Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μπραβο στα παιδια που εκαναν καλα τη δουλεια τους και φωναζετε οσο θελετε για φασισμο και βλακειες!!![]()
ο ένας ως γνωστόν μαλ@κίζετια και ο άλλος δεν κατάλαβε καλά...![]()
Δεν φωνάζουμε - εσύ φωνάζεις....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μπραβο στα παιδια που εκαναν καλα τη δουλεια τους και φωναζετε οσο θελετε για φασισμο και βλακειες!!![]()
ο ένας ως γνωστόν μαλ@κίζετια και ο άλλος δεν κατάλαβε καλά...![]()
Δεν φωνάζουμε - εσύ φωνάζεις....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εγω γιατι φωναζω δεν καταλαβα? Δεν φωναζω βαριεμε να ακουω για φασισμο σε καθε ποστ αλλα δεν φωναζω...
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Φωνάζεις αλλά δεν το κατάλαβες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Εγω γιατι φωναζω δεν καταλαβα? Δεν φωναζω βαριεμε να ακουω για φασισμο σε καθε ποστ αλλα δεν φωναζω...
Φταίει η περτικαλί μαλακία που καβαλάς....
Πέτα την σε κανένα ρέμα κι έλα πάλι πίσω εκεί που πρέπει![]()
όταν ειναι ευγενικοι εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να με ψαξουν
δεν εχω να φοβηθω κατι οποτε ξερω πως κι αυτοι απλα θελουν να ειναι σωστοι με αυτο που κανουν
αλλ και οταν δε κανουν τη δουλεια τους, παλι τους τη λεμε
προσωπικα με εχουν σταματησει 2 φορες
η πρωτη πριν χρονια πολλα στο μικρολιμανο
καθομουν με φιλο σε πεζουλι και χαζευαμε για μιση ωρα και μας ειχαν κοψει κατι Ζηταδες απο απεναντι.
Ειχαμε και κατι σακιδια με ρουχα για το βραδινο κρυο μιας και ηταν φθινοπωρακι
μολισ φευγουμε και μπαινουμε σε στενακι ειχαν δωσει σημα σε περιπολικο
οι Ζ απ πισω και απο μπροστα σκαει το περιπολικο
Ηταν λιγο αποτομοι στην αρχη για να μας ψαρωσουν αλλα οπως ειπα αν δεν εχεις να κρυψεις τιποτα.... εισαι οκ
ειμασταν ηρεμοι μας ψαξαν και φυγανε
και η αλλη το καλοκαιρι πατησια
κανω δεξια
θα ψαξουμε τη τσαντα σου μου λεει
κανενα προβλημα λεω
τελικα με κρατησανε κανα 10λεπτο αφου σταματησανε κι αλλα μοτο, με εκνευρισανε για την καθυστερηση ενω μου καναν 100 ερωτησεις και τελικα δε με ψαξανε
ειπαμε αν ειναι σωστοι και ευγενικοι εγω δεν εχω κανενα προβλημα
cool!!!!!!!!!
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Τα πράγματα έχουν αλλάξει τελευταία με τους ελέγχους και την αστυνομία...
Γιά δείτε κι εδώ http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=17902
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
εγω πλακιτσα εκανα..
αν καθε φορα που μας σταματαγανε και ειχαν και τετοιους τροπους καναμε και ενα ποστ..
θα ειχαμε γεμισει 3 σερβερ.
αλλα ειναι γνωστοι αυτοι με τα bmw τι κρεμουληδες που ειναι και τι μυγιαγκιχτοι..:rotflmao: :rotflmao:![]()
Φταίει η περτικαλί μαλακία που καβαλάς....
Το μοναδικο κακο που εχει το ΚΤΜακι ειναι οτι ο συνδυασμος πορτοκαλι, χωρις πινακιδες, Agrapes .....Με σταματανε καθε 2ο φαναρι...Αλλα η πλακα ειναι οτι συνηθως μου ζητανε να κανουν κι αλλες σουζες για να χαζεψουν....![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
και μας ειχαν κοψει κατι Ζηταδες απο απεναντι.
οι Ζ απ πισω
![]()
![]()
Ο Adam και ο Idi?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
den sou leo papatza, ti egine sou leo..
to provlima einai oti exei to dikaioma an den tou aresei i fatsa sou kai o tropos sou, na se trexei kai sto tmima kai na sou xalasei tin volta
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Emena tin proigoumeni vdomada me stamataei enas zitas (san ton robocop itan i oustis, terastios) gia elenxo. Foraga kranos alla den eixa tipota apo xartia. Mou zitise na tou po tin pinakida xoris na koitakso (malista tin ora pou me rotise asinesthita piga na gyriso to kefali mou na do ti pinakida alla mou fonakse na min to kano, itan pistikotatos) , mou ekane paratirisi, mou pire ta stoixeia kai efyga mia xara.
Αυτό μου διέφυγε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
......
αλλα ειναι γνωστοι αυτοι με τα bmw τι κρεμουληδες που ειναι και τι μυγιαγκιχτοι..:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε αδερφέ μην τρελαίνεσαι...
Είνα κοινή λογική, αν ήθελες να κάνεις κάτι θα φόραγες κράνος για να μην αναγνωριστείς.
Απλά πράγματα.. δεν το είπαν απο θέμα ασφάλειας στη μηχανή (χέστηκαν κιόλας...)
![]()
Course captain?
Second star to the right and straight on till morning...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
Ο Adam και ο Idi?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
αλλα ειναι γνωστοι αυτοι με τα bmw τι κρεμουληδες που ειναι και τι μυγιαγκιχτοι..:rotflmao: :rotflmao:[/B][/QUOTE]
Φίλε, duke2 αυτοί με τα ΒMW κάνουν τα πορτοκαλί να φαίνονται καφέ από τη λάσπη που αφήνουν. Κρεμούλα ίσως να βάζετε εσείς οι ΚΤΜακηδες για να μη σκληρύνουν τα χέρια από τα grips, στο χώμα.
να τα......
ελα για τις διαμάχες σε λίγο....
φίλε μου καλέ με το GS..... να το κοιτάξεις αυτό... σε λίγο βλέπω κάποιον να έρχεται με έντο....![]()