Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 89

Θέμα: Ηρθε το καλοκαιρακι, η ΝΤΡΟΠΗ της μοτοσυκλετας...

εχθες το βραδυ στην εθνικη Τριπολη - Κορινθος κατα τις 22:00 ηταν ενα ΑΤV (γουρουνα στα ελληνικα ) χωρις πισω φωτα και πηγαινε με 70-80km/h.
    Αν δεν ειχα τι συνηθεια παιζω με τα μεγαλα που και που για να βλεπω τους ανακλαστηρες (και κατι τετοιους μαλ#%#@$%) διολου απιθανο να επεφτα πανω του....

Τωρα αυτον αν τον περασει κανα φορτηγο αποπανω θα το καταλαβει αραγε οταν θα πλυνει το φορτηγο απο τα μυγακια/κουνουπακια η νωριτερα??

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84

Re: Ηρθε το καλοκαιρακι, η ΝΤΡΟΠΗ της μοτοσυκλετας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    Χτες πεταχτηκα μεχρι το Ναυπλιο, ηπια ενα καφε και γυρισα.

Ο πρωτος που ειδα με σαγιαναρα και βερμουδα ηταν ο κλασικος ανωνυμος αγωνιστης κατα του κρανους με το βαραδερο.
    Τον εκραξα απο μεσα μου αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μου εκανε εντυπωση. "βαραδερο", ειπα, "τι περιμενες;

Αλλα η παρελαση συνεχιστηκε. Σε ολοκληρη τη διαδρομη ειδα ΤΡΕΙΣ μηχανες με κρανη κλπ όταν κατεβαινα και αλλες δυο οταν επεστρεφα.

Οι υπόλοιποι ηταν: αμετρητα βαραδερο, TDM, Z 750 - 1000, ZX, GSXR ολα τα κυβικα, ΧΤ ολων των ειδων και φυλών, Αφρικα ( ο προγονος του βαραδερο ), transalp κλπ κλπ.
    Όλοι στην Εθνική με σαγιοναρες και βερμουδες! Μερικοι χωρις μπλουζακια! Γυμνοι στην εθνικη με τα τουμπανα, γαμω το μυαλο τους!

Το αποκορυφωμα ηταν ο ηγέτης τους, το καμάρι τους, Ο ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ με την Transalp!! Ναι ρε παιδια, ξυπόλυτος! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ!

Εφτασα να ντρεπομαι που ειχα μηχανη...

ΥΓ. Εννοειται οτι οι μπατσοι αντι να τους μπουζουριασουν όλους, απλως τους χαζευαν...
    Να σου πώ κάτι, μέχρι πρίν λιγες ημέρες τα έβλεπα κ εγώ και πάθαινα. Στην τελική όμως αφού αυτοί είναι άτομα που δεν καταλαβαίνουν γράψε τους εκεί που δε πιάνει μελάνι κ άσε τους. Καθόμαστε κ αγχωνόμαστε για άλλους τη στιγμή που εκείνοι δε νοιάζονται μια. εεε... όχι!!!!!!!!!!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

35 ευρω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από john pap
    URBAN ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 35 ΕΥΡΩ; ΘΕΑ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΘΕΛΑΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ wave2:

οχι! ποιοι το καταφεραν αυτο? Και πώς το κατάφεραν?

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger

Re: Ηρθε το καλοκαιρακι, η ΝΤΡΟΠΗ της μοτοσυκλετας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban

...

Ο πρωτος που ειδα με σαγιαναρα και βερμουδα ηταν ο κλασικος ανωνυμος αγωνιστης κατα του κρανους με το βαραδερο.
    Τον εκραξα απο μεσα μου αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν μου εκανε εντυπωση. "βαραδερο", ειπα, "τι περιμενες;

...

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
    Φιλε ουρμπαν κανεις λαθος και ενισταμαι. Το Βαραδερια συνοδευται κυριως απο τζοκευ καπελακι (αυτα τα πανακριβα που προστατευουν ως γνωστον πολυ καλα τα μαλλια απο τον αερα) και με θυληκο με μινιμαλιστικη ενδυμασια, (σορτσακι φουστιτσα) και πεδιλακι με πλατες κτλ ολα εξω. Βλεπεις ειναι μερικες μηχανες που δεν μπορεις να τις εχεις τωρα και να εισαι με κρανος λχ και κορντουρα. Δεν ειναι τρεντυ ρε αδερφε! Και το ¨μωρο" πισω σιγα μην βαλει παντελονι και μπουφαν, μια βολτιτσα μωρε θα παμε, σιγα!!

Ειναι το ειδος το οποιο ονομαζουν στην Αγγλια Sunday drivers! Μη δινεις σημασια , δεν τους αναγνωριζει ο ΚΟΚ:hypnotize , ουτε αυτοι αυτον!
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της john pap
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΠΑΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΜΕ ΘΕΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΡΑΓΟΒΟΣΚΟ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΤΣΙ; ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΚΑΘΕ Σ. Κ.

Απλά Μέλος Το avatar του/της ntinlanden
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    η αλήθεια είναι ότι το οικονομικό είναι μεγάλο ζήτημα
    και εγώ ρε παιδιά δεν έχω τα λεφτά να πάρω ένα καλοκαιρινό μπουφάν και μπότες, ούτε δερμάτινο παντελόνι ..πόσο μάλλον όταν αυτά τα έξοδα είναι εις διπλούν καθώς πρέπει να τα προμηθευτεί και η σύντροφός σου...οπότε ή μένεις σπίτι ή φοράς το κρανάκι και πέρνεις τα υπόλοιπα ρίσκα πάνω σου...that s life.... [/B]
    οντος ειναι αρκετα μεγαλο κοστος ολα αυτα οποτε ενα καλο κρανος μπουφανακι γαντακι και φυγαμε...

διαφωνώ με όσους λένε ότι δε μας αφορούν αυτοί οι τύποι
    τις τραγικές στατιστικές σε νεκρούς από μηχανή σε κάτι τέτοιους τις χρωστάμε
    και μετά αρχίζει η προκατάληψη
    "η μοτοσυκλέτα σκοτώνει κλπ κλπ"
    η άγνοια σκοτώνει και η αδιαφορία

υ.γ. αν δεν έχεις για εξοπλισμό μη πάρεις βαραντερο με 10,000? αλλα πάρε τρανσάλπ+εξοπλισμό...
    αλλά μέχρι να φτάσει εκεί η νοοτροπία όλων αυτών, οι υπόλοιποι θα έχουν φτάσει στον αρη

καλές καλοκαιρινές βολτες
    mipos ksereis apo vespa????

Με όλες αυτές τις μ@λ@κίες που βλέπω και ιδιαίτερα τους δήθεν μ@λ@κες που νομίζουν πως έγιναν wild μόνο και μόνο επειδή καβαλάνε μηχανή ...μου έρχεται να πουλήσω τη δικιά μου μηχανή ....Μάλλον η αμορφωσιά σε κοινωνικό πάντα επίπεδο έχει ξεπεράσει και τα ανώτατα όρια της εγκληματικής ηλιθιότητας . Και δεν με νοιάζει για το κεφάλι τους ..με ενοχλεί που η ηλιθιότητα τους αγγίζει την δική μου ασφάλεια .

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ασε που οι κατοχοι Varadero, κατα κανονα οδηγουν χαλια, φοροδιαφευγουν, ειναι επιδειξιες, καταδοτες, χαμενα κορμια, χαλιες, απλυτοι κτλ-κτλ

passenger μην κουραζεσαι ...θα το βαλω εγω...

:rotflmao:

...αλλη μεγαλη συνομοταξια ...ss με σφιχτερμαν αναβατη, αμανικη μπλουζα να φαινονται τα στεροϊδο μουσκουλα, βερμουδα παραλλαγη και υφος που προσπαθει να πεισει οτι προκειται περι Aρσενικου επιβητορα που γαμει οτι πρωτευον θηλαστικο κυκλοφορει, οτι ειναι μια ακαταπαυστη αντλια παραγωγης τεστοστερονης...

κοκκινομαλλης Το avatar του/της PalLoukiLuke
    Τωρα το καλοκαίρι τα πόδια είναι τα πιο εκτεθημένα. Απο πανω φορας το καλοκαιρινο με τις προστασίες και το κράνος αλλα για τα πόδια?
    Πηγα στο μοτομαρκετ τις προαλες και πηρα ενα ζευγαρι επιγονατιδες, οχι τις ρομποκοπ του εντουρο αλλα πιο ελαφρου τυπου, 20 ευρώ. Κατω απο το τζινακι παρεχουν καποια ασφαλεια
    για τη τιμή τους. Κατα τη γνώμη μου είναι πολύ λειτουργικές και χρήσιμες για τη τιμή τους
    Ξεφυγα λίγο απο το θέμα αλλα πιστευω αξίζει
    FUN IS NOT A STRAIGHT LINE

δεν ειναι τυχαιο οτι σαγιοναρα στα ιαπωνεζικα σημαινει αντιο...

Σαγιοναρα στον 'σαγιοναρα' που εφυγε στο ταδε χλμ
    Σαγιοναρα 8α λεει και το εκκλησακι πανω στη στροφη με μια σαγιοναρα ως μνημειο.

In Thrust We Trust

Turn To Burn

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    προς απάντηση σε όλους..

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=39942

Διαβάστε το , αφομειώστε το και συγκρίνετε το με όλα όσα είπατε για να δείτε ομοιότητες.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Να μην ξεχνάμε και αυτούς τους νεόπλουτους τους BMWδάκιδες!!!! Η μόνη προστασία που φοράνε είναι το χρυσό το Rolex... Μην πάθει τίποτα ο καρπός!!!!:hypnotize

ALITHEIA DEN EXETE VARETHEI NA ASXOLEISTE ME AYTO TO THEMA?
    BRAVO EISTE SOSTOI MOTOSYKLETISTES
    PRIN DEXTW APANTISI LEW OTI EXW KAI FORAW KATHIMERINA ME TO PAPI POU METAKINOUME STIN ATHINA 2x SHOEI Z-ONE KAI ENA X11 KAI DERMATINO KAI GANTIA.
    APLA DEN ME PEIRAZEI AN O ALLOS THELEI NA PAEI NA PIEI KAFE ME TO STRING TOY.
    EINAI DIKO TOY THEMA.
    OSO GIA KATI VLAKEIES POU EXW AKOUSEI PERI NOSILEIAS POU THN PLIRONOUME OLOI KAI GIA KATI MELISES POU MPAINOUN STO MATI KAI MPOREI NA PROKALESOUN ATYXIMA :rotflmao:
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μέλλον της μοτοσυκλέτας είναι εδώ.
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2009, 08:01
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2008, 10:50
  3. Η ισορροπια της μοτοσυκλετας.
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2004, 00:51
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:03
  5. Απαντήσεις: 12