prin liges meres eixa paei ekdomi me kati filous sto vouno..
kathos lipon girnousa (exontas perasei poli wraia) pira gia ena xiliometro tin ethniki kai vgenw stin exodo kateuthinomenos pros to spiti mou..
etsi lipon pou strivw glistraei ena elaxisto to pisw lastixo kai amesos meta tin strofi einai stamatino ena police car. petage o stroumf mes ti mesi tou dromou kai mu kanei sima. logo vounou foraw mpotes, epigonatides, thoraka, agkonides, zoni, stoli, kranos, maska, gantia kai to mixanaki apo opou kai na to akoumpiseis lerwnese
katevenw katw mou leei ta xartia sou..
tou dinw adia, asfaleia
stroumf: diplwma den exeis?
egw: exw bgalei alla den mou to exoun dwsei akoma
stroumf: xmm flas den exei??
egw: den vlepeis re file apo vouno erxome eixa paei gia proponisi foraw olo ton exoplismo to mixanaki einai mes sto xwma!! ta exw vgalei gia na min ta spasw apo toumpa
stroumf: xmm kathreftes pou einai??
egw: kai autous tous exw bgalei
stroumf: nai alla oute pinakida exeis..
egw: nai einai poli megali kai borei ama pesw na me traumatisei..
stroumf: kai i exatmisi sou einai apo to ergostasio??poli thorivo kanei..
egw: apo to ergostasio einai to leei kai panw
stroumf: (koitaei mesa apo tin tripa tis exatmisis)den exeis diafragma!!
egw: etsi tin peira apo ton proigoumeno
stroumf: kala kala (den edeixne peismenos) tha se grapsw na pas sto dikastirio gia flas,pinakida,kathreftes,diplwma kai thorivo..
egw: auta mono??
stroumf: nai auta xexasa tpt??
egw: oxi
stroumf: entaxei boreis na figeis.
egw: xarti den tha mu dwseis??
stroumf: oxi tha erthei sto spiti klisi na pas sto dikastirio.
ti lete re paidia tha me xwsoun stin psirou?? prepei na parw dikigoro??na poulisw to mixanaki mou na exw na plerwsw??
kai oso skeftome se olo to irakleio kaneis den foraei kranos kai kikloforoun me ta papakia oi kagkoureoi mes to vradi me tin exatmisi na kanei pio poli thorivo kai apo f16 mou vidonoun ta neura..
![]()
![]()