Kalhmera. Epeidh eimai sta 4950 xiliometra kai prepei na kanw opou na nai to deutero service, ti douleies kanoun se auto gia na exw mia apopsh prin to paw sto mastora? Poso paei to malli xondrika?
Kalhmera. Epeidh eimai sta 4950 xiliometra kai prepei na kanw opou na nai to deutero service, ti douleies kanoun se auto gia na exw mia apopsh prin to paw sto mastora? Poso paei to malli xondrika?
Not all that wonder are lost...
Βασικα εγω την δευτερα εκανα το δευτερο σερβις στην μηχανη μου αλλα δεν ειναι V-STROMστις 6000χιλ ειναι για το δικο μου GSXR,λαδακια,φιλτρο λαδιου και ελεγχος σε ολα τα αλλα,φρενα,σφιξιμο πλαισιου και οτι βιδα υπαρχει πανω στην κουκλα μου
ΑΑΑ να μην ξεχασω λαδακι,γρασσο και ελεγχος παντως υγρων(παραφλου,υγρα φρενων)λογικα μια απο τα ιδια ειναι και για σενα εγω πλερωσα....115 εουρα και απο αυτα τα 55 ηταν η εργασια βαλε και το 19 ΦΠΑ ε ανεβηκε λιγο η τιμη
αλλα μετα που την οδηγησα ενα πραγμα αλλη μηχανη ρε φιλε οι ταχυτυτες μπαινουν πολυ πιο γλυκα και γουργουριζει σαν γατουλα η κουκλα....:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Λαδια,φιλτρο,τσεκαρισματα και-πιθανως-συγχρονισμος πεταλουδων στον ψεκασμο.Υπολογισε κανα 40αρι τα λαδια,10 το φιλτρο.Εργατικα το 20αρι ειναι λογικο.Φιλε με το GSXR μαλλον τσιμπημενα τα εργατικα που σου πηρανε(κι εγω σε εξουσιοδοτημενο παω)Αρχικά δημιουργήθηκε από karvoun
Kalhmera. Epeidh eimai sta 4950 xiliometra kai prepei na kanw opou na nai to deutero service, ti douleies kanoun se auto gia na exw mia apopsh prin to paw sto mastora? Poso paei to malli xondrika?![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
δεν ξερω αν ειναι τσιμπημενα γιατι δεν εχω παει και αλλου να κοιταξω 2ο σερβις ηταν στην εγγυηση ειναι,λεω ας παω εκει που το πηρα,απλα υπενθυμιζω οτι δεν ειναι V STROM και εχει τα φαιρινγκ που θελουν λιγο παραπανω δουλιτσαΑρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Λαδια,φιλτρο,τσεκαρισματα και-πιθανως-συγχρονισμος πεταλουδων στον ψεκασμο.Υπολογισε κανα 40αρι τα λαδια,10 το φιλτρο.Εργατικα το 20αρι ειναι λογικο.Φιλε με το GSXR μαλλον τσιμπημενα τα εργατικα που σου πηρανε(κι εγω σε εξουσιοδοτημενο παω)![]()
αν ο φιλος εκανε το σερβις ας μας πει τι του χρεωσαν και που το εκανε αν ειναι εφικτο thanks παντως
![]()
Εμένα πάντως για δεύτερο service μου άλλαξε μόνο λάδια(έβαλε IGOL 10-40) και τσέκαρε το αέρα στα λάστιχα,τίποτε άλλο...
Αλήθεια όταν κάνετε service τι λάδια σας βάζουν,εαν εφόσων δεν ζητήσετε καποια συγκεκριμένα;Τα IGOL τα γνωρίζετε;
Στα 6000 Km :
Λαδια, φιλτρο λαδιου, καθαρισμος φιλτρο αερα, μπουζι,
παραφλου, τσεκαρισμα πεταλουδες κλπ στο PC, τεντωμα καδενας, έλεγχοι κλπ --> 120 €
Ίσως μου πήρε πολλά, ίσως λογικά. Εμένα πολλά μου φάνηκαν.
Όσο θέλει ο καθένας ζητάει, γι'αυτό υπάρχουν πολλοί για να επιλέγουμε. Περισσότερο όμως μετράει να εμπιστέυεσαι το άλλον χωρίς να σε γδύνει βέβαια!
![]()
Καλημέρα,
Εάν διαβάσετε στο βιβλίο του κατασκευαστή το μόνο που λέει αντικατάσταση είναι το λάδι και έλεγχος σε κάποια πράγματα.
Εγώ έκανα σήμερα το δεύτερο service και έκανε αυτά που λέει το βιβλίο και ότι του είπα εγώ ότι ήθελα να κοιτάξει δηλαδή.
Όσο για να λάδια αυτά που δίνει η Suzuki έβαλα.
Και από χρήματα 80,85 €
Aκουστα τα εχω τα λαδια αυτα αλλα δεν γνωριζω περαιτερω,εγω ηθελα να βαλω η castrol η motul,τελικα πηγα suzuki και ρωτησα,μου εδειξαν τι βαζουν και ειδα οτι ειναι τα motul που ηθελα να βαλω οποτε τα εβαλα απο εκει.Αρχικά δημιουργήθηκε από zeremefico
Εμένα πάντως για δεύτερο service μου άλλαξε μόνο λάδια(έβαλε IGOL 10-40) και τσέκαρε το αέρα στα λάστιχα,τίποτε άλλο...
Αλήθεια όταν κάνετε service τι λάδια σας βάζουν,εαν εφόσων δεν ζητήσετε καποια συγκεκριμένα;Τα IGOL τα γνωρίζετε;
Entelei to ekana to service. Epeidh eimai apo to Hrakleio Krhths to ekana ston Triantafullidh(Mototec) pou einai psilognwstos agiogdiths kai mou phre 100Euro. Kwlozwh
Not all that wonder are lost...
2o service
εμενα μου εκανε:
λάδια , φιλτρο , μπουζί , καθάρισμα ενός αισθητήρα , καθαρισμα αλυσίδας με παραφίνη , λάδωμα αλυσιδας
99 ευρά
>>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<
Το δεύτερο service θα το κάνω μόνος μου, όπως και το πρώτο
45e λάδια και φίλτρο λαδιού..
Μην τρελαθούμε κιόλας... 120 ε κλπ..![]()
Εγω φιλαρακι το τριτο θα το κανω μονος μου και ουτω καθεξης γιατι πολυ απλα τελειωνει η εγγυηση σε 6-7 μηνες,ας ειναι καλα το σερβις μανιουαλ και τα χερακια μου τα εργατικα (που ειναι και τσαμπαΑρχικά δημιουργήθηκε από NikdeV82
Το δεύτερο service θα το κάνω μόνος μου, όπως και το πρώτο
45e λάδια και φίλτρο λαδιού..
Μην τρελαθούμε κιόλας... 120 ε κλπ..![]()
)
Ρε φιλαράκι,άμα είναι τζάμπα τα εργατικά να σου φέρω και το δικό μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Εγω φιλαρακι το τριτο θα το κανω μονος μου και ουτω καθεξης γιατι πολυ απλα τελειωνει η εγγυηση σε 6-7 μηνες,ας ειναι καλα το σερβις μανιουαλ και τα χερακια μου τα εργατικα (που ειναι και τσαμπα)
:rotflmao:
![]()
Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.
Paidia ΣΟΣ. Αν δει καποιος απο τους κυριους που εκαναν 2ο σερβις να μου πει και εμενα που το εκανε.Ο Παπαμακαριος(Κολωνο) μου ζηταει 135 για λαδια,φιλτρα, μπουζι.Ο Κοπανος ΚΟυζουνας( Χαλανδρι) 90 για ΛΑΔΙΑΑΑΑ.Πολλα δεν ειναι του λεω.-30 τα λαδια 60 εργατικα.Σωστε με δωστε να πιω το δηλητηριο...![]()
mustili