Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: Αγορά Επόμενης μηχανής-μηχανών ;

Νέο μέλος

Αγορά Επόμενης μηχανής-μηχανών ;

Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος ΜΤ07 2021, για καθημερινή χρήση και ΣΚ βόλτες. Εχει αρχίσει να με κουράζει λίγο για κάθε μέρα. Και σκέφτομαι να το δώσω να πάρω ένα σκούτερ και μια μηχανή. Το μπατζετ μου είναι 6Κ αξία της μηχανής συν κάνα 2-2.5Κ δικά μου. Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα:

1) σκούτερ 150 ή 300 ; medley ή Beverly ; Η λογική λέει medley αφού το θέλω ΜΟΝΟ για καθημερινή χρήση και θα υπάρχει και μηχανή (να σημειωθεί μιλάμε για δουλειά + μεταπτυχιακό δηλαδή 4 φορές/εβδομαδα, Κηφησιάς πηχτρα κλπ
    Μπατζετ : 3-3.5 για medley 4-4.5 για Beverly.

2) τι μηχανή ; Σίγουρα δεν θα πάω σε naked, αυτη η θέση με κούρασε αρκετά… θέλω ένα on off ή adventure για καμιά βραδινή βόλτα δικαβαλο ή για κάνα μπάνιο το καλοκαίρι άντε και κάνα ταξίδι, ε να είναι και πάνω από 60-70 άλογα…
    Μπατζετ 4-5Κ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Γεια σου φίλε, γράψε αν θες τα βασικά μεγέθη σου και τι σε δυσκόλεψε στο mt.

Παλαιό μέλος
    Θα δώσεις μία καλή μοτοσυκλέτα και θα πάρεις δύο χρέπια, αυξάνοντας ταυτόχρονα τα έξοδα συντήρησης - κατοχής. Επίσης, το ένα θα λιώσει στην αγγαρία και το άλλο στην ακινησία. Αυτά που λέω είναι δεδομένα μιας και το έχω δει πολλάκις αυτό που πας να κάνεις.

Προτάσεις: Ανταλλάζεις το γυμνό με το ντυμένο. Πουλάς ΜΤ και αγοράζεις ένα πιο all around.

Παλαιό μέλος
    Εγώ θα πήγαινα στο tracer 7 μόνο αφού σου κάνει το μοτέρ
    Αλλιώς πάρε ένα παπι με 2κ για κάθε μέρα και για on off θα πήγαινα στο trk 702 που έχει πέσει η τιμή στα 6500 περίπου καινούριο

Νέο μέλος
    1.78 78 κιλα… δεν με δυσκόλεψε το μηχανάκι αλλά το ψιλό σκύψιμο… το μηχανάκι τα σπάει πανάλαφρο και με γκάζι αρκετό

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctor_john Προβολή μηνύματος
    Γεια σου φίλε, γράψε αν θες τα βασικά μεγέθη σου και τι σε δυσκόλεψε στο mt.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΓιώργοςΤΤ Προβολή μηνύματος
    Θα δώσεις μία καλή μοτοσυκλέτα και θα πάρεις δύο χρέπια, αυξάνοντας ταυτόχρονα τα έξοδα συντήρησης - κατοχής. Επίσης, το ένα θα λιώσει στην αγγαρία και το άλλο στην ακινησία. Αυτά που λέω είναι δεδομένα μιας και το έχω δει πολλάκις αυτό που πας να κάνεις.

Προτάσεις: Ανταλλάζεις το γυμνό με το ντυμένο. Πουλάς ΜΤ και αγοράζεις ένα πιο all around.
    Αυτό μου το είπαν και άλλοι ότι θα κάνω υποβάθμιση…. Λες να δώσω 8-8.5 για ένα πιο all around? Εχεις κανένα συγκεκριμένο στο μυαλό σου ?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VR2 Προβολή μηνύματος
    Αυτό μου το είπαν και άλλοι ότι θα κάνω υποβάθμιση…. Λες να δώσω 8-8.5 για ένα πιο all around? Εχεις κανένα συγκεκριμένο στο μυαλό σου ?
    versys 650 από το 22 και μετά ;

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nomand Προβολή μηνύματος
    Εγώ θα πήγαινα στο tracer 7 μόνο αφού σου κάνει το μοτέρ
    Αλλιώς πάρε ένα παπι με 2κ για κάθε μέρα και για on off θα πήγαινα στο trk 702 που έχει πέσει η τιμή στα 6500 περίπου καινούριο
    Καλό το tracer το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά επειδή είναι ίδιο μηχανάκι με άλλα πλαστικά ξέρω γω ;
    Παπί θα ήταν καλή λύση αλλά δεν το θέλω με τίποτα

Ο Σκηνοθέτης Το avatar του/της rex4539
    Κάτοχος MT-07 του 2022 εδώ.

Ότι και να πάρεις, κάτι θα κερδίσεις, κάτι θα χάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει άλλο μηχανάκι που να το ξεπερνάει στο τρίπτυχο τιμή/δύναμη/βάρος. Εννοώ ότι στα λεφτά του, δεν έχει αντίπαλο στο τρίπτυχο αυτό.

Και εφόσον σου αρέσει γενικά το μηχανάκι αλλά σε κούρασε το ψιλοσκύψιμο, μήπως απλά να έφερνες αυτό το θέμα προς τα μέτρα σου, δηλαδή πχ. φέρνοντας το τιμόνι πιο κοντά σου;

Αλλιώς, το Tracer 7 που αναφέρθηκε και πιο πάνω θα σου κάνει λογικά.

Πάντως μην αγοράσεις κάτι αν δεν το κάνεις test ride ώστε να σιγουρευτείς ότι θα σου δώσει αυτό που ψάχνεις.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rex4539 Προβολή μηνύματος
    Κάτοχος MT-07 του 2022 εδώ.

Ότι και να πάρεις, κάτι θα κερδίσεις, κάτι θα χάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει άλλο μηχανάκι που να το ξεπερνάει στο τρίπτυχο τιμή/δύναμη/βάρος. Εννοώ ότι στα λεφτά του, δεν έχει αντίπαλο στο τρίπτυχο αυτό.

Και εφόσον σου αρέσει γενικά το μηχανάκι αλλά σε κούρασε το ψιλοσκύψιμο, μήπως απλά να έφερνες αυτό το θέμα προς τα μέτρα σου, δηλαδή πχ. φέρνοντας το τιμόνι πιο κοντά σου;

Αλλιώς, το Tracer 7 που αναφέρθηκε και πιο πάνω θα σου κάνει λογικά.

Πάντως μην αγοράσεις κάτι αν δεν το κάνεις test ride ώστε να σιγουρευτείς ότι θα σου δώσει αυτό που ψάχνεις.
    Κοιτα αν δεν το είχα για καθημερινό δεν θα με κούραζε το στυλ οδήγησης, αλλά κάθε μέρα αυτό το ψιλό σκύψιμο στην πηχτρα κίνηση εε κουράζει… για το versys τι λες θα απογοητευτώ από θέμα κινητήρα ; Εξωτερικά μαρεσει πολυ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Σιγα που ειναι κουραστικο μηχανακι το μτ07
    πολυ ευαισθητοι εχουμε γινει νομιζω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Αν θέλεις άλλη μηχανή γιατί σε κουραζει το mt,μην πάρεις σκουτερ ,γιατί μετά αντί για το σκυψιμο,θα σε κουραζει η μέση,λόγω αναρτησεων.Παρε μια ον οφ(adventure) όπως είναι η μόδα να λεγονται πλέον,ΜΕΣΑΙΟΥ κυβισμου,που τα κάνει επαρκως όλα,και πάει και εύκολα στην πόλη.Θα σου μείνουν και κάτι χιλιαρικα στην άκρη,για βενζινες,προβατινες,σουβλάκια,μπύρες.Η γνώμη μου μετά από 3,5 χρόνια σχεδόν και 50000 απροβληματιστα χλμ. με voge500 ds.Ειχα σκουτερ ,και το γυρισα σε (ον οφ, adventure) και έσωσα την μέση μου.Βεβαια εγώ είμαι και patsavourογερος,εσύ μάλλον είσαι νεουδι.Οτι αποφασίσεις οδήγησε το πρώτα.Καλες βόλτες.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από husky21 Προβολή μηνύματος
    Σιγα που ειναι κουραστικο μηχανακι το μτ07
    πολυ ευαισθητοι εχουμε γινει νομιζω
    για κάθε μέρα ανεβοκατεβα την Κηφισιάς μέχρι το Μαρούσι με πηχτρα την κίνηση και τσάντα πίσω να κουβαλας πράγματα και τα λέμε μετά. Προφανώς δεν είναι κουραστικο για βόλτα, για καθημερινή χρήση μιλάω και όχι σε ανοιχτούς δρόμους. Μιλάμε για κέντρο Αθήνας

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patsavour Προβολή μηνύματος
    Αν θέλεις άλλη μηχανή γιατί σε κουραζει το mt,μην πάρεις σκουτερ ,γιατί μετά αντί για το σκυψιμο,θα σε κουραζει η μέση,λόγω αναρτησεων.Παρε μια ον οφ(adventure) όπως είναι η μόδα να λεγονται πλέον,ΜΕΣΑΙΟΥ κυβισμου,που τα κάνει επαρκως όλα,και πάει και εύκολα στην πόλη.Θα σου μείνουν και κάτι χιλιαρικα στην άκρη,για βενζινες,προβατινες,σουβλάκια,μπύρες.Η γνώμη μου μετά από 3,5 χρόνια σχεδόν και 50000 απροβληματιστα χλμ. με voge500 ds.Ειχα σκουτερ ,και το γυρισα σε (ον οφ, adventure) και έσωσα την μέση μου.Βεβαια εγώ είμαι και patsavourογερος,εσύ μάλλον είσαι νεουδι.Οτι αποφασίσεις οδήγησε το πρώτα.Καλες βόλτες.
    Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη λύση ή κάποιο on-off

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VR2 Προβολή μηνύματος
    για κάθε μέρα ανεβοκατεβα την Κηφισιάς μέχρι το Μαρούσι με πηχτρα την κίνηση και τσάντα πίσω να κουβαλας πράγματα και τα λέμε μετά. Προφανώς δεν είναι κουραστικο για βόλτα, για καθημερινή χρήση μιλάω και όχι σε ανοιχτούς δρόμους. Μιλάμε για κέντρο Αθήνας
    αν εννοεις τσαντα πλατης τοτε πιο πιθανο ειναι να σε κουραζει αυτη
    παρα το μηχανακι

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συμβουλές για αγορά πρώτης μηχανής στον νέο?
    από pontifikas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2006, 13:57
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 08:19
  3. Αγορα καινουριας μηχανης
    από Kawa-Z στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2006, 00:41
  4. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16