Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: Μια τρελη ιδεα

Παλαιό μέλος

Μια τρελη ιδεα

Καλημερα σ' ολους σας,
    Ειμαι νεος μελος στο forum και ευχομαι να ειστε ολοι καλα και παντα ορθιοι, οπως μου ευχηθηκε καποτε καποιος.
    Ειμαι κατοχος μιας BMW R1200GS και οσο μπορω πραγματοποιω ταξιδακια, μικρα αλλα και μεγαλα.

Με ενδιαφερει πολυ η ιδεα της πραγματοποιησης ενος πολυ μεγαλου ταξιδιου με μηχανη και ισως η κινηματογραφιση του. Ξερω οτι υπαρχει μια τετοια προσπαθεια απο δυο Βρετανους που ονομασαν την προσπαθεια τους "LongWayRound". Γιατι να μην γινοτανε ομως και απο Ελληνες κατι τετοιο;
    Το δυσκολο βεβαια ειναι να οτι πρεπει να αφησουμε τις δουλειες, να βρουμε χορηγους για την χρηματοδοτηση της προσπαθειας αυτης (μηχανες, κινηματογραφικος εξοπλισμος κλπ) και καποιος εμπειρος να κανει την κινηματογραφιση.

Πως θα σας φαινοτανε κατι τετοιο;Ειναι εφικτο αραγε;
    Περιμενω τις γνωμες σας.

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS

Re: Μια τρελη ιδεα

Αρχικά δημιουργήθηκε από emix24
    Καλημερα σ' ολους σας,
    Ειμαι νεος μελος στο forum και ευχομαι να ειστε ολοι καλα και παντα ορθιοι, οπως μου ευχηθηκε καποτε καποιος.
    Ειμαι κατοχος μιας BMW R1200GS και οσο μπορω πραγματοποιω ταξιδακια, μικρα αλλα και μεγαλα.

Με ενδιαφερει πολυ η ιδεα της πραγματοποιησης ενος πολυ μεγαλου ταξιδιου με μηχανη και ισως η κινηματογραφιση του. Ξερω οτι υπαρχει μια τετοια προσπαθεια απο δυο Βρετανους που ονομασαν την προσπαθεια τους "LongWayRound". Γιατι να μην γινοτανε ομως και απο Ελληνες κατι τετοιο;
    Το δυσκολο βεβαια ειναι να οτι πρεπει να αφησουμε τις δουλειες, να βρουμε χορηγους για την χρηματοδοτηση της προσπαθειας αυτης (μηχανες, κινηματογραφικος εξοπλισμος κλπ) και καποιος εμπειρος να κανει την κινηματογραφιση.

Περιμενω τις γνωμες σας.
    αν νομιζεις οτι ολα αυτα που λες πιο πανω ειναι εφικτα (εγω δεν το νομιζω ειδικα με τους σπονσορες) τοτε εγω ειμαι μεσα (και με το 636!! )
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    πιανεις δουλεια σε ενα περιοδικο που εχει σπονσορες και απο ολα και φευγεις με ενα συνεργατη σου ναα δουλεψεις σκληρα (χαχαχαχαχα) γυρνωντας τον κοσμο με δανεικες μηχανες κρανη μπουφαν κλπ κλπ και λεφτα αλλων

δευτερη περιπτωση

εισαι εισοδηματιας και ο κολλητος σου επισεις βαριεστε θανατηφορα και λετε ας κανουμε μια τρελιτσα να την δειξουμε μετα στο κοσμο

τριτη

δουλευετε στην ερτη και η εκπομπη με τα ταξιδιωτικα εχει ενα μικρο μπατζετ που το μισο θα παει στις τσεπες των ΄΄μεγαλων΄΄΄αλλα πρεπει και κατι να γινει

σε στελνουν με τηλεοπτικο συνεργειο κανετε το ταξιδακι δικαιολογουντε τα λεφτουδακια χτυπατε και ενα μικρο ποσοστο ακροαματικοτιτας κανωντας το καναλι πιο σοφιστικε παραλληλα

ενναλακτικη λυση

κανεις μια ταινια μικρου μηκους με πρωταγωνιστες παιδια απο το φορουμ την ανεβαζεις εδω και γινετε ο τζερτζελες ο μεγαλος

μονο που δε θα γυρισεις το κοσμο

αντε μεχρι Ευβοια........

σαν ιδεα ομως εινια εκπληκτικη...................

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Εγώ νομίζω ότι ταξίδι στην ελλάδα αρκεί. Έχει τέτοια ποικιλομορφιά η χώρα αυτή που δεν λείπει, σχεδόν, τίποτα.

Δαγκώνω άσχημα....γρρρ Το avatar του/της Krokodilos001
    enas akoma pou endiaferete einai o tifoefs.....steiltou ena pm. tora einai diakopes. Pantos thelei poli xrima, ke poli orgnaosi. Poli diskolo se tetia klimaka.

bebea ke ego tha ithela na simetexo...alla logo tou xronou pou xreiazete tha to skefto poli poli poli kala prota.

tora oso gia xorigous!!!! sto long way around oi tipou eitan eidei gnostoi ithopoioi, gnorizane to sistima.

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Εγώ πάντως προσφάτως έμαθα για άσχετο οδηγό, που δεν έχει καμμιά σχεση με αγώνες και κατάφερε και πήρε χρηματοδότηση (sponsoring στα Ελληνικά) για να τρέξει σε ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ, στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

Μετά από αυτό πιστεύω πως όλα μπορούν να γίνουν...

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Εγώ πάντως προσφάτως έμαθα για άσχετο οδηγό, που δεν έχει καμμιά σχεση με αγώνες και κατάφερε και πήρε χρηματοδότηση (sponsoring στα Ελληνικά) για να τρέξει σε ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ, στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....

Μετά από αυτό πιστεύω πως όλα μπορούν να γίνουν...

απιστευ το
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SPORAKIAS

απιστευ το

ΠΟΙΟ ΑΠΙΣΤΕΦΤΑΜΠΛΛΛΛΛ δεν γίνεται.....Ακόμη και μηχανή καβατζωσε ο ΚΑΒΑΤΖΟΠ.....ΑΣ

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Μια τρελη ιδεα

Καλημερα σ' ολους σας,
    Καλως μας βρηκες!

Με ενδιαφερει πολυ η ιδεα της πραγματοποιησης ενος πολυ μεγαλου ταξιδιου με μηχανη και ισως η κινηματογραφιση του. Ξερω οτι υπαρχει μια τετοια προσπαθεια απο δυο Βρετανους που ονομασαν την προσπαθεια τους "LongWayRound".
    Υπαρχει και σχετικη συζητηση ...

Γιατι να μην γινοτανε ομως και απο Ελληνες κατι τετοιο;

Περιμενω τις γνωμες σας.

Δεν ξερω για τι ειδους ταξιδι μιλας (δρομου ή εκτος δρομου), αυτο που ξερω ομως σιγουρα ειναι οτι το ταξιδι ειναι (για μενα τουλαχιστον) το ΠΑΝ και ολα ξεκιναν με το πρωτο βημα ...

Η κινηματογραφιση και το σπονσοραρισμα ειναι αααλλο θεμα και μαλλον ειναι δυσκολο ...

Αλλα σιγουρα, οποιος πραγματικα θελει, μπορει να πραγματοποιησει τα ονειρα του ...

Μεσα στα "Ταξιδιωτικα" μπορει να βρεις εμπειριες αλλων παιδιων απο 'δω μεσα και να παρεις ιδεες ...

Μεσα στις "Συναντησεις-Βολτες" μπορει να βρεις κατι που να σε ενδιαφερει ...

Οπως και να 'χει, καλα να περασεις στην εδω παραμονη σου!

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος
    Ναι το ξερω οτι θελει πολυ οργανωση.Ειναι τρομερα δυσκολο οταν εισαι ενας απλος λατρης των μηχανων και των εκδρομων και οταν δεν εισαι μεσα στα κολπα, ωστε να βρεις τις χορηγιες γιατι εκει ειναι το παν.

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    EVI η πρωτη ιδεα σχετικα με το περιοδικο αν και εξυπνη ειναι μαλλον ακυρη...

Τετοια εξοδα θα τα ενεκρινε ενας ιδιοκτητης/εκδοτης/αρχισυντακτης μονο αν ηταν προσωπικο του ονειρο και το εκανε πραγματικοτητα μεσω αυτου....

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
    EVI η πρωτη ιδεα σχετικα με το περιοδικο αν και εξυπνη ειναι μαλλον ακυρη...

Τετοια εξοδα θα τα ενεκρινε ενας ιδιοκτητης/εκδοτης/αρχισυντακτης μονο αν ηταν προσωπικο του ονειρο και το εκανε πραγματικοτητα μεσω αυτου....
    σωστα........εχεις δικιο......αλλα για τρελες ιδεες μιλαμε

ααχαχα εχεις δικιο....
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Ναι το ξερω οτι θελει πολυ οργανωση.Ειναι τρομερα δυσκολο οταν εισαι ενας απλος λατρης των μηχανων και των εκδρομων και οταν δεν εισαι μεσα στα κολπα, ωστε να βρεις τις χορηγιες γιατι εκει ειναι το παν.
    Είναι πολύ καλή η ιδέα σου και ομολογώ ότι δεν είσαι ο μόνος. Θα σου πρότεινα αν έχεις πάρει "φόρα" και θα σ' άρεσε να το κάνεις πρέπει πρώτα (άσχετα με τους χορηγούς κλπ όπως είπαν τα παιδιά) να οργανωθείς σε ένα "δοκιμαστικό" εκ των έσω ταξίδι (Ελλάδα) για να δεις αν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε ένα μεγαλύτερο.
    Αν και θα βρεις εύκολα συντρόφους για ένα τέτοιο εγχείρημα πιστεύω ότι η επιλογή τους είναι πάντα και το "κλειδί" της επιτυχίας ενός τέτοιου ταξιδιού!

Καλή "κατάστρωση"!
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Δυστηχως...

Τελος παντως ξερει καποιος (επειδη εγω δεν το εχω δει) αν σε αυτην την τιμη ειναι μεσα και τα μεταφορικα για την Ελλαδα (λεει delivered αλλα μην εννοει μονο UK)....

Long Way Round

Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
    Δυστηχως...

Τελος παντως ξερει καποιος (επειδη εγω δεν το εχω δει) αν σε αυτην την τιμη ειναι μεσα και τα μεταφορικα για την Ελλαδα (λεει delivered αλλα μην εννοει μονο UK)....

Long Way Round
    35 Ευρώ το παίρνεις από το NO LIMITS

(αν οπωσδήποτε το θέλεις original)

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μία τρελή---τρελή μέρα..
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2008, 20:46
  2. Τρελη ιδεα, για τεστ αξιοπιστιας
    από vestromas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25