ΤΟ ΘΕΛΩ !!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fundurakias.gr
ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΜΩΛ (55-56)![]()
Πιμί !!!!
ΤΟ ΘΕΛΩ !!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από fundurakias.gr
ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΜΩΛ (55-56)![]()
Πιμί !!!!
Με τέτοιου είδους αγορά όμως ρισκάρεις το μέγεθος. Για όσους δεν έχουν πιστωτική υπάρχει εναλλακτικός τρόπος παραγγελίας;
Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το μέγεθος, γιατί εκτός του ότι τα μεγέθη είναι ίδια, εκτός του S/M/L, στα κράνη αναγράφεται και η περιφέρεια του κεφαλιού σε εκατοστά (cm), οπότε πας σε ένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα, βλέπεις ποιο μέγεθος σου κάνει (σε cm προτιμότερο να το θυμάσαι) και πας μετά και παίρνεις το κράνος από εξωτερικό σε πολύ καλύτερη τιμή... Θα παρατηρήσεις επίσης ότι το μέγεθος που αναγράφεται στα εισαγώμενα κράνη (από ιαπωνία-αμερική) είναι σε πλήρη αντιστοιχία με τα μεγέθη που υπάρχουν και στα ευρωπαϊκά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Infini
Με τέτοιου είδους αγορά όμως ρισκάρεις το μέγεθος. Για όσους δεν έχουν πιστωτική υπάρχει εναλλακτικός τρόπος παραγγελίας;
Απλά αν θες να είσαι 100% σίγουρος για το μέγεθος που θα παραγγείλεις το κράνος, αρκεί να θυμάσαι πόσα cm είναι το κεφάλι σου... τα cm και αμερικάνος ή γιαπωνέζος να τα μετρήσει με μεζούρα, τα ίδια θα υπολογίσει...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fundurakias.gr
ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΤΩΡΑ....ΠΟΣΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΧΕΛΜΕΤ .ΚΟΜ
ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΕ Η ΡΕΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΓΙΟΝΑΡΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΜΠΛΕ(ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ)ΕΝΩ ΠΡΙΝ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΝΟΡΙΚ ΜΕ 400Ε?
ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΜΕΝΟ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2006.ΦΥΣΙΚΑ ΑΓΡΑΤΣΟΥΝΙΣΤΟ.ΔΙΑΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΧΑΣΩ 50 Ε ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΜεγω το ειχα φορεσει δυο φορες και το πουλησα γιατι ερχεται το nakano
Καλά,πόσα κράνη θα πάρεις τελικά;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ΤΟ ΘΕΛΩ !!!!!!!!!!!![]()
Πιμί !!!!
![]()
![]()
PS. Εγώ έχω 5.![]()
![]()
Πάντα όρθιοι.
Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.
h apostoli ixe kapia epivarinsi? den egrapses kati giauto? ke posi?
Θα δώσω το ένα δεν γίνεται αλλιώς, τρία είναι πολλά για ένα κεφάλι !Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Καλά,πόσα κράνη θα πάρεις τελικά;
![]()
![]()
PS. Εγώ έχω 5.![]()
![]()
![]()
5 ;![]()
![]()
![]()
![]()
Και τι τα κάνετε τόσα κράνη ρε παιδιά?Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Καλά,πόσα κράνη θα πάρεις τελικά;
![]()
![]()
PS. Εγώ έχω 5.![]()
![]()
Αναλόγως με τα ρούχα και τη διάθεση, μπαίνει και το αντίστοιχο κράνος?
![]()
![]()
![]()
Μπορείς να το πεις και πάθος με τα Shoei !Αρχικά δημιουργήθηκε από schumacher_
Και τι τα κάνετε τόσα κράνη ρε παιδιά?
Αναλόγως με τα ρούχα και τη διάθεση, μπαίνει και το αντίστοιχο κράνος?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επίσης μπορείς να αγοράσεις και μετοχές της εταιρείας... :wacko: :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Μπορείς να το πεις και πάθος με τα Shoei !![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως (άσχετο μεν, αλλά) τώρα που έχω χρησιμοποιήσει αρκετό καιρό το Rx7 μου, είμαι πολύ περίεργος να δοκιμάσω και ένα Shoei για να δω τις διαφορές...
Το X-Eleven είναι το X-Spirit..;;![]()
Είναι το ίδιο με μερικές διαφορές.Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Το X-Eleven είναι το X-Spirit..;;![]()
Διάβασε εδώ στο τέλος της σελίδας το ποστ του Cabamaru.
Παίδαρε !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε ρώτησα εσένα ρε..!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Είναι το ίδιο με μερικές διαφορές.
..![]()
![]()
:a029:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Σε αυτή την σελίδα διάβασα κάτι που με ανησύχησε αρκετά για το συγκεκριμένο κράνος. Πρός το τέλος, στην ενότητα "From wBW Visitor "S.", ο συγκεκριμένος χρήστης γράφει οτι περνάει νερό μέσα στο κράνος όταν βρέχει!
http://www.webbikeworld.com/r2/shoei/x-eleven/
Για να ανοίξεις λογαριασμό στο paypal για online αγορές πρέπει οπωσδήποτε να έχεις πιστωτική κάρτα;