Triumph Tiger 660. Βάζεις και μια μπακαζιέρα (προσωπικά τις απεχθάνομαι, αλλά τεσπά) και θα είσαι κομπλέ. Στο car.gr ξεκινάνε από 7000€ τα μεταχειρισμένα Tiger.
Triumph Tiger 660. Βάζεις και μια μπακαζιέρα (προσωπικά τις απεχθάνομαι, αλλά τεσπά) και θα είσαι κομπλέ. Στο car.gr ξεκινάνε από 7000€ τα μεταχειρισμένα Tiger.
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Παίζουνε και tank-bags που έχουν μια σχετική χωρητικότητα και γίνονται και τσάντες πλάτης, δεν ξέρω αν θα σε βόλευαν με τα πράματα που κουβαλάς.
https://www.skroutz.gr/s/40986206/Mo...=skroutz_share
Τούτη έχει ιμαντακια με κλιπ για να μπαίνει και σαν tail bag στις χειρολαβές του συνεπιβάτη.
*Άκυρο με το θέμα αλλά από οτι καταλαβαίνω το θέμα δεν είναι το μηχανάκι, είναι το backpack![]()
Τελευταία τροποποίηση από Creeper; 23/08/2025 στις 18:07.
Ώπ, δεν έχει 7η;;;
Δεν πρόκειται να ακούσεις καλό λόγο για σκούτερ και μεγάλο ον οφ έτσι όπως τα περιγράφεις και υπάρχει λόγος για αυτό.
Έχουμε προσπαθήσει συνδιασμούς οι περισσότεροι και μας κοστίζει. Όχι μόνο σε χρήμα αλλά και σε χρόνο μακριά από την μοτό..
Τα μεγέθη σου είναι οκ για οτιδήποτε σου αρέσει.
Η πρόταση μου είναι να δώσεις την μοτό που δεν σου αρέσει και να οδηγηθείς σε μία μοτό που σε ενθουσιάζει.
Ένας ωραίος τρόπος να δεις άμεσα την "λειτουργικότητα" της πρότασης μας, είναι να δοκιμάσεις μια φορά να ξεκινήσεις 30' νωρίτερα με το mt.
Δεν θέλω να σε κουράσω με όλα όσα υπολογίζω, θεωρώ πως αν μας εμπιστευτείς θα οδηγηθείς σε καλύτερες συνθήκες οικονομικά και ψυχολογικά.
Άμα έχεις λεφτα πάρε δύο μηχανακια, έστω μεταχειρισμένα,ένα μεγάλο για έξω,και ένα μικρό για μέσα, τεράστια μείωση εξόδων σε βάθος χρόνου.
Όπως είπαν και τα παιδιά ποίο πανό το μτ δεν είναι κουραστικό, κάνω πάνω από 30 χιλιόμετρα την ημέρα στο κέντρο με αυτό, αν σε κουράζει το πρόβλημα είναι αλλού. Όσο για τα έξοδα, το μτ είναι από τα οικονομικά μηχανάκια, με ένα σκούτερ και ένα ον οφ, δεν νομίζω να μειωθούν.
Ένα μικρό και ένα μεγάλο έχει νόημα μόνο αν το μεγάλο είναι πολύ μεγάλο.
Ίσως η καλύτερη λύση να είναι το tracer 7, αλλά τα μεταχειρισμένα κρατάνε τιμές, εγώ θα κοίταγμα και το καινούριο ίσως με ένα μικρό δάνειο, είναι βελτιωμένο παντού σε σχέση με το παλιό ( ανάρτηση, φρένα πλαίσιο) με μεγάλο+ ότι δεν θέλεις τίποτα για μερικά χρόνια από μεγάλα service και ακριβά αναλώσιμα.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Ανέβασε λίγο το μπατζετ (αν γινεται) και πηγαινε σε forza.
Αν σε κουράζει το mt μήπως να δοκίμαζες ένα άλλο τιμόνι και ΙΙΙΙΙΣΩΣ μια μικρή μπαγκαζιέρα; Μόνο και μόνο με την τελευταία σε ότι και να μπεί ανεβαίνει μερικά σκαλιά πάνω σε καθημερινή χρήση και ευκολία.
Imagine life without motorcycling
now slap yourself and never do it again
Η πιο σωστή κουβέντα. Από τότε που πήρα το Forza για τα "κοντινά" δε θέλω να ξανακαβαλήσω μοτοσικλέτα ούτε για τα μακρινά.
Βέβαια για καθημερινή χρήση στο πηγμένο κέντρο ίσως δεν κάνει λόγω μεγέθους. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη επιλογή από ένα σκούτερ για 90% κέντρο/10% βόλτες. Ειδικά αν δε σου κάνει το ΜΤ που είναι εξαιρετικό all-around μηχανάκι, ελαφρύ, εύκολο, ροπάτο, οικονομικό.
Μιλας για το 300; Εγω το 750 σκεφτόμουν.
Αν και το μτχ ειναι ακριβο, ίσως Integra.
Το αιώνιο ερώτημα της αναζήτησης μιας μηχανής που να τα κάνει όλα, τουλάχιστον εγώ προσωπικά κατέληξα ότι δεν υπάρχει. Πάντα είχα ''σκυφτό'' για τις βόλτες και τα ταξίδια και παπί ή σκούτερ ( ναι ναι δυστυχώς, αναγκαίο κακό), τη μοναδική φορά που πούλησα μηχανή και σκούτερ και πήρα ένα όρθιο (on-off όπως θέτε πέτε το) το μετάνιωσα, ούτε στις βόλτες με ικανοποιούσε οδηγικά και μέσα στη πόλη είχα όλα τα αρνητικά μιας μεγάλης μοτοσυκλέτας σε σημειωτόν κίνηση ( συμπλέκτη, βάρος, μέγεθος, ακριβή συντήρηση και μεγάλη κατανάλωση σε σχέση με παπί ή σκούτερ) οπότε ξαναγύρισα στα κλασσικά μου, σκούτερ, που δυστυχώς για μέσα στη πόλη είναι το απόλυτο εργαλείο για μένα, ειδικά αν τρως κίνηση καθημερινά, και μια μηχανή που μου αρέσει για τις βόλτες μου. Αν σου αρέσει οδηγικά η μηχανή που έχεις, που για μένα είναι πολύ αξιόλογο, όμορφο και value for money μηχανάκι, η μεταπήδηση σε on-off, θα σου κακοφανεί. Για μένα αν μπορείς κράτα το μηχανάκι που έχεις για τις βόλτες σου και πρόσθεσε απλά στη συλλογή σου ένα σκούτερ της προτίμησης σου και του μπάτζετ σου.![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!