Αρχικά δημιουργήθηκε από duckino
Μάλιστα!!
Τότε θέλω γνώμες!
Βρήκα από γνωστό φίλου μου στη Σαλόνικα , BMW F650 GS μοντέλο 2005(τσεκαρισμένο πλέον-thanks to konti) 4400χλμ με συναγερμο,κάγκελα,βαλίτσα,χούφτες στα 6500 ευρώ(ίσως να καταφέρω και κάτι καλύτερο λόγω μετρητού-έτσι λέω εγώ).Για τη μηχανή μου λέει ο φίλος μου ότι είναι άριστη , τα χιλιόμετρα είναι τα πραγματικά(εννοώ ότι δεν το 'χει "κατεβάσει" το κοντέρ) και τη δίνει λόγω έλιψης ρευστού .Βέβαια εννοείται ότι θα τη δω πριν το πάρω απόφαση.
Τι κάνω λοιπόν;
α.Είναι καλή περίπτωση αλλά κάνω υπομονή μήπως βρω κάτι καλύτερο.
β.Είναι τσάμπα!Τ' αρπάζω πριν το τσιμπίσει κάνας άλλος.
γ.Δεν το σκέφτομαι.Είναι πολύ ακριβό δεδομένου ότι το TRANSALP κάνει 6990 καινούριο και το v-strom ελαφρώς μεταχειρισμένο στην ίδια περίπου κατάσταση θα το βρω αρκετά φθηνότερα!
Χρειάζομαι πραγματικά γνώμες ιδιοκτητών αλλά και γενικότερα
"μηχανόβιων"(με την καλή ένια) που την έχουν ψάξει καλύτερα τη δουλειά!Από Δευτέρα λέω ν 'ανηφορήσω προς τη Σαλόνικα για να το δω!Να αναφέρω επίσης ότι το παλικάρι που την πουλάει λέει ότι έχει ήδη προτάσεις σ'αυτην τη τιμή και ότι απλά περιμένει κι εμένα λόγω φιλίας με το άλλο παιδί(Θα μου πεις: Αυτός πουλάει , ότι θέλει λέει).
Βασικά φίλε μου πρώτα απ' όλα δες τι σου αρέσει, όχι τίποτα άλλο μην το μετανοιώσεις (με την έννοια ότι δεν σε τρελένει-ότι δεν θες να κατεβαίνεις απο πάνω της)-Πάντως η περίπτωση της ΒΜW είναι πολύ καλή με 4.400 κλμ συναγερμό, κάγκελα κλπ..... η μηχανή βάση χιλιομέτρων είναι καινούρια και απο την περιγραφή σου συμπεραίνω ότι είναι ευκαιρία- Κοίταξε την κιόλας μην πάρεις γουρούνι στο σακί!!!΄Πάντως το GS είναι σκυλί δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, είναι οικονομικότατο και τα service του δεν είναι ακριβά!!!
Πάντως θα σε συμβούλευα να κάνεις και τις άλλες δύο ενα test ride κια μετά να αποφασίσεις:smilea: :smilea:
![]()