Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: ΤΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ...ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ??

Παλαιό μέλος
    Συμπληρωματικά..........
    Έφόσον έχει προεγκατάσταση ό κατασκευαστής.........
    δέν δικαιούται νά λέει αύτός ό συναγερμός έχει έγγύηση καί ό άλλος δέν έχει..........
    Αύτά είναι κολπάκια τού marketing......
    Άλλο πράμμα νά άρχίσεις νά κόβεις καλώδια....!!!!!!
    Δυστυχώς όμως είναι μιά Έλληνική πραγματικότητα...
    Καί όταν προσωπικά βρέθηκα σέ αύτή τή δύσκολη θέση γιατί δέν είχα βάλει τόν συναγερμό τής έταιρείας .....τόν έβγαλα καί προσπάθησα νά έπαναφέρω τή μηχανή όπως ήταν.....
    Ή πρώτη τους έρώτηση ήταν ...ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ..???
    Είναι αύτός πού προτείνουμε έμείς.....??????
    Ή πλάκα ήταν ότι ό ένας dealer πρότεινε τόν Χ..........................καί ό άλλος τόν....... Ψ ...συναγερμό....!!!
    ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ........παιδιά....
    Γιαυτό ΠΡΟΣΟΧΗ.........!!!!!!!!!!

Νέο μέλος Το avatar του/της skyman
    καλά τα λές Ιρίνια
    ένας συναγερμός δέν γλυτώνει την μηχανή άν την έχουν βάλει στο μάτι κυρίος είναι για να σε προειδοποιεί άν την χτυπήσουν ή πανε να την φάνε άσχετοι εδώ που τα λέμε ότι και να κάνεις άν είναι να την πάρουν θα την πάρουν ( μακριά απο εμάς )..
    απο εκεί και πέρα προσωπικά δέν έχω δέι συναγερμό να κάνει ζημιά στα ηλεκτρικά της μηχανής απλά η ιστορία που πετάνε περι εγγύησης είναι μόνο και μόνο θέμα για να μπορέσουν να φάνε λεφτά είπαμε στην Ελλάδα ζούμε

"Τραβάει τή φύσσα τού συναγερμού ό κλέφτης..........
    βραχυκυκλώνει μέ μία original άπό v-trom......καί.....ΑΝΤΙΟS.......
    Γιαυτό μακρυά άπό φύσσες.......καί έργοστασιακά κουμπώματα..."

Δεν το ειχα σκεφτει αυτο να ειμαι ειλικρινης αν και πιστευω αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω οτι εαν στο βαλουν στο ματι την εκατσες τη βαρκα.

"δείχτε έμπιστοσύνη στούς ΙΤΑΛΟΥΣ......πού είναι καί μαίτρ τού είδους....καί όχι στούς Κινέζους ή στούς Κορεάτες..."

Ναι συμφωνω μαζι σου

Επίσης κι εμενα δεν μου καθεται καλα το οτι εαν βαλεις αλλο συναγερμο δεν σε καλυπτει η εγγυηση κλπ
    Εαν ηθελε να ειναι ενταξει η Suzi να τεσταρε 20-30 συναγερμους και να ελεγε μετα οτι αυτοι οι 5-10 ειναι ενταξει για μενα και οι υπολοιποι ειναι με δικοι σας ευθυνη και δεν σας καλυπτω

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από beholder
    "Τραβάει τή φύσσα τού συναγερμού ό κλέφτης..........
    βραχυκυκλώνει μέ μία original άπό v-trom......καί.....ΑΝΤΙΟS.......
    Γιαυτό μακρυά άπό φύσσες.......καί έργοστασιακά κουμπώματα..."

Δεν το ειχα σκεφτει αυτο να ειμαι ειλικρινης αν και πιστευω αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω οτι εαν στο βαλουν στο ματι την εκατσες τη βαρκα.

"δείχτε έμπιστοσύνη στούς ΙΤΑΛΟΥΣ......πού είναι καί μαίτρ τού είδους....καί όχι στούς Κινέζους ή στούς Κορεάτες..."

Ναι συμφωνω μαζι σου

Επίσης κι εμενα δεν μου καθεται καλα το οτι εαν βαλεις αλλο συναγερμο δεν σε καλυπτει η εγγυηση κλπ
    Εαν ηθελε να ειναι ενταξει η Suzi να τεσταρε 20-30 συναγερμους και να ελεγε μετα οτι αυτοι οι 5-10 ειναι ενταξει για μενα και οι υπολοιποι ειναι με δικοι σας ευθυνη και δεν σας καλυπτω

Αυτή την πατάτα μου την έχει πει και μένα η αντιπροσωπεία της Suzuki στην Πάτρα (Ανδριόπουλος). Πιστεύω κι εγώ πως είναι παράνομο. Καλό θα ήταν να είχαμε μια πιο εμπεριστατομένη εικόνα από κάποιον που γνωρίζει.

Επομένως αn ξέρει κάποιος κάτι (ίσως ο Tropeas) τότε παρακαλώ να μας διαφωτίσετε.

Όσο για το alarm της ... και καλά ... αντιπροσωπείας είναι μια σκέτη Μούφα και μισή.

Άκουσον άκουσον. Μετά από κανα δυο 24άωρα πέφτει σε κατάσταση "Υπνου" ,και καλά, για να σώσει την μπαταρία. Όταν λοιπόν "κοιμάται" στην ουσία απενεργοποιεί την σειρήνα και όταν γυρίζεις τον διακόπτη το μόνο που ακούς είναι την αντλία βενζίνης να βρηχάται ρυθμικά (κόβει-αφήνει το ρεύμα). Αλλά σειρήνα πουθενά να σκούζει.
    I had a dream ...

V SRTOM DL 650 ABS

ΚΟΥΦΟ !!

Άκουσον άκουσον. Μετά από κανα δυο 24άωρα πέφτει σε κατάσταση "Υπνου" ,και καλά, για να σώσει την μπαταρία. Όταν λοιπόν "κοιμάται" στην ουσία απενεργοποιεί την σειρήνα και όταν γυρίζεις τον διακόπτη το μόνο που ακούς είναι την αντλία βενζίνης να βρηχάται ρυθμικά (κόβει-αφήνει το ρεύμα). Αλλά σειρήνα πουθενά να σκούζει. [/B][/QUOTE]

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Η ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ??

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Επομένως με το alarm της ... μαμάς όπως χαρακτηριστικά λένε, μετά από 24 ώρες έχεις όλο το χρονικό περιθώριο, χωρίς σκούξιμο, να σηκώσεις την σέλα και να τοποθετήσεις την φίσα στην αναμονή ώστε να τον απενεργοποιήσεις.

Very Easy. Είμαι πολυ απογοητευμένος από αυτή την αγορά ...
    I had a dream ...

Νέο μέλος Το avatar του/της skyman
    Αφού αναφέραμε και το θέμα κατα πόσο ισχύει η εγγύηση απο την στιγμή που θα βάλουμε συναγερμό εκτός αντιπροσωπείας ρίξτε μιά ματιά ΕΔΩ
    ....

όχι μόνο είναι παράνομο να ακυρώνεται η εγγύηση αλλα και όλα τα service να γίνουν σε άλο συνεργείο η εγγύηση πρέπεί να ισχύει ..

τελικά μας δουλεύουν άσχημα

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Η ΤΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ

Εγώ τοποθέτησα spyball που είχα στο παπί πριν πάρω το v-strom. Eπιμένανε να πάρω της αντιπροσωπείας και καλά για την εγγύηση αλλά ο spyball ήταν μια χαρά οπότε πήγα σε εξουσιοδοτημένο για spyball και μου έκανε την εγκατάσταση του συναγερμού να λειτουργεί περιφερειακά (όχι immobilizer) για να μην έχω πρόβλημα με την εγγύηση. Δύο χρόνια είναι εγκατεστημένος, δεν είχα κάποιο πρόβλημα.

Νέο μέλος
    Ρε παιδιά για να καταλάβω, μάλλον μακρυά απο μαμά συναγερμό. Σκέφτομαι για steel mate, η έχει να προτείνει κανείς κάτι άλλο;
    Α! στο βάλουν η όχι στο μάτι, πιο σίγουρο είναι να έχεις πάρει κάποια μέτρα παρά τίποτα.

Vstromάκιας από κούνια... Το avatar του/της NikdeV82
    Και γω spyball..
    Τελαυταίο μοντέλο... δεν θυμαμαι κωδικό

Νομίζω ότι ρυθμίζεται αρκετά ο συναγερμός της spyball όσο αφορα standby

Παλαιό μέλος
    Εγώ επειδή δεν ήθελα να βάλω το μαμήσιο έκανα τελικά ασφάλεια κλοπής και ξένιασα,αν θέλουν τώρα ας την κλέψουν!... που λέει ο λόγος!

uparxei kapoios pou exei balei sto vstromaki tou ton sunagermo ths suzuki?
    an nai thelw plhrofories...pls pm me

Ένα λεπτό..Grammarie δεχτήκαν από την ασφαλιστική να σου κάνουν για κλοπή; Γιατί εμένα χτυπιόντουσαν και επιμέναν ό,τι κλοπή δε βάζουν και το έφαγα το σπάσιμο.. Γιά το Patrol τι γνωρίζετε; Έχω εδώ κάποιον που επαναλαμβάνει συνεχώς σα χαλασμένο δίσκο σε pick-up "Patrol..Patrol.."
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παλαιό μέλος
    Την ασφάλεια την έκανα στην ασφαλιστική του Σφακιανάκη με την αγορά την μηχανής. Νομίζω ότι το δέχονται μόνο όταν αγοράζεις καινούρια μηχανή.

Α! Οk, thanks!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2004, 03:46
  2. Τι δουλειά θα έπρεπε να κάνετε;
    από milaber στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2004, 15:22
  3. Τι άλλο θα δούμε!!!!!!!!