Ερώτηση που μπορεί να είναι και ηλήθια.....
η αλλαγή εξάτμισης επηρεάζει καθόλου;
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Ground Control to Major Tom
Take your protein pills and put your helmet on...
Ground Control to Major Tom
Commencing countdown, engines on
Check ignition and may God's love be with you...
επειδή την έπαθα και έμαθα σε πληροφορώ οτι θα βρεί στην ρόδα μόνο στην περίπτωση που δέν τα έχεισ σφύξει καλά ή άν δέν έχεις σφύξει την προφόρτιση .Αρχικά δημιουργήθηκε από lammadin
Ωραια τα σαμαρια αλλα για δειτε αυτο...
Σε καμια στροφη μπορει να βρουν στη ροδα και τοτε...![]()
θα ψαξω για καμια πατεντα γιατι αυτες οι βασεις στο λαιμο μου καθονται...
αλλα και να την σκίστεί το σαμάρι μήν ανυσηχείς το V-strom τα μασάει όλα :rotflmao:
εγώ έκανα την πατάτα και δέν τα είχα σφύξει καλά με αποτέλεσμα η ρόδα να φάει την μία γωνία απο την τσάντα και να τραβίξει μιά μπλούζα στο μπροστά γρανάζι της αλυσίδας σέ πληροφορώ όχι μόνο δέν κατάλαβα οτι κάτι είχε χωθεί στο γρανάζι αλλα το πήρα χαμπάρι όταν έβαζα λάδι στην αλυσίδα κια έβγαινε πάλι στεγνή![]()
ΥΓ: colori σαμάρια 1 μήνας που τα είχα πάρει και κόντεψα να πάθω εγκαιφαλικό ευτυχώς τα επισκεύασαν δρεάν![]()
άν δέν έχει προστατευτικό η εξάτμιση επειδή το σαμάρι ακουμπάει πάνω στην εξάτμιση θα στο κάνει μοντέρνο και μαζί ότι άλο έχεις μέσα στην τσάνταΑρχικά δημιουργήθηκε από Tsakalaki
Ερώτηση που μπορεί να είναι και ηλήθια.....
η αλλαγή εξάτμισης επηρεάζει καθόλου;
ΡΕ παιδια να ρωτησω κατι ασχετο?Εχω τις πλαινες βασεις του 1000 αλλα δεν κανουν στο 650.....![]()
Δεν ηξερα οτι δεν ταιριαζουν......
.Ξερει κανεις καμια πατεντα???
Σιγουρα ενας σιδερας θα μπορεσει να στα προσαρμοσει αλλα αυτο ουτε σε συμφερει, ουτε ασφαλες ειναι. Φαντασου να ταξιδευεις με 140+ στην ΕΟ και με 15κιλα σε καθε βαλιτσα να σου φυγουν τα καγκελα... ο απο πισω σου την εχει σοδομισει ασχημα αν μη τι αλλο.
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τα δωσεις και να αγορασεις του 650. Για 100€ δε νομιζω οτι αξιζει να ρισκαρεις...