Τι λέγαμε για τα servises;.. ό,τι να'ναι... :a31:![]()
Τι λέγαμε για τα servises;.. ό,τι να'ναι... :a31:![]()
Πηγα στο Σταθόπουλο στη Μαυρομιχαλη.80 ευρω για λαδια,γρασαρισματα,καθαρισμα φιλτρου αερος,σφιξιμο των πως-το-λενε κολλαρου; μου εδωσαν και παπι για να παω στη δουλεια μου.Αναγκαστηκαν να τρυπησουν την βίδα αριστερα που κραταει το ντεποζιτο.Μου ειπαν οτι αυτος που εβαλε το μπαγκστερ την στραβοβίδωσε και δεν εχω λογο να μην το πιστεψω...Εδω στον Υφαντη ξεχασαν να μου βαλουν καγκελα και γραψανε λαθος ονομα στην αδεια.καλα δεν συζητω οτι μου ειχαν κανει παρακρατηση για 500 ευρω ΝΑΙ ΝΑΙ,σε μια βιδα θα κολωνανε..
mustili
Έλεος.....:hypnotize
Στο 2ο service χρειάζεται ΜΟΝΟ αλλαγή λαδιών. Τίποτε άλλο.![]()
Άντε κ καθαρισμό φίλτρου αέρα, μόνο στην περίπτωση που έχεις τη μηχανή κανά χρόνο...
Το να λαδώσουν κ να σφίξουν την αλυσίδα κάποτε στο κάνανε στο τσαμπέ...Και είναι πολύ εύκολο να το κάνεις μόνος.
Δεν είναι τίποτα να αλλάξεις λάδια μόνος σου. Και δεν χάνεις την εγγύηση αν τα αλλάξεις μη τρώτε τις παπάτζες που σας λένε.
Διαβάστε κ το service manual ή το user manual.
Μου τρακάρανε το Z και με αναγκάσανε να αγοράσω V-Strom
Εχεις δικιο για την αλλαγη λαδιων.Για το φιλτρο αερα επρεπε να το καθαρισω γιατι στην Κρητη του εσκισα τον κ..ο στα βουνα και δυστυχως δεν εχω εργαλεια,γνωσεις και ηρεμια για να τα κανω μονος. Δυστυχως καθε σερβις ειναι και πιο ακριβο.Λετε να παρω παπι;χαχαχα
mustili