Με πρώτη στο κιβώτιο !Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
1000 στροφες πριν τα κοκκινα![]()
Αυτο σημαινει γυρω στα 340km/h με τα Ζ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Με πρώτη στο κιβώτιο !Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
1000 στροφες πριν τα κοκκινα![]()
Αυτο σημαινει γυρω στα 340km/h με τα Ζ
Μια απο τα ίδια, με το SV...Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
160-180 σε ΚΣ
και οταν λεω ΚΣ εννοω, μονος, λιγο φορτωμενος, εθνικη με οχι πολλα τουτου (βλεπε μαζικη εξοδο 3ημερου)
το εχω κανει και με 180-210 αλλα εκει επαιζαν και αλλοι παραμετροι, που δεν εχουν σημασια να τους αναφερω![]()
και μιλαμε παντα για πορεια με σταθερα χλμ σε εθνικη
επισης το εχω κανει και με 130-150 ΚΑΙ ΔΕ το ξανακανω γιατι πηγα να κοιμηθω
αυτα τα νουμερα ειναι με το VFR
Ιταλία με τα ίδια (130-150), όντως κοιμόσουν και ήταν και κουραστικά (αλλά πηγαίναμε με τα όρια) μιας και το περιβάλλον δεν είχε την πολυποίκιλη διαφορετικότητα που συναντας στην Ελλάδα... όλο ένας ορίζοντας με κανένα ενδιαφέρον...
170 με 190 υπό ΚΣ, δηλαδή δικάβαλος, τριβάλιτσος και με μέτριο αέρα.
160 Με ένα 600αρι είναι ιδανικά με άνετα ξεσπάσματα στα 180.
Με 1000άρι πας στα 170-200 όταν ο δρόμος είναι άνετος (μονος φορτωμένος) με ξεσπασματα στα ...όσα θεωρείς λογικά!!!!!
![]()
100 με 120 .......................Αρχικά δημιουργήθηκε από cbanthropos
Τι ταχυτητες εχετε συνηθως οταν ταξιδευετε σε εθνικο δρομο?
στο περιπου..?
Βαζουμε και ξυπνητηρι γιατι απο το χαλαρωμα μιας πιανει ενα χασμουρητοοοοοοοοοοοοο αααααλλο πραμα ρε πιδιμ !!
:o :o :o :o :o :o
τις καλύτερεςΑρχικά δημιουργήθηκε από cbanthropos
Τι ταχυτητες εχετε συνηθως οταν ταξιδευετε σε εθνικο δρομο?
στο περιπου..?![]()
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Και για να απαντήσω και στον (cb)άνθρωπο, να πω ότι δεν έχω απάντηση. Ισχύει το προσέχουμε για να τρέχουμε, είτε αυτό σημαίνει 30 είτε 300.
![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Πολύ σου καίει!! Για κοιταξέ το...Αρχικά δημιουργήθηκε από cbanthropos
με 120,130 με φουλ γεματο τεποζιτο κανω γυρω στα 200χλμ και χτυπαει ρεζερβα.
Το δικό μου, σταθερά 5,5lt/100km, όπερ ρεζέρβα στα 250 περίπου.
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
Για να απαντησουμε και σοβαρα.
Σε καλο δρομο με λιγη κινηση και μετριο αερα, η ιδανικη ταχυτητα για μενα ειναι 180-200 και κοψιμο για τις προσπερασεις.
Αλλα το τελευταιο ταξιδι που εκανα στην Αθηνων-Πατρων σπανια ξεπερναγα τα 140,ενω παλιοτερα ειχα 180-200,πραγμα που σημαινει ειτε οτι εχω μεγαλωσει και ανυσιχω περισσοτερο,ειτε οτι καποιες μερες δεν σου παει να τρεξεις λογο διαθεσης επειδη εφαγες μια γλυστρα καπος ή καποιος σου πεταχτηκε κι εχεις κακη προδιαθεση για την υπολοιπη μερα.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Χαιρετώ την ωραία παρέα σας.Πρώτη φορά γράφω και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Εθνική και Εγνατία με λογική κίνηση και μονός 180-200.Δικάβαλος 130-150.
Oσο ειχα το 640 , εκανα ταξιδια (λεμε τωρα) με 120- βια 140...και παλι ζαλουρα ηταν.Το μυστικο με το ΚΤΜ ηταν να πηγαινεις απο επαρχιακους π.χ. θες να πας Κορινθο ? απο την παλια εθνικη , οπου και το διασκεδαζες με την ψυχη σου.Με το CBF πας με 160 και εισαi αρχοντας.Και εγω λοιπον εκει παιζω 160-180 , μια μονο φορα κατεβηκα απο Ρουμελη κομματια για συγκεκριμενους λογους , και θυμαμε οτι ημουν διαρκως τερμα γκαζι 180+...αυτες οι ταχυτητες ομως λογω του οτι απαιτουν απιστευτη εκρηγορση σε σμπαραλιαζουν και ειναι τρομερα κουραστικες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Και για να απαντήσω και στον (cb)άνθρωπο, να πω ότι δεν έχω απάντηση. Ισχύει το προσέχουμε για να τρέχουμε, είτε αυτό σημαίνει 30 είτε 300.
![]()
![]()
:a19:
![]()
![]()
160-180 σε Κ.Σ.
Πιο κάτω βαριέμαι (είπαμε σε ευθείες εεε), αν και όποτε μπορώ αποφεύγω την εθνική
LeT ThE GooD TiMeS RoLL
Εξαρτάται και την...Εθνική.
Π.χ Αθήνα-Πάτρα ξερω γω μέχρι την Κόρινθο και χωρίς κίνηση 180-220 μέχρι κάποιο αμάξι να με αναγκάσει να κατεβάσω στα 160(δεν ρισκάρω ποτέ στα προσπεράσματα...ποτέ δεν ξέρεις) ή να ανεβάσω στα 240-250(σπάνια αλλά συμβαίνει)
Μετά την Κόρινθο που αρχίζει ο μαλακισμένος αυτός δρόμος 140-160 και τα μάτια 14.Παραπάνω φοβάμαι.
Τώρα για Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε αρκετές περιπτώσεις όσο παει.Την κατανάλωση δεν την υπολογίζω γιατί ξέρω απο την αρχή ότι θα το τρέξω οπότε,,,παίρνω παραπάνω money μαζί μου.
cbr600f
Αυτά όταν ταξιδεύω μόνος.Αν έχω συνταξιδιώτες δεν έχω πρόβλημα να προσαρμοστώ αν έχω δικάβαλο τεράστια ευθύνη οπότε μικρές ταχύτητες για κάθε ενδεχόμενο.