Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Ειχε δίκιο, αλλά.......

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Κακα τα ψεματα ολοι εχουμε βρεθει σ' αντιστοιχο συμβαν,και ειλικρινα αφου την εχουμε γλυτωσει μονο αυτο μετραει.

Υπαρχουν καπιοι λαλακες/ισμενες που αξιζει να τους χωσεις μπινελικια η και κατι παραπανω,αλλα στην περιπτωση παραπανω καλυτερα ειναι να φευγεις αφου γλυτωσες.

Εγω οσες φορες εχω τσακωθει παντα το μετανιωνω,και στεναχωριεμαι πολυ δυστιχως.

Πχ.παω να προσπερασω αυτοκινητο και μολις φτανω διπλα του παταει γκαζι για να μην μ΄αφησει να περασω μ'αποτελεσμα τα αμαξια απο το αντιθετο ρευμα να ρχονται καταπανω μου.
    Συνεχιζει να επυταχινει και παει να με στειλει κανονικα,κοβω μπαινω απο πισω του και αρχιζω να τον κυνηγαω.
    Τον προλαβαινω σ΄ενα φαναρι και μοιλς τον φτανω βλεπω στο καθισμα του συνοδηγου 1 παιδακι 5 χρονων να με κοιταει και να μου λεει με τα ματια του μην τσακωθεις με τον μπαμπα μου.

Τι να του κανα του μαλακα ε?

Ποτε δεν μετανιωσα που δεν τσακωθηκα,μονο για τα ματια αυτου του παιδιου.

ε! τι να πω? Το avatar του/της xtapodias
    +10000 φίλε μου zephyr1.

Ξαναρωτάω λέει πουθενά στον κοκ οτι την μαλακία του άλλου την αντιπαρερχόμαστε με ατελείωτα βρισίδια????

Αν νομιμοποίησε έσυ που σου έκανε τη μαλακία κάποιος στο δρόμο να τον βρίσεις, τότε κι αυτός νομιμοποιείται να βγάλει ένα περίστροφο και να σε στείλει.

Η βία (σωματική-ψυχική) δεν είναι το αντίδοτο στη μαλακία του καθένος.

Οταν έπερνες μηχανή δεν ήξερες οτι θα σου συμβούν αυτά τα πράγματα? Ειχες προαποφασίσει οτι θα βρίζεις ή θα δέρνεις όποιον μαλακίζετε στο δρόμο?

Το μόνο που καταφέρνεις είναι να νοιώσεις καλύτερα αν μπινελικώσεις τον άλλον που στην έκανε.

Σκέψου όμως οτι την επομενη φορά που θα μου κάνεις έσυ μαλακία στο δρόμο (εκτός αν δεν κάνεις ποτέ), εγώ θα κατέβω κάτω από το κουτί μου και θα σε σταυρώσω γιατι εγώ έτσι αντιδρώ, δεν βρίζω.

Αυτά, να πώ οτι δεν στοχεύουν κάποιον απο εσάς αυτά που γράφω. Απλά γράφω έτσι σαν να απευθύνομαι κάπου.

NAI SYMFOWNOI OMOWS UPARXEI ENAS SKOPOS ENA KINYTRO GIA KAPOIOYS (KAPOIOUS MONO!!!!!!) APO AUTOUS POU BRIZOUN!!!!

DEN EINAI O SOSTOS TROPOS GIA NA TO PETUXEIS TO SKOPO, ALLA OTAN EINAI H FASH, DUSTHXWS DEN UPARXEI H KATALLHLH DIAVGEI APNEBMATOS KAIGI AUTO KAPOIOS VBRIZEI ME THN ELPDA OTI O ALLOS 8A FOVH8EI KAI 8A SKEFTEI OTI WX KINDINEPSE AN8RWPOS GIA KATI POU EKANA!!!!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
    NAI SYMFOWNOI OMOWS UPARXEI ENAS SKOPOS ENA KINYTRO GIA KAPOIOYS (KAPOIOUS MONO!!!!!!) APO AUTOUS POU BRIZOUN!!!!

DEN EINAI O SOSTOS TROPOS GIA NA TO PETUXEIS TO SKOPO, ALLA OTAN EINAI H FASH, DUSTHXWS DEN UPARXEI H KATALLHLH DIAVGEI APNEBMATOS KAIGI AUTO KAPOIOS VBRIZEI ME THN ELPDA OTI O ALLOS 8A FOVH8EI KAI 8A SKEFTEI OTI WX KINDINEPSE AN8RWPOS GIA KATI POU EKANA!!!!!!
    ρε συ τσιρ, να σε ρωτηΚω κατιτις: τι εχεις παθει απο χθες? συναντησες κανα sonic22 και τα πινατε μεχρι πρωιας?
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ρε συ τσιρ, να σε ρωτηΚω κατιτις: τι εχεις παθει απο χθες? συναντησες κανα sonic22 και τα πινατε μεχρι πρωιας?
    όντως (και φιλικά πάντα) από εχθές έχεις τελικιάσει.....

DE KSERW GIATI PRAGMMA MILATAI GRAFW OPS GRAFOUN KAI OI PERISSOTEROI EDW MESA POU MALISTA XRHSIMOPOIOUNE KAI KATI GAMISTERA EPIXEIRHMATA OPOS OTI KATI TO EIDAN STHN TV ARA DE MPOREI NA EINAI TELEIWS PSEMA 'H OTI EIMAI APOLUYTOS EPEIDH LEW OTI DEN UPHRKSE POTE KATI TO OPOIO ISXRIIZONTAI ALLOI OTI UPHKRSE XWRIS NA DINOU KAPOIO SOVARO SOURCE KAI ALLA TETOIA UPERXOA!!!!!

STOD IAOLO RE AAAAAAAAAAAXXXXXXXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA :wacko:

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    DE KSERW GIATI PRAGMMA MILATAI GRAFW OPS GRAFOUN KAI OI PERISSOTEROI EDW MESA POU MALISTA XRHSIMOPOIOUNE KAI KATI GAMISTERA EPIXEIRHMATA OPOS OTI KATI TO EIDAN STHN TV ARA DE MPOREI NA EINAI TELEIWS PSEMA 'H OTI EIMAI APOLUYTOS EPEIDH LEW OTI DEN UPHRKSE POTE KATI TO OPOIO ISXRIIZONTAI ALLOI OTI UPHKRSE XWRIS NA DINOU KAPOIO SOVARO SOURCE KAI ALLA TETOIA UPERXOA!!!!!

α, καλάααααα.... ΟΝΕ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Νούμερο 1:

Μόνο στην Ελλάδα ισχύει το οτι έχει ελαφρυντικά ο οδηγός αν είναι σε άσχημη ψυχική κατάσταση. Αν είναι όντως έτσι , να πάρει το ΤΑΧΙ ή το λεοφωρείο , αφού δεν μπορεί να οδηγήσει. Την στιγμή που παίρνει στα χέρια του ενα τιμόνι , έχει και ενα "όπλο" ικανό να σκοτώσει , βάρους περίπου 1000+ κιλών με ταχύτητες των 100+.

Νούμερο 2.

Ποιός είναι ο Μ%$%$...ς που θα αφήσει την γυναίκα του , στην περίοδο της προχωρημένης κύησης , να οδηγήσει;
    Προσωπικά στον 5ο μήνα , της πήρα τα κλειδιά απο τα χέρια, και την πήγαινα εγώ όπου ήθελε, ή έδινα χρήματα να πάρει ΤΑΧΙ. Γιατί να ρισκάρω την ζωή του παιδιού και της γυναίκας μου, αν κάποιος άλλος μ$#^%%^#..ς φρενάρει απότομα μπροστά της και γίνει αποτέλεσμα να χαλάσει η οικογένεια μου;

Σε κάποιες χώρες, γίνονται σωστά ψυχο-ιατρικά test, που είναι ικανά να σε κόψουν για την διαδικασία απόκτησης διπλώματος...

Να μην πώ , πόσοι απο εμάς, δεν θα είχαν καν δίπλωμα , αν τα είχαμε και εδώ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

STOD IAOLO RE AAAAAAAAAAAXXXXXXXXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA :wacko:
    παρατηρωντας προσεκτικοτερα το αβαταρ σου, ενα μονο σου λεω: ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Για τους ίδιους λόγους που δεν οδηγείς υπό την επήρεια αλκοόλ, ναρκωτικών, όταν είσαι κουρασμένος ή ακόμη που απαγορεύεται να οδηγείς και να μιλάς στο κινητό ταυτόχρονα, έ για τους ίδιους ακριβώς λόγους δεν πρέπει να οδηγεί μια έγγυος γυναίκα και μάλιστα προχωρημένης εγγυμοσύνης.
    Απλά δεν είναι σε θέση να οδηγήσει. Αν την πιάσουν οι πόνοι δηλαδή εκείνη την ώρα τι κάνει? Θα καταφέρει να χειριστεί το αυτοκίνητο?
    Το αποτέλεσμα ούτε να το σκεφτώ δεν θέλω.

Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει όταν έχεις κάνει μ@λ@κία στο δρόμο.
    Δεν πα' να 'ρχεται η συντέλεια του κόσμου!

Από την άλλη και η τακτική του και ακόμη περισσότερο του σε κυνηγάω να σε βρίσω δεν ενδείκνυται και ούτε θεωρείται και σωστή εννοείται. Αλλά είμαστε και μεσογειακός λαός και άντε να μας κάνει καλά κανείς.
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Παιδια οσο και να φταιει ο αλλος ΔΕΝ τον μπινελικωνουμε αφοβα οταν : α, ειναι εγγυος β, ειναι στα μαυρα του τα χαλια γ, εχει παιδια διπλα του ε, ειναι ηλικιωμενος εμφανεστατα !!!!!!!!

σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ριχτε καντηλια αφοβα !!!!!!!!!!
    Να αγαπιομαστε ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kxIII
    Δεν θέλω να ακουστώ απαισιόδοξος αλλά τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει παιδιά.

Το πώς οδηγάει κάποιος έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του. Αν με τα μπινελίκια διορθωνόταν τίποτα, εμείς και οι Σικελοί θα είμασταν οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου.

Εγώ δεν έχω λογομαχήσει ποτέ αν και κάποιες φορές ψήθηκα να τους σκάσω το κράνος στη μάπα, αλλά πάλι...

Όταν πάλι νιώθεις ότι απειλείσαι από τον σταρχ@##@σμό του άλλου, άνθρωπος είσαι, θα ξεσπάσεις. Πόσο μάλλον στον χώρο μας που την κάθε στραβή την βιώνεις στο πετσί σου.

Καμιά φορά σκέφτομαι και τις δικές μου μαλακίες (σφήνες,ταχύτητα κλπ) και πραγματικά δεν βγάζω άκρη.

Είναι δύσκολο να κρίνεις.

Προσοχή σε όλους.

Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Είχε Άγιο αλλά όχι κράνος
    από jimmy10 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2009, 09:02
  2. Μήπως είχε δίκιο ο Μάο?
    από Filosofos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 88