Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΣΚΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ

εγω παντως ειχα δωσει 270 για αγορα-τοποθετηση ντιζας συμπλεκτη αλλαγη ρουλεμαν λαιμου-πολυ πακετο- προληπτικα (50000 χλμ) αλλαγη ρουλεμαν πισω τροχου (καθε 25000χλμ) ρθμισμα βαλβιδες και αλλαγη μπουζι καθως και αλλαγη παραφλου.
    καθαρισμα και του σωληνα απο λαδι που πηγαινει στο φιλτρο αερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    εγω παντως ειχα δωσει 270 για αγορα-τοποθετηση ντιζας συμπλεκτη αλλαγη ρουλεμαν λαιμου-πολυ πακετο- προληπτικα (50000 χλμ) αλλαγη ρουλεμαν πισω τροχου (καθε 25000χλμ) ρθμισμα βαλβιδες και αλλαγη μπουζι καθως και αλλαγη παραφλου.
    καθαρισμα και του σωληνα απο λαδι που πηγαινει στο φιλτρο αερα.

Καλημερα,

Γιατι γραφεις οτι πρεπει να αλλαξεις προληπτικα τα ρουλεμαν του τροχου καθε 25.000 km? Εχω κανει 44.000 km κ δεν χρειαζεται ακομα.... Με αλλη μηχανη ειχα κανει 85.000 km Honda (oxi Africa)

Δεν φταις το εχω ακουσει απο πολλους να το γραφουν αυτο... Παιδες μηπως τα λενε οι μηχανικοι για να μας τα περνουν?
    Μερικα πραγματα απο αυτα που γραφεις θα μπορουσες να τα κανεισ κ μονος σου να ξερεις κ τι κανεις δηλαδη...
    π.χ το παραφλου το αλλαζεις κ μονος σου. καθως επισης κ την ντιζα...

Οκ τα πηγες ολα μαζι κ λες οκ... αλλαξε κ το παραφλου κ την ντιζα... (αλλα αυτα ειναι + εργασια απλη μεν... αλλα ειναι εργασια!!)
    Για το ρουλεμαν του τιμονιου παλι μπορεις να το δεις μονος σου εαν θελει... δεν παραδιδει ζωη αμεσως.... Αρχιζεις να εχεις καποια μποσικα...

θελω να τονισω οτι μερικα πραγματα μπορει να τα λενε οι μηχανικοι για να εχουν το χερι τους στην τσεπη μας....

Αυτα ευχαριστω που με ακουσατε κ συγνωμη....

και εγώ θα παω προληπτικα για αλλαγη ρουλεμαν...σε εναν φιλο μου --ευτυχως ευτυχως του συνεβηκε μεσα στην πολη σε κινηση και οχι σε ταξιδι--- του εσπασε το ρουλεμαν του πισω τροχου αποτομα και μου περιεγραψε το πως σιμπεριφερθηκε η μηχανη στο σπασιμο..πραγματικα ανατριχιασα σκεφτομενος να του συνεβενε με 120κμ σε εθνικη οδο!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmak
    και εγώ θα παω προληπτικα για αλλαγη ρουλεμαν...σε εναν φιλο μου --ευτυχως ευτυχως του συνεβηκε μεσα στην πολη σε κινηση και οχι σε ταξιδι--- του εσπασε το ρουλεμαν του πισω τροχου αποτομα και μου περιεγραψε το πως σιμπεριφερθηκε η μηχανη στο σπασιμο..πραγματικα ανατριχιασα σκεφτομενος να του συνεβενε με 120κμ σε εθνικη οδο!!!

Ενταξει να το αλλαξεις.... Αλλα οχι στα 25.000 ειναι υπερβολικο! Στα ποσα την επαθε ο φιλος σου?

Sτα 650 δεν υπαρχει προβλημα αλλα στα 750 τα ρουλεμαν δεν ειναι ιδια το 1 πιο μικρο με αποτελεσμα να φθειρετε.......
    Αν πηγαινεις μονοκαβαλος σιγουρα ξεπερνας τα 30000 χλμ αλλα δεν αξιζει το ρισκο το ρισκο να μεινης πουθενα σε κανα ταξιδι.
    Οι παλιοι αφρικανοι το ξερουν αυτο το "προβλημα"
    Οπως και γρασαρισμα ρουλεμαν τιμονιου στα 25000 και προληπτικη αλλαγη στα 50000

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    Sτα 650 δεν υπαρχει προβλημα αλλα στα 750 τα ρουλεμαν δεν ειναι ιδια το 1 πιο μικρο με αποτελεσμα να φθειρετε.......
    Αν πηγαινεις μονοκαβαλος σιγουρα ξεπερνας τα 30000 χλμ αλλα δεν αξιζει το ρισκο το ρισκο να μεινης πουθενα σε κανα ταξιδι.
    Οι παλιοι αφρικανοι το ξερουν αυτο το "προβλημα"
    Οπως και γρασαρισμα ρουλεμαν τιμονιου στα 25000 και προληπτικη αλλαγη στα 50000

44.000 κμ εχει κανει το μωρο μου και παντα ειμαι δυκαβαλος...

otan μπορεσεις τσεκαρετα την πισω ροδα για μποσικα.......μην μεινεις ξαφνικα σε καμια μερια.Αλλαξε και ντιζα συμπλεκτη (αν δεν εχεις αλλαξει) γιατι αρχιζει και κοβεται μετα απο 30000-35000(οχι στην μανετα αλλα χαμηλα)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγή λαδιών - κόστος κλπ
    από sotikos στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2014, 14:03
  2. Αλλαγη Δισκων συμπλεκτη σε fzs600 '01
    από mars696 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2009, 19:23
  3. idi trooper κλπ κλπ κλπ ΓΙΩΡΓΙΔΕΣ
    από EVI στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια