Τι είναι μισή ώρα μπροστά στην αιωνιότητα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Μετα απο καννα μισαωρο?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Τι είναι μισή ώρα μπροστά στην αιωνιότητα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Μετα απο καννα μισαωρο?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Πάντως το SV αν ανοίξει στην εκκίνηση τα CBR1000RR ναι μεν το προσπερνάνε σαν σταματημέτο με warp speed μετά, αλλά στα 137+/ώρα χιλιόμετρα,
τώρα γιατί? μήπως δεν ανοίγει εντελώς γιατί θα τους φέρει καπάκι , ή θα τα αφήσει όλα κάτω, δεν ξέρω πάντως είναι μπροστά το δικύλινδρο....
![]()
![]()
![]()
![]()
ego pantos exo na po oti to vstrom 1000 einai pio grigoro apo to TDM 900![]()
E RE GLENTIA !!!!!!!
To exo dei me ta matia mou vradi stin kavalas !!!!
![]()
www.satfreaks.gr
Diladi to kritirio na nai koyladi enas ap tous 2 odigous to xehname?Eite fz exei eite TDM?Ok ..perase to Fazer to opoio psila to pataei ontos to tdm..xamila ok..to tdm paei kalytera..Ola ypokeimenika einai se thema odigisis k mono.Ta motoria einai motoria.
ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ.....
ΚΑΙ Ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ!
Μην το ξεχναμε αυτο?
Αμα ηθελε το παλικαρι μηχανη για φαναρι δεν θα επερνε tdm!
Αλλα και συ με το fazer σιγα το κατορθωμα ρε μεγαλε περασες tdm και κατι εγινε!
Το λες λες και περασες κανα SS!
μα...
....
δεν το πέρασα (ούτε κ το σκέφτηκα...) πάνω μου έπεσε!!!!! γιατί μάλλον νόμισε ότι με είχε περάσει.. (το ξέρω ότι γράφω λίγο περίεργα, αλλά ΤΟΣΟΟΟ πια...)...???
Όντως στα πρώτα μέτρα το TDM το "πατάει" το Fazer.Πήγαινα μια μέρα με ένα TDM από φανάρι σε φανάρι σε ευθεία με άδειο δρόμο.Μας έπιασαν 3 φανάρια,και καμία φορά δεν μπόρεσα να τον πιάσω στα πρώτα μέτρα..Το TDM μετα έφυγε (φοβήθηκε?![]()
) οπότε δεν είδα πως θα πηγαίναμε μετά..(ούτε αυτός την ουρά μου
).
Το tdm δεν εχει καμμια τυχη με το fazer ειναι θεμα ιππων.Αλλα απο εκκινηση ειναι εντελως θεμα τεχνης του οδηγου,απο αυτον εξαρταται ποιος θα κερδισει μεχρι τα 130.
Εχω βαλει εγω με ξενο zx12 που του λυπηθηκα το συμπλεκτη και ξεκινησα με 4000 στροφες με tdm ψυχακια και μεχρι τα 90 ηταν μπροστα μου. Και αλλος μεγαλυτερος ψυχακιας με 636 που ξεκιναει σχεδον απο κοφτη και αφηνει τον συμπλεκτη περασε ανετα το tdm με τον αλλο ψυχακια.
Α τωρα καταλαβα γιατι το εγραψες!Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
μα...
....
δεν το πέρασα (ούτε κ το σκέφτηκα...) πάνω μου έπεσε!!!!! γιατί μάλλον νόμισε ότι με είχε περάσει.. (το ξέρω ότι γράφω λίγο περίεργα, αλλά ΤΟΣΟΟΟ πια...)...???
Επειδη ηταν λακαμας και δεν κοιταξε καθρεπτη και οχι επειδη τον περασες!
Πες το ρε παιδι μου και σε παρεξηγησαμε!
Μηπως ομως και συ πηγες να τον περασεις απο δεξια?
Εεεεεεπ! όχι από δεξιά... νομιμότατα από αριστερά!!! Κ μαζί ξεκινήσαμε από το φανάρι, τι να τσεκάρει? αν δεν υπήρχε καμιά μαύρη τρύπα να με καταπιεί εκεί θα ήμουν... γι'αυτό λέω μπορεί να σκέφτηκε ότι με είχε αφήσει "κολώνες", αλλά είχα ροπιάσει στις 10.500 και Με έκοψε στο power-wheel...Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Α τωρα καταλαβα γιατι το εγραψες!
Επειδη ηταν λακαμας και δεν κοιταξε καθρεπτη και οχι επειδη τον περασες!
Πες το ρε παιδι μου και σε παρεξηγησαμε!
Μηπως ομως και συ πηγες να τον περασεις απο δεξια?
Ξέρω είναι show-off αλλά τι να κάνουμε... έτσι τα περνάμε...τα του-ντου-μου!!! (μια που μου το έβαλαν στις Διαμάχες να το φορτώσουμε...)
Απορώ με το Post.....![]()
Είναι δυνατόν να υπάρξει συγκριση μεταξύ του FZ6 και του TDM σε θέματα ταχύτητας, επιδόσεων και γενικά πιο σπορ οδήγησης (σπορ εννοώ, όχι οδήγηση "ζουλού")
Καμμία σύγκριση.....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από morpheus
...αυτή είναι η μεγαλύτερη ηδονή, να ξεκινάνε πρώτοι και μετά να έρχεται το fazerάκι/πυραυλάκι από το υπερδιάστημα και να προσπερνάει με τουλάχιστον +60χλμ/ω... (κάπως έτσι ήταν κ το σενάριο που μου έτυχε κ έκανα το 1ο post...)
![]()
![]()
Ηθικόν δίδαγμα: φοβού το fazer και κοίτα τους καθρέφτες σου... κάτι έρχεται από το υπερδιάστημα και δεν είναι το U.S.S ENTERPRISE!!!
ας το φανταστω λιγο...
αναβει το φαναρι και ξεκινανε τα μηχανακια...
με δεδομενο οτι δεν πηγαν με πρωτες,αλλα ολο και θα βαλανε καμμια ταχυτητα παραπανω,ειμαστε στα 120-140..
ο Β' οδηγος αρχιζει να μαζευει και περναει τον Α' με +60..
με λιγους προχειρους υπολογισμους ειστε στα 160+ (μπορει και πολυ + )
με δεδομενο (χωρις το χερι στη φωτια) οτι ο Β' αλλαζει λωριδα γιατι κατι τον υποχρεωνει (αυτοκινητα,φαναρι,πεζος με προβλημα προσανατολισμου,κ.λ.π...) ερχεται η στιγμη του εναγκαλισμου,ανταλλαγη τηλεφωνων,φιλουρες,χαιρετισματα και τα ρεστα..
σε ποιον δρομο ειπες οτι ησασταν..???![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ας το φανταστω λιγο...
αναβει το φαναρι και ξεκινανε τα μηχανακια...
με δεδομενο οτι δεν πηγαν με πρωτες,αλλα ολο και θα βαλανε καμμια ταχυτητα παραπανω,ειμαστε στα 120-140..
ο Β' οδηγος αρχιζει να μαζευει και περναει τον Α' με +60..
με λιγους προχειρους υπολογισμους ειστε στα 160+ (μπορει και πολυ + )
με δεδομενο (χωρις το χερι στη φωτια) οτι ο Β' αλλαζει λωριδα γιατι κατι τον υποχρεωνει (αυτοκινητα,φαναρι,πεζος με προβλημα προσανατολισμου,κ.λ.π...) ερχεται η στιγμη του εναγκαλισμου,ανταλλαγη τηλεφωνων,φιλουρες,χαιρετισματα και τα ρεστα..
σε ποιον δρομο ειπες οτι ησασταν..???![]()
:hypnotize
![]()
"Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....
Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!
καλα....
και μονο οτι αναστηθηκε ο Νικολακης απο το υπερπεραν,αξιζε τον κοπο να γραψω!~!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....