Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ..........
Δέν είναι όσο άπλά καί εύκολα τά πράμματα όπως τά περιγράφετε φίλοι μου....
Τό μόνο σύν τής ύπόθεσης είναι τά 25 χρόνια τού άνθρώπου πού τού δίνουν σύνεση.....!!!!!!!
Άλλά άλλο πράμμα ή έμπειρία....
Δέν γίνεται ένας νέος καί άσχετος όδηγός νά πάει ούτε στά πεντακοσάρια ούτε στά γυμνά έξακοσάρια...!!!!!!!!!!
Έχουν πολύ...ΓΚΑΖΙ....γιά έναν ΝΕΟ....!!!!!!!!!
Ή σειρά πιστεύω πώς είναι......
2 χρόνια ΠΡΩΤΑ......ύποχρεωτικά θητεία σέ παπάκια....πενηνταράκια κ.λ.π......
2 χρόνια καί πάλι σέ μικρά on-off , έντούρο, 125-250-400 κυβικά .......όχι άγρίμια ήσυχα τετράχρονα....
Κανά χρόνο σέ μονοκύλινδρα ΧΤ, Πήγασους κ.λ.π.
Νά βάλω καί κανά χρόνο βολτούλες στό χώμα,νά δεί πώς ντριφτάρει,πώς φρενάρει, πώς μπλοκάρει τούς τροχούς...!!!!
καί .........
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ........ΕΞΑΕΤΙΑ.....!!!!!!!!!!
Πιάνει αύτά πού λέτε......!!!!!!!!
ΤΩΡΑ........άν είναι 16 στήν ήλικία.....
ΒΑΛΤΑ ΕΠΙ ΔΥΟ.........όλα αύτά νά πείξει καί ό έγκέφαλος....
Όποιος θά είχε τήν ύπομονή νά λειτουργήσει κατ'αύτόν τόν τρόπο
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ......!!!!!!
νά είστε σίγουροι ότι θά είναι πολύ πιό ΑΣΦΑΛΗΣ.....!!!!!!!!!!!!
Άλλά δυστυχώς σήμερα ΟΛΑ ΤΡΕΧΟΥΝ.....μέ μεγάλη ταχύτητα...
Τό μάρκετινγκ.........γάρ...!!!!!!!!!
![]()
Θα διαφωνίσω, εκτός εάν δεν έχει πιάσει ποτέ μα ποτέ στα χέρια του 2 τροχο.
Εγώ έκανα 5 βόλτες (5 χλμ στο σύνολο) σε 4 χρόνια με παπί και μετά πήγα στη σχολή οδηγών.
500+ χλμ με ένα 400άρι και μετά στα 600.
Μπορώ να πώ όμως ότι έκανα 3+ χρόνια mountain biking το οποίο με βοήθησε να μάθω αντανακλαστικά του στυλ μπλοκάρισμα, πέσιμο κλπ. Δε λέω ότι είναι το ίδιο, αλλά είναι ένα πολύ καλό σχολείο.
Σχετικά με τα γκάζια, και ένα 1000 πάει και με 30 αν το πάει ο οδηγός του. άν χρειαστεί βέβαια μια ανάγκη (φρένο ή γκάζι) εκεί χρειάζεται η εμπειρία λόγω δύναμης.
ένα 400 ή ένα 600 όμως δεν έχουν τόσο τρελά χαρακτηριστικά ώστε να μη μπορεί κανείς να το ελέγξει.
Και μέσα στην πόλη γιατί πηγαίνω με 60 και με περνάνε σα σταματημένο; δε μπορώ να τρέξω; κάθε άλλο, δε θέλω όμως.
όλα ξεκινούν από τον οδηγό...