Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Honda Cb1300 S Abs 2006

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Latino
    όχι καρακέντρο του θανατά. Κηφησίας απο Δροσιά εως ύψος Αμπελοκήπων. Γενικότερα η Κηφησίας μποτιλιάρει σε πολλά σημεία για όσους ξέρουν. Με το 400 δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Και 2 φορές τη βδομάδα γλυφάδα απο Κατεχάκη. Άλλο μπ@ρδ#λο εκεί σε κάποια σημεία.
    όντως πολλά χλμ ετησίως και σίγουρα όχι με τον ιδανικό τρόπο για το 1300. Αρχίζω και το ξεχνάω μάλλον σιγά σιγά.
    Έτσι όπως τα λες...εγώ δε θα το ξέχναγα στη θέση σου (αφού παίζει και ο έρωτας)
    Θα το κουράσεις λίγο πιο γρήγορα...θα του σκάσεις λίγα περισσότερα αλλά...

θα είσαι άρχοντας ! ! !

ΥΓ: Το hornet 900 που λέει ο sapilas φαντάζομαι θα είναι εκπληκτικό!
    Αλλά κατά πόσο θα είναι φθηνότερη η συντήρησή του από το 1300 με την ίδια χρήση;
    Λογικά θα διαφέρουν ελάχιστα (σωστά; ).

Φολοου γιορ χαρτ γιατί μετά θα αλλάζεις μηχανάκια
    και θα τα σκας σα μ@3**(#$& στις μεταπωλήσεις...άκου και εμάς...&#**&(@
    Ξέρω από βέσπα!

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    όχι καρακέντρο του θανατά. Κηφησίας απο Δροσιά εως ύψος Αμπελοκήπων. Γενικότερα η Κηφησίας μποτιλιάρει σε πολλά σημεία για όσους ξέρουν. Με το 400 δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Και 2 φορές τη βδομάδα γλυφάδα απο Κατεχάκη. Άλλο μπ@ρδ#λο εκεί σε κάποια σημεία.
    όντως πολλά χλμ ετησίως και σίγουρα όχι με τον ιδανικό τρόπο για το 1300. Αρχίζω και το ξεχνάω μάλλον σιγά σιγά.

Φίλε μου έχεις βρεθεί σε δύσκολη φάση. Οι διαδρομές που γράφεις θέλουν μικρό μηχανάκι. Εσύ γουστάρεις μεγάλο.
    Μπορεί να το αγοράσεις και να το μετανιώσεις κάποια στιγμή αν σου φανεί μεγάλο για τη δουλειά που το θέλεις.
    Μπορεί να αγοράσεις κάποιο άλλο και να το μετανιώσεις γιατί ήθελες το 1300 και δεν το πήρες.
    Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Λοιπόν, ή επικρατεί η λογική και το ξεχνάς τελείως το 1300, ή επικρατεί το πάθος και το αγοράζεις. Μην πας σε ενδιάμεση λύση, πχ 600 κυβικά, έχοντας στην καρδιά σου το 1300 γιατί θα ξαναπληρώσεις.
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius

Φολοου γιορ χαρτ γιατί μετά θα αλλάζεις μηχανάκια
    και θα τα σκας σα μ@3**(#$& στις μεταπωλήσεις...άκου και εμάς...&#**&(@

:rotflmao: :rotflmao:

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    τωρα , εγω σαν κωλοπαιδο που ειμαι, κ εκει που αρχιζεις κ αφηνεις το ονειρο κ λες , οκ μωρε ειναι υπερβολη, θα σε χαζεψω πάλι!!!

παρε μια φωτο το εργαλει μ@μ@ει!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda-cb1300-05-bikepics-357935.jpg 
Προβολές:	291 
Μέγεθος:	86,3 KB 
ID:	65998

Νέο μέλος Το avatar του/της Latino
    Ο kostishegreek το χει πιάσει πολύ καλά το νόημα μου φαίνεται. Μάλλον το 600 δεν είναι η καλίτερη λύση. Όλοι καλά τα λέτε ρε παίδες. Ρε συ ronin1 εσύ στο σχολείο θα πρέπει να είχες φάει πολλές αποβολές ρε φίλε. Με πέθανες τώρα!
    Έλα... και που είσαι?!!

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    η επόμενη μου μηχανή......

και κλείσαμε.......

Στολίδι το μηχάνημα λέμεεεεε!

Όνομα:	impre-1.jpg 
Προβολές:	283 
Μέγεθος:	34,2 KB 
ID:	66021
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    και το 900αρι το Hornet είναι όλα τα λεφτά......

και καλή τιμή έχομεν....
    και ρετρό είμεθα.....
    και ροπές διαθέτουμε.....
    και αν δέν υπήρχε το 1300 το 900 θα ονειρευόμουν....

Όνομα:	hornet900_02.jpg 
Προβολές:	281 
Μέγεθος:	38,0 KB 
ID:	66022
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    Ο kostishegreek το χει πιάσει πολύ καλά το νόημα μου φαίνεται. Μάλλον το 600 δεν είναι η καλίτερη λύση. Όλοι καλά τα λέτε ρε παίδες. Ρε συ ronin1 εσύ στο σχολείο θα πρέπει να είχες φάει πολλές αποβολές ρε φίλε. Με πέθανες τώρα!
    το μηχάνημα το γουστάτω και γω όσο εσύ, οικονομικά όμως δε το έφτανα , οπότε χαζεύω κ γω μαζί σου με τις φωτο....

όχι ήμουνα φυτό....δεν έτρωγα αποβολές...

Και μη δω φωτογραφία με το γυμνό το ασημί γιατί θα αρχίσω να ρίχνω εγώ αποβολές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ronin1
    :a51:

φιλε μου θελω να σε επηρεασω θετικα σχετικα με την επιλογη σου που την κρινω πολυ καλη,το μηχανακι ειναι κορυφη.και μουρη εχει και καλη ροπη και ανετα παει.αμα φορας κρανος σε μεγαλη αποσταση δεν εχεις και τοσο προβλημα,στο κατω κατω λιγες ειναι και οι μηχανες που δεν θα φας αερα οποτε μην τα παραλεμε κιολας.
    ειχα το vstrom και πηρα το gsx-1400 και δεν το μετανιωσω καθολου μα καθολου,και στην πολη το πηγαινω ανετα και σφηνες κανω,μπαινει παντου και χωρις ζορι αρκει να σε παιρνει το τιμονι.η οδηγηση της ειναι μια απολαυση,ειτε χαμηλα την πας ειτε λιγο ψηλα θα την γουσταρεις τρελα,ενας φιλος μου την εχει παρει κι εχει τρελαθει.μην το σκεφτεσαι φιλε μου,το μηχανακι ειναι εγγυηση,κι επισης να σου πω οτι ειναι και πανευκολο στην οδηγηση κι ενω ναι μεν ειναι βαρυ δεν το νιωθεις,προσωπικα ειναι φορες που περισσοτερο ειχα δυσκολευτει με το vstrom κι αυτο δεν το λεω στο ετσι.
    και τελος η μηχανη ειναι σταθεροτατη ειτε νορμαλ την πας ειτε κι αν χτυπας τιμονια απο τα χαστουκια που θα παιζει ο πανεμορφος κωλαρακος της.+++++1000 κι απο μενα για την επιλογη σου.

Νέο μέλος
    εχοντας οδηγησει το VStrom και τις μεγαλες γυμνες μηχανες τυπου GSX 1400, νομιζεις μετα οτι το VStromaki ειναι παιχνιδι..

Αν θες κλασσικη μηχανη, και μπορεις να υποστηριξεις το κοστος της, οι μηχανες τυπου CB, GSX ειναι υπεροχες οδηγικα και ποτε δεν θα μετανοιωσεις για την αγορα τους.

γνωμη μου, ε..

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Honda XR 400/650 2006 dallara
    από Zid στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 08:33
  2. Honda CBF-600S ABS vs Yamaha Fz6 Fazer
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2005, 09:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •