Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Ερώτηση για F 650 Gs!!

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από duckino
    Μάλιστα!!

Τότε θέλω γνώμες!

Βρήκα από γνωστό φίλου μου στη Σαλόνικα , BMW F650 GS μοντέλο 2005(τσεκαρισμένο πλέον-thanks to konti) 4400χλμ με συναγερμο,κάγκελα,βαλίτσα,χούφτες στα 6500 ευρώ(ίσως να καταφέρω και κάτι καλύτερο λόγω μετρητού-έτσι λέω εγώ).Για τη μηχανή μου λέει ο φίλος μου ότι είναι άριστη , τα χιλιόμετρα είναι τα πραγματικά(εννοώ ότι δεν το 'χει "κατεβάσει" το κοντέρ) και τη δίνει λόγω έλιψης ρευστού .Βέβαια εννοείται ότι θα τη δω πριν το πάρω απόφαση.

Τι κάνω λοιπόν;
    α.Είναι καλή περίπτωση αλλά κάνω υπομονή μήπως βρω κάτι καλύτερο.
    β.Είναι τσάμπα!Τ' αρπάζω πριν το τσιμπίσει κάνας άλλος.
    γ.Δεν το σκέφτομαι.Είναι πολύ ακριβό δεδομένου ότι το TRANSALP κάνει 6990 καινούριο και το v-strom ελαφρώς μεταχειρισμένο στην ίδια περίπου κατάσταση θα το βρω αρκετά φθηνότερα!

Χρειάζομαι πραγματικά γνώμες ιδιοκτητών αλλά και γενικότερα
    "μηχανόβιων"(με την καλή ένια) που την έχουν ψάξει καλύτερα τη δουλειά!Από Δευτέρα λέω ν 'ανηφορήσω προς τη Σαλόνικα για να το δω!Να αναφέρω επίσης ότι το παλικάρι που την πουλάει λέει ότι έχει ήδη προτάσεις σ'αυτην τη τιμή και ότι απλά περιμένει κι εμένα λόγω φιλίας με το άλλο παιδί(Θα μου πεις: Αυτός πουλάει , ότι θέλει λέει).

Βασικά φίλε μου πρώτα απ' όλα δες τι σου αρέσει, όχι τίποτα άλλο μην το μετανοιώσεις (με την έννοια ότι δεν σε τρελένει-ότι δεν θες να κατεβαίνεις απο πάνω της)-Πάντως η περίπτωση της ΒΜW είναι πολύ καλή με 4.400 κλμ συναγερμό, κάγκελα κλπ..... η μηχανή βάση χιλιομέτρων είναι καινούρια και απο την περιγραφή σου συμπεραίνω ότι είναι ευκαιρία- Κοίταξε την κιόλας μην πάρεις γουρούνι στο σακί!!!΄Πάντως το GS είναι σκυλί δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, είναι οικονομικότατο και τα service του δεν είναι ακριβά!!!

Πάντως θα σε συμβούλευα να κάνεις και τις άλλες δύο ενα test ride κια μετά να αποφασίσεις :smilea: :smilea:

ΤΕΛΟΣ

Νέο μέλος
    Καλησπέρα!

Έχει κανείς κάνα lnik για τα κέρδη απο την απόσυρση παλιών δικύκλων κάτω από 50 κυβικά;
    Αξείζει τον κόπο;
    Με ποιες προθποθέσεις γίνεται αυτή;

Νέο μέλος
    Καλησπέρα παίδες!

ΤΟ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΑΑΑΑ!!!!!!!

DAKARΑΚΙ τρελό λέμε!

Ίσως το τελευταίο ετοιμοπαράδωτο στην Ελλάδα(κι όμως ναι)!
    Τελικά οι τιμές των μεταχειρισμένων ειδικά το καλοκαίρι είναι απαγορευτικές!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!!

BMW F 650 GS καινούριο 8050 ευρώ με ABS , alarm (όχι συναγερμό) , θερμενόμενα grips και κεντρικό stand πακέτο.
    Για τους Θεσσαλονικείς και με 30% προκαταβολή και 12 μήνες ΑΤΟΚΑ! (Τρικαλιώτης)
    Η ίδια προσφορα ισχύει και για το Dakar (8650 με όλα τα παραπάνω εκτός φυσικά από το διπλό stand)!

Ποιος ο λόγος λοιπόν να πάρω ελαφρώς μεταχειρισμένο(2004-2005 μοντέλο από 5000χλμ μέχρι 15000χλμ...από 6000-7500ευρώ!!!).Πολλά δεν είναι ρε παιδιά δεδομένου ότι οι περισσότεροι(για να μην πω όλοι) τα θέλουν και μετρητά;

Ελπίζω μόνο μη σκάσει του χρόνου καινούριο μοντέλο και κλαίω.Αλλά και από την άλλη , αν περιμένεις πάντα το καινούριο και καλύτερο , δεν θα πάρεις ποτέ!

Dakarάκι τσίλικο! Κουκλί λέμε!

Παλαιό Μελος Το avatar του/της GEORGE_37
    Άντε με το καλό και καλές βόλτες!!!
    Γιώργος R1200GS

www.ForumGS.gr

Καλές βόλτες..και στα δικά μας

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. πλαινεs βαλιτσεs για f 650 gs
    από KM1963 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2011, 09:43
  2. Ερώτηση για Sv 650
    από koufaloni στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2007, 12:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ