Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: τελικη cbr 600f

καλοταξιδη φιλε η μηχανη σου και ευχομαι να φτασεις τα χλμ που θες.ειπες οτι πηρες την μηχανη πριν 2 μηνες(απριλιο?).ποσο κανει?σκεφτομαι να παρω και εγω το ιδιο μοντελο.εισαι ικανοποιημενος γενικα ή οχι?και αν οχι τι ειναι αυτο που δεν σου αρεσε?sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα οπως σου ειπα σκεφτομαι να παρω μηχανη και θελω να κανω την καλυτερη επιλογη.και παλι καλοταξιδη!!!!
    rock your soul

Μεταλλικό Μέλος! Το avatar του/της id12586
    Βασικά το ερώτημα είναι, τί θέλεις να σου προσφέρει μια μηχανή στην προκειμένη?

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    θελει αλλα 5,000 τερμα γκαζι παντου για να συνελθει...
    εξαιρούνται sv.
    γιαδεν τολες?

θενα τους πάρεις στο λαιμό σου?

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    4000 km;;;; Δεν εχει στρωσει καλα το μοτορι σου.

Για να λες οτι ''κουμπωσες'' στο φαιρινγκ για λογους αερα ....
    Το μηχανακι πανω απο μια ταχυτητα με αερα ανεβαζει αργα και το συγκεκριμενο μηχανακι εχει αποδωσει ηδη την ιπποδυναμη του αρα πανω απο τα 247Km κοντερισια παντα ειναι εν μερει ''νεκρο'' αρα μονο σε ιδανικες συνθηκες θα τα δεις τα παραπανω χιλιομετρα.
    Αλλα και παλι οπως ανεφερα παραπανω και στο εγραψαν κι αλλοι το μηχανακι στα 4000 δεν ειναι ετοιμοπολεμο.

Απο περιεργεια κι αν θες μου απαντας τι μηχανακι ειχες πριν;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    Eγω παιδια εχω δει 267 κοντερ(το εχω εντελως μαμα με 17000κμ).Μεχρι τα 240 ανοιγει ωραια αλλα μετα ψιλοβαριετε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Alarm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από labros
    Eγω παιδια εχω δει 267 κοντερ(το εχω εντελως μαμα με 17000κμ).Μεχρι τα 240 ανοιγει ωραια αλλα μετα ψιλοβαριετε.
    Φιλαρακι μου, αν σου δειχνει τοσα το κοντερ σου, τοτε χριαζεται επιγοντος φτιαξιμο...
    Χανει πολλα χιλιομετρα...
    Γυρο στα 260-265 βγαζει πραγματικα χιλιομετρα το 600rr 07 , με ελαφρυ αναβατη, και οχι πολυ γεματο ντεποζιτο. Αρκετα ψεφτικα μου φενονται τα 267...

Πραγματικα σε πιστευω οτι μπορει να τα ειδες στο κοντερ, αλλα πιστεψε στο κοντερ αρκετες φορες οι αποκλησεις ειναι 5-10χλμ πιο πανω

Αν και καπως εκτος θεματος, αφηστε τα γκαζια τα πολλα και επιδωθειται λιγακι περισσοτερο στην τεχνικη. Τοσο ομορφη μηχανη ειναι κριμα απλα να την πατας στα γκαζια και να μην αξιοποιεις την στριφτεροτητα της.

Οσο για τα γραναζοματα, τα μερικα χιλιομετρα που σου δεινει σε τελικη, θα τα χασετε απο αλου. Για να εχουν βαλει τετοια γραναζια οι hondaδες μαστορες, κατι παραπανω ξερουν απο εμας.
    Πιστεψτε με , αν ηταν να εβγαζαν μια "καλητερη" σε τελικες αποδοσεις μηχανη, επιταχυνσης, τελικες κλπ κλπ, απλα τοποθετωντας αλλο γραναζι, θα το ειχαν κανει πριν απο εσας και θα ηταν ετσι στην παραγωγη, θα τους συμφαιρε αλλοστε.

Αντι για γραναζια , πατε πληρωστε ενα τρακ day να χαρειται την μηχαναρα σας , με μεγαλυτερο χαμογελο θα ειστε απο οτι να δειτε +5χλμ σε ενα κοντερ που στην τελικη δεν εχει πολυ συμασια. Καλος οδηγος ειναι ο δεξιοτεχνης, οχι ο γρηγορος.

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    260+ ethniki se kati eytheis tis katerinis. meta ta 230-240 anevaze arketa arga alla eixa megalh eytheia.krymenos kala pisw apo ta fairing .stis 12800 peripou prepei na xe ligo akoma logika.mama to mixanaki olo me 65000 xiliometra
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    εξαιρούνται sv.
    γιαδεν τολες?

θενα τους πάρεις στο λαιμό σου?
    ορισμενες φορες δεν σκεφτομαι καθολου...:rotflmao: :rotflmao:

για να ξερετε παντως με μαμα γραναζωμα κι εκτη κοφτη το μηχανακι δειχνει 288 κοντερ και ειναι ακριβως 258 πραγματικα...τα οποια δεν βλεπει φυσικα (νορμαλ ) ουτε σε γκρεμο με ευνοϊκο τυφωνα...

τα καλα f που ξερω βλεπουν κοντερ απο 263 μεχρι οριακα και με ιδανικες συνθηκες 270 σκαρτα...

με ολοκληρη,commander και καλο χαρτη εχω δει 285 κοντερ ,σβελτα μεχρι τα 275 και τα υπολοιπα προλαβαινες να φας και παγωτο (οικογενειακο) μεχρι να τα δει...

αυτια...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Νέο μέλος
    Φιλαρακι με cbr 600f του 2003 με ολοσωμη κουτσουμουρα και φιλτρο ειδε 281 κοντερ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ορισμενες φορες δεν σκεφτομαι καθολου...:rotflmao: :rotflmao:

για να ξερετε παντως με μαμα γραναζωμα κι εκτη κοφτη το μηχανακι δειχνει 288 κοντερ και ειναι ακριβως 258 πραγματικα...τα οποια δεν βλεπει φυσικα (νορμαλ ) ουτε σε γκρεμο με ευνοϊκο τυφωνα...

τα καλα f που ξερω βλεπουν κοντερ απο 263 μεχρι οριακα και με ιδανικες συνθηκες 270 σκαρτα...

με ολοκληρη,commander και καλο χαρτη εχω δει 285 κοντερ ,σβελτα μεχρι τα 275 και τα υπολοιπα προλαβαινες να φας και παγωτο (οικογενειακο) μεχρι να τα δει...

αυτια...
    Με ολόσωμη και PC άντε να παίρνει 5-6 άλογα. Με 5-6 άλογα δεν παίρνει 20 χαω τελικής. Άντε να πάρει 5χαω. Για τα 285 χρειάζεται καμιά 125αριά άλογα.
    Μήπως είναι γραναζωμένο και κλέβει τρελά το κοντέρ;
    Αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι γραναζωμένο, τότε έχουμε ένα μυστήριο, δουλειά δηλαδή για το Χαρδαβέλα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    min leme oti theloume, 285 paei to 929 mou me e3atmisi/filtro kai power commander me xarti......kai giro sta 140roda.Pantos min kolate ekei,opoiadipote taxitita apo 250 kai pano einai e3ofreniki.
    Poio poli xara sou dinei i epitaxinsi kai i ropi.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγή ουράς στο CBR 600F
    από Rembrand στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2011, 16:05
  2. πρόταση για εξατμιση τελικο ? (CBR 600F)
    από ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2005, 12:43
  3. Που Θα Βρω Manual Για Cbr 600f Μοντ.2000
    από ΣΤΑΥΡΟΣ στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2005, 11:32
  4. Ανταλλακτικα Για Cbr 600f
    από LINA στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2004, 15:37

Κανόνες δημοσιεύσεων