κανονικα και με τον νομοΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καθρεφτες εχεις?![]()
κανονικα και με τον νομοΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καθρεφτες εχεις?![]()
Μετά τις 12:00 αν δεν κάνω λάθος μπορείς να ποτίσεις αλλά όχι να πλύνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μυνηση αγορι μου!
Απαγορευεται να πλενεις οτιδηποτε στον δρομο, οπως και να ριχνεις οποιαδηποτε υγρα τελος παντων.
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
η νεα μοδα στην πιατσα (απο 12 εως 18ετων) ειναι να πειραζουν τα ποτιστικα και να τα γυρνανε προς το δρομο
![]()
Ωχ λετε να επεσα θυμα βανδαλισμου?να ειχαν στηθει καπου και να περιμεναν καμια στουκα-σαβουρα μηχανης?τωρα αν το εκαναν για να παιξουν μπουγελο και μεις σαν μικρα καναμε τετοιες λακαμιουλες
αλλα δεν τα γυρναγαμε και στον δρομο
τεσπα αφου την γλυτωσαμε παλι καλα!!
τώρα που ανέφερες οτι μπορεί να την κάνανε και τα πιτσιρίκια.. μια φορά, βράδυ με το παπί, γύρναγα σπίτι και ξαφνικά ακούω ενα μπάμ, και κοματάκια άσπρα που τα φώτιζε το φως του παπιού, να πετάγονται απο μπροστά, λες και τράκαρα με κομάτι πάγο..
σταματάω, κοιτάω μπροστά, και βλέπω τσόφλια αυγού, εκείνη την στιγμή πέρναγα μπροστά απο ενα πάρκο.. επι τόπου στροφή (άδειος ο δρόμος..) και μπαίνω μέσα στο παρκάκι.
Δεν βρήκα κανένα, αλλα έτσι και έβρισκα, θα τον βρίσκανε το πρωϊ μεσα στους θάμνους..
για σκέψου να με είχε πάρει στο κεφάλι..
αλλού εγω, αλλου το μηχανάκι..
!πηγαινα σταθερα με 100-120 χιλ σε τελειως αδειο δρομο (τρεις λωριδες εχει εκει χαλαροτατα)
Xmmmm...erwthsh
To orio poso einai sto dromo pou pigenes?
Filika![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Προσοχή επίσεις, και στα νερά που πετάνε σε ανύποπτο χρόνο, οι αντλίες, των κτιρίων στους δρόμους, τα οποία είναι απο πατίσματα, βροχές, και συμπυκνώματα κλιματιστικών μονάδων, κτλ, κτλ.......
Και είναι νομιμότατη αυτή η κίνηση , καθώτι ΔΕΝ επιτρέπεται να ρίχνονται στα φρεάτια.........![]()
αυτά Κύριοι......ΠΡΟΣΟΧΗ!, γιατί οι αντλίες δεν ξέρουν τι ώρα είναι.........
![]()
![]()
![]()
σε πληροφορω φιλε μου οτι την μερα εκει δεν κουνιεται φυλλο απο την κινηση και νομιζω οτι ο δρομος εκει εχει οριο 80 χιλ(ειναι ταχειας νομιζωΑρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Xmmmm...erwthsh
To orio poso einai sto dromo pou pigenes?
Filika![]()
)αλλα ολοι μα ολοι οταν πεσει το σκοταδι τρεχουν σαν παλαβοι στον δρομο αυτο που...ναι εγω πηγαινα με 100-120χιλ πολυ χαλαρα για εκεινο το σημειο.να σου κανω και γω τωρα μια ερωτηση?σε κατοικημενη περιοχη πχ στενα που εχουν οριο 30 χιλ εσυ πηγαινεις με 30??η με την διπλασια ταχυτητα περιπου στα 60!!γιατι?γιατι αν πηγαινες με 30 θα ακουγες τα γενια σου να μεγαλωνουν μεσα απο το κρανος(αν φορας) και θα ησουν συνεχεια με 1η αλλα δεν νομιζω να το κανει κανενας μας ετσι δεν ειναι??.Νομιζω οτι σου ελυσα την απορια για τα ορια στους ελληνικους δρομους και ναι πηγαινα πολυυυ χαλαρα σε αυτον τον δρομο και γι αυτο δεν επαθα και τιποτα εκεινη την βραδυα
![]()
ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
![]()
Εγώ θα διαφωνήσω όμως με τον τίτλο που χρησιμοποίησες! Γιατί αυτός ο πλεονασμός; Πες σκέτο, "ο Έλληνας" και θα καταλάβουμε!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
σε πληροφορω φιλε μου οτι την μερα εκει δεν κουνιεται φυλλο απο την κινηση και νομιζω οτι ο δρομος εκει εχει οριο 80 χιλ(ειναι ταχειας νομιζω)αλλα ολοι μα ολοι οταν πεσει το σκοταδι τρεχουν σαν παλαβοι στον δρομο αυτο που...ναι εγω πηγαινα με 100-120χιλ πολυ χαλαρα για εκεινο το σημειο.να σου κανω και γω τωρα μια ερωτηση?σε κατοικημενη περιοχη πχ στενα που εχουν οριο 30 χιλ εσυ πηγαινεις με 30??η με την διπλασια ταχυτητα περιπου στα 60!!γιατι?γιατι αν πηγαινες με 30 θα ακουγες τα γενια σου να μεγαλωνουν μεσα απο το κρανος(αν φορας) και θα ησουν συνεχεια με 1η αλλα δεν νομιζω να το κανει κανενας μας ετσι δεν ειναι??.Νομιζω οτι σου ελυσα την απορια για τα ορια στους ελληνικους δρομους και ναι πηγαινα πολυυυ χαλαρα σε αυτον τον δρομο και γι αυτο δεν επαθα και τιποτα εκεινη την βραδυα
![]()
ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
![]()
αυτό που ήθελα να πω με το post μου,ήταν ότι αν κτυπά ξύλο έπεφτες,ποιος θα σου έφταιγε?
Τα νερά η το ότι πήγαινες με 120 σε δρόμο με όριο 80?
συμφωνώ ότι το σε κάποιους δρόμους τα όρια είναι για γέλια,αλλα στην ελλάδα δεν ξέρεις από που θα σου έρθει,
Καλο θα ήταν λοιπόν,αφού το κράτος και οι "συνα8ρωποι" σου δεν νοιάζονται για σένα,να προσεχεις μονος σου.
Δεν χρειάζεται βεβαια να αναφέρω την διαφορα του φρεναρίσματος με 120 χλμ αντί για 80 σε απόσταση για ΑΣΦΑΛΉ ακινητοποίηση
![]()
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Αυτο προσπαθω να σου πω Γιωργο οτι εκεινο το βραδυ μετα απο βολτα-ξεκ@βλωσ@ αρκετα οποτε δεν ετρεχα σαν παλαβος (γενικα οδηγω αμυντικα και προσεχω που θα κανω-γιατι ολοι κανουμε-τις ταρζανιες μου)και πολλες μα πολλες μοτο και αυτοκινητα με περασαν πριν το κομματι αυτο με παρα πολλα οχι με 120χιλ που πηγαινα εγω και επαναλαμβανω οτι πηγαινα πολυυυ χαλαρα με 6η γιαυτο και την γλυτωσα!αν πηγαινα με 3η η 4η σε φαση ανοιγματος αντε να την σταματησεις και ας πηγαινεις με 120χιλ στο ανοιγμα,γιατι με την ορμη αργει παρα πολυ να σταματησει απ'οτι πηγαινα σχεδον ρολλαριστος με την 6η γι'αυτα τα χιλ.οσο για το δεν ξερεις απο που θα σου ερθει +100000 !!!!Κανεις μας δεν νιωθει ασφαλης οταν ξεκιναει την βολτα του,απλα εχει εξοικιωθει με το οτι μπορει και να πεσει και το κανει με γνωση του,οτι κανει.Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
αυτό που ήθελα να πω με το post μου,ήταν ότι αν κτυπά ξύλο έπεφτες,ποιος θα σου έφταιγε?
Τα νερά η το ότι πήγαινες με 120 σε δρόμο με όριο 80?
συμφωνώ ότι το σε κάποιους δρόμους τα όρια είναι για γέλια,αλλα στην ελλάδα δεν ξέρεις από που θα σου έρθει,
Καλο θα ήταν λοιπόν,αφού το κράτος και οι "συνα8ρωποι" σου δεν νοιάζονται για σένα,να προσεχεις μονος σου.
Δεν χρειάζεται βεβαια να αναφέρω την διαφορα του φρεναρίσματος με 120 χλμ αντί για 80 σε απόσταση για ΑΣΦΑΛΉ ακινητοποίηση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()