Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ KAWASAKI KLE 500cc

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    !!!!!!!!!!sahara στο βρεγμενο κρατανε; το αλλο με τον τοτο το ξερεις;μα σε τι μηχανακι τα ειχες;...
    ...................................
    Καλο μ' παληκαρι ειπες οτι ειχες ΜΙΑ φορα Sahara ...

Εγω σου ειπα οτι αλλαξα ΔΥΟ ζευγαρια Anakee και ΔΥΟ ζευγαρια Sahara .

Επισης ΠΟΤΕ ΔΕΝ πηγαινω "σιγα" και μπορουν να σου το "βεβαιωσουν" αρκετοι κι απο 'δω μεσα ...

Προφανως αυτα που λες ειναι η "προσωπικη σου γνωμη".

Σε πληροφορω λοιπον οτι με τα Sahara (τωρα πια) πηγαινω το ιδιο ευκολα τελικιασμενος στο βρεγμενο, οπως και με τα Anakee.

Τα μονα μειονεκτηματα που εχουν στην ασφαλτο ειναι, ο λιγο παραπανω θορυβος και το οτι ειναι πολυ πιο μαλακο λαστιχο (λιγοτερα χιλιομετρα).

Μην τα ισοπεδωνεις ολα ...

Απο την αλλη φυσικα, ΔΕΝ εχω κι εγω κανενα αλαθητο, οπως φανταζομαι πως ουτε κι εσυ ...

Κι εγω την γνωμη μου λεω ...

Για το χωμα, δεν ξερω τι ακριβως εμπειρια εχεις, αλλα το προηγουμενο ζευγαρι Sahara εβγαλε 1350 συνεχομενα χλμ χωματινα, και μαλιστα απο πολλους ΚΑΚΟΥΣ ή και ΑΔΙΑΒΑΤΟΥΣ (για μεγαλα On-Off τουλαχιστον) χωματοδρομους ...
    Αν και αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι πανε (σε ικανοποιητικο βαθμο) στο χωμα, τοτε τι να πω ...

Ξερω επισης ατομα (απο 'δω μεσα μαλιστα) που θεωρουσαν τα Anakee το χειροτερο λαστιχο που ειχαν συναντησει ποτε (αν ειναι δυνατον)!

Προφανως κι αυτοι την γνωμη τους λενε ...

Απο 'κει και μετα καποιος μπορει να "μετρησει" τις "γνωμες" και ν' αποφασισει πριν βαλει το δικο του ζευγαρι κι αποκτησει κι αυτος "γνωμη" ...

Να ξερετε παντως οτι ο οδηγος παει την μηχανη κι ΟΧΙ η μηχανη τον οδηγο ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Α! και κατι τελευταιο:μιλας για την επιλογη χωρις να τα γνωριζεις καν τα σαχαρα και κρινεις για την επιλογη των ασφαλτινων ΑΝΑΚΕΕ σαν λαθος επιλογη μηχανης....
    [/B]
    Ρε nassosxlvbros μηπως μηλαω σουαχιλι? Μηλησα εγω για ΑΝΑΚΕΕ ή Σαχαρα? Μηλαω για 50-50. Αν ηθελα να μπαινω σε στροφες θα κραταγα το fazer με τα Ντιαμπλο. Το πουλησα γιατι δεν με ενδιαφερει πια αυτο. Λες οτι πηρα on-off για να του βαλω λαστιχα να μπαινω στις στροφες? Δεν σου αρεσουν τα Σαχαρα? Βαλε οτι θες αρκει να μπορεις να πηγαινεις ΠΑΝΤΟΥ. Ρε εσεις μηπως παιρνετε μιζες απο τη Μισελεν?
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Ρε nassosxlvbros μηπως μηλαω σουαχιλι? Μηλησα εγω για ΑΝΑΚΕΕ ή Σαχαρα? Μηλαω για 50-50. Αν ηθελα να μπαινω σε στροφες θα κραταγα το fazer με τα Ντιαμπλο. Το πουλησα γιατι δεν με ενδιαφερει πια αυτο. Λες οτι πηρα on-off για να του βαλω λαστιχα να μπαινω στις στροφες? Δεν σου αρεσουν τα Σαχαρα? Βαλε οτι θες αρκει να μπορεις να πηγαινεις ΠΑΝΤΟΥ. Ρε εσεις μηπως παιρνετε μιζες απο τη Μισελεν?
    οντως μιλας σουαχιλι

τα υπολοιπα απο κοντα με ... κι αν βγαλουμε ακρη.....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Καλο μ' παληκαρι ειπες οτι ειχες ΜΙΑ φορα Sahara ...
    σορρυ δε κανω το ιδιο λαθος 2 φορες...-βεβαια παιζει και μια πιθανοτητα με τη χωρα κατασκευης:βραζιλια(αυτα που ειχα)και ισπανια-γερμανια...

Εγω σου ειπα οτι αλλαξα ΔΥΟ ζευγαρια Anakee και ΔΥΟ ζευγαρια Sahara .
    για να το αναλυσουμε κι αλλο: σε τι μηχανακι μιλαμε τα αλλαξες; ενα ΤΑ 650 ειχα και τουκανα 63000 κμ πριν το δωσω..

Επισης ΠΟΤΕ ΔΕΝ πηγαινω "σιγα" και μπορουν να σου το "βεβαιωσουν" αρκετοι κι απο 'δω μεσα ...
    -ομοιως τα ιδια...

Προφανως αυτα που λες ειναι η "προσωπικη σου γνωμη".
    -ε,ναι ρε αδερφε τι να πω; οτι "ακουσα που ελεγε ο ταδε στον ξαδερφο και ..."

Σε πληροφορω λοιπον οτι με τα Sahara (τωρα πια) πηγαινω το ιδιο ευκολα τελικιασμενος στο βρεγμενο, οπως και με τα Anakee.
    αυτο αδερφε,θαθελα να το δω....

Τα μονα μειονεκτηματα που εχουν στην ασφαλτο ειναι, ο λιγο παραπανω θορυβος και το οτι ειναι πολυ πιο μαλακο λαστιχο (λιγοτερα χιλιομετρα).
    -τα μονα μειονεκτηματα, τα ειπα...

Μην τα ισοπεδωνεις ολα ...
    -δεν εχω καμια τετοια προθεση ...σας μεταφερω τι εγινε με τα σαχαρα που απηυδησα μεχρι να τα αλλαξω,ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...(tRANSALP 650)

Απο την αλλη φυσικα, ΔΕΝ εχω κι εγω κανενα αλαθητο, οπως φανταζομαι πως ουτε κι εσυ ...
    -οχι βεβαια ουτε προσπαθω με το ζορι να πεισω κανεναν.,..δε μου καναν τα σαχαρα εμενα οκ... για σενα ειναι θεικα; οκ γουηθ μη..

Κι εγω την γνωμη μου λεω ...
    -εμ τι αλλο να κανουμε; τη γνωμη μας λεμε...

Για το χωμα, δεν ξερω τι ακριβως εμπειρια εχεις, αλλα το προηγουμενο ζευγαρι Sahara εβγαλε 1350 συνεχομενα χλμ χωματινα, και μαλιστα απο πολλους ΚΑΚΟΥΣ ή και ΑΔΙΑΒΑΤΟΥΣ (για μεγαλα On-Off τουλαχιστον) χωματοδρομους ...
    Αν και αυτο δεν ειναι αποδειξη οτι πανε (σε ικανοποιητικο βαθμο) στο χωμα, τοτε τι να πω ...
    -να σου πω...εκανα με τα σαχαρα 2 Trail rides,το ενα σε ξερο χωμα (Παρνηθα)το αλλο Λασπη κι αγιος ο θεος...το ΤΑ πηγε εκει που ετριβαν τα ματια τους εντουραδες πολυ παλιοι στο χωρο...(το παραχεσα εκει πανω αλλα το χαρηκα χεχεχε)

Ξερω επισης ατομα (απο 'δω μεσα μαλιστα) που θεωρουσαν τα Anakee το χειροτερο λαστιχο που ειχαν συναντησει ποτε (αν ειναι δυνατον)!

Προφανως κι αυτοι την γνωμη τους λενε ...

Απο 'κει και μετα καποιος μπορει να "μετρησει" τις "γνωμες" και ν' αποφασισει πριν βαλει το δικο του ζευγαρι κι αποκτησει κι αυτος "γνωμη" ...

μα...αυτο ειναι το ζητουμενο!!! και για να περιορισω και το λαθος συμπερασμα,, κανω το εξης:αφηνω αρκετες μερες να περασουν ρωταω αρκετους για το ειδος,-ακομα σταματω και αναβατες με ιδιο μηχανακι-, ανταλλαζουμε αποψεις,και μετα γραφω....

Να ξερετε παντως οτι ο οδηγος παει την μηχανη κι ΟΧΙ η μηχανη τον οδηγο ...
    αυτο πες το σε καποιον κυριο γνωστο "χερα"με μουλτιστραντα 1000 που σε βολτα (γυρος Κορινθιακου) δεν πιστευε οτι το ΤΑ με τα λιωμενα -προσεξε ΣΑΧΑΡΑ-θα του "αναβε φωτα..."
    Οταν καθησαμε για καφε στην Ιτεα περιεργαζοταν το ΤΑ να δει μετατροπες....

αυτο πες το σε καποιον κυριο γνωστο "χερα"με μουλτιστραντα 1000 που σε βολτα (γυρος Κορινθιακου) δεν πιστευε οτι το ΤΑ με τα λιωμενα -προσεξε ΣΑΧΑΡΑ-θα του "αναβε φωτα..."
    .......................

ΟΛΑ αυτα να του τα πω?

Δεν θα με βρισει ?

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    ΟΛΑ αυτα να του τα πω?

Δεν θα με βρισει ?

αν ξερεις για ποιον λεω....
    με το ελευθερο!!!!

ασε...και παααρα λιγο να ημουν κατοχος 749....γαμω τα λεφτα μου γαμω...

θελω βολτα ρεεεεεε

αν ξερεις για ποιον λεω....
    με το ελευθερο!!!!

Δεν μπορω να φανταστω ...

Αλλα απ' την αλλη, ποιος καθεται να τα τυπωνει τωρα ...

Γιατι μην νομιζεις οτι θα τα θυμαμαι κι αυριο ...

ασε...και παααρα λιγο να ημουν κατοχος 749....γαμω τα λεφτα μου γαμω...

θελω βολτα ρεεεεεε

Κατ αρχας τα σουαχιλι ειναι μια πολυ ωραια γλωσσα . Κατα 2ον ειδες που σου ειπα οτι πηρες λαθος μοτορι? Αφου εισαι σριτας τι το βασανιζεις? Αν ησουν on-offας δεν θα μου ελεγες για το πως στριβει το ΑΝΑΚΕΕ αλλα για το τι ωραια μυριζει ο Ελατος την Ανοιξη. (Το επιασες το υπονοουμενο μεγαλε)

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Κατ αρχας τα σουαχιλι ειναι μια πολυ ωραια γλωσσα . Κατα 2ον ειδες που σου ειπα οτι πηρες λαθος μοτορι? Αφου εισαι σριτας τι το βασανιζεις? Αν ησουν on-offας δεν θα μου ελεγες για το πως στριβει το ΑΝΑΚΕΕ αλλα για το τι ωραια μυριζει ο Ελατος την Ανοιξη. (Το επιασες το υπονοουμενο μεγαλε)
    Καλημερα! τα σουαχιλι ειναι οντως ωραια γλωσσα αν ηξερα και να τα μιλαω.... ..ενιγουει δικιο εχεις,στρητας ειμαι το ομολογω αλλα αμα λαχει οργωνω κανα χωραφι να μυρισει φρεσκο χωματακι....με πιαννννειεις;Κι ομως!λαθος μοτορι δεν πηρα....απλα υψος,και καμια σαρανταρια αλογα παραπανω μου ελειπαν,αχαχαχχα περα απο τη πλακα το ΤΑ ηταν καλο εργαλειο οταν το πηρα ειπα να το κρατησω για κανα χρονο (ηταν ευκαιρια τοτε και ακομα στην εγγυηση που το πηρα)και το κρατησα ...3 χρονια και 63000 κμ...
    Και το ελατο μυρισαμε,(χεχεχε) και ξυσαμε με τα καγγελα την ασφαλτο,και στην πολη το χαρηκαμε...θα το κραταγα για γενικης χρησης,αλλα το βαρος και το υψος του ταλαιπωρουσαν τη μεση μου (χρονιο προβλημα)οποτε δυστυχως,το αποχαιρετησα...
    παρε και φωτο...(προσεξε λαστιχακι.... )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tahighwinged4.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	44,1 KB 
ID:	36842

Καλημερα! τα σουαχιλι ειναι οντως ωραια γλωσσα αν ηξερα και να τα μιλαω.... ..ενιγουει δικιο εχεις,στρητας ειμαι το ομολογω αλλα αμα λαχει οργωνω κανα χωραφι να μυρισει φρεσκο χωματακι....με πιαννννειεις;Κι ομως!λαθος μοτορι δεν πηρα....απλα υψος,και καμια σαρανταρια αλογα παραπανω μου ελειπαν,αχαχαχχα περα απο τη πλακα το ΤΑ ηταν καλο εργαλειο οταν το πηρα ειπα να το κρατησω για κανα χρονο (ηταν ευκαιρια τοτε και ακομα στην εγγυηση που το πηρα)και το κρατησα ...3 χρονια και 63000 κμ...
    Και το ελατο μυρισαμε,(χεχεχε) και ξυσαμε με τα καγγελα την ασφαλτο,και στην πολη το χαρηκαμε...θα το κραταγα για γενικης χρησης,αλλα το βαρος και το υψος του ταλαιπωρουσαν τη μεση μου (χρονιο προβλημα)οποτε δυστυχως,το αποχαιρετησα...
    παρε και φωτο...(προσεξε λαστιχακι.... )
    ακομα μια...(με τα σαχαρα)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tamud.jpg 
Προβολές:	100 
Μέγεθος:	83,4 KB 
ID:	36843

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. αλλαγη πενταλ ταχυτητων για kawasaki kle
    από KARAVA στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2010, 11:43
  2. ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ Kawasaki Kle 400
    από northrider στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2005, 13:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα