Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Τρελές απαντήσεις από "επαγγελματίες"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Τα λάδια που έχουν δουλέψει 50 χλμ ειναι μαύρα. Όχι όπως λάδια που δεν έχουν αλλαχθεί, αλλά δεν είναι αυτονόητο ότι ένας άσχετος μπορεί να εντοπίσει τη διαφορα χωρίς να έχει και τα δύο δείγματα μπροστά του. Σε κάθε περίπτωση ξανθά δε θα βγουν.
    Τώρα για τα λάδια που έχουν κάνει 4000 χλμ και είναι ακόμα ξανθα, τι να πει κανείς?
    Πώς να απαντήσεις σε τέτοιες ασυναρτησίες?
    Φυσικά και δεν ισχύει τίποτα από όσα έγραψες.

Σε 50 χλμ, ΔΕΝ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΔΙΑ, εκτός κι αν συμβαίνει κάτι ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΟ. Τελος, λήξις, end, koniec. Δεν θα κάτσουμε να συζητάμε τώρα αν πετάει ο γάιδαρος.

Σε 4000 χλμ μαυρίζουν, αλλά αν ο κινητήρας είναι καθαρός, καινούριος, χωρίς φθορά, όταν βγαίνουν είναι μια κατάσταση μεταξύ του μαύρου καρβουνιασμένου, και του ξανθού.

Ολα αυτά, επιβεβαιωμένα, πολλές φορές. Εχω δει λάδια από Transalp στα 4000 χλμ και ήταν σκούρο ξανθό μεν, διαυγές ακόμα δε.

Ο άνθρωπος δεν λέει ασυναρτησίες. Γιατί όλοι εσείς το λέτε αυτό. ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ νοιώθει και μάλλον δείχνει όντως να είναι ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ.

Πήγε σε ένα σέρβις, και δεν του αλλάξανε καν το λάδι. Το εκφράζει αυτό, και του απαντάει ΕΞΥΠΝΑΔΑ ο μηχανικός, περί του τι κάνουν τα λάδια γενικά κι αόριστα.

Περί των μομφών του πελάτη ότι δεν έγινε δουλειά, ΜΟΚΟ ο ''επαγγελματίας''. Ούτε μισό byte απάντηση.

Το ότι κάτι ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΝΟΗΤΟ, από το κείμενο, πρέπει να το εξηγήσω σε ανθρώπους που υποτίθεται έχουν μοτοσυκλέτα και ασχολούνται με αυτήν, είναι πιο ανησυχητικό ακόμα, από το ίδιο το κείμενο και την απάντηση.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αν έχει δίκιο, το χάνει με αυτά που γράφει.
    Αν δεν έχει δίκιο στις υποψίες του περί αλλαγής λαδιών, η απάντηση του μάστορα ήταν μια χαρά.
    Τα λάδια καλύτερα να βγαίνουν μαύρα άλλιως δε κάνουν τη δουλειά τους. Τις διαφορές που περιγράφεις δε τις εντοπίζει το 90%.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Όχι η απάντηση του μάστορα δεν ήταν μια χαρά. Ακόμα και άδικο να έχει ο πελάτης, η απάντηση αυτή δε δείχνει επαγγελματισμό. Για να το πω και διαφορετικά: Μαγκιά, κλανιά. Το υπόλοιπο το ξέρετε
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Όχι η απάντηση του μάστορα δεν ήταν μια χαρά. Ακόμα και άδικο να έχει ο πελάτης, η απάντηση αυτή δε δείχνει επαγγελματισμό. Για να το πω και διαφορετικά: Μαγκιά, κλανιά. Το υπόλοιπο το ξέρετε
    Εντάξει θα συμφωνησω.

Νέο μέλος
    Κύριοι απλά ενημερώνω ότι δεν ξερω καν τον πελάτη ή κάτι τέτοιο...απλά μου έκανε εντυπωση η απάντηση του επαγγελματία ο οποίος πουλάει μάλιστα μηχανές και θα επρεπε κάτι να ξέρει. Δευτερον ο αγοραστης μιλάει για καινούργια μηχανή...άρα δεν είναι μηχανή που έχει δουλέψει για να έχει μαζέψει μάκα ο κινητήρας και να βγάζει μαύρα λάδια. Τρίτον, το ύφος του επαγγελματία προσωπικά με χάλασε πολύ... δεν μιλάς έτσι αν θεωρεις τον εαυτό σου επαγγελματία και όχι μπακάλη...
    Αν και έχει αρκετες αρνητικες αλλα και θετικές αναφορες, εγω στάθηκα σε αυτή μιας και μιλαει για καινουργια μηχανη και μου προξενησε τρομαρα κακη εντυπωση.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος

Εγώ δεν το ξέρω το υπόλοιπο, για πες...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν το ξέρω το υπόλοιπο, για πες...
    Άσε ρε αλεπουδιαρη!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από saxo_29 Προβολή μηνύματος
    Φυσικα και οχι... αλλά δεν περιμενα τετοια απαντηση απο επαγγελματια ο οποιος λογικα ξερει οτι μελλοντικη πελατες θα διαβάσουν αυτες τις βλακειες
    Απλά ο συγκεκριμένος έμπορος είναι αντίστοιχος με εκείνον στην αρχή της Λαμπράκη στον Πειραιά να γνωρίζεις καλό είναι να τον αποφεύγουμε, επιστήμονες και οι δύο

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων