Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Suzuki Gs500

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Εδώ έχει φωτογραφίες του GS500 E (γυμνό) σε πολύ μεγάλη ανάλυση:

http://www.tlosert.de/gs500e/index.html

Πατήστε στους παρακάτω αριθμούς να τις δείτε.

1 2 3 4

5 6 7 8

9 10 11
    Πάντα όρθιοι

Διαφορες αναμεσα σε αυτο με και σε αυτο χωρις fairing, υπαρχουν ;

δύο ημισφαιρίων Το avatar του/της ΙΠΠΕΑΣ
    Στο μοτέρ δεν πρέπει να υπάρχουν γιατί η διαφορά στη τιμή τους είναι ελάχιστη. Οφείλεται στα πλαστικά που έχει και στα φέρινγκ για να είναι ταξιδιάρα.

Φίλε αν ενδιαφέρεσαι μην το πολυαργήσεις γιατί απ ότι έχω καταλάβει σε αυτό το site ( http://www.suzuki.gr/moto/news.php?id=13 ) , πρέπει να έχουν μείνει λίγα κομμάτια. Κάτω κάτω λέει "Σημειωτέον ότι υπάρχει μικρός αριθμός αποθεμάτων μέχρι την εξάντληση του stock."
    Πάντα όρθιοι

Ταξιδιάρικο μέλος... Το avatar του/της trumpet
    Παιδιά

είδα την έκδοση με το φαιρινγκ στο GS500 και δεν μου άρεσε καθόλου αισθητικά η μοτοσυκλέτα....

Επίσης αυτά τα 400 Ε επιπλέον θα ήταν προτιμότερο για μένα να τα ξόδευα σε εξοπλισμό (βλ. κράνος, ένδυση κλπ). Δε μπορώ να φαντάστώ οτι έχει κ τόσο σημαντική διαφορά με ή χωρίς φαίρινγκ σε ταξίδι αλλά για να το προτίνετε κάτι θα ξέρετε΄ πάντως φαντάζομαι ότι αυτό μπορείς να το προσθέσεις κ αργότερα...

Κάτι άλλο

Από Θεσσαλονίκη που να πάω για να αγοράσω το μοντέλο? Θα ήθελα κάποιον αξιόπιστο που να μπορεί ίσως να μου κάνει κάποιες ευκολίες στην πληρωμή. Βλέπετε, τα γούστα πληρώνονται και απ' ότι φαίνεται οι γονείς δεν δύνανται να με βοηθήσουν οικονομικά
    Θέλω ταξίδι με μοτοσυκλέτα, ένα μήνα Κάτω Ιταλία και Σικελία...

Νέο μέλος
    Παίδες άργησα λίγο, αλλά το αποφάσισα. Μόλις έδωσα την προκαταβολή για το GS και ήμουν και τυχερός, αφού πρώτα ρώτησα 6-7 εμπόρους Suzuki και όλοι μου λέγανε ότι έχει εξαντληθεί παντού. Τελικά το πήρα από ένα μαγαζί στην Ηπείρου που είχε μείνει ένα τελευταίο. Ελπίζω ναναι και τυχερό....

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από btmxyz
    Παίδες άργησα λίγο, αλλά το αποφάσισα. Μόλις έδωσα την προκαταβολή για το GS και ήμουν και τυχερός, αφού πρώτα ρώτησα 6-7 εμπόρους Suzuki και όλοι μου λέγανε ότι έχει εξαντληθεί παντού. Τελικά το πήρα από ένα μαγαζί στην Ηπείρου που είχε μείνει ένα τελευταίο. Ελπίζω ναναι και τυχερό....
    ...τυχερό και καλοτάξιδο να είναι!

Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Καλές βόλτες και πάντα όρθιος φίλε!
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Θα ξαναφέρουν GS500 στην Ελλάδα?Τι εννοείτε όταν λέτε οτι υπάρχει περιορισμένος αριθμός?

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THRESH
    Θα ξαναφέρουν GS500 στην Ελλάδα?Τι εννοείτε όταν λέτε οτι υπάρχει περιορισμένος αριθμός?
    Αιωνια του η μνημη. Να ζησουμε να το θυμομαστε.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

ποιος θα ειναι αραγε ο αντικαταστατης του?
    "Apolayste sti zwi,
    tin kathe gamimeni tis stigmi..."

"Got a $5 head? Get a $5 helmet.''

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Στην Αμερική το πουλάν ακόμα
    http://www.suzukicycles.com/Products...6/Default.aspx
    το φεριγκάτο πάντα

Με Ελλάδα τι γίνεται και κυρίως με το γυμνό....

Το εχει καβαλησει κανενας που ειναι ψηλοτερος απο 1,85 ?
    Εντυπωσεις απο τους νεους αγοραστες;

Νέο μέλος
    Φίλε το έχω καβαλήσει εγώ που είμαι 1,87. Τώρα τι να σου πω. Είμαι και αρχάριος εντελώς (είναι η πρώτη μου μηχανή). Πάντως η θέση οδήγησης μου φαίνεται πολύ βολική - είναι όρθια στάση εντελώς. Κατά τ' άλλα ο κινητήρας μου φαίνεται γραμμικός και τραβάει από χαμηλά μια χαρά. Βέβαια η εμπειρία μου είναι ελάχιστη. Έχω κάνει καμιά δεκαριά βόλτες όλες+όλες (η γνωριμία μου με τον συμπλέκτη είναι τραγική-μου σβήνει πολλές φορές στην εκκίνηση από απότομες κινήσεις μου), αλλά το δωσα και σε ένα φίλο μου που έχει αρκετά μεγάλη εμπειρία και του άρεσε πολλή στην οδήγηση.

Αυτά φίλε. Μετά από λίγο καιρό θα έχω να πω περισσότερα.

Τώρα πια ναι. ο αδερφός μου που είναι 1’87 το πήρε…
    (μετά από ατελείωτες ώρες πρηξίματος και παραπόνων…)
    Τέλος πάντων το κακό έγινε…
    Πάντως όπως θα έλεγε και εκείνος είναι αρκετά άνετο για streetάκι.
    Τώρα όσο αναφορά τις εντυπώσεις μου από το μοντέλο τι να σου πω, για εμένα είναι ικανοποιητικό.
    Μπορεί το gs να μην έχει πολλά άλογα (μόνο 47) και μικρή τελική για 500αρα αφού με το ζόρι αγγίζει τα 185-195 χιλιόμετρα, αλλά οι Ιάπωνες του χάρισαν απλόχερα δύναμη από τα χαμηλά και τρομερή επιτάχυνση με αποτέλεσμα να ανταγωνίζεται επάξια τα μεγάλα του αδέρφια…
    Παρόλα αυτά πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα επιλογών:
    Το gs μπορεί να μην είναι το ποιο μοδάτο streetακι αφού δεν έχει ούτε στο ελάχιστο τις γωνίες της νέας γενιάς.
    Μπορεί να μην έχει το νεύρο που οι περισσότεροι ζητούν από μια μότο της κατηγόριας του αφού οι δυο κύλινδροι σε σειρά δεν του αφήνουν πολλές επιλογές σε σχέση με τα V ή τα τετρακύλινδρα που κυκλοφορούν.
    Παρόλα αυτά είναι ένα πρακτικό μηχανάκι από άποψη όγκου της μηχανής, αλλά και όσο αναφορά τη θέση του αναβάτη.
    Στην πραγματικότητα η gs αποτελεί σχέδιο που πρωτοκυκλοφόρησε το 1980 παρόλα αυτά αποτελεί μια μοτοσικλέτα με χαρακτήρα και προσωπικότητα.
    Προσωπικά πιστεύω ότι αν αποφασίσεις να πάρεις το gs λόγο της μόδας για street μηχανές έχεις διαλέξει το λάθος μοντέλο καλύτερα να αγοράσεις ένα bandit ή ένα SV.
    Tα gs είναι μηχανές με χαρακτήρα όπως ήταν οι katana(και φυσικά δεν αναφέρομαι στο f που φέρανε πολλοί συνάδερφοι από την Γερμανία πριν από 2-3 χρόνια αλλά την γνήσια κλασική katana)
    Ιδιότροπα αλλά και αυθεντικά. Δύσκολα θα βρεις τέτοιες μηχανές σήμερα, αλλά όπως είπα και ποιο πάνω είναι καθαρά θέμα επιλογών...
    Φιλικά πάντα Filosofos
    Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
    Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. suzuki gs500- ηλεκτρικό πρόβλημα??
    από sotomoto στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2009, 10:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •