Eπισης εγω να πω οτι ενα τετοιο ταξιδι θα το τολμουσα μονο με τον κολλητο μου προς το παρων.... με λιγα λογια η παρεα ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα πραματα.
Eπισης εγω να πω οτι ενα τετοιο ταξιδι θα το τολμουσα μονο με τον κολλητο μου προς το παρων.... με λιγα λογια η παρεα ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα πραματα.
Αλλο 35 ευρω αλλο 20.... ειναι μεγαλη η διαφορα.Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
35 Ευρώ το παίρνεις από το NO LIMITS
(αν οπωσδήποτε το θέλεις original)
Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Αλλο 35 ευρω αλλο 20.... ειναι μεγαλη η διαφορα.
ok sorry
Pantos fetos, ligoi tolmiri siderokoloi, pragmatopoiisan ena omorfo odiporiko sta ebropaika salonia.
ke me tosa foto, tifla na exei to video.
![]()
Gia sas ore palikaria![]()
ερωτηση
γιατι δεν αρχιζεις με ενα ταξιδι που εχει γινει ηδη η προεργασια?
π.χ ενα ταξιδι στο εξωτερικο για να δεις αγωνα
εγω ψηνομουνα να παω BRNO 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ με το μοτο(περιοδικο)
ολα ετοιμα και με παρεα που ξερει 5 πραματα απο εξωτερικο
περνεις μια γευση και μετα το προσπαθεις και μονος σου
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
δες και αυτο http://www.adventure-motorcycling.com/
ο καγκουρας...![]()
![]()
Εχω κανει ηδη δυο ταξιδια.Το ενα στην Ιταλια 12 μερες και το αλλο 17 μερες στην Ισπανια. Δεν ειχα κανενα προβλημα.Δεν εκανα κινηματογραφιση βεβαια αλλα ηταν πολυ ομορφη εμπειρια.Ολοι μας πιστευω οτι εχουμε κανει κατι αναλογο.Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Είναι πολύ καλή η ιδέα σου και ομολογώ ότι δεν είσαι ο μόνος. Θα σου πρότεινα αν έχεις πάρει "φόρα" και θα σ' άρεσε να το κάνεις πρέπει πρώτα (άσχετα με τους χορηγούς κλπ όπως είπαν τα παιδιά) να οργανωθείς σε ένα "δοκιμαστικό" εκ των έσω ταξίδι (Ελλάδα) για να δεις αν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε ένα μεγαλύτερο.
Αν και θα βρεις εύκολα συντρόφους για ένα τέτοιο εγχείρημα πιστεύω ότι η επιλογή τους είναι πάντα και το "κλειδί" της επιτυχίας ενός τέτοιου ταξιδιού!
Καλή "κατάστρωση"!![]()
![]()
Το θεμα ειναι οτι ενα μεγαλο ταξιδι χρειαζεται να εχεις χορηγους για να σε βοηθησουν στα εξοδα.
Τελος παντων.
Το θεμα ειναι να βρεις την απαραιτητη βοηθεια ωστε να μπορεσεις να συνεχισεις και να ζεις, γιατι κατι τετοιο απαιτει να αφησεις τη δουλεια σου. Οποτε πρεπει απο καπου να εχεις και εσοδα.
εγω παντως και για 17 μερες στην ισπανια σπονσορα θα ηθελα![]()
αν πρωτα επερνα τοση αδεια![]()
εσυ μαλλον θελεις να ξενιτευτεις τελειως μα τελειως :rotflmao::rotflmao:
ο καγκουρας...![]()
![]()
Την αδεια μου πηρα απο τη δουλεια και πηγα και μαζευα 5 μηνες χρηματα για να παω.
Αλλα σκοπος ενος τετοιου ταξιδιου ειναι σιγουρα να το προωθησεις καπου.Σε καποιο τηλεοπτικο καναλι, να το βγαλεις σε DVD. Δε το κανεις για πλακα.Αποσκοπεις στο να βγαλεις παραπανω χρηματα απο οσα ξοδεψες.Σιγουρα ομως και η προσωπικη ευχαριστηση μετραει αλλα χρειαζεται βοηθεια.
Αν αποσκοπεις στο να βγαλεις χρηματα νομιζω οτι ειναι πεναλτυ απο τα αποδυτηρια. Εχεις χασει το νοημα (οχι εσυ προσωπικα, γενικα). Οσο το τηλεοπτικη καλυψη κλπ πρεπει να ξερεις τι προυποθετει η σωστη κινηματογραφηση. Αν μιλαμε για ντοκυμαντερ στυλ και αρα απο οσο φανταζομαι μια ληψη χωρις επαναληψεις (ως επι το πλειστον) τοτε θελει δοκιμες, αξιοπιστο υλικο και γνωσεις. Απο εκει και περα η φωτογραφια δεν μπορει να ειναι πολυ ερασιτεχνικη. Αρα περα απο τις γνωσεις που χρειαζεται το θεμα ειναι να καλυψεις καποια εξοδα και οι χορηγοι να παρουν καπως πισω τα λεφτα τους...
η ιδεα σου ειναι καλη και αποτελειται απο δυο σκελη:Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
Την αδεια μου πηρα απο τη δουλεια και πηγα και μαζευα 5 μηνες χρηματα για να παω.
Αλλα σκοπος ενος τετοιου ταξιδιου ειναι σιγουρα να το προωθησεις καπου.Σε καποιο τηλεοπτικο καναλι, να το βγαλεις σε DVD. Δε το κανεις για πλακα.Αποσκοπεις στο να βγαλεις παραπανω χρηματα απο οσα ξοδεψες.Σιγουρα ομως και η προσωπικη ευχαριστηση μετραει αλλα χρειαζεται βοηθεια.
1) το ταξιδιωτικο
2)το καλιτεχνικο
πες οτι το πρωτο το σχεδιασες.. το δευτερο ομως θελει πολυ ψαξιμο αν θελεις να κανεις επαγγελματικη δουλεια..
πρωτα πρεπει να βρεις εναν καλο κινηματογραφιστη που ασχολειται με το ντοκιματερ και μαζι του να βρεις χορηγους και ισως επιδοτηση απο το ελλ. κεντρο κινη/φου...
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω απ' οτι καταλαβα, το παρον thread, ΔΕΝ εχει να κανει με την ομορφια του ταξιδιου, αλλα με το πως θα βγαλουμε ΛΕΦΤΑ απ' την βολτα μας ...![]()
Αρα δεν με αφορα, μιας κι ειμαι ερασιτεχνης και ρομαντικος ...![]()
![]()
να συμφωνήσω???? ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ!!!