Mηπως εννοει ''κακο'' με την καλη εννοια?Αρχικά δημιουργήθηκε από br492
Πάντως εγώ πρώτη φορά ακούω/διαβάζω σχόλιο του στυλ "πιο κακο σχεδιαστικα" για το Ζ
![]()
![]()
Mηπως εννοει ''κακο'' με την καλη εννοια?Αρχικά δημιουργήθηκε από br492
Πάντως εγώ πρώτη φορά ακούω/διαβάζω σχόλιο του στυλ "πιο κακο σχεδιαστικα" για το Ζ
![]()
![]()
Ναι με την καλη εννοια το ειπα...Εχει πιο αγριο μουτρο και πισω μερος σιγουρα και σιγουρα πιο δυνατο μοτερ χαμηλα και μεσαιες απο το sutzuκακι,1 κιλο ροπη ειναι αυτο![]()
Οπότε δεν θα παρεξηγηθώ.Αντε καλό και το gsr (εγώ ξέρω με τι δυσκολία είπα καλό λόγο για άλλο μοτόρι πέρα από το μοναδικό το ανεπανάληπτο το ανυπέρβλητο Ζ)
![]()
![]()
![]()
ego leo ola ta Z mazi na parete fora apo to bouno....(as min trelenomaste leo ego k leme blakies...)
re xalaroste ligo...
tromero kalo xriso ropato Z alla kopse ligo....
exi gemisi o topos kai epidi exei kalo onoma sti piatsa k o pio asxetos to exei pari k nomizi oti kati kani...k pite mou oti de simfonite (siga mi to pite...)
xalaroste...bgaltetes oxo kai grafete km na goustarete oti k an kabalate...kai afiste na trone laspi i mpoulides tou mpampa pou piran mia mercedes & BMW kai nomizoun oti ine kati..
naste oli kala....
"...ADV..."
Mε τον συνδυασμό alt+shift ξεκουράζεις τα ματάκια μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
ego leo ola ta Z mazi na parete fora apo to bouno....(as min trelenomaste leo ego k leme blakies...)
re xalaroste ligo...
tromero kalo xriso ropato Z alla kopse ligo....
exi gemisi o topos kai epidi exei kalo onoma sti piatsa k o pio asxetos to exei pari k nomizi oti kati kani...k pite mou oti de simfonite (siga mi to pite...)
xalaroste...bgaltetes oxo kai grafete km na goustarete oti k an kabalate...kai afiste na trone laspi i mpoulides tou mpampa pou piran mia mercedes & BMW kai nomizoun oti ine kati..
naste oli kala....
![]()
![]()
Το ότι το έχουν πάρει πολλοί δεν σημαίνει ότι φταίει το μηχανάκι(εγώ πάντως το θεωρώ θετικό,δεν μπορεί να είμαστε όλοι βλάκες)
Και για να συμφωνήσω στα τελευταία που γράφεις δεν νομίζω να είναι πολλοί εδώ γύρω που σε ένα ακριβώς χρόνο έχουν γράψει 22500 χλμ με το μηχανάκι τους,γιαυτό ορμάτε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ελα να μαζευτουμε καμμια μερα τα Z,GSR,Hornet και FZ να βολταρουμε.Στην τελικη το ιδιο παθος μοιραζομαστε
![]()
Να μαζευτουμε, αλλα δεν θα σας βλεπουμε, αυτο ειναι το κακο.Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Ελα να μαζευτουμε καμμια μερα τα Z,GSR,Hornet και FZ να βολταρουμε.Στην τελικη το ιδιο παθος μοιραζομαστε
![]()
Ολο πισω θα ειστε!
:rotflmao:![]()
![]()
![]()
tixeros..
telika de xigiese ka8olou kala...
eisai o tixeros pou 8a pari fora apo to bouno mazi me to Z....
to palikari apla protine kati k kala ekana... alla esi fenete ise apo ta kardasia pu kabalan piraulous k de su kani koukou....
eutuxos pou oli i Zedakides!! den ine san esena (tromponia)...
ama de gustaris pou auto fenete papse na asxolise k trexa na kogkouriasis kapou alou...
an k 8elo na sta xoso pio xodra...alla den axizi..
kopse ligo tin kakia katebase merika kila magkias k prospa8ise na goustaris to ergalio opos prepi
το Ζ750 ειναι ηδη 2+ χρονια στη κυκλοφορια...
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Η αληθεια ειναι οτι το Ζ ανοιξε μια κατηγορια(μεσαια Streetfighters) οταν βγηκε στην αγορα και πουλησε τρελα σε ολο τον κοσμο με οπλο την εμφανιση και τα 750 κυβικα του....Το GSR ειναι ο νεος που ηρθε να σπασει αυτο το μονοπωλιο.Αν τα καταφερει θα δουμε...Καλα να ειμαστε ορθιοι να ειμαστε και θα το δουμε στο μελλον![]()
ouden sxolio gia to oti gemise o topos Z..
mallon tin idia tixi 8a exei k to GSR....
apla oti ipa ine gia merikous oxi olous tous Zedakides...
pedia xalara, mixanes na blepoume na kinounte k ola kala...
"...ADV..."
να ειμαστε καλα παντα ορθιοι και να τα χαιρομαστε.... ολα καλα ειναι αλλα
ΣΑΝ ΤΟ Ζ ΤΙΠΟΤΑ![]()