Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Αγορά Επόμενης μηχανής-μηχανών ;

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Triumph Tiger 660. Βάζεις και μια μπακαζιέρα (προσωπικά τις απεχθάνομαι , αλλά τεσπά) και θα είσαι κομπλέ. Στο car.gr ξεκινάνε από 7000€ τα μεταχειρισμένα Tiger.
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Triumph Tiger 660. Βάζεις και μια μπακαζιέρα (προσωπικά τις απεχθάνομαι , αλλά τεσπά) και θα είσαι κομπλέ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images (2).jpg 
Προβολές:	208 
Μέγεθος:	14,4 KB 
ID:	464451
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Ακατάλληλο μέλος Το avatar του/της Creeper
    Παίζουνε και tank-bags που έχουν μια σχετική χωρητικότητα και γίνονται και τσάντες πλάτης, δεν ξέρω αν θα σε βόλευαν με τα πράματα που κουβαλάς.

https://www.skroutz.gr/s/40986206/Mo...=skroutz_share
    Τούτη έχει ιμαντακια με κλιπ για να μπαίνει και σαν tail bag στις χειρολαβές του συνεπιβάτη.
    *Άκυρο με το θέμα αλλά από οτι καταλαβαίνω το θέμα δεν είναι το μηχανάκι, είναι το backpack
    Τελευταία τροποποίηση από Creeper; 23/08/2025 στις 18:07.
    Ώπ, δεν έχει 7η;;;

custom freak Το avatar του/της doctor_john

Δεν πρόκειται να ακούσεις καλό λόγο για σκούτερ και μεγάλο ον οφ έτσι όπως τα περιγράφεις και υπάρχει λόγος για αυτό.

Έχουμε προσπαθήσει συνδιασμούς οι περισσότεροι και μας κοστίζει. Όχι μόνο σε χρήμα αλλά και σε χρόνο μακριά από την μοτό..

Τα μεγέθη σου είναι οκ για οτιδήποτε σου αρέσει.
    Η πρόταση μου είναι να δώσεις την μοτό που δεν σου αρέσει και να οδηγηθείς σε μία μοτό που σε ενθουσιάζει.

Ένας ωραίος τρόπος να δεις άμεσα την "λειτουργικότητα" της πρότασης μας, είναι να δοκιμάσεις μια φορά να ξεκινήσεις 30' νωρίτερα με το mt.
    Δεν θέλω να σε κουράσω με όλα όσα υπολογίζω, θεωρώ πως αν μας εμπιστευτείς θα οδηγηθείς σε καλύτερες συνθήκες οικονομικά και ψυχολογικά.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images (2).jpg 
Προβολές:	208 
Μέγεθος:	14,4 KB 
ID:	464451
    Σου χρειάζεται

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Creeper Προβολή μηνύματος
    Παίζουνε και tank-bags που έχουν μια σχετική χωρητικότητα και γίνονται και τσάντες πλάτης, δεν ξέρω αν θα σε βόλευαν με τα πράματα που κουβαλάς.

https://www.skroutz.gr/s/40986206/Mo...=skroutz_share
    Τούτη έχει ιμαντακια με κλιπ για να μπαίνει και σαν tail bag στις χειρολαβές του συνεπιβάτη.
    *Άκυρο με το θέμα αλλά από οτι καταλαβαίνω το θέμα δεν είναι το μηχανάκι, είναι το backpack
    Ωραία πρόταση. Μαζί και αποστάτες να έρθει το τιμόνι πιο κοντά.

Παλαιό μέλος
    Άμα έχεις λεφτα πάρε δύο μηχανακια, έστω μεταχειρισμένα,ένα μεγάλο για έξω,και ένα μικρό για μέσα, τεράστια μείωση εξόδων σε βάθος χρόνου.

Μέλος Το avatar του/της Road Pirat
    Όπως είπαν και τα παιδιά ποίο πανό το μτ δεν είναι κουραστικό, κάνω πάνω από 30 χιλιόμετρα την ημέρα στο κέντρο με αυτό, αν σε κουράζει το πρόβλημα είναι αλλού. Όσο για τα έξοδα, το μτ είναι από τα οικονομικά μηχανάκια, με ένα σκούτερ και ένα ον οφ, δεν νομίζω να μειωθούν.

Ένα μικρό και ένα μεγάλο έχει νόημα μόνο αν το μεγάλο είναι πολύ μεγάλο.

Ίσως η καλύτερη λύση να είναι το tracer 7, αλλά τα μεταχειρισμένα κρατάνε τιμές, εγώ θα κοίταγμα και το καινούριο ίσως με ένα μικρό δάνειο, είναι βελτιωμένο παντού σε σχέση με το παλιό ( ανάρτηση, φρένα πλαίσιο) με μεγάλο+ ότι δεν θέλεις τίποτα για μερικά χρόνια από μεγάλα service και ακριβά αναλώσιμα.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VR2 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος ΜΤ07 2021, για καθημερινή χρήση και ΣΚ βόλτες. Εχει αρχίσει να με κουράζει λίγο για κάθε μέρα. Και σκέφτομαι να το δώσω να πάρω ένα σκούτερ και μια μηχανή. Το μπατζετ μου είναι 6Κ αξία της μηχανής συν κάνα 2-2.5Κ δικά μου. Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα:

1) σκούτερ 150 ή 300 ; medley ή Beverly ; Η λογική λέει medley αφού το θέλω ΜΟΝΟ για καθημερινή χρήση και θα υπάρχει και μηχανή (να σημειωθεί μιλάμε για δουλειά + μεταπτυχιακό δηλαδή 4 φορές/εβδομαδα, Κηφησιάς πηχτρα κλπ
    Μπατζετ : 3-3.5 για medley 4-4.5 για Beverly.

2) τι μηχανή ; Σίγουρα δεν θα πάω σε naked, αυτη η θέση με κούρασε αρκετά… θέλω ένα on off ή adventure για καμιά βραδινή βόλτα δικαβαλο ή για κάνα μπάνιο το καλοκαίρι άντε και κάνα ταξίδι, ε να είναι και πάνω από 60-70 άλογα…
    Μπατζετ 4-5Κ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    Μήπως σφίγγεσαι και δε φταίει το μηχανάκι;

Το ΜΤ δεν είναι κουραστικό μηχανάκι, το αντίθετο θα έλεγα.
    Αν αυτό σε κουράζει μάλλον θα σε κουράσει ό,τι και να πάρεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τ700

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ανέβασε λίγο το μπατζετ (αν γινεται) και πηγαινε σε forza.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της strokt up
    Αν σε κουράζει το mt μήπως να δοκίμαζες ένα άλλο τιμόνι και ΙΙΙΙΙΣΩΣ μια μικρή μπαγκαζιέρα; Μόνο και μόνο με την τελευταία σε ότι και να μπεί ανεβαίνει μερικά σκαλιά πάνω σε καθημερινή χρήση και ευκολία.
    Imagine life without motorcycling
    now slap yourself and never do it again

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Ανέβασε λίγο το μπατζετ (αν γινεται) και πηγαινε σε forza.
    Η πιο σωστή κουβέντα. Από τότε που πήρα το Forza για τα "κοντινά" δε θέλω να ξανακαβαλήσω μοτοσικλέτα ούτε για τα μακρινά.

Βέβαια για καθημερινή χρήση στο πηγμένο κέντρο ίσως δεν κάνει λόγω μεγέθους. Αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερη επιλογή από ένα σκούτερ για 90% κέντρο/10% βόλτες. Ειδικά αν δε σου κάνει το ΜΤ που είναι εξαιρετικό all-around μηχανάκι, ελαφρύ, εύκολο, ροπάτο, οικονομικό.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Μιλας για το 300; Εγω το 750 σκεφτόμουν.

Αν και το μτχ ειναι ακριβο, ίσως Integra.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    350. Κάνει τα πάντα άνετα και υπέροχα.

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Το αιώνιο ερώτημα της αναζήτησης μιας μηχανής που να τα κάνει όλα, τουλάχιστον εγώ προσωπικά κατέληξα ότι δεν υπάρχει. Πάντα είχα ''σκυφτό'' για τις βόλτες και τα ταξίδια και παπί ή σκούτερ ( ναι ναι δυστυχώς, αναγκαίο κακό), τη μοναδική φορά που πούλησα μηχανή και σκούτερ και πήρα ένα όρθιο (on-off όπως θέτε πέτε το) το μετάνιωσα, ούτε στις βόλτες με ικανοποιούσε οδηγικά και μέσα στη πόλη είχα όλα τα αρνητικά μιας μεγάλης μοτοσυκλέτας σε σημειωτόν κίνηση ( συμπλέκτη, βάρος, μέγεθος, ακριβή συντήρηση και μεγάλη κατανάλωση σε σχέση με παπί ή σκούτερ) οπότε ξαναγύρισα στα κλασσικά μου, σκούτερ, που δυστυχώς για μέσα στη πόλη είναι το απόλυτο εργαλείο για μένα, ειδικά αν τρως κίνηση καθημερινά, και μια μηχανή που μου αρέσει για τις βόλτες μου. Αν σου αρέσει οδηγικά η μηχανή που έχεις, που για μένα είναι πολύ αξιόλογο, όμορφο και value for money μηχανάκι, η μεταπήδηση σε on-off, θα σου κακοφανεί. Για μένα αν μπορείς κράτα το μηχανάκι που έχεις για τις βόλτες σου και πρόσθεσε απλά στη συλλογή σου ένα σκούτερ της προτίμησης σου και του μπάτζετ σου.
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συμβουλές για αγορά πρώτης μηχανής στον νέο?
    από pontifikas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 13:57
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 08:19
  3. Αγορα καινουριας μηχανης
    από Kawa-Z στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 00:41
  4. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16