Φίλε μου δυστυχώς είναι παλιά ιστορία...
Έχω ακούσει εγώ περιστατικό με honda cbf250 hornet παραεισαγωγής από Ιαπωνία...
Κρίμα για την ταλαιπωρία του μέλους της οικογενειάς σου...![]()
Υπάρχει κάποια ελπίδα να αποζημιωθεί??![]()
Φίλε μου δυστυχώς είναι παλιά ιστορία...
Έχω ακούσει εγώ περιστατικό με honda cbf250 hornet παραεισαγωγής από Ιαπωνία...
Κρίμα για την ταλαιπωρία του μέλους της οικογενειάς σου...![]()
Υπάρχει κάποια ελπίδα να αποζημιωθεί??![]()
![]()
Πω πω, τι κουφά είναι αυτά ρε παιδιά ;
Είναι σαν να σου κλέβουν κομμάτι από τα όνειρα και τις αναμνήσεις σου !![]()
Πάντα όρθιοι
Δυστυχώς από ότι έμαθα χτες παρόμοιο περιστατικό είχε και ένας φίλος μου
Το παιδί αγόρασε ένα Africa από μαγαζί με μεταχειρισμένα ( δεν ξέρω αν έχει και καινούρια )
Το κράτησε για λίγο καιρό και μόλις το πούλησε εμφανίστηκε η ασφάλεια περίπου 1 εβδομάδα μετά στο σπίτι του και ενημέρωσε τους γονείς του ότι το μηχανάκι είναι κλεμμένο από Ιαπωνία και ότι πρέπει να το κατασχέσουν.
Για κατι τετοια ψοφανε συνηθως οι "δημοσιογραφοι", ψαχτηκες καθολου μαζι τους;;;;![]()
Κρίμα φίλε μου, ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Και μια ερώτηση, μπορεί (επιτρέπεται) η αστυνομία να ενημερώσει άν η μηχανή είναι ok πηγαίνοντας αριθμό πλαισίου/κινητήρα;;
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Η κατασταση ειναι μαματα...Για σκεψου,να εχεις ψοφισει στην δουλεια για να παρεις ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ (νομιζεις) μηχανακι και μια ωραια μερα να ερχεται η ασφαλεια και να σου λεει "φιλε δεν ειναι δικο σου,κατασχεται...":hypnotize:hypnotize .
Μετα τι κανεις?Παιρνεις την καραμπινα?Δεν υπαρχει περιπτωση ολοι αυτοι που εξαπατηθηκαν να παρουν τα λεφτα τους απο τους μαλακες της σπειρας?Εννοω να κινηθουν δικαστικα ολοι μαζι οργανομενα...?
I'm a mean machine drinking gasoline...
ωραια !!!
πολυ ωραια !!!!
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Φαντάζομαι οτι μπορεις να στραφείς δικαστικά εναντίον αυτού που το αγόρασες....μετά αυτός θα στραφεί εναντίον εκεινου που το ειχε πριν ...και έτσι καποια στιγμή θα φτασουν στο κύκλωμα....και θα αποζημιωθούν και οι υπόλοιποι ανυποψίαστοι κάτοχοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από elmariacci
Η κατασταση ειναι μαματα...Για σκεψου,να εχεις ψοφισει στην δουλεια για να παρεις ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ (νομιζεις) μηχανακι και μια ωραια μερα να ερχεται η ασφαλεια και να σου λεει "φιλε δεν ειναι δικο σου,κατασχεται...":hypnotize:hypnotize .
Μετα τι κανεις?Παιρνεις την καραμπινα?Δεν υπαρχει περιπτωση ολοι αυτοι που εξαπατηθηκαν να παρουν τα λεφτα τους απο τους μαλακες της σπειρας?Εννοω να κινηθουν δικαστικα ολοι μαζι οργανομενα...?
ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΩΘΗΚΑΤΕ....
τρεξτε τουλάχιστον στα αστικά δικαστήρια για αποζημίωση εναντίον του προκατόχου....είναι υποχρεωμένος να σας δώσει τα λεφτά πίσω....ακόμα και αν δεν φέρει ευθύνη σας πληρώνει και στρέφεται κατά του προηγούμενου κάτοχου ....
η δικη θα γινει το νωρίτερο σε 2 χρονια βεβαια αλλα τουλαχιστον θα λες οτι εκανα κατι και δεν με έπιασαν τελείως μ@λ@κ@....
Υ.Γ. οποιος κατάγεται απο την περιοχή γνωρίζει οτι οι κακές γλωσσες λένε πως το τα κεφάλια του κυκλώματος ειναι ελευθερα και ωραία...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Φαντάζομαι οτι μπορεις να στραφείς δικαστικά εναντίον αυτού που το αγόρασες....μετά αυτός θα στραφεί εναντίον εκεινου που το ειχε πριν ...και έτσι καποια στιγμή θα φτασουν στο κύκλωμα....και θα αποζημιωθούν και οι υπόλοιποι ανυποψίαστοι κάτοχοι...
ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΩΘΗΚΑΤΕ....
τρεξτε τουλάχιστον στα αστικά δικαστήρια για αποζημίωση εναντίον του προκατόχου....είναι υποχρεωμένος να σας δώσει τα λεφτά πίσω....ακόμα και αν δεν φέρει ευθύνη σας πληρώνει και στρέφεται κατά του προηγούμενου κάτοχου ....
η δικη θα γινει το νωρίτερο σε 2 χρονια βεβαια αλλα τουλαχιστον θα λες οτι εκανα κατι και δεν με έπιασαν τελείως μ@λ@κ@....
Υ.Γ. οποιος κατάγεται απο την περιοχή γνωρίζει οτι οι κακές γλωσσες λένε πως το τα κεφάλια του κυκλώματος ειναι ελευθερα και ωραία...![]()
:hypnotize Έλεος...
αφού είσαι από την περιοχή δε μας λες και τα ονόματα να μάθουμε τους σκάρτους εισαγωγείς που μας χαλάνε το όνομα???![]()
Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...
κατάγομαι απο την περιοχή , δεν εχω προσωπική γνώση...ολα απο στοματα συγγενών τα ακουω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Filosofos
:hypnotize Έλεος...
αφού είσαι από την περιοχή δε μας λες και τα ονόματα να μάθουμε τους σκάρτους εισαγωγείς που μας χαλάνε το όνομα???![]()
όπως καταλαβαινεις δεν γινεται να πω τετοια πραγματα στο φορουμ....αλλοι λενε για εναν κακό μηχανικο και σβήνεται....
δευτερον: αν προσεξες ειπα οι κακες γλωσσες.....απο στομα, σε στομα
κανεις δεν εχει αποδειξεις οτι ο ταδε μεγαλεμπορος ειναι μπλεγμενος....αλλα σε μικρες κοινωνιες πολλα ακουγονται....
αν ειχα σοβαρά στοιχεία θα τις ελεγα στους μπατσους , οχι στο φορουμ....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ορθό και το σέβομαιΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
κατάγομαι απο την περιοχή , δεν εχω προσωπική γνώση...ολα απο στοματα συγγενών τα ακουω...
όπως καταλαβαινεις δεν γινεται να πω τετοια πραγματα στο φορουμ....αλλοι λενε για εναν κακό μηχανικο και σβήνεται....
δευτερον: αν προσεξες ειπα οι κακες γλωσσες.....απο στομα, σε στομα
κανεις δεν εχει αποδειξεις οτι ο ταδε μεγαλεμπορος ειναι μπλεγμενος....αλλα σε μικρες κοινωνιες πολλα ακουγονται....
αν ειχα σοβαρά στοιχεία θα τις ελεγα στους μπατσους , οχι στο φορουμ....![]()
Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...
λοιπόν εγώ αναφερόμουν σε αυτή την υπόθεση που διαδραματιστηκε περσι
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...06/2006_187695
εψαξα λιγο στο google και βρηκα οτι κατι αντιστοιχο παλι στα Τρικαλα (λιγο ύποπτο αυτό) διαδραματίστηκε και φέτος....
ο έμπορος φέρεται να εισήγαγε τις μοτοσυκλέτες εν αγνοία του....εδώ ειναι και το σχετικο τοπικό link
http://www.3kala.gr/news/index.asp?cat=4&page=2
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Μάλλον έχει γίνει παρεξήγηση με τα όσα είπα προηγουμένως
Ο φίλος μου το μηχανάκι το αγόρασε από μαγαζί που βρίσκετε στην Αθήνα και όχι στα Τρίκαλα
Δυστυχώς δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες για το θέμα αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν πρόβλημα και άτομα από άλλες πόλεις εκτός από τα Τρίκαλα.
αναρωτιέμε αν οι αντιπροσωπίες γνωρίζουν τους αριθμούς πλαισίου των κλεμένων μοτο.
Μιας και πάντα ελέγχετε ο αριθμ. πλαισιου σε service ή για ανταλακτικά θα μπορούσε εύκολα να βρεθεί το κλεμένο αν ο ιδιωκτήτης δεν γνωρίζει τίποτα.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.