Δηλαδή αυτά που γράφει ο πελάτης σου φαίνονται λογικά?
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Φυσικα και οχι... αλλά δεν περιμενα τετοια απαντηση απο επαγγελματια ο οποιος λογικα ξερει οτι μελλοντικη πελατες θα διαβάσουν αυτες τις βλακειες
Εμένα που μ'αρέσουν οι κοκκινομάλλες, βάζω Fuchs silkolene Pro 4 XP.
ο πελάτης μπορει να γράψει και μια ελαφρου τυπου διατυπωση γτ δεν είναι όλοι σχετικοί .
Επίσης πηρε ενα καινουριο μηχανημα το οποίο του φαίνεται οτι δεν πάει καλα ενω το έχει πληρώσει, απευθύνεται στην αντιπροσωπεία, η οποία πρέπει να έχει τουλάχιστον την στοιχειώδη υπομονη και ανέχεια να δώσει μια απάντηση στο υψος της φημης και του prestige της
..without engineers, science is just philosophy..
Μια χαρά απάντησε για τόσες μαλακίες που διάβασε.
Μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε ο λογαριασμός από το 2003 με τα 8 μηνύματα.
Life begins at 45°.
@blitzer Φίλε μου, αν εννοείς εμένα προφανώς είσαι αρκετά νέος και δεν πρόλαβες το παλιό φόρουμ του οποίου το αρχείο δεν μεταφέρθηκε στο καινούργιο. Το ότι επί αρκετά χρόνια δεν ασχολήθηκα με την μοτοσυκλέτα λόγω κάποιου προβλήματος υγείας δεν θα το κρίνεις εσύ. Όπως και να έχει, εύχομαι να είσαι πάντα όρθιος και ίσως μια μέρα καταλάβεις ότι τα αυγά δεν τα αλωνιζουμε.
Μου έχει συμβεί ανάλογο με ένα παπί Kymco Spike R.
87 ευρώ λογαριασμός (εποχές Σημίτη), και είχε αλλάξει ΜΟΝΟ λάδια. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Εγραφε δε μεταξύ πολλών άλλων και ''λάδωμα και τέντωμα αλυσίδας κίνησης'' που τα είχα κάνει εγώ το προηγούμενο απόγευμα πριν το πάω.
Πραγματικά μερικοί επαγγελματίες είναι ΚΟΙΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ χωρις ΝΤΡΟΠΗ.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Ανεξάρτητα από το ύφος και όλα αυτά, τι λάθος έχει αυτό που είπε ο επαγγελματίας?
Θέλει ιδιαίτερη εξήγηση ότι ένα λάδι δεν προλαβαίνει να μαυρίσει σε 50 χλμ;
Οτι για να τα βρηκε μαύρα ο ιδιοκτήτης 50 χλμ μετά την υποτιθέμενη αλλαγή, πάει να πει, δεν τα άλλαξε ΠΟΤΕ ο ''επαγγελματίας''.
Και αντί να απολογηθεί για αυτό, κάθεται και κάνει μάθημα πως πρέπει να είναι τα λάδια που έχουν δουλέψει για καιρό.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό
Τα λάδια που έχουν δουλέψει 50 χλμ ειναι μαύρα. Όχι όπως λάδια που δεν έχουν αλλαχθεί, αλλά δεν είναι αυτονόητο ότι ένας άσχετος μπορεί να εντοπίσει τη διαφορα χωρίς να έχει και τα δύο δείγματα μπροστά του. Σε κάθε περίπτωση ξανθά δε θα βγουν.
Τώρα για τα λάδια που έχουν κάνει 4000 χλμ και είναι ακόμα ξανθα, τι να πει κανείς?
Πώς να απαντήσεις σε τέτοιες ασυναρτησίες?
Να μη του πεις ότι καλύτερα μαύρα παρά ξανθά?
Τελευταία τροποποίηση από daz; 23/05/2025 στις 20:53.