Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Deutero Service

Νέο μέλος

Deutero Service

Kalhmera. Epeidh eimai sta 4950 xiliometra kai prepei na kanw opou na nai to deutero service, ti douleies kanoun se auto gia na exw mia apopsh prin to paw sto mastora? Poso paei to malli xondrika?
    Not all that wonder are lost...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Βασικα εγω την δευτερα εκανα το δευτερο σερβις στην μηχανη μου αλλα δεν ειναι V-STROM στις 6000χιλ ειναι για το δικο μου GSXR,λαδακια,φιλτρο λαδιου και ελεγχος σε ολα τα αλλα,φρενα,σφιξιμο πλαισιου και οτι βιδα υπαρχει πανω στην κουκλα μου ΑΑΑ να μην ξεχασω λαδακι,γρασσο και ελεγχος παντως υγρων(παραφλου,υγρα φρενων)λογικα μια απο τα ιδια ειναι και για σενα εγω πλερωσα....115 εουρα και απο αυτα τα 55 ηταν η εργασια βαλε και το 19 ΦΠΑ ε ανεβηκε λιγο η τιμη αλλα μετα που την οδηγησα ενα πραγμα αλλη μηχανη ρε φιλε οι ταχυτυτες μπαινουν πολυ πιο γλυκα και γουργουριζει σαν γατουλα η κουκλα....:rotflmao: :rotflmao:

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Re: Deutero Service

Αρχικά δημιουργήθηκε από karvoun
    Kalhmera. Epeidh eimai sta 4950 xiliometra kai prepei na kanw opou na nai to deutero service, ti douleies kanoun se auto gia na exw mia apopsh prin to paw sto mastora? Poso paei to malli xondrika?
    Λαδια,φιλτρο,τσεκαρισματα και-πιθανως-συγχρονισμος πεταλουδων στον ψεκασμο.Υπολογισε κανα 40αρι τα λαδια,10 το φιλτρο.Εργατικα το 20αρι ειναι λογικο.Φιλε με το GSXR μαλλον τσιμπημενα τα εργατικα που σου πηρανε(κι εγω σε εξουσιοδοτημενο παω)
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Re: Re: Deutero Service

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Λαδια,φιλτρο,τσεκαρισματα και-πιθανως-συγχρονισμος πεταλουδων στον ψεκασμο.Υπολογισε κανα 40αρι τα λαδια,10 το φιλτρο.Εργατικα το 20αρι ειναι λογικο.Φιλε με το GSXR μαλλον τσιμπημενα τα εργατικα που σου πηρανε(κι εγω σε εξουσιοδοτημενο παω)
    δεν ξερω αν ειναι τσιμπημενα γιατι δεν εχω παει και αλλου να κοιταξω 2ο σερβις ηταν στην εγγυηση ειναι,λεω ας παω εκει που το πηρα,απλα υπενθυμιζω οτι δεν ειναι V STROM και εχει τα φαιρινγκ που θελουν λιγο παραπανω δουλιτσα αν ο φιλος εκανε το σερβις ας μας πει τι του χρεωσαν και που το εκανε αν ειναι εφικτο thanks παντως

Απο Μηχανής Θεός Το avatar του/της zeremefico
    Εμένα πάντως για δεύτερο service μου άλλαξε μόνο λάδια(έβαλε IGOL 10-40) και τσέκαρε το αέρα στα λάστιχα,τίποτε άλλο...
    Αλήθεια όταν κάνετε service τι λάδια σας βάζουν,εαν εφόσων δεν ζητήσετε καποια συγκεκριμένα;Τα IGOL τα γνωρίζετε;

Στα 6000 Km :
    Λαδια, φιλτρο λαδιου, καθαρισμος φιλτρο αερα, μπουζι,
    παραφλου, τσεκαρισμα πεταλουδες κλπ στο PC, τεντωμα καδενας, έλεγχοι κλπ --> 120 €

Ίσως μου πήρε πολλά, ίσως λογικά. Εμένα πολλά μου φάνηκαν.
    Όσο θέλει ο καθένας ζητάει, γι'αυτό υπάρχουν πολλοί για να επιλέγουμε. Περισσότερο όμως μετράει να εμπιστέυεσαι το άλλον χωρίς να σε γδύνει βέβαια!

Καλημέρα,

Εάν διαβάσετε στο βιβλίο του κατασκευαστή το μόνο που λέει αντικατάσταση είναι το λάδι και έλεγχος σε κάποια πράγματα.
    Εγώ έκανα σήμερα το δεύτερο service και έκανε αυτά που λέει το βιβλίο και ότι του είπα εγώ ότι ήθελα να κοιτάξει δηλαδή.
    Όσο για να λάδια αυτά που δίνει η Suzuki έβαλα.
    Και από χρήματα 80,85 €

Αρχικά δημιουργήθηκε από zeremefico
    Εμένα πάντως για δεύτερο service μου άλλαξε μόνο λάδια(έβαλε IGOL 10-40) και τσέκαρε το αέρα στα λάστιχα,τίποτε άλλο...
    Αλήθεια όταν κάνετε service τι λάδια σας βάζουν,εαν εφόσων δεν ζητήσετε καποια συγκεκριμένα;Τα IGOL τα γνωρίζετε;
    Aκουστα τα εχω τα λαδια αυτα αλλα δεν γνωριζω περαιτερω,εγω ηθελα να βαλω η castrol η motul,τελικα πηγα suzuki και ρωτησα,μου εδειξαν τι βαζουν και ειδα οτι ειναι τα motul που ηθελα να βαλω οποτε τα εβαλα απο εκει.

Νέο μέλος
    Entelei to ekana to service. Epeidh eimai apo to Hrakleio Krhths to ekana ston Triantafullidh(Mototec) pou einai psilognwstos agiogdiths kai mou phre 100Euro. Kwlozwh
    Not all that wonder are lost...

shameless self promotion Το avatar του/της island
    2o service

εμενα μου εκανε:

λάδια , φιλτρο , μπουζί , καθάρισμα ενός αισθητήρα , καθαρισμα αλυσίδας με παραφίνη , λάδωμα αλυσιδας

99 ευρά
    >>>> Κάθε μοτοσυκλέτα χάνει το 50% της αξιοπιστίας της μετά απο επίσκεψη σε Ελληνικό συνεργείο. <<<<

Vstromάκιας από κούνια... Το avatar του/της NikdeV82

Thumbs down

Το δεύτερο service θα το κάνω μόνος μου, όπως και το πρώτο
    45e λάδια και φίλτρο λαδιού..

Μην τρελαθούμε κιόλας... 120 ε κλπ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikdeV82
    Το δεύτερο service θα το κάνω μόνος μου, όπως και το πρώτο
    45e λάδια και φίλτρο λαδιού..

Μην τρελαθούμε κιόλας... 120 ε κλπ..
    Εγω φιλαρακι το τριτο θα το κανω μονος μου και ουτω καθεξης γιατι πολυ απλα τελειωνει η εγγυηση σε 6-7 μηνες,ας ειναι καλα το σερβις μανιουαλ και τα χερακια μου τα εργατικα (που ειναι και τσαμπα )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Εγω φιλαρακι το τριτο θα το κανω μονος μου και ουτω καθεξης γιατι πολυ απλα τελειωνει η εγγυηση σε 6-7 μηνες,ας ειναι καλα το σερβις μανιουαλ και τα χερακια μου τα εργατικα (που ειναι και τσαμπα )
    Ρε φιλαράκι,άμα είναι τζάμπα τα εργατικά να σου φέρω και το δικό μου! :rotflmao:
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

τσαμπα ειναι για την κουκλα μου γιατι μονο εγω αγγιζω τις καμπυλες της(και οσοι την χαζευουν στον δρομο αραγμενη )Εσυ τωρα αν θες μπορω να κανω τιπουτις καλυτερο....ΑΑΑ μαζι και πλυσιμο περιποιημενο λεμεεεεε και στεγνωμα στο τζακι.....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00554.jpg 
Προβολές:	363 
Μέγεθος:	61,2 KB 
ID:	54042

Παλαιό μέλος
    Paidia ΣΟΣ. Αν δει καποιος απο τους κυριους που εκαναν 2ο σερβις να μου πει και εμενα που το εκανε.Ο Παπαμακαριος(Κολωνο) μου ζηταει 135 για λαδια,φιλτρα, μπουζι.Ο Κοπανος ΚΟυζουνας( Χαλανδρι) 90 για ΛΑΔΙΑΑΑΑ.Πολλα δεν ειναι του λεω.-30 τα λαδια 60 εργατικα.Σωστε με δωστε να πιω το δηλητηριο...
    mustili

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Service times
    από tgriparis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 13:03
  2. Kawasaki Service
    από CyBeRseXX στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2004, 15:02
  3. service manual πού;
    από cityfly στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 13:05
  4. kathe pote service to vsttrom 650????
    από vstrom650 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 12:50
  5. Plirofories apo service manual gia ZRX 1100 97'
    από KRHTIKOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2004, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας