδω και εναμιση χρονο και εχω πλυνει.....τα παντα. Βεραντες, παντζουρια, πεζοδρομια, τοιχους, αυτοκινητα. Βολευει πολυ που εχει περιστρεφομενο ακροστομιο ( αυτο που ειναι για πατωματα και κανει μικρους κυκλους ειναι φοβερο! ). Ο αφροποιητης που εχει ειναι για τον μπεο, αλλα αν σε ενδιαφερει αυτο οι καλοι ξεκινουν απο τα 70€, πιο κατω ειναι πεταμενα λεφτα, συμφωνα με φιλο που εχει αγορασει 3-4
    Έχω και εγώ τον Aquatak 110 τον μικρούλη από το 2017 και είναι καταπληκτικός. Έχει αρκετά ωραία εξαρτήματα που τα βρίσκω που και που με έκπτωση στο Amazon.

Ο αφροποιητής που λες, φταίει το σαπούνι και όχι το μπουκάλι. Αγόρασα το Αutoglym polar blast και βγάζει μαρέγκα! Τόσο καλή σαπουνάδα που όταν δεν έχει λάσπες βάζω το σφουγγάρι μικροϊνων και πλένω κατευθείαν. Τα κανονικά υγρά πλυσίματος δεν αφρίζουν σωστά.
    Dress for the accident, not the ride.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PaNick67 Προβολή μηνύματος
    Ο αφροποιητης που εχει ειναι για τον μπεο, αλλα αν σε ενδιαφερει αυτο οι καλοι ξεκινουν απο τα 70€, πιο κατω ειναι πεταμενα λεφτα, συμφωνα με φιλο που εχει αγορασει 3-4
    Πήρα αφροποιητή από AliExpress με 12.5 ευρώ (τώρα έχει γύρω στα 24) και δεν ήταν καθόλου πεταμένα λεφτά.Ο γνήσιος της Karcher (ήταν στην συσκευασία όταν πήρα το μηχάνημα) ναι ήταν εντελώς άχρηστος.
    RIDE MORE TALK LESS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Peterjackson Προβολή μηνύματος
    Το δικό μου ρολόι πάντως δεν το έχω βγάλει ποτέ και για να το καθαρίσω από τα αντιηλιακά και τον ιδρώτα το μουχλιάζω σε ζεστό νερό.

Στο θέμα μας, βρήκα μοντέλο, βρήκα κι εξαρτήματα κι ευτυχώς βρήκα και αντιπροσωπεία για τα πρακτικερ λένε δεν αναλαμβάνουν τίποτα από την εγγύηση. Πρέπει να απευθυνθώ σε αντιπρόσωπο για σέρβις ή ανταλλακτικά. Κολοκυθιά δηλαδή.

Και μιας και το έφερε η μοίρα, για πλύσιμο της μηχανής εξ αποστάσεως για να φύγουν οι λάσπες, αν ρίξω νερό από μακριά στα σημεία που λασπωθήκαν, βγήκα στο χώμα ο αθεόφοβος, υπάρχει περίπτωση ζημιάς αν το κάνω με το πλυστικό; Έχω ακούσει ότι γενικά μηχανές και πλυστικά δεν πάνε μαζί, αλλά κάπως πρέπει να καθαριστεί και ο Μπάμπουρας.
    Αμα κάποιος είναι παντελώς άνοιωθος, και αρχίσει να βαράει με την πίεση, ότινάναι, όπωςνάναι, με οτικλισηναναι, ε ναι, μπορει να γινει ζημειά.

Δεν σημαδεύουμε με την πιεση, ψυγείο (σταβωνουν οι ψυκτρες), αλυσίδα (μπαίνει το νερό μέσα από τα oring), μοχλικό-έδραση αμορτισέρ-ψαλιδιού, ρουλεμάν στα κέντρα τροχών, ρουλεμάν τιμονιού, εισαγωγή αέρα αν έχει ram air, εξοδο εξάτμισης, εκτεθειμένα ηλεκτρικά μέρη και καλωδιώσεις-φις-φλαντζάκια στα καπάκια που βγαίνουν τα καλώδια από τον κινητήρα, τσιμούχα κίνησης και όποια άλλη τσιμούχα, κλειδαριές, όργανα, χειριστήρια τιμονιού.

Επίσης, δεν σημαδεύουμε ποτέ προς τα πάνω, ανάποδα ως προς την βαρύτητα. Δεν πάμε κάτω από την μηχανή και σημαδεύουμε προς τα πάνω μέσα από το ντεπόζιτο για παράδειγμα. Σημαδεύουμε πάντα, προς τα κάτω, όπως θα έτρεχε και η βροχή, γιατι ο κατασκευαστής έχει προβλέψει την σχεδίαση της μοτοσυκλέτας, έτσι ώστε το νερό της βροχής να φεύγει προς τα κάτω χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα.

Μετά, αφού στεγνώσει καλά η μηχανή, γρασώνουμε αλυσίδα, και λιπαίνουμε κλειδαριές μέσα, έδραση μανετών και ότι άλλο μικροκινούμενο.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Λευκάδιος Προβολή μηνύματος
    Πήρα αφροποιητή από AliExpress με 12.5 ευρώ (τώρα έχει γύρω στα 24) και δεν ήταν καθόλου πεταμένα λεφτά.Ο γνήσιος της Karcher (ήταν στην συσκευασία όταν πήρα το μηχάνημα) ναι ήταν εντελώς άχρηστος.
    Αναφερομουν σε αγορα απο Ελλαδα και ειπα τι μετεφερε φιλος που ξεκινησε detailing. Δεν ειμαι τοσο της λεπτομερειας εγω, βαριεμαι. θα δοκιμασω ομως την προταση του turogalos πιο πανω γιατι αν γλυτωσω τον κουβα, ακομα καλυτερα

Μέλος Το avatar του/της BabisStinson
    Karcher K3 από το 2016 και δεν έχει κάνει κιχ και το έχω έξω στην βεραντα, το βαρανε βροχες κλπ. Απλά ξεθώριασε το κίτρινο πλαστικό. Απλά ΔΕΝ κάνει αν θες συνεχομενη ροη για παρα πολυ ωρα, πχ να πλυνεις τοίχους κλπ. Πρέπει να κάνεις διαλειμματα. Αν πλένεις αυτοκίνητο είσαι οκ. ο κουνιάδος μου το έχει κάψει 2 φορές, τώρα ψάχνουμε τι να πάρει.
    Ο αφροποιητής ο μεγάλος της Καρχερ είναι μάπα, τον πήρα και τα κλαίω. Έπρεπε να έχω πάρει από εταιρεία άλλη. Τώρα κοιτάω τι να προτιμήσω. Θέλω καλό αφρό σε συνδυασμό με Labocosmetica Primus για πρόπλυση.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ
    από AUFGEBRACHT στο forum Εργαλεία
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 29/06/2021, 06:37
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2016, 12:21
  3. πλυστικο μηχανημα
    από panavour στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2016, 20:25