Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: astinomia--->psirou

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    οι Ζηταδες ειναι και αυτοι μηχανοβιοι.εμενα με εχουν σταματησει πολλες φορες και δεν με εχουν γραψει ποτε και παντοτε μου εκαναν μια παρατηρηση αν ημουν καπου παρανομος.οτι κλησεις εχω φαει ειναι απο τροχαιους και σε πολλες περιπτωσεις ειναι γελοιες.

Re: hi

THA ITHELA NA PW OMWS OTI TA STROUMF TIS NEAS GENIAS EINAI SKEPTOMENA KAI ENERGOUN POLY KALHTERA APO TA PALIA.
    BRAVO!

:a5:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    οι Ζηταδες ειναι και αυτοι μηχανοβιοι.εμενα με εχουν σταματησει πολλες φορες και δεν με εχουν γραψει ποτε και παντοτε μου εκαναν μια παρατηρηση αν ημουν καπου παρανομος.οτι κλησεις εχω φαει ειναι απο τροχαιους και σε πολλες περιπτωσεις ειναι γελοιες.

Αδερφε υπαρχουν 2 κατηγοριες ζηταδων.οι αυθεντικοι και οι ημιτασιον!!οι αυθεντικοι που ανοικουν οντως στην ομαδα ΖΗΤΑ οντως μπορει να ειναι πιο ελαστικοι μαζι μας γιατι ειναι γνωστες του ειδους.οι αλλη κατηγορια ειναι οι τροχονομοι που καβαλανε μηχανες και ονομαζουν τον εαυτο τους ΖΗΤΑ.αυτα τα τσογλανια και να με συγχωρητε που τους ονομαζω ετσι δεν ξερουν ουτε ποσες ταχυτητες εχει η μοτοσυκλετα που οδηγανε και βαζω και στοιχημα αν θελετε.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    ε βεβαια η ευκολη λεια.

Χωρις καθρεπτες , χωρις πινακιδα , χωρις φλας , χωρις διπλωμα στην εθνικη και.......

Τα καθαρματα τον εγραψαν............

Ετσι μου ερχεται να παω στη ΓΑΔΑ και να τα κανω λαμπογυαλο απο την αδικια που με πνιγει.

Φιλε doni δεν παει για εσενα αλλα για τις διαμαρτυριες οτι μας την πεφτουν σε μας τους καλους και συνειδητοποιημενους μηχανοβιους.
    Keep on rocking in a free world !!!

symfono me olla
    den xerw apo pou mou vgike ayth h kalosini me toys ,
    foroeispraktores.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Αρχικά δημιουργήθηκε από CostasR1
    Αδερφε υπαρχουν 2 κατηγοριες ζηταδων.οι αυθεντικοι και οι ημιτασιον!!οι αυθεντικοι που ανοικουν οντως στην ομαδα ΖΗΤΑ οντως μπορει να ειναι πιο ελαστικοι μαζι μας γιατι ειναι γνωστες του ειδους.οι αλλη κατηγορια ειναι οι τροχονομοι που καβαλανε μηχανες και ονομαζουν τον εαυτο τους ΖΗΤΑ.αυτα τα τσογλανια και να με συγχωρητε που τους ονομαζω ετσι δεν ξερουν ουτε ποσες ταχυτητες εχει η μοτοσυκλετα που οδηγανε και βαζω και στοιχημα αν θελετε.
    φιλε μου αν διαβασεις το ποστ μου θα δεις οτι και εγω τους διαχωριζω.

παρεπιμπτοντως τροχαιος παλιοτερα παρολο που φοραγα κρανος,ειχα καθρεφτες και φλας,πινακιδα στη νομιμη θεση,μαμα εξατμιση και σε ολα μου τα χαρτια νομιμος....με εγραψε επειδη δεν φοραγα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ!!!!

και αφου τον ρωτησα ποιος ο ρολος της ζελατινας μου απαντησε και παλι επρεπε να φορας προστατευτικα γυαλια.βεβαιως δεν πληρωσα την κληση και πηγα στο δικαστηριο και διαβαζοντας τη δικογραφια ο προεδρος με αθωωσε με απειρα γελια.

παρεπιμπτοντως τροχαιος παλιοτερα παρολο που φοραγα κρανος,ειχα καθρεφτες και φλας,πινακιδα στη νομιμη θεση,μαμα εξατμιση και σε ολα μου τα χαρτια νομιμος....με εγραψε επειδη δεν φοραγα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ!!!!

και αφου τον ρωτησα ποιος ο ρολος της ζελατινας μου απαντησε και παλι επρεπε να φορας προστατευτικα γυαλια.βεβαιως δεν πληρωσα την κληση και πηγα στο δικαστηριο και διαβαζοντας τη δικογραφια ο προεδρος με αθωωσε με απειρα γελια.

πλεον ειναι καιρος να μας κανουν ελεγχο και στα βρακια μας να δουν αν κουνιονται τα π@@@@@@@ την ωρα που οδηγαμε!!!!μου φαινετε τους δινουμε και αξια που ασχολουμαστε μαζι τους.τεσπα,μακαρι να ηταν ολα οπως τα ηθελε ο καθενας μας αλλα πραγμα δυσκολο!!!!

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios

Αυτος ο μπατσος που λες πρεπει να εχει πολυ καιρο να μαμησει,δεν εξηγειτε αλλιως!

Σε ενα πραγμα συμφωνω απολυτα με την αστυνομια!!!
    ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΟΣ!

Παλαιό μέλος
    ΘΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.............

Δέν μπορούμε από έδώ ρέ παιδιά νά κάνουμε ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ.....
    στούς μπάτσους........
    κι αύτοί άνθρωποι είναι..!!!!!!!!
    Άπό κεί καί πέρα ένας κανόνας ύπάρχει.....
    ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ......ΦΥΓΕ...!!!!!!!!
    ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.....!!!!!!!!
    ΕΞΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.........ΕΚΤΟΣ....
    ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑ ...................!!!!!!!!!!!!!
    Έμένα έκείνο πού μέ ένοιαξε είναι πώς......
    ΜΟΥΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ.....καί μέ έκανε..
    ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ.......!!!!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ
    Αύτή είναι άλλη ίστορία....
    Ήταν σά νά μούλεγε..ΜΑΛΑΚΑ...δικό σου είναι τό κεφάλι...νά κι άν τό βάλεις νά κι άν ΔΕΝ τό βάλεις...
    Άσχετο τό τί προσωπικά πιστεύω γιά τό κράνος.....πού όντως πολλές φορές νιώθω τήν άνάγκη νά τό ΠΕΤΑΞΩ..!!!!!!!!!!!
    Έδώ πού ζώ έγώ...ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.....λίγο πολύ γνωριζόμαστε ΟΛΟΙ....μπάτσοι,μηχανόβιοι.άλητάμπουρες,άλάνια,ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,μαιμού ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ[ό νοών νοείτω]..ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ............κ.λ.π.........κ.λ.π......κ.λ.π....!!!!!!!!!!
    Είμαστε γενικά μιά οικογένεια...!!!!!:rotflmao:

λοιπον ακουστε....
    πριν κανα 3ωρο εγινε.
    παω για μπυριτσα 4 εποχες (σαλονικα) κ με το που σταματαω βλεπω πισω μου 2 Ζηταδες,σταματαει ο εαν κ μου λεει,
    βαλε μπρος κ ακολουθα (!)
    ωπα λεω τι εννοεις,τι εκανα?
    μου λεει ασε τα λογια βαλε μπρος κ ακολουθα (ξανα !)
    ψιλο-ψαρωσα να σας πω την αληθεια τον κοιταουσα σαν χανος κανα 2 δευτοροπλεπτα κ μεχρι να καταλαβω τι πως κ γιατι ερχεται κ δευτερος κ μου,
    καλα αστο γαματο!!

τωρα μπορει να μου καποιος εαν υφιστατε αυτη η υποθεση ,να σου πει ο αλλος ακολουθαμε???
    αν παρανομισα ρε φιλε γραψε με κ αντε παραταμε!
    το ακολουθαμε τι σημαινει?
    θα σε παω τμημα για εξακριβωση ή ξερω γω τι????

δεν γαμιεστε σκατο μαλακο Ζ????
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    λοιπον ακουστε....
    πριν κανα 3ωρο εγινε.
    παω για μπυριτσα 4 εποχες (σαλονικα) κ με το που σταματαω βλεπω πισω μου 2 Ζηταδες,σταματαει ο εαν κ μου λεει,
    βαλε μπρος κ ακολουθα (!)
    ωπα λεω τι εννοεις,τι εκανα?
    μου λεει ασε τα λογια βαλε μπρος κ ακολουθα (ξανα !)
    ψιλο-ψαρωσα να σας πω την αληθεια τον κοιταουσα σαν χανος κανα 2 δευτοροπλεπτα κ μεχρι να καταλαβω τι πως κ γιατι ερχεται κ δευτερος κ μου,
    καλα αστο γαματο!!

τωρα μπορει να μου καποιος εαν υφιστατε αυτη η υποθεση ,να σου πει ο αλλος ακολουθαμε???
    αν παρανομισα ρε φιλε γραψε με κ αντε παραταμε!
    το ακολουθαμε τι σημαινει?
    θα σε παω τμημα για εξακριβωση ή ξερω γω τι????

δεν γαμιεστε σκατο μαλακο Ζ????

Αδερφε απο οτι ξερω η δουλεια του Ζ δεν ειναι να γραφει.το ακουσα προχθες που μου την φορεσανε κανονικα.με σταματησε ενας Ζ μου εκανε ελεγχο και φωναξε το περιπολικο για να συνεχισει να με γραψει λεγοντας "να ερθει το περιπολικο στη ταδε οδο,δεν ειναι δουλεια δικια μου να γραφω κλησεις" και στην πορεια σταματησε ενα παπακι και το τραβηξε στο τμημα αφου του εκανε ελεγχο και το βρηκε παρανομο.παντως ειναι τραβηγμενο να σε πανε στο τμημα στα καλα καθουμενα!!!!μηπως σκοτωσες κανενα????:a13: :a13:

Κακο σκυλι ψωφο δεν εχει! Το avatar του/της Vezouvios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΘΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.............

Δέν μπορούμε από έδώ ρέ παιδιά νά κάνουμε ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ.....
    στούς μπάτσους........
    κι αύτοί άνθρωποι είναι..!!!!!!!!
    Άπό κεί καί πέρα ένας κανόνας ύπάρχει.....
    ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ......ΦΥΓΕ...!!!!!!!!
    ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.....!!!!!!!!
    ΕΞΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.........ΕΚΤΟΣ....
    ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑ ...................!!!!!!!!!!!!!
    Έμένα έκείνο πού μέ ένοιαξε είναι πώς......
    ΜΟΥΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ.....καί μέ έκανε..
    ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ.......!!!!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ...ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ
    Αύτή είναι άλλη ίστορία....
    Ήταν σά νά μούλεγε..ΜΑΛΑΚΑ...δικό σου είναι τό κεφάλι...νά κι άν τό βάλεις νά κι άν ΔΕΝ τό βάλεις...
    Άσχετο τό τί προσωπικά πιστεύω γιά τό κράνος.....πού όντως πολλές φορές νιώθω τήν άνάγκη νά τό ΠΕΤΑΞΩ..!!!!!!!!!!!
    Έδώ πού ζώ έγώ...ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.....λίγο πολύ γνωριζόμαστε ΟΛΟΙ....μπάτσοι,μηχανόβιοι.άλητάμπουρες,άλάνια,ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ,μαιμού ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ[ό νοών νοείτω]..ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ............κ.λ.π.........κ.λ.π......κ.λ.π....!!!!!!!!!!
    Είμαστε γενικά μιά οικογένεια...!!!!!:rotflmao:
    σωστος ρε καρνταση!+1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vezouvios
    Σε ενα πραγμα συμφωνω απολυτα με την αστυνομια!!!
    ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΚΡΑΝΟΣ!
    +1000

Και στα οπίσθιά μας να αρχίσουν να ασελγούν, και πάλι θα τους υποστηρίζω σε αυτό !

Και το εννοώ !

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Από όσο γνωρίζω , δεν μπορεί να σε πάρει μαζί του , εκτός και αν έχεις διαπράξει αδίκημα ή έχει ένταλμα σύλληψης σου.
    Αν τίποτα απο τα δύο δεν ισχύει, τότε απλά κάθεσαι εκεί που είσαι , μέχρι είτε να σου δώσει πειστική εξήγηση , γιατί πρέπει να τον ακολουθήσεις, ή να σε αφήσει να φύγεις.

Μήπως είχες καμιά πινακίδα, περίεργα τοποθετημένη; ή πολύ πιο απλά... το ακολούθα με,δεν ήταν για σένα , αλλά για τον Ζ πίσω σου;....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hyosung GT 250 Comet
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2006, 21:12
  2. Κ1200 Gt 2006
    από lord_dimos76 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 14:17
  3. Arai VIPER GT
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2006, 12:44
  4. Hyosung GT 650 S/T
    από idi στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2006, 17:46
  5. Hyosong Comet Gt 125-250 ή Honda Cbf 250
    από stam75 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2004, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ