κ για να εχουμε καλο ρωτημα, πως καταλαβαινεις οτι βγαινουν καινουργια τα λαδια ?
γιατι αυτα που βαζω εγω... στα 500 χιλιομετρα γινονται απο ροζ καταμαυρα![]()
κ για να εχουμε καλο ρωτημα, πως καταλαβαινεις οτι βγαινουν καινουργια τα λαδια ?
γιατι αυτα που βαζω εγω... στα 500 χιλιομετρα γινονται απο ροζ καταμαυρα![]()
εσυ εισαι ποιο καχυποπτος κ απο μενα.
Στις 12.000 για τακακια ειναι μια νορμαλ φθορα & πιστεψε με, απ τα τακακια βγαζουν ψιχουλα, τα χοντρα λεφτα ειναι στα σερβις.
μίλησε ο εξειδικευμένος σύμβουλος του HRC ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
εσυ εισαι ποιο καχυποπτος κ απο μενα.
Στις 12.000 για τακακια ειναι μια νορμαλ φθορα & πιστεψε με, απ τα τακακια βγαζουν ψιχουλα, τα χοντρα λεφτα ειναι στα σερβις.![]()
Στην πρώτη αλλαγή των 1000 Km έβαλα τα λάδια της Honda (10/30). Τα πέταξα στα 500 Km γιατί κτύπαγε πολύ το σασμάν. Έβαλα τα motul 5100 10/40 ημισυνθετικά και τα κράτησα για 3.500 Km. Συμπαθητικά λάδια. Στα 5.400 km έβαλα τα Torco 10/40 ημισυνθετικά, και δεν ξαναάλλαξα μάρκα. Τα άλλαξα πριν μερικές ημέρες (στα 8.000 Km) αφού τα κράτησα 1 χρόνο με τα ίδια. Η μηχανή δουλεύει πολύ καλά και το σασμάν δεν κτυπάει όσο με τα άλλα. Δεν θα ξαναψαχτώ για λάδια γιατί με ικανοποιούν αρκετά. Η τιμή τους, την τελευταία φορά τα πήρα 9,50 euro / L από Λαμπριανίδη.
Όσο για τα τακάκια και εγώ στα 8.500 Km πάω για αλλαγή. Ο μάστορας (φίλος) αλλά και στη Honda μου είπαν πως σε περίπου 1000 Km θα χρειαστούν αλλαγή. Η μηχανή κινείται κυρίως μέσα στην πόλη, οπότε μάλλον φυσιολογικό ακούγεται να θέλουν αλλαγή.
Μάκη πούλησες το CBF; Έχω χάσει επεισόδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Με 32000χλμ το δικό μου τα είχα φτάσει στη μέση, ναι, το πούλησα με τα εργοστασιακά!