Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: σαμαρια-βαλιτσες-βασεις...πειτε γνωμες

I believe I can fly..! Το avatar του/της lammadin

Question σαμαρια-βαλιτσες-βασεις...πειτε γνωμες

Τωρα το καλοκαιρακι που θα φορτωσουμε τις καλες μας σαν μουλαρια και θα παρουμε τους δρομους,τι ειναι καλυτερο να επιλεξουμε;Σαμαρια ή βαλιτσες;

Εχω δει τις βασεις που κουμπωνουν οι βαλιτσες και...
    Να βαλω σκετο το σαμαρι;Τι παιζει ομως με την εξατμηση;(DL650)
    Για να ακουω απο εμπειρους μιας και πολλοι ψαρακες σαν εμενα ψαχνονται....

Ground Control to Major Tom
    Take your protein pills and put your helmet on...

Commencing countdown, engines on
    Check ignition and may God's love be with you...

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Εγώ προτίμησα βαλίτσες. Βαλίτσες Kappa και βάσεις 350 ?. Για τα σαμάρια κατά την άποψη μου αν θες να είσαι σίγουρος τα βάζεις μαζί με τις βάσεις για τις βαλίτσες.

Οι βάσεις δεν είναι τόσο άσχημες, άσε που σε ενδεχόμενη “ξάπλα” μαζί με τα μπροστινά κάγκελα κάνουν τρελή δουλειά.

Τώρα αν θες απλά να πηγαίνεις σε κάνα νησί και η όλη διαδρομή είναι σπίτι -καράβι-ξενοδοχείο και δεν έχεις σκοπό να κανείς μεγάλα ταξίδια, πάρε σαμάρια.

Lammadin και εγώ την ίδια απορία έχω με τα σαμάρια αλλά μετά από βόλτα το προστατευτικό της εξάτμισης δεν είναι και τόσο ζεστό. Φυσικά είναι και τι σαμάρια βάλεις εάν είναι της πλάκας τότε άστα να πάνε, αλλά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει καλό είναι να μας απαντήσει κάποιος που το έχει δοκιμάσει και έχει δει τα αποτελέσματα.

Εγω πιστευω οτι στο στρομ μας πηγαινουν πιο καλα οι βαλιτσες!
    Τωρα γουστα ειναι αυτα!

Νέο μέλος
    Έχω τα πλαϊνά σαμάρια της colori (ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΣΑΚΟΙ CORDURA 55 - 85 ΛΙΤΡΩΝ) και δεν έχω κανένα πρόβλημα επάνω στη μηχανή σε μεγάλα ταξίδια)
    προ
    1. τιμή
    2. Σε ''ξάπλα" δεν διαλύονται
    3. Μικρό βάρος
    4. Δεν εξέχουν πολύ από την μηχανή.
    5. Δεν χρειάζεται να βάλεις έχτρα κάγκελα στον σκελετό.

μείον
    1. Σε κάθε φόρτωμα της μηχανής θέλουν κάποιο μικρό χρόνο.(ιμάντες κτλ)
    2. Τα ρούχα τσαλακώνονται κτλ μείον των σακβουαγιάζ.
    3. Εάν υπάρχει συνεπιβάτης κάθεται πάνω στα σαμάρια χάνοντας την ελαστικότητα και την άνεση της σέλας.
    4. Δεν κλειδώνουν επάνω στη μηχανή όπως οι σκληρές άρα δεν μπορείς να αφήσεις την μηχανή με βαλίτσες σε κάποιο παρκινγ. (always in sight)

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SPSP65
    Έχω τα πλαϊνά σαμάρια της colori (ΠΛΕΥΡΙΚΟΙ ΣΑΚΟΙ CORDURA 55 - 85 ΛΙΤΡΩΝ) και δεν έχω κανένα πρόβλημα επάνω στη μηχανή σε μεγάλα ταξίδια)
    προ
    1. τιμή
    2. Σε ''ξάπλα" δεν διαλύονται
    3. Μικρό βάρος
    4. Δεν εξέχουν πολύ από την μηχανή.
    5. Δεν χρειάζεται να βάλεις έχτρα κάγκελα στον σκελετό.

μείον
    1. Σε κάθε φόρτωμα της μηχανής θέλουν κάποιο μικρό χρόνο.(ιμάντες κτλ)
    2. Τα ρούχα τσαλακώνονται κτλ μείον των σακβουαγιάζ.
    3. Εάν υπάρχει συνεπιβάτης κάθεται πάνω στα σαμάρια χάνοντας την ελαστικότητα και την άνεση της σέλας.
    4. Δεν κλειδώνουν επάνω στη μηχανή όπως οι σκληρές άρα δεν μπορείς να αφήσεις την μηχανή με βαλίτσες σε κάποιο παρκινγ. (always in sight)
    Νομίζω οτι καλύφθηκε το θέμα. Σωστός !

Νέο μέλος Το avatar του/της skyman
    και κάτι ακόμα σε όσους βάλουν σαμάρι καλό σφίξιμο τα σαμάρια και πιο σκληρή την προφόρτιση γιατι σε στροφές μπορεί να βρεί το σαμάρι απο την αριστερή επειδή δέν υπάρχει εξάτμιση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Έχω πάρει και γω κάποια σαμάρια της KAPPA.Έχετε βάλει κάποιο προστατευτικό πάνω στο κάλλυμα της εξάτμισης ή στα σαμάρια για να μη καίγονται;Σε πολύωρο ταξίδι ακόμα και το προστατευτικό της εξάτμισης ανεβάζει πολύ θερμοκρασία (άσε που καλοκαιριάζει κιόλας).
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

I believe I can fly..! Το avatar του/της lammadin
    Λεω τελικα να βαλω βασεις,αλλα με σαμαρια,για οικονομικους λογους. οσοι εχουν κανει σχετικη ερευνα αγορας ας ποσταρουν γνωμες,μοντελα,τιμες...

...και αν δε ζηταω παρα πολλα καμια φωτο κυριως για τις βασεις γιατι εκει ειναι το προβλημα...ισως κατι που να αφαιρειται ευκολα.

Take your protein pills and put your helmet on...

Commencing countdown, engines on
    Check ignition and may God's love be with you...

Επειδή είμαι και εγώ στην ίδια φάση λόγω Ιταλίας,αποφάσισα να βάλω βαλίτσες.
    Don't follow me I'm lost too

Από Άλλο Πλανήτη.... Το avatar του/της Vasilis_Strom
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lammadin
    Λεω τελικα να βαλω βασεις,αλλα με σαμαρια,για οικονομικους λογους. οσοι εχουν κανει σχετικη ερευνα αγορας ας ποσταρουν γνωμες,μοντελα,τιμες...

...και αν δε ζηταω παρα πολλα καμια φωτο κυριως για τις βασεις γιατι εκει ειναι το προβλημα...ισως κατι που να αφαιρειται ευκολα.

Οι βάσεις έχουν περίπου 110 ? από motomarket, βαλίτσες kappa 40 lt 130 ? η μια, το σύνολο 370 ? και στο αφήνουν 350 ?.

Για σαμάρια υπολόγισε για κάτι αξιόλογο 80-130 ? εταιρίες όσες θες από colori μέχρι givi όλοι έχουν.

Θα ανεβάσω φωτο αύριο με την πρώτη ευκαιρία, αλλά βάσεις να αφαιρούνται εύκολα δεν θα βρεις.

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    καλύτερα να βάλετε βαλίτσες γιατι με τα σαμάρια έχω δει να κλέβονται μέσα στα καράβια.άλλωστε μόνο οι βαλίτσες παρέχουν πλήρη αδιαβροχοποίηση στα ταξίδια.απλά να σκεφτείτε αν θέλετε τριπλέταή βάσεις γιατί έχοντας βάλει τριπλέτα το μετάνοιωσα.πιο καλά οι βάσεις που παρέχουν και προστασία στα πεσίματα και είναι πιό μαζεμένες
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Νέο μέλος Το avatar του/της skyman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
    Έχω πάρει και γω κάποια σαμάρια της KAPPA.Έχετε βάλει κάποιο προστατευτικό πάνω στο κάλλυμα της εξάτμισης ή στα σαμάρια για να μη καίγονται;Σε πολύωρο ταξίδι ακόμα και το προστατευτικό της εξάτμισης ανεβάζει πολύ θερμοκρασία (άσε που καλοκαιριάζει κιόλας).
    άν είναι μαμά η εξάτμιση το προστατευτικό της κάνει καλή δουλειά και το σαμάρι δέν καταλαβαίνει τίποτα δέν υπάχει κανένα πρόβλημα

ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της john pap

Unhappy

Η ΜΟΝΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΑΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΙΩΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΤΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ,ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ.ΒΡΗΚΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΛΥΣΗ,ΕΒΑΛΑ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΑ ΣΑΜΑΡΙΑ.

Kamia foto me samaria exei kaneis na ta doume ki emeis? :wacko:

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2011, 15:41
  2. Για πείτε γνώμες
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2007, 13:23
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2006, 21:41

Κανόνες δημοσιεύσεων