Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Επιλογη μοτο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mangalord

Επιλογη μοτο

Kαλησπερα παιδια!

Ενδιαφερομαι εδω και καιρο να αγορασω ενα απο τα παρακατω μοντελα ,και θα ηθελα τη γνωμη σας

suzuki gsr 600 5.995 E
    yamaha fz6 6.170 E
    Kawasaki Z750

Λιγα πραγματα για μενα:
    Προκειται για την πρωτη μου μηχανη σχετικα κυβισμου.Οδηγαω 6 χρονια μηχανακι.Ξεκινησα με παπακι και το τελευταιο διαστημα (4 χρονια) οδηγαω ενα διχρονο gilera 125 (μοντ 2003).Επειδη ειναι η πρωτη μου μηχανη δε μ ενδιαφερει τοσο πολυ η ταχυτητα και οι επιδοσεις οσο :

1.να ειναι ευκολοδηγητο
    2.να χει χαμηλη καταναλωση
    3.Χαμηλο κοστος συντηρησης
    4.να μ αρεσει εμφανισιακα!

Πεισσοτερο ψηνομαι για το Z750 ,αλλα ειναι ακριβο το ατιμο ...
    Πιστευω οτι ενα απο τα παραπανω μοντελα θα με καλυψει αλλα οποιος θελει ας μου προτεινει και κατι αλλο!

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: Επιλογη μοτο

Γειά σου φίλε,

1. Ευκολοδήγητα είναι πιστεύω και τα 3 που θέλεις.

2. Χαμηλη καταναλωση γενικά ΔΕΝ έχουν οι τετρακύλινδροι κινητήρες, αλλά αν το πηγαίνεις σε χαμηλές στροφές καίνε σε λογικά πλαίσια. Σε υψηλές στροφές όμως καίνε αρκετά και ως συνήθως δεν παίρνουμε τους διάολους για να πηγαίνουμε με 2000rpm!

3.Το FZ6 που έχω έχει λογικό κόστος συντήρησης, σε σύγκριση και με άλλα 600άρια που ακούω. Τίποτε παράλογο και πολύ καλή η αντιπροσωπεία της yamaha

Αν αποφασίσεις να πάρεις FZ6, γνώμη μου πάρε το s2. Είναι πιο ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα χωρίς εγχειρίσης μείωσης ιπποδύναμης και αηδίες! 98 αλογάκια at your service

Chris

Ωραιος.Ευχαριστω. Απλα δε με κοβω για το s2 γιατι ανεβαινουμε πολυ σε τιμη και δε με παιρνει!Μεχρι 6 και κατι το πολυ! Εδω λεω να παρω καποια απο τις παραπανω χωρις abs να μου ρθει φτηνοτερα.Βγαινουν ακομα χωρις ABS ,σωστα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mangalord
    Ωραιος.Ευχαριστω. Απλα δε με κοβω για το s2 γιατι ανεβαινουμε πολυ σε τιμη και δε με παιρνει!Μεχρι 6 και κατι το πολυ!...
    Μέχρι 6 δεν νομίζω να παίρνεις κάτι από αυτά που ζητάς. To GSR κοστίζει 6000? Είσαι σίγουρος? Περίεργο επειδή παίζει στο επίπεδο του FZ6 s2.

Θα έλεγα να ψάξεις για ενα καλοδιατηρημένο μεταχειρισμένο, με λίγα χλμ! Υπάρχουν πολλά και από τα 3 μοντέλα που θέλεις!
    Chris

Για κατσε γιατι η εγω εχω μπερδευτει η εσυ!
    Βρηκα σ ενα γνωστο Site τις τιμες απο τη σφακιανακης ΑΕΒΕ

GSR 600 ABS VERSION ''S'' 7.695,00
    GSR 600 ABS 6.995,00
    GSR 600 5.995,00

και απο τη μοτοδυναμικη τα εξης

FZ6 - 6.170 ?
    FZ6 ABS - 6.850 ?
    FZ6 S2 - 7.410 ?
    FZ6 S2 ABS - 8.180 ?
    FZ6 FAZER - 6.230 ?
    FZ6 FAZER ABS - 7.050 ?
    FZ6 FAZER S2 - 7.950 ?
    FZ6 FAZER S2 ABS - 8.750 ?

τα παραπανω δεν ισχυουν?

Παλαιό μέλος
    Ισχύουν. :smilea:

πάρε ενα fazer, αλλά αυτό με τα 90τόσα άλογα, για να μπορέσεις να το πουλήσεις αργότερα ....
    θα βρείς πολλά μεταχειρισμένα, σε τιμές κοντα στα ?5.000 και θα κανεις τη δουλειά σου μια χαρά!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Το σκεφτομουν για μεταχειρισμενο ,αλλα επειδη δε το κατεχω ιδιαιτερα το θεμα ,λεω να παρω κατι καινουριο με 6 και κατι να χω το κεφαλι μου ησυχο.

Η αξια μεταπωλησης του fazer me τα 70 κατι αλογα ειναι πολυ χαμηλη ε?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Το σκεφτομουν για μεταχειρισμενο ,αλλα επειδη δε το κατεχω ιδιαιτερα το θεμα ,λεω να παρω κατι καινουριο με 6 και κατι να χω το κεφαλι μου ησυχο.

Η αξια μεταπωλησης του fazer me τα 70 κατι αλογα ειναι πολυ χαμηλη ε?
    ναι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αποψη μου αφου εχεις καποια χρηματα παραπανω ειναι προτιμοτερο να παρεις gsr η fz6 με ABS κι οχι γιατι το Ζ δεν ειναι καλο, αλλα στα λεφτα του η εκει κοντα παιρνεις τα αλλα δυο με ABS. Επισης υπολογισε κι ενα πλαφον απο 600-1000 ευρω για εξοπλισμο..
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Κι εγώ είμαι fan του Ζ αλλά η τιμή του είναι αποτρεπτικός παράγοντας.Πιστεύω πως το GSR είναι ίσως η πιο τίμια πρόταση.Ευκολοδήγητο,δυνατό και με χαμηλή τιμή.Μάλλον θα είναι και το επόμενό μου μηχανάκι αν όλα πάνε καλά.Πολύ ωραίο είναι και το hornet αλλά και αυτό λίγο τσιμπημένο ως προς την τιμή.Εκτός απροόπτου πάντως,το επόμενο μου μηχανάκι θα είναι το GSR,ειδικά σε αυτά τα καινούργια χρωματάκια είναι κουκλί
    Fortis Fortuna Adiuvat

Για κατσε γιατι η εγω εχω μπερδευτει η εσυ!
    ...
    Κανείς δεν μπερδεύτηκε, απλά δεν ήξερα ότι έπεσε η τιμή του GSR στα 6! Τι στο καλό, τόσα δεν είχε το bandit πριν λίγο καιρό? :hypnotize

Τέλοσπαντων, σίγουρα σε συμφέρει το GSR αν θέλεις καινούργιο, αφού το fz6 s2 έχει τσιμπημένη τιμή!

Ο φόβος που έχεις για μεταχ. είναι κάπως δικαιολογημένος, αλλά συμφωνώ με τον gixxerpap. Καθαρίζεις με 5000 και δίνεις το έξτρα 1000 σε εξοπλισμό. Το απλό fazer προσωπικά δεν θα το έπερνα!
    Chris

Κατ αρχην ευχαριστω για το ενδιαφερον !

Σημερα πηγα βολτα απο καλλιροης ,μιχαλακοπουλου για τιμες και τα τοιαυτα.
    1.Η Yamaha δε βγαζει πλεον το απλο μοντελο fazer με τα 76 αλογα.Μονο S2.Τιμη 7900 με faring 7 300 χωρις.Αρα δε το κοβω.Κριμα γιατι ψηνομουν πολυ για fazer απλο χωρις abs με fairing το οποιο το υπολογιζα κανα 6300.

Η πλακα ειναι οτι στην αρχη πηγα στην Antiprosvpeia της Yamaha και ρωτησα τιμες και μου ειπε κατ ευθειαν 730 και 7900 χωρις να μου εξηγησει οτι προκειται για τα μοντελα s2 και ψαχνομουνα!!
    2.Suzuki gsr δε βγαινει χωρις abs.Τιμη δε θυμαμαι ακριβως αλλα αρκετα υψηλη κοντα στα 7 και κατι.
    3.Κawasaki.Βγαζει χωρις abs.Ρωτησα για το z750.7990 e.Too much!

Για το er6n τι γνωμη εχετε?Ρωταω γιατι με τα χρηματα που χω για κατι τετοιο με κοβω.6290 ε και ο τυπος μου πε οτι αν δε παρω τα δωρα θα μου το αφησει 6000.

Και κατι ακομα.Με τις δοσεις (24 δοσεις + 1000 e προκαταβολη) μου βγαινει το er6n 6880.Λογικο η παιζει να βρω κατι χαμηλοτερο? Διαβασα για μαγαζακια που κανουν και ατοκες.

A και επισης εξοπλισμο διαθετω (dainesse μπουφαν δερματινο 450e κρανος kbc mladen replica 300 γαντια dainesse κ.α.) οποτε δε με απασχολει το θεμα!Το μονο extra που σκεφτομαι ειναι ενας καλος συναγερμος (meta ή Spyball ,ισως με τηλεειδοποιηση ) αν και θα κανω και ασφαλεια κλοπης.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Για το er6n τι γνωμη εχετε?Ρωταω γιατι με τα χρηματα που χω για κατι τετοιο με κοβω.6290 ε και ο τυπος μου πε οτι αν δε παρω τα δωρα θα μου το αφησει 6000.

ΜΗ !

προτιμησε ενα απο τα παραπανω μοντελα που εβαλες στην αρχη μεταχειρισμενο.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ΜΗ !

προτιμησε ενα απο τα παραπανω μοντελα που εβαλες στην αρχη μεταχειρισμενο.

+1

ή ψάξε καλά μην υπάρχει κανένα στοκ fz6 (2007) στη Μοτοδυναμική...αν υπάρχει γύρω στα 6.000 το πήρες...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΤΟ
    από panos1050 στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2009, 13:36
  2. ΕΠΙΛΟΓΉ ΜΟΤΟ
    από boos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 13:23
  3. ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΤΟ
    από mototrain στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2006, 21:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •