Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Μηχανή-μηχανάκι σε ρόλο "deliverάδικου"

Εν ετη 1994 εκανα ντιλιβερι με Bros 650.
    Κανενα προβλημα.Μοναχα που ερχοταν μια η αλλη τα εσοδα μου με τα εξοδα συντηρισης της μηχανης,αλλα εκεινη την εποχη ειχα αναγκη τα λιγα χιλιαρικακια.

Οι πιο γρηγορες πιτσες.
    Ειχα βρει και το οριο αντοχης της πιτσας στην ταχητητα.Με 120χλμ. την ωρα εφτανε αψογη στον πελατη.Με 140 κολαγαν ολα τα τυρια πισω.:rotflmao:
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Μετά έπρεπε να γράψεις βιβλίο: "Η ζωή της πίτσας μετά τα 120"! Και να κάνεις ανάλυση για τη συμπεριφορά του κάθε είδους πίτσας σε ανάλογες ταχύτητες, με διαγράμματα κλπ... Ασε σου λέω best seller θα ήταν τώρα! Παπί θα πάρω τελικά για να μάθω κιόλας και αν δω οτι βγαίνουν τίποτα ευρό παραπάνω θα πάρω και καμιά πιο μεγάλη για την βόλτα μου.
    ""---Fz6 Fazer S2--""

εγω δουλευω στη χαλκιδα διανομεας δεν λεει τιποτα αλλο εκτος απο παπι για διανομες μονο παπι που κανουν για αυτη την δουλεια ειναι ελαφρια καινε πιο λιγο αντε και κανα σκουτερακι τετραχρονο.

Παρε παπι φιλε να κανεις τη δουλεια σου-και παιρνεις μηχανη πιο μετα.
    Ουτε να το σκεφτεαι για μηχανη-ουτε καν σκουτερ.....
    Κανω delivery κατα καιρους απο το 1996- με ενα στρογγυλοφαναρο c50.-το πιο ιδανικο απο καταναλωση και αντοχη.
    Παρε ενα τετοιο-μεταχειρισμενο-πουλανε ακομα.Αν ψαξεις θα βρεις.
    sotomoto

Θα πάρω ενα 125 να κάνω και τις βόλτες με την κοπελιά και στις ανηφόρες μην την βάζω να σπρώχνει!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους και μόλις πάρω την πάπια θα έρθω και σε καμιά συνάντηση, αν δέχεστε φυσικά μικρά ταπεινά παπάκια.... παπαπαπα....
    ""---Fz6 Fazer S2--""

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lyk0s
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero

Εν έτη 1996 έκανα delivery (πίτσα) με ένα Kawasaki Eliminator 250... πρέπει να ήμουν ο μόνος στην αθήνα που έκανε delivery με τσοπεροειδές...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    1999, moi, delivery με CM200

Και εγω στη Θεσσαλονικη...

Nostra δες συμπτωση! Και εγω με cm 200-το εχω ακομα...-εκανα διανομες, το 1999 επισης!!

τρομοκρατης .... Το avatar του/της babishondakias
    Εχω δει πακετα με cbr600 αλλα απο οτι μου επε το κοστοσ ηταν μεγαλο σε σχεση με το παπι.

τρομοκρατης .... Το avatar του/της babishondakias
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    [B]Φίλε πουλάω το μηχανάκι μου.Το έχω καθαρά επαγγελματικό και μόνο για την πόλη.Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχω πέσει ποτέ.Πάρε και μια φωτο

Φιλε εισαι απιστευτος. Μιλαμε χτιπιομουνα απ το γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lyk0s
    Και εγω στη Θεσσαλονικη...

Nostra δες συμπτωση! Και εγω με cm 200-το εχω ακομα...-εκανα διανομες, το 1999 επισης!!
    Μπας και ήσουν εγώ?
    ή λες να ήμουν εσύ?

εγώ δε τον έχω τον χ(άρ)οντα πια.... χαρίστηκε το 2001...

TRELO AGORI EISAI OREOS EXO KANEI PIO PALIA KAMPOSA XRONAKIA DELIVERY THA EINAI OLA TA LEYTA NAXEIS MIXANI DIANOMIKO ME TA KAKOPAPA GINETE POLI BARETI AYTI I DOYLEIA.THA BGAZIS K PIO POLA TIPS!GIATI ANTISTIXA THASE K O PIO GRIGOROS!TIN MEGALITERI SOYZA TIS ZOIS MOY TIN EXO KANEI ME DIANOMIKO ASTRA 100
    O KOΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ!!!:a31:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ