Μπορεις να παρεις και πιο πολλα κυβικα μηχανη αρκει να ειναι οριοθετημενη στα 33 KW.
Την κρατας στα 33 KW μεχρι να βγαλεις το κανονικο διπλωμα και μετα την ξανακανεις στα κανονικα της !
![]()
Μπορεις να παρεις και πιο πολλα κυβικα μηχανη αρκει να ειναι οριοθετημενη στα 33 KW.
Την κρατας στα 33 KW μεχρι να βγαλεις το κανονικο διπλωμα και μετα την ξανακανεις στα κανονικα της !
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
![]()
Αμ δε !!!![]()
Ο νομος λεει οτι ΑΠΑΓΑΡΟΕΥΕΤΑΙ να προερχεται απο μηχανη μεγαλυτερης ιπποδυναμης ("κλεισμενη") !!!![]()
Ξέρεις τι μου αρέσει σε σένα;
Οτι λές "Απο λευτά παίζουν max 5.500 και κάνα χιλιάρικο για εξοπλισμό (γάντια - κράνος - στολή)."
Άλλοι πάνε και αγοράζουν και δεν υπολογίζουν κάν αυτό το χιλιάρικο.
Μου αρέσει στην αγορά σου που λές + 1 χιλιάρικο για προστασία!
Είσαι ωραίος και καλό παράδειγμα προς κάποιους άλλους νέους!![]()
![]()
![]()
Bασικα μιας κ εισαι λαρτζ τυπος σου προτεινω φιλε μου μιας κ τα KW σου το επιτρεπουν να παιχεις με κατι μεγαλυτερο.Κ λογο αποδοσεων αλλα κ σε θεμα look ρε συ.Απεφυγε στριτακια κ αν μπορεις ψαξτην για εντουρακι ρε συ μιας κ θα σκασεις κ ενα σχετικα σεβαστο ποσο.![]()
Εδω επιτρεπεται ομως !Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αμ δε !!!![]()
Ο νομος λεει οτι ΑΠΑΓΑΡΟΕΥΕΤΑΙ να προερχεται απο μηχανη μεγαλυτερης ιπποδυναμης ("κλεισμενη") !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κυκλοφορουν μικρες ολλανδεζες με κλειστα μοτορια !
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτο ΔΕΝ ειναι "μια χαρα" ακομα και καινουριο!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Εγω μαλλον θα πηγαινα για CBF 250 και μαλιστα μεταχειρησμενο. Φανταζομαι ειναι το πρωτο σου μηχανακι ασε που και μεταχειρησμενο να το παρεις παλι μια χαρα θα ειναι (Honda γαρ)...
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους θερμά που μπήκατε στον κόπο και στείλατε όλες αυτές τις απαντήσεις!
Έχω καταλήξει σε ένα (δίχρονο) δίλλημα.. Ελπίζω και το τελευταίο ( ή μάλλον προ τελευταίο γιατί μετά χρειάζομαι κατατόπιση για αγορά κομπλέ στολής, καθώς είμαι παντελώς άσχετος).
ΞΕΧΝΑΜΕ CBF - Μοτάρντ - Εντούρο - Βαραντέρο! Μιλάμε μόνο για σπορ μηχανάκια.. (Μοτοσυκλετάκια καλύτερα).
Derbi GPR 125
Aprilia RS 125
Τι προτείνεται και γιατί; Ξέρει κανείς ιπποδύναμη και τιμή γιατι επίσημα site δεν λένε; Κανένα άλλο να προτείνεται δεν υπάρχει; Κατα προσέγγιση τι χιλιόμετρα θα βγάζουν; 150-140;
Κατέληξα τελικά στο Aprilia RS125 (RSV LOOK).
Έμαθα οτι βγάζει περίπου 160χλμ/ώρα και 30hp. Ξέρει κανείς κατα πόσο αυτά τα στοιχεία μπορεί να είναι αληθής;
-Τώρα θα χρειαστώ κατατόπιση όσον αφορά κομπλέ στολή! Ξέρετε εάν βγάζει κάτι επίσημα η Aprilia; (Κράνος - Γάντια - Μπότες - Στολή - Μπουφάν)
Τελος, υπάρχει κανένα κιτ που να ανεβάζει το RS;
-Τιμές ή σελίδες παρουσιάσεων;
Ευχαριστώ εν θερμώ!
Xmm..
Kalispera file mou. Den ksero ean einai to proto sou mixanaki auto pou apofasises alla oso afora to RS125 einai para para poly grigoro, opote auto gia to kit einai ligo viasini kata tin tapini mou gnomi. Gia na fantasteis mporeis na tou baleis lastixa kai na pas se agona sta megara etsi xalara xoris na peirakseis tpt...
Tora oso afora gia ton eksoplismo.Epeidei kai peira to R1 kai ypologisa +1 xiliariko gia eksoplismo emeina ligo malakas. Giati?
Giati mono 900euro thelane oi ellinarades gia to kranos! Giauto psaxtika ligo kai vrika akribos to idio kranos apo 900e 463.
http://www.j-helmet.com/
Epeiseis kati analogo epatha kai gia ta dermata, opote psaxtika sta magazia sto ebay. Se symbouleuo na kaneis to idio kai esy giati einai koroidia na tous kaneis tsampa magkes....
Filika
συγνωμη για την ερωτηση αλλα πιο κρανος κανει 900ευρω.?Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
Xmm..
Kalispera file mou. Den ksero ean einai to proto sou mixanaki auto pou apofasises alla oso afora to RS125 einai para para poly grigoro, opote auto gia to kit einai ligo viasini kata tin tapini mou gnomi. Gia na fantasteis mporeis na tou baleis lastixa kai na pas se agona sta megara etsi xalara xoris na peirakseis tpt...
Tora oso afora gia ton eksoplismo.Epeidei kai peira to R1 kai ypologisa +1 xiliariko gia eksoplismo emeina ligo malakas. Giati?
Giati mono 900euro thelane oi ellinarades gia to kranos! Giauto psaxtika ligo kai vrika akribos to idio kranos apo 900e 463.
http://www.j-helmet.com/
Epeiseis kati analogo epatha kai gia ta dermata, opote psaxtika sta magazia sto ebay. Se symbouleuo na kaneis to idio kai esy giati einai koroidia na tous kaneis tsampa magkes....
Filika
Επισης νομιζω οτι η διαφορα ενος κρανους 400 ευρω με 900 ειναι ελαχιστη και αυτην εστιαζεται στον θορυβο και στο βαρος.Δηλαδη κατι που δεν θα καταλαβει ο νεαρος στα 140χιλ.Δεν νομιζω οτι αν παρει ενα κρανος 900ευρω θα ειναι προστατευμενος ενω με 400 οχι.Τοτε το 80% φοραμε ακαταληλα κρανη.
Επισης μπορει να παρει ενα κρανος Αrai αν εννοεις αυτο περσυνο μοντελο και να το παρει σε πολυ καλη τιμη.
Οσο για τα ρουχα υπαρχουν δερματα φιρματα δεν αναφερω μαρκα με 330 το παντελονι και 350 το μπουφαν.Αρα 680 μια στολη διαιρουμενη ενα 400 για το κρανος και ενα 180 για τις μποτες και 70 για τα γαντακια, με γυρω στα 1200ευρω φορας τα παντα απο την φιρμα του Rossi.Φυσικα υπαρχουν καΙ φτηνοτερα.
Οσo για το ebay εχουν ακουστει παρα πολλα οπως τελωνια,λαθος μεγεθη,λαθος στην courier.
Τραβα φιλε και ψαξου στα μαγαζια εδω και θα βρεις αυτο που θελεις
Οι γνώμες δϋίστανται.. (συγγνώμη εάν το έγραψα ορθογραφικά λάθος αλλά δεν γνωρίζω πως ακριβώς γράφεται..)
R-1nas ευχαριστώ για την συμβουλή, απλά θα ήθελα να γνωρίζω εκ των προτέρων για την τιμή του εγκεκριμένου απο την απρίλια κιτ. Δεν είμαι κανένας πορωμένος με γκάζια, σουζες κτλ, μόνο με έντο.Απλά σκέφτομαι εάν συμφέρει να το φορέσω από την αρχή στην μηχανή, να στρωθεί μόνο μια φορά και να κρατήσω τα μαμίσια ολοκαίνουρια.
Τώρα θα μου πεις: αφού μας λες ότι δεν είσαι πορωμένος, τι μούφες μας λες.. Απλά θέλω να εκμεταλλευτώ τις δυνατότητες και τα περιθώρια που μου δίνονται από το καρτερ.. (καθώς απο νομικής φύσεως θα είμαι νόμιμος με την άδεια και δίπλωμα) (άντε εαν είναι μεγάλο το κιτ να δώσουμε την εφορία κανέναν υπερκυβισμό)
Όσον αφορά την στολή.. Σαφώς θα κοιτάξω τα ηλεκτρονικά καταστήματα εταιριών για τιμές (official). Τα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή και ηλεκτρονικά καταστήματα ελλήνων επιχειρηματιών!
Το θέμα είναι το εξής: Να πάρω απο κάθε μάρκα ένα κομάτι π.χ. Κράνος (Μάρκα1) Γάντια (Μάρκα2) Μπουφάν (Μάρκα3) Παντελόνι (Μάρκα1) Μπότες (Μάρκα4) κτλ
Ή
Να πάρω τα πάντα από μία εταιρεία;
Τιμούλα για κιτ παίζει τελικα; Κανένα κατάστημα (ηλεκτρονικό) να δω καμια στολη;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
File mou milao gia akribos to idio kranos, diladi oti edo to poulane 900euro kai ego apo ekei to paragkeila me 463euro. Episeis se autin tin timi mesa einai kai ta shipping fee alla kai shipping insuranceΑρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
συγνωμη για την ερωτηση αλλα πιο κρανος κανει 900ευρω.?
Shoei X-spirit Kiyonari me mirror blue tint.
Tora gia ta dermata pou les, ego ta sygkekrimena montela pou thelo 500-600 paizei mono to jacket stin ellada.
το μονο που παει "πακετο" ειναι το παντελονι με το jacket ωστε να "κουμπωνουν" με το φερμουαρΑρχικά δημιουργήθηκε από EMtec
Το θέμα είναι το εξής: Να πάρω απο κάθε μάρκα ένα κομάτι π.χ. Κράνος (Μάρκα1) Γάντια (Μάρκα2) Μπουφάν (Μάρκα3) Παντελόνι (Μάρκα1) Μπότες (Μάρκα4) κτλ
Ή
Να πάρω τα πάντα από μία εταιρεία;
αλλα ακομα και αυτο δεν ειναι υποχρεωτικο
υπαρχει συμβατοτητα ακομα και σε διαφορετικες μαρκες αρκει να το ψαξεις (δηλ οταν πας για παντελονι να εχεις το jacket μαζι και να δεις επιτοπου αν κουμπωνει)
οοοολα τα αλλα μπορεις να τα εχεις απο διαφορετικη μαρκα (και καλα θα κανεις να ακολουθησεις αυτη τη συνταγη γιατι ΚΑΜΙΑ μαρκα δεν ειναι κορυφαια ΣΕ ΟΛΑ τα ειδη πχ εγω βρισκω τα κρανη, γαντια και τις μποτες της dainise χάλια ενω εχει καλα δερματινα κτλ)
Καλώς, αυτό θα κάνω.. Να ανοίξω νέο thread για τον ρουχισμό, εξοπλισμο;
Μήπως να αρχίσω να ποστάρω εδώ τι ακριβώς ψάχνω, κ θα βοηθήσετε ή να ανοίξω αλλού νέο θέμα συζήτησης;