Ο Rossi δεν πάει με το πλάι την Yamaha, (κρίμα)
Του λείπει η "φιλικότητα" του Honda κατά τη γνώμη μου
Ο Rossi δεν πάει με το πλάι την Yamaha, (κρίμα)
Του λείπει η "φιλικότητα" του Honda κατά τη γνώμη μου
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Και καλά κάνει και του λείπει του προδότη!Του λείπει η "φιλικότητα" του Honda κατά τη γνώμη μου
Λογικό είναι να μην πηγαίνει όσο πήγαινε...
...η μηχανή του πριν τον ντάντευε...
...τώρα τον μαλώνει!
Πέρα από την πλάκα αν ψάξεις και ρωτήσεις για την ομάδα που έφταξε η ducati θα μάθεις πως είναι όλοι τους η αφρόκρεμα στο είδος τους.....Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
![]()
![]()
![]()
Σας κούρασα, ε;
Απλά γούσταρα και που με την πρωτη χρονιά της μπήκε με αξιώσεις και πήρε καθαρά τη δεύτερη θέση!
Όχι σαν κάτι άλλα γιαπωνεζάκια που ακόμα σέρνονται και ταλάιπωρούνται ενώ είναι χρόνια στο παιχνίδι...
![]()
![]()
![]()
Μιλάμε έριξε πολύ χρήμα η εταιρεία.....
Οι υπόλοιπες απλώς είτε δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα είτε έχουν άλλες βλέψεις από τους αγώνες...
πχ η Kawasaki που γνωρίζω χρησιμοποιεί τους αγώνες ως πεδίο εξέλιξης και την ενδιαφέρει τα αποτελέσματα να τα εφαρμόζει απευθείας στην παραγωγή..... οι δαγκάνες ακτινικής διάταξης που πρώτο φόρεσε το 636 είναι ένα παράδειγμα.....
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Το ξέρω και για αυτό του πάω!Πέρα από την πλάκα αν ψάξεις και ρωτήσεις για την ομάδα που έφταξε η ducati θα μάθεις πως είναι όλοι τους η αφρόκρεμα στο είδος τους.....
Μιλάμε έριξε πολύ χρήμα η εταιρεία.....
Οι Ιταλοί είναι τρελλοί!
Είπαν: θα συμμετέχουμε για να νικήσουμε, όχι για τίποτα άλλο!
Επίσης τους γουστάρω που εμένουν στο Supersport!
Όταν έλεγα για τους άλλου που είναι κολλημένοι και σέρνονται εννοούσα φυσικά πρώτα απ' όλα τη Yamaha!
Για εμένα είναι ανήκουστο για λόγους marketing να μην βγάζουν ένα σωστό κινητήρα για να πρωταγωνιστήσουν και να εμένουν σε φανερά ξαπερασμένα πρότυπα!
Και της Ducati σήμα κατατεθέν είναι ο V-2 αλλά για την Desmosedici έκαναν "υποχωρήσεις" σε αυτό το θέμα!
Το σημαντικό είναι πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον φέτος το πρωτάθλημα..... να μη το βαρεθούμε πάλι......
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Άσχετο:
Μετά το πακέτο που έφαγα με το πσ μου ανακάλυψα ότι ένα τσιπάκι μνήμης έκανε τα δικά του.....
εν τω μεταξύ έστησα ξανά windows και τα αφήνω στη μέση για να πάω για ύπνο.....
Έτσι και αλλιώς για το Internet έχω το φορητό.....
Αντε τα μελέ!!!!!
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Όνειρα γλυκά μωρό μου!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!
ΛΑΚΗ!!!!!!!!
![]()
![]()
:hypnotize
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
3 θεσεις μπροστα απο τον Biaggi...Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Η δεύτερη Yamaha που ήταν?![]()
![]()
de ftanei???
Και αυτό εσύ το θεωρείς καλό;3 θεσεις μπροστα απο τον Biaggi...
de ftanei???
![]()
ΕΓΩ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ROSSI ΠΕΡΣΥ ΣΕ ΕΝΑ GP ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝ 4 ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ.ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ POLE POSITION ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΤΑ YAMAHA EXOYN TO XARAKTHRISTIKO TOY NA MPAINOYN ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ HONDA.
ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ROSSI ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΓΥΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΦΕΤΟΣ
ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑΑΑΑΑΑ....
Mπραβο! Μου αρεσουν οι θετικες σκεψεις!
Θα σε στεναχωρήσω αλλά υπάρχει μιά συνέντευξη του Rossi στο ΜotoGp.com που λέει ακριβώς το αντίθετο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sv5byt
ΤΑ YAMAHA EXOYN TO XARAKTHRISTIKO TOY NA MPAINOYN ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ HONDA![]()
"Το Μ1 έχει πρόβλημα στην είσοδο της στροφής. Δεν είναι τόσο σταθερό όσο το Η και δεν μπορεί να ντριφτάρει το ίδιο. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια, αλλά οι μηχανικοί είναι σε πολύ καλό δρόμο και έχουμε πολύ σωστή επικοινωνία."
Και μην ξεχνάμε ότι ο Edwards έτρεχε με το RCV211 και όχι με το RCV212 που ετοιμάζει το HRC...![]()
To καλό είναι ότι φέτος, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, θα ευχαριστηθούμε αγώνες και αυτό είναι το σημαντικότερο πιστεύω![]()
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]