Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: θελω να "διαλυσω" ενα εγκατελημενο ΧΤ, μπορω?

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΡΕ ΦΙΛΕ

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΕΤΟΝ 600 ΤΟ ΧΤ ΤΟ ΄89 ΜΟΝΤΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Re: ΡΕ ΦΙΛΕ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΝΕΤΟΝ 600 ΤΟ ΧΤ ΤΟ ΄89 ΜΟΝΤΕΛΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ!
    Μπα...
    δεν νομιζω πρεπει να ειναι 600 του 92-93 μοντελο.
    Ακομα ψαχνεις το ΧΤ σου? Αμα ηταν θα το ειχες βρει...
    Παλια οι γυναικες θελανε αντρα και λεβεντη,
    τωρα θελουν αδερφη και τον φωναζουν trendy.-

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
    ευχαριστω ρε παιδια για τις συμβουλες.
    Παντως απο οτι καταλαβα πρεπει πρωτα να βρω τον ιδιοκτητη και να μιλησω με αυτον γιατι αλλιως μπορει να βρω κανενα μπελα. Αλλα ρε γμτ δεν φαινετε να εχει ιδιοκτητη γιατι ηδη το εχουν ψιλο γδυσει και δεν φαινετε να ενδιαφερθηκε κανεις...
    Μπορει με τον αριθμο πλαισιου να βρω ποιος ειναι ο ιδιοκτητης??

1ον. Αδερφε πραγματα που δεν ειναι δικα σου δεν τα αγγιζεις,απλα...δε στο'μαθαν απο τοτε που περπατησες;
    2ον.Ρωτας στο δημο της περιοχης ΠΟΤΕ θα το μαζεψουν και πως γινεται να στο διαθεσουν...
    3ον φαντασου να τοχουν "μαρκαρει" τιποτα της αντιτρομοκρατικης και να χωθεις στα σκατα σε χρονο ντετε....
    4ον και τι θα λες στον εαυτο σου...συλλησα ενα μοτορι και την εβγαλα τζαμπα; τι ωραιος μαγκας που ειμαι....
    5ον σε κανα εξαμηνο να βρεις το δικο σου μοτορι γδυμενο....(γιατι ολα εδω πληρωνωνται...
    5ον οι υπολοιποι με τις λαμογιο συμβουλες,(αν δε κανετε πλακα)ειστε αχαρακτηριστοι....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    1ον. Αδερφε πραγματα που δεν ειναι δικα σου δεν τα αγγιζεις,απλα...δε στο'μαθαν απο τοτε που περπατησες;
    2ον.Ρωτας στο δημο της περιοχης ΠΟΤΕ θα το μαζεψουν και πως γινεται να στο διαθεσουν...
    3ον φαντασου να τοχουν "μαρκαρει" τιποτα της αντιτρομοκρατικης και να χωθεις στα σκατα σε χρονο ντετε....
    4ον και τι θα λες στον εαυτο σου...συλλησα ενα μοτορι και την εβγαλα τζαμπα; τι ωραιος μαγκας που ειμαι....
    5ον σε κανα εξαμηνο να βρεις το δικο σου μοτορι γδυμενο....(γιατι ολα εδω πληρωνωνται...
    5ον οι υπολοιποι με τις λαμογιο συμβουλες,(αν δε κανετε πλακα)ειστε αχαρακτηριστοι....
    Ωπα φιλε ωπα....
    περιμενε πηρες φορα...κατσε λιγο...
    Εισαι λιγο επιθετικος δεν χρειαζετε...
    1ον.Ουτε που το εχω αγγιξει το μοτορι, ουτε πολυ κοντα πηγαινω να μην νομιζουν οτι θελω να το παρω στα κλεφτα. Παντως αμα βλεπατε σε τι κατασταση ειναι και σε τι σημειο το ιδιο θα σκεφτοσαστε.Γιαυτο εγραψα στο φορουμ για να δω τι κανουν σε αυτες τις περιπτωσεις με τα εγκατελημενα.Τα του τυπου "απλα...δε στο'μαθαν απο τοτε που περπατησες;" οχι σε μενα... αλλου!!
    2ον.Αυτο ειναι σωστο και αυτο σκοπευω να κανω.
    3ον.Το μοτορι βρισκετε στην γειτονια μου πολυ κοντα απο εκει που μενω και ξερω τι γινετε εκει γυρω...
    4ον.Αν ειναι να το παρουν οι τσιγγανοι και να το πουλησουν στα χυτηρια ή να το παρει ο Δημος και να παει στα σκουπιδια η οπου αλλου παει γιατι να μην το παρω εγω (κατοπιν συννενοησης) και να παρω καποια πραγματα που ισως μου χρειαστουν???
    5ον. Δεν πηγα να γδυσω καινουργιο μοτορι με πινακιδα ουτε μοτορι στην δικη μου κατασταση. Αυτο ειναι παρατημενο πανω απο μηνα σιγουρα και εχει και αυτοκολητο ΕΓΚΑΤΕΛΗΜΕΝΟ. Λες να πηγαινω και να γδυνω μοτορια του κοσμου?
    Αμα ηθελα να κανω λαμογιά λες να το εβγαζα στο φορουμ??

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

:rotflmao: Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Και σε μαγκώνουν στην επόμενη γωνία και "χρεώνεσαι" ΟΛΕΣ τις κλοπές των τελευταίων χρόνων στην ΑττικοΒοιωτία.!!!

Ωραίες συμβουλές δίνετε ρε μάγκες ...!!!

Δεν σου χρεωνουν της Αττικης τις κλοπες αλλα ολων των Βαλακνιων....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σιγα ρε παιδια...

Αυτο το λεω γιατι το εχω κανει και εγω...

Το μηχανακι που πηρα ηταν σε πολυ κακη κατασταση αλλα ηταν ιδανικο για ανταλλακτηκα...Ηταν παρατημενο στην Κυψελη...Εγω το εβλεπα παρατημενο πανω απο 3 χρονια...Εννοειτε πως δεν ειχε πινακιδες και ειχε και αυτοκολλητακι...Βεβαια ρωτησα πρωτα ποιανου ειναι για να το αγοραζα σε καποια συμβολικη τιμη,αλλα μου ειπαν πως αυτος που το ειχε ηταν εξαφανισμενος χρονια...Οταν μαλιστα πηγα να το παρω,(μεσημερι εννοειτε),περασε ενα μπατσικο και με ρωτησε...Τους ειπα τι εγινε,ειδαν το αυτοκολλητακι και φυγανε,ουτε στοιχια ουτε τιποτα...

Γι'αυτο μην το φοβασαι.Αν ειναι παρατημενο πολυ καιρο,πηγαινε παρ'το...Αρκει ομως να ειναι πολυ καιρο.

Καλα μηλαμε με αυτο με την αντιτρομοκρατικη λυθηκα...:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Είναι κλοπή.

κοιτα τα πραγματα ειναι απλα ..

οτι ειναι να κανης καντο αλλα μη ρωτας εδω - ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ...ΠΕΙΡΑΖΕΙ ???? :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	3419.gif 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	711 Bytes 
ID:	52032
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

α δεν παμε καλα ανησυχουσαμε για τους κλεφτες τωρα θα ανησυχουμε και για τους τσαμπατζιδες.:rotflmao:

και αν ειναι κλεμμενο και παρατημενο?
    "Apolayste sti zwi,
    tin kathe gamimeni tis stigmi..."

"Got a $5 head? Get a $5 helmet.''

παντως εγω δεν καταλαβαινω γιατι αμα ειναι παρατημενο απο τον ιδιοκτητη του να μην το παρω. Ετσι ναι. Μονο αν μιλησω με τον ιδιοκτητη.
    Δλδ ειναι κακο ε? να παρω καποια πραγματα αμα ο αλλος δεν τα θελει..??
    Εγω δεν ξερω τι παιζει γιαυτο και ρωτησα να μαθω τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις... Αμα ηθελα θα ειχα παει στις 2 τα ξημερωματα και θα εκανα την δουλεια μου. Παιδια προσεξτε μην παρατησετε τα δικα σας πανω απο 2 μερες γιατι θα ερθω να σας τα λυσω...!!!
    Οσο για το "ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ...ΠΕΙΡΑΖΕΙ??" δεν θα το σχολιασω... Καποιοι πρεπει να σκεφτονται πριν απαντησουν. :a31:
    Βασικα εγω φταιω που ρωτησα, τι το'θελα?
    Τελειωσε

Fz6
    CB500
    XT600E
    XR250
    C50

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Παντως και στην γειτονια μου ηταν ενα παρατημενο σκουτερ (τυπου Beverli ή κατι τετοιο) μπορτνω χρονια και ειχε πολυ λιγα χλμ το κοντερ. Ποτε δεν ενδιαφερθηκε κανενας να παρει το 100 αλλα και που το εκανα δεν ειδα αν πηγε κανενας να δει. Παντως γενικα μην το αγγιξεις. Ανοιξε μια εφημεριδα και παρε οτι θες με τον δοκιμασμενα νομιμο τροπο.

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaspiou
    παντως εγω δεν καταλαβαινω γιατι αμα ειναι παρατημενο απο τον ιδιοκτητη του να μην το παρω. Ετσι ναι. Μονο αν μιλησω με τον ιδιοκτητη.
    Δλδ ειναι κακο ε? να παρω καποια πραγματα αμα ο αλλος δεν τα θελει..??
    Εγω δεν ξερω τι παιζει γιαυτο και ρωτησα να μαθω τι γινετε σε αυτες τις περιπτωσεις... Αμα ηθελα θα ειχα παει στις 2 τα ξημερωματα και θα εκανα την δουλεια μου. Παιδια προσεξτε μην παρατησετε τα δικα σας πανω απο 2 μερες γιατι θα ερθω να σας τα λυσω...!!!
    Οσο για το "ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ...ΠΕΙΡΑΖΕΙ??" δεν θα το σχολιασω... Καποιοι πρεπει να σκεφτονται πριν απαντησουν. :a31:
    Βασικα εγω φταιω που ρωτησα, τι το'θελα?
    Τελειωσε
    Ρε φιλε μου τι θελεις και ασχολεισαι με τον καθε :a31: εδω μεσα δεν μπορω να καταλαβω Πηγαινε ρωτα εκει γυρω ,εκτιμας την κατασταση και αναλογος πρατεις.Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια! Και οπως ειπες "Καποιοι πρεπει να σκεφτονται πριν απαντησουν".Αν θελουν να βγαλουν τα απωθημενα τους ας βρουν αλλον τροπο.Εδω οφειλουν να σεβονται τον αλλο.Συμβουλές θελουμε οχι χωσιμο!!

Τελος.

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fasma
    Ρε φιλε μου τι θελεις και ασχολεισαι με τον καθε :a31: εδω μεσα δεν μπορω να καταλαβω Πηγαινε ρωτα εκει γυρω ,εκτιμας την κατασταση και αναλογος πρατεις.Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια! Και οπως ειπες "Καποιοι πρεπει να σκεφτονται πριν απαντησουν".Αν θελουν να βγαλουν τα απωθημενα τους ας βρουν αλλον τροπο.Εδω οφειλουν να σεβονται τον αλλο.Συμβουλές θελουμε οχι χωσιμο!!

Τελος.
    Tετοιου ειδους συμβουλες ζητας η απο τους αρμοδιους φορεις η απο τον ιδιοκτητη...απο τα φορουμς που ο καθενας μας γραφει το κοντο του και το μακρυ του,η ποσταρει ανελλειπως για να εχει τα περισσοτερα ποστ αστο καλυτερα....η συμβουλες τυπου-πχ παρτο και φυγε η το αλλο με ειδαν και οι μπατσοι και δεν τρεχει τιποτα (μονο συγχαρητηρια δε του δωσαν)
    οσο για την επιθετικοτητα μου με παρηξηγησες... απλα, αλλο το ρημα "παιρνω" αλλο το "κλεβω"....αλλο να ζητησεις απο τον ιδιοκτητη ενα ανταλλακτικο και αλλο να εχεις παρει σβαρνα τις γειτονιες...
    κι αν γελασατε με την αντιτρομοκρατικη
    ποιος σου/μου υπογραφει οτι δεν ειναι σεναριο που παιζει....
    το κουρασαμε το θεμα....
    αλλα η κεντρικη ιδεα εχει ως εξης...:
    Δε ρωταμε τα αυτονοητα....
    Δεν ακουμε τη συμβουλη καποιου αγνωστου στο Χ φορουμ.
    Και βασικα ΔΕΝ ακουμε τη συμβουλη που μας συμφερει για να ειμαστε "καλα"....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Λοιπον

Εψαχνα ενα 3ΜΑ ΤΖΡ για ανταλλακτικα...

Ερχεται ενα φιλαρακι μια μερα και μου λεει οτι εχει δει ενα στην Κυψελη
    Ειναι παρατημενο 7 χρονια στο ιδιο σημειο απο τοτε που ειχε και αυτος ΤΖΡ και δεν το ακουμπαει κανενας

Του εχουν ψειρησει καποια πραγματα απο πανω και γενικα ειναι σε αθλια κατασταση....προσφατα του κολλησαν και το χαρτι του δημου.... και δεν εχει και πινακιδα πανω

Χμμμ ωραια σκεφτομαι παμε να δουμε που ειναι και να ψαξουμε τον ιδιοκτητη...

Παμε εκει που λες το βλεπουμε ρωταμε μαγαζια και γυρω πολυκατοικιες και ακομα και ο ιδιοκτητης της μονοκατοικιας που ειναι παρκαρισμενο μπροστα το μηχανακι δεν ειχε ιδεα...
    Συγκεκριμενα μας ειπε οτι ειναι παρατημενο πολλα χρονια και παρτε το να μας αδειασει την γωνια γιατι δεν μπορει να παρκαρει το αυτοκινητο του μπροστα στο σπιτι του....

Η αληθεια ειναι οτι μπηκα στον πειρασμο.....αλλα λεω ας αφησω ενα χαρτακι πανω με το κινητο μου και οτι ενδιαφερομαι να το αγορασω....

ΜΑντεψε το ιδιο απογευμα με πηρε ο ιδιοκτητης τηλεφωνο και κανονισαμε ραντεβου να παμε να το δουμε...

Το μηχανακι το ειχε παρατησει λογω προβληματων με τα καρμπς αλλα μου ζητησε πολλα λεφτα και ετσι δεν το πηρα...

Μαλιστα ο @@αρας μου ειπε οτι καλυτερα να το πεταξει παρα να μου το δωσει για τα λεφτα που του ειπα...

Για φαντασου να πηγαινα να το παρω και να με πιανανε στα πρασα? Θα πληρωνα οτι εχουν ξηλωσει οι προηγουμενοι + τα προβληματα του

Οποτε καλυτερα να δωσω λιγα χρηματα και να ειμαι κυριος παρα να παθω καμμια στραβη...

ΥΓ)Επισης απο οτι μηχανακι εχω παρει κατα καιρους για ανταλλακτικα παιρνω μαζι και μια υπευθυνη δηλωση του ιδιοκτητη οτι μου το παραχωρησε για ανταλλακτικα ....

Η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου .....
    http://kelecarbon.blogspot.gr

Γιατι ενας χρονος δεν ειναι αρκετος και οι 4 χαλανε 2 ασκοπα........

re min krazomaste metaxi mas mia erotisi ekane to paidi.. iremia kouventa kanoyme.. gia mena paratato
    zito i trella.....

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. θελω να πω ενα ευχαριστω!!!
    από EddY στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2010, 22:32
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2009, 10:50
  3. ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ???
    από griso850 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4