Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 71

Θέμα: Κλεμμένες μοτό από Ιαπωνία

Κλεμμένες μοτό από Ιαπωνία

Από την "Καθημερινή"

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...06/2006_187695

Κλεμμένες μοτό από Ιαπωνία στα Τρίκαλα

Eκατοντάδες μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, οι οποίες εκλάπησαν από την Iαπωνία, διατέθηκαν στην ελληνική αγορά και κυκλοφορούν στους δρόμους της χώρας μας. Aυτό αποκάλυψε η έρευνα της αστυνομίας γύρω από τη δράση ελληνοϊαπωνικής σπείρας, η οποία διήρκησε περισσότερο από ένα χρόνο και ολοκληρώθηκε με τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τριών Eλλήνων, ηλικίας 28, 45 και 51 ετών και ενός Iάπωνα, 55 ετών. Σύμφωνα με την αστυνομία, η συγκεκριμένη σπείρα δραστηριοποιείται τουλάχιστον την τελευταία πενταετία.

Στην Iαπωνία εντοπίζονταν μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, τις οποίες έκλεβαν συνεργοί της σπείρας. Στη συνέχεια γινόταν παραχάραξη των αριθμών πλαισίου και τα οχήματα εφοδιάζονταν με πλαστά πιστοποιητικά.

Mε τη νέα τους «ταυτότητα» εκτελωνίζονταν με προορισμό την έδρα εταιρείας που είχαν συστήσει οι δράστες στα Tρίκαλα. Mέσω αυτής οι μοτοσικλέτες διατίθεντο προς πώληση, αποφέροντας στα μέλη της σπείρας μεγάλα οικονομικά ποσά.

Aπό την αστυνομία έχουν μέχρι στιγμής εντοπισθεί και κατασχεθεί συνολικά 85 μοτοσικλέτες που διακινήθηκαν μέσω του συγκεκριμένου κυκλώματος. H έρευνα συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται ότι ο αριθμός των κλεμμένων μοτοσικλετών που έφτασαν στη χώρα μας με αυτό τον τρόπο είναι πολύ μεγαλύτερος. Παράλληλα, εξετάζεται το ενδεχόμενο η δράση της σπείρας να είναι διεθνής και να υπάρχουν συνεργοί και σε άλλες χώρες, στις οποίες έφτασαν με παρόμοιο τρόπο κλεμμένα οχήματα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ωραια και πες τωρα οτι εσυ χωρις να το ξερεις εχεις αγορασει μια που ειναι κλεμενη!!
    τι ερχονται και στην περνουν?
    και σενα ποιος σε αποζημιώνει?

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    εγω λυπαμαι μονο τους ατυχους ιδιοκτητες των μηχανων....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

αααμααν...
    η ονομασια της εταιρειας δεν νομιζω να ειναι γνωστη ετσι??
    γιατι εχω καποιες υποψιες..
    In Thrust We Trust

Turn To Burn

Νέο μέλος
    Υπαρχεί καποιος τρόπος να έλενξεις μια μεταχειρισμένη μηχανή εάν είναι οκ ή είναι "ιαπωνική απο το παράθυρο???"
    DrB

καλα για τα τρικαλα ειχε βουηξει ο τοπος για κλεμμενα.............οσο για τις κλεμμενες ........κατασχονται ετσι δεν ειναι??

το θεμα ειναι να αγοραζουμε μοτο απο σοβαρα μαγαζια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Οχι μόνο στην κατάσχουν αλλά ενδέχετε να σε κατηγορησουν για κλεπταποδόχο(δεν νομίζω όμως να υπάρξουν κυρώσεις).

είναι αυτό που λέω, μακριά απ'τον κώλο μου και όπου θέλει ας μπει, δεν είναι να σου κάτσει τέτοια φάση! ( την είπα κ γω τη παπάτζα μου, έκλεισε ο κύκλος, πάω για ύπνο, καληνύστες παίδες)

οι κλεμενες μηχανες κατασχονται και θα δωθουν στους ιδιοκτητες τους στην ιαπωνια. κανεις απο τους τωρινους ιδιοκτητες δε θα παει κατηγορουμενος γιατι ειναι και αυτοι θυματα απατης. τροπος να ελεξεις μια μηχανη δεν υπαρχει αφου σου την εκτελωνιζουν αυτοι και σου τη δινουν με νομιμα εγγραφα(απλα ειναι πλαστα). λαμογια.
    FATES WARNING

Μιλούσα εχθες με γνωστο εμπορο και παλιο στο χωρο και μου ειπε οτι ο αριθμος των μηχανων που εχουν διατεθει ειναι πανω απο 550(μου ειπε το νουμερο ακριβως αλλα δεν το θυμαμαι) αλλα βρηκαν ή ηθελαν να βρουν μονο αυτους τους 85 ατυχους.

Τωρα ο προβληματισμος μου ειναι. Οι υπολοιποι που δεν τους εχουν κατασχει τη μηχανη δεν θα κοιταξουν να την ξεφορτωθουν οπως οπως?
    Και ο πιο ευκολος τροπος ειναι να τη σκοτωσουν σε τιμη σουπερ ευκαιριας. (Αφου ηδη την εχουν παρει αρκετα κατω απο τις τρεχουσες τιμες)

Εαν εχω δικιο σε αυτο που λεω θελει μεγαλη προσοχη η αγορα μεταχειρισμενου
    Και πως να το τσεκαρει καποιος γαμωτο που τα ειχαν φιαξει απο οτι λενε αψογα τα κολωχαρτα?

Παλαιό μέλος
    με προβληματισε πολυ το συγκεκριμενο το αρθρο γιατι και εγω ψαχνω αυτον τον καιρο να παρω ενα χιλιαρι μεταχειρισμενο και σιγουρα δεν ειναι λιγα τα λεφτα για να εμφανιστει ξαφνικα καποιος και να σου πει στην κατασχω γιατι ειναι κλεμενη...
    Τεσπα το ερωτημα μου ειναι ρε παιδια, δεν υπαρχει τροπος να ελεχθει ο αριθμος πλαισιου μιας μηχανης. Οσο καλη δουλεια και αν εχουν κανει καποιοι καπου δεν θα μπαζει? αλλωστε εχω ακουσει οτι για τα αυτοκινητα στα κτεο αμα το δουν υποπτο για χτυπημενους αριθμους τοτε βαζουν κατι σαν blue light επανω στο VIN και φαινεται αν εχουν γινει συγκολησεις, προσμιξεις με αλλα μεταλα κτλ κτλ. Στις μηχανες δεν παιζει κατι αντιστοιχο?
    Και εστω οτι στην μηχανη δεν μπορεις να δεις αν εχει γινει παπατζιλικι. Τα χαρτια δεν μπορει να δεις απο ποιο τελωνειο εχουν περασει και απο ποια χωρα ειναι?

Banned Το avatar του/της Zbandit750
    Αυτες που μας κλεψανε στην Ελλαδα δεν παιζει να τις βρουμε στην Ιαπωνια?

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
    Αυτες που μας κλεψανε στην Ελλαδα δεν παιζει να τις βρουμε στην Ιαπωνια?
    Φυσικά, αφού είναι γνωστό ότι στην Ιαπωνία στέλνουν όλες τις κλεμμένες για τα γυρίσματα της ταινίας "Fast 'n' Furious Tokyo Moto drift"

Στην πρεμιέρα της ταινίας θα τις επιστρέψουν στην Ελλάδα για διαφήμιση των Village Roadshow

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider

ΣΠΕΙΡΑ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΑ

Κατ'αρχας καλως σας βρηκα..

Φιλικα

Καλώς Ήρθες. Αν έχεις την καλοσυνη μπορείς να δώσεις κάποιες πληροφορίες; Απο πού αγοράστηκε η μηχανή, απο αντιπροσωπεία; Τι μάρκα και μοντέλο είναι; Μετά απο τόσα χρόνια την βρήκανε και πώς;

Ελπίζω να βρείτε μια άκρη σ'αυτό. Γνωστός είχε αγοράσει κλεμμένο Punto και έτρεχε στα δικαστήρια. Ούτε τα λεφτά του δεν πήρε πίσω. Γαμώτ. την οργάνωση μας μέσα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!
    ΚΩΣΤΗΣ

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εισαγωγη μοτο απο ΕΕ
    από panosrs στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2009, 19:44
  2. ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ????
    από alex-varadero στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2006, 18:20
  3. εκτελονισμο μοτο απο ΗΠΑ