Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Μηχανή-μηχανάκι σε ρόλο "deliverάδικου"

Μηχανή-μηχανάκι σε ρόλο "deliverάδικου"

Στην αρχή ξεκίνησα με την ιδέα για αγορά παπιού για delivery. Με το ψάξιμο όμως είδα πως και οι μηχανές έχουν την γλύκα τους (τρελός με τα αυτοκίνητα...μεχρί τώρα). Άρχισα να ψάχνομαι για κάτι πιο μεγάλο (cbr-250/400,zzr-250/400,gs500κ.α.). Εκεί που κολλάω είναι θα μπορώ να κάνω τον pizza boy με αυτές ή θα "τρώω" ντομάτες στον δρόμο; Μια άλλη σκέψη είναι αγορά παπιού και μόλις το ξεπληρώσω παίρνω και μια πιο μεγάλη. Για να ακούσω γνώμες! Με φαντάζομαι με την μήχανη και το κουτί για τις πίτσες πίσω και με πιάνουν τα γέλια! :rotflmao:
    ""---Fz6 Fazer S2--""

Πάντως στη γειτονιά μας κυκλοφορεί ένα cbf250 πιτσαρίας.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    E ναι, μηχανάκι street με κουτί για πίτσες είναι όντως για γέλια, ιδίως για τις συνθήκες της Αθήνας! E, μια φορά δε θα σου πέσει ας πούμε? Κλάψε μετά τα πλαστικά του CBR ή ZZR...

Τα μηχανάκια που αναφέρεις είναι τελείως ακατάλληλα από πολλέεες απόψεις. Επίσης το συνολικό κόστος κίνησής τους (και μάλιστα ως delivery) θα είναι τρομακτικά μεγαλύτερο από οποιοδήποτε παπί ή μικρό μονοκύλινδρο όπως το CBF250. Ακόμα καλύτερα ένα εντουράκι. Αλλά με το CBF θα μπορείς να κάνεις και καμιά βολτίτσα παραέξω.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΠΑΠΙ ΜΟΝΟ!!!

φυσικα αν θες να βαλεις κανα φραγκο στη τσεπη....

αν θες να κανεις απλα γυρω γυρω με ενα κουτι πισω σου και οτι βγαζεις να το να πληρωνεις σε βενζινες-σερβις-λαστιχα-ζημιες παρε οτι αλλο θες....

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    σωστά τα λέει ο SFού!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Ευχαριστώ! Τότε θα πάρω ένα παπί μεταχειρισμένο ώστε να το ξεπληρώσω γρήγορα και μετά θα πάρω μια πιο μεγάλη για τις βόλτες μου. Μα φυσικά πρώτα θα πάρω το κράνος να το έχω στο σαλόνι να το χαίρομαι (shoei XR1000 joust 5)... Τώρα κάτι άλλο. Καινούριο φτηνό κινέζικό ή άλλο μεταχειρισμένο;
    ""---Fz6 Fazer S2--""

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΠΑΠΙ ΜΟΝΟ!!!

φυσικα αν θες να βαλεις κανα φραγκο στη τσεπη....

αν θες να κανεις απλα γυρω γυρω με ενα κουτι πισω σου και οτι βγαζεις να το να πληρωνεις σε βενζινες-σερβις-λαστιχα-ζημιες παρε οτι αλλο θες....
    +1

Τι μου θύμισες τώρα...

Εν έτη 1996 έκανα delivery (πίτσα) με ένα Kawasaki Eliminator 250... πρέπει να ήμουν ο μόνος στην αθήνα που έκανε delivery με τσοπεροειδές...

...Αμα έχεις ανάγκες όμως...

Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα λεφτά μου φεύγαν σε βενζίνες-συντήρηση... οπότε:

ΠΑΠΙ και πάλι ΠΑΠΙ!!!...

"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball
    Τώρα κάτι άλλο. Καινούριο φτηνό κινέζικό ή άλλο μεταχειρισμένο;
    Μεταχειρισμενο (καλη κατασταση) φυσικα.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    +1

Τι μου θύμισες τώρα...

Εν έτη 1996 έκανα delivery (πίτσα) με ένα Kawasaki Eliminator 250... πρέπει να ήμουν ο μόνος στην αθήνα που έκανε delivery με τσοπεροειδές...

...Αμα έχεις ανάγκες όμως...

Το θέμα είναι ότι τα περισσότερα λεφτά μου φεύγαν σε βενζίνες-συντήρηση... οπότε:

ΠΑΠΙ και πάλι ΠΑΠΙ!!!...

Εμ τα άτιμα τα λεφτά τι μας κάνουν. Έχω ήδη μια δουλίτσα απογευματινή αλλά να φεύγει ο μισός μισθός για δόση της μηχανής δεν είναι και εύκολο. Και καινούριο θα μπορούσα να πάρω. π.χ. kristar125 με 24άτοκες.
    ""---Fz6 Fazer S2--""

Φίλε πουλάω το μηχανάκι μου.Το έχω καθαρά επαγγελματικό και μόνο για την πόλη.Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχω πέσει ποτέ.Πάρε και μια φώτο:

κάτσε που την έχω?!

Α νάτη!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	7286nv1.jpg 
Προβολές:	354 
Μέγεθος:	22,7 KB 
ID:	63857
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
    +1

Τι μου θύμισες τώρα...

1999, moi, delivery με CM200

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
    Φίλε πουλάω το μηχανάκι μου.Το έχω καθαρά επαγγελματικό και μόνο για την πόλη.Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχω πέσει ποτέ.Πάρε και μια φώτο:
    κάτσε που την έχω?!
    Α νάτη!
    Είσαι απίστευτος! Πέθανα στο γέλιο!!!
    ""---Fz6 Fazer S2--""

Παλαιό μέλος
    Μην το γελάς... παραγγέλνεις πίτσα από τη χαλκίδα και σε μισή ώρα έχει έρθει από τα προάστεια της αθήνας! :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    δεν μπορείς να βρεις δουλειά σε κάποιο ντελίβερι που έχει δικά του μηχανάκια κ να πάρεις εσύ μια μηχανή για τις βόλτες σου???
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Κάνω ήδη μια δουλεία απογευματινή λόγο σχολής και επειδή θέλω να βρώ κάποια δουλειά μετά τις 10, άρα σε κάποιο 24ωρο μαγαζί με delivery, δεν έχω και πολλές επιλογές πιστεύω.
    ""---Fz6 Fazer S2--""

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ