Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: Ntoy Kai ΞΥΛΟ

ρακόμελος Το avatar του/της dodos_1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    δεν ειπα ποτε οτι ειμαστε παναγιτσες!
    αντιθετος ο λαος ειναι απο τους πιο hardcore στην ελλαδα!
    κ παρι κ μαλιν κ γαυρους κ οτι θες ματς που δεν τελιωσαν ποτε στη τουμπα
    μπαχαλα μεσα μπαχαλα εξω μπαχαλα στη θεσσαλονικη,στη λαρισα,στη πατρα,στην αθηνα,στη κρητη οπου θες!

εχεις ακουσει ποτε για ΜΑΧΑΙΡΩΜΑ ΑΠΟ παοκτση???

υ.γ.αυτο με τα περτικαλια,το εχω ακουσει με πατατες αλλα μετα απο τοσα χρονια στα γηπεδα δεν το εχω δει προσωπικα.
    συγνωμη ρε φιλε αλλα που ακουσες εσυ για μαχαιρωμα απο γαυρο;εκτος αν εχει γινει και δεν το ξερω.αυτο που σου ανεφερα με τα πορτοκαλια ηταν στο Αλεξανδρειο στο μπασκετ πριν καποια χρονια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
    συγνωμη ρε φιλε αλλα που ακουσες εσυ για μαχαιρωμα απο γαυρο;εκτος αν εχει γινει και δεν το ξερω.αυτο που σου ανεφερα με τα πορτοκαλια ηταν στο Αλεξανδρειο στο μπασκετ πριν καποια χρονια.
    το κακο ειναι οτι δεν θυμαμε να σου πω ημερομηνιες,αλλα τα περιστατικα τα θυμαμαι!
    τουλαχιστον οσα αφορουν πουστικες επιθεσεις σε παοκια (κ μη μου πεις οτι δεν ειναι πουστικη επιθεση η επιθεση με μαχαιρι) κ οι περισσοτερες στην αθηνα
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Η αρχή με μολότοφ στην Ελλάδα έγινε από γαύρους...

Τελικός κυπέλλου μπάσκετ στο ΣΕΦ Πανιώνιος-ΠΑΟΚ...

Επιστροφή ΙΧ αυτοκινήτου, μολότοφ από γαύρους = δύο νεκροί, δύο καμμένοι...

Από τότε η μολότοφ έχει γίνει μόδα... Εκτός κι αν η μολότοφ δεν είναι τόσο μεγάλη μαλακία όσο το μαχαίρι.

Όσο για ξυράφια, εγώ προσωπικά έχω δει εξηντάρη με ουλή στο μέτωπο από πατάτε με ξυράφι στο Καραϊσκάκη πίσω στα 60s. Τώρα αν μου είπε ψέματα...

Καφριλίκια έχουν κάνει όλοι σε όλους. Ακόμη και το κέρμα που μπορεί να βγάλει μάτι είναι καφρίλα. Πολύ περισσότερο κάτι που μπορεί να σκοτώσει.

Κι εγώ ΠΑΟΚ είμαι και τα ξέρω καλά και τα δικά μας, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε. Τώρα όσον αφορά τα της Ρώμης... μαλακία μεν αλλά ήταν πολύ φρέσκο το ντου στο πούλμαν της Ρώμα. Το οποίο ντου ήταν και τελείως μαλακία κατ' εμέ...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

Καλά κάνω εγώ και είμαι με τον Βύζαντα (Μεγάρων, εννοείται...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    Τώρα τι νόημα έχει να συζητάτε και να ψάχνετε ημερομηνίες ποιος έχει σφάξει που δεν μπορώ να καταλάβω..

Όπως είπε και ο φίλος από πάνω ΟΛΟΙ έχουν κάνει ανάλογα περιστατικά..
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

ρε φιλε μας δουλευεις?????

μας λες αγωνα και δεν αναφερεις ουτε χρονολογια,ουτε τπτ....ειναι σα να σου πω εγω οτι η πρωτη χουλιγκανικη ομαδα εγινε στον αγωνα διαγορα-δοξα δραμα στο γηπεδο του πανκουτσουλεβριακου και ειχαμε νεκρους!

ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην αφηνουμε και λαθος εντυπωσεις....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

Καλά κάνω εγώ και είμαι με τον Βύζαντα (Μεγάρων, εννοείται...)

Να σε παιξω εγω ενα.. Μεγαρα --- Αλεποχωρι --- Μεγαρα να γουσταρεις μετακομιση μετα !!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    το κακο ειναι οτι δεν θυμαμε να σου πω ημερομηνιες,αλλα τα περιστατικα τα θυμαμαι!
    τουλαχιστον οσα αφορουν πουστικες επιθεσεις σε παοκια (κ μη μου πεις οτι δεν ειναι πουστικη επιθεση η επιθεση με μαχαιρι) κ οι περισσοτερες στην αθηνα

φιλε μου εννοειται οτι ειμαι κατα των συγκεκριμενων επιθεσεων.

Από τότε η μολότοφ έχει γίνει μόδα... Εκτός κι αν η μολότοφ δεν είναι τόσο μεγάλη μαλακία όσο το μαχαίρι.

Όσο για ξυράφια, εγώ προσωπικά έχω δει εξηντάρη με ουλή στο μέτωπο από πατάτε με ξυράφι στο Καραϊσκάκη πίσω στα 60s. Τώρα αν μου είπε ψέματα...

Καφριλίκια έχουν κάνει όλοι σε όλους. Ακόμη και το κέρμα που μπορεί να βγάλει μάτι είναι καφρίλα. Πολύ περισσότερο κάτι που μπορεί να σκοτώσει.

Κι εγώ ΠΑΟΚ είμαι και τα ξέρω καλά και τα δικά μας, δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε. Τώρα όσον αφορά τα της Ρώμης... μαλακία μεν αλλά ήταν πολύ φρέσκο το ντου στο πούλμαν της Ρώμα. Το οποίο ντου ήταν και τελείως μαλακία κατ' εμέ...
    εγω απλα να σου πω οτι τα γραφομενα σου δεν ταιριαζουν σε εναν ανθρωπο καποιας ηλικιας για τον εξης λογο:εγω αν χουλιγκανιζα στην ηλικια των 46 ετων τι παραδειγματα θα επαιρναν οι νεοι φιλαθλοι;καλο ειναι λοιπον να προσεχουμε τι και πως γραφουμε.

εγω απλα να σου πω οτι τα γραφομενα σου δεν ταιριαζουν σε εναν ανθρωπο καποιας ηλικιας για τον εξης λογο:εγω αν χουλιγκανιζα στην ηλικια των 46 ετων τι παραδειγματα θα επαιρναν οι νεοι φιλαθλοι;καλο ειναι λοιπον να προσεχουμε τι και πως γραφουμε.
    Προς TROOPER: Το αν ο αγώνας έγινε το 90 'η το 91 έχει τόση σημασία; Κάπου εκεί ήταν τέλος πάντων. Δηλαδή αν ήταν περσινός θα άλλαζε τίποτα;

Προς dodos_1. Μάλλον δεν το διάβασες προσεκτικά... Πρώτον δεν είμαι 46, αλλά 30. Ούτε και στα 17 μου χουλιγκάνιζα όμως. Απλά είπα ότι είδα τον άνθρωπο (έχει καφενείο κοντά στο Χαριλάου) ο οποίος είναι σίγουρα εξηνταφεύγα και μου έλεγε ότι τα περί ωραίων κερκίδων παλιά είναι μαλακίες και μου έδειξε την ουλή στο μέτωπο λέγοντας "Καραϊσκάκη Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ το 60 κάτι, πατάτα με ξυράφι..." Τώρα αν με δούλευε τί να πω ρε παιδιά; Πάντως η ουλή ήταν αληθινή...

Δεν έγραψα ότι έγραψα για να πω ότι φταίνε οι γαύροι/βάζελοι κλπ που πρώτοι ξεκίνησαν, γιατί αυτά γίνονται από τόσο παλιά που κανείς δεν ζει για να θυμάται. Απλά απάντησα σε κάτι τόσο απορημένους Ολυμπιακούς που κάνανε λες και μόλις ήρθαν από το διάστημα (όχι δεν θα πω τον Άρη ) και ακούσαν για μαχαιρώματα από γαύρους για πρώτη φορά...

Συμπέρασμα; Όλα αυτά είναι μαλακίες και μακριά από εμάς. Καλή η καζούρα αλλά μέχρι εκεί (άντε και κανένα μπινελικάκι που και που)
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Προς TROOPER: Το αν ο αγώνας έγινε το 90 'η το 91 έχει τόση σημασία; Κάπου εκεί ήταν τέλος πάντων. Δηλαδή αν ήταν περσινός θα άλλαζε τίποτα;

Προς dodos_1. Μάλλον δεν το διάβασες προσεκτικά... Πρώτον δεν είμαι 46, αλλά 30. Ούτε και στα 17 μου χουλιγκάνιζα όμως. Απλά είπα ότι είδα τον άνθρωπο (έχει καφενείο κοντά στο Χαριλάου) ο οποίος είναι σίγουρα εξηνταφεύγα και μου έλεγε ότι τα περί ωραίων κερκίδων παλιά είναι μαλακίες και μου έδειξε την ουλή στο μέτωπο λέγοντας "Καραϊσκάκη Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ το 60 κάτι, πατάτα με ξυράφι..." Τώρα αν με δούλευε τί να πω ρε παιδιά; Πάντως η ουλή ήταν αληθινή...

Δεν έγραψα ότι έγραψα για να πω ότι φταίνε οι γαύροι/βάζελοι κλπ που πρώτοι ξεκίνησαν, γιατί αυτά γίνονται από τόσο παλιά που κανείς δεν ζει για να θυμάται. Απλά απάντησα σε κάτι τόσο απορημένους Ολυμπιακούς που κάνανε λες και μόλις ήρθαν από το διάστημα (όχι δεν θα πω τον Άρη ) και ακούσαν για μαχαιρώματα από γαύρους για πρώτη φορά...

Συμπέρασμα; Όλα αυτά είναι μαλακίες και μακριά από εμάς. Καλή η καζούρα αλλά μέχρι εκεί (άντε και κανένα μπινελικάκι που και που)

μαζι σου!

πολλα φιλια στον μπατατουδη! :rotflmao: :rotflmao:

μαζι σου!

πολλα φιλια στον μπατατουδη! :rotflmao: :rotflmao:

μη το λες/γραφεις αυτο το ονομα ρεεεεεε

θες να πεσει το μοτο.γρ????

καλυτερα λεγε για τον μητσοτακη,ειναι πιο ασφαλες!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

εχει σημασια φιλε!!!!!!!!!

αν μου λες οτι η πρωτη επιθεση χουλιγκανων εγινε το 90-91 με μολοτοφ απο οπαδους του οσφπ εισαι ακυρος!!!!!!!!!!!!!!!!

ξεχνας επιθεσεις της νοπο με καδρονια που επανω ειχανε καρφια,επιθεσεις οπαδων αεκ,παοκ,ολυμπιακου τη δεκαετια του 80 και γενικα εισαι out!!!!!!!!ουτε καν off-side!!!!!!!!!!

αντε γεια και τις εντυπωσεις να τις περνας εκει που δεν ασχολουνται!!!!!!!!!!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εχει σημασια φιλε!!!!!!!!!

αν μου λες οτι η πρωτη επιθεση χουλιγκανων εγινε το 90-91 με μολοτοφ απο οπαδους του οσφπ εισαι ακυρος!!!!!!!!!!!!!!!!

ξεχνας επιθεσεις της νοπο με καδρονια που επανω ειχανε καρφια,επιθεσεις οπαδων αεκ,παοκ,ολυμπιακου τη δεκαετια του 80 και γενικα εισαι out!!!!!!!!ουτε καν off-side!!!!!!!!!!

αντε γεια και τις εντυπωσεις να τις περνας εκει που δεν ασχολουνται!!!!!!!!!!!!
    Τελικά είσαι μεγάλος γαύρος ρε...

Με κάτι τέτοιες απαντήσεις ρε σας έχουν παρει όλοι στο ψιλό και σας δουλεύουν περί λοβοτομημένων.

Δηλαδή από αυτό που εγώ έγραψα εσύ κατάλαβες ότι νομίζω ότι τα πρώτα επεισόδια τα έκαναν γαύροι το 90; Μάθε να διαβάζεις, επεξεργάσου τί διαβάζεις (δεν έχουν όλα τα κείμενα την απλότητα των κειμένων του Πρωταθλητή) και μετά μίλα. Αν βαριέσαι και διαβάζεις τα μισά κακώς κάνεις γιατί γίνεσαι ρόμπα.

Ρώτα τον dodos που το 'πιασε...

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    γιατι οι γαυροι εχουν το συνηθειο-κομπλεξ να μεταφερουν συζητησεις που αναφερονται τα δικα τους σκατα σε συζητησεις-σκατα των αλλων ομαδων???

ολοι οι οπαδοι ολων των ομαδων κανουν τετοιες μαλακιες...

το συγκεκριμενο post ομως λεει για επισοδια που προκαλεσαν οπαδοι της roma σε αντιποινα για την μαλακισμενη επιθεση των γαυρων στο πουλμαν τους
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2003, 15:58
  2. Epesa kai poios tha me sikwsei...Odiki Voitheia??
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 13:50
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2003, 07:48
  4. mia mikri istorias agapis kai erota teleiose......
    από crying_freeman στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 08:21
  5. kalimera se olous kai deite....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 20:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας