Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: πιστευετε στα ονειρα ?

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εχεις δίκιο ως προς την ανάλυση...αλλα γενικότερα δεν ειμαι προληπτικός....απλα το συγκεκριμενο γεγονος...μου εκανε μεγαλη εντυπωση.Δεν το ειχα καθολου κατα νου.Για να φανταστεις την "συνδεση των γεγονότων" την εκανα χρονια μετα...ουτε καν τοτε.
    Απλα αν καμια φορα.."καεις απο το χυλό...φυσάς και το γιαούρτι"

Υ.Γ.
    Ωχχχχ μια μαύρη γάτα....φτου φτου φτου (3 φορές) - 3 φορες τραβηγμα το μαλλί και κουνημα απο τη θέση.....

...αλλα προληπτικός...δεν ειμαι.
    Δεν εχει να κανει με το αν εισαι προοληπτικως....θελεις δεν θελεις εισαι εσυ συγκεκριμενα ευκολος στην αυθυποβολη...ειναι το μυαλο σου ετσι!!
    Πολλοι δεν το ξερουν και πολλες φορες βλεπωντας διαφορα ποστ τα οποια ειναι εντελως αρνητικα οπως το πως σακατευτηκα με την μοτο γιατι ενας σκυλος περναγε απεναντι,η την ωρα που πεθαινε ο φιλος μου ειπε την ταδε πιπα για τον οδηγω του αυτοκινητου που τον χτυπησε...σε εσενα και αλλους εδω μπορουν να δημιουργησουν υποσυνυδητα ταση για ατυχημα και το οποιο μετα απλα ειναι θεμα χρονου ποτε θα το κανεις!
    Στον στρατο οταν βλεπεις τα σλογκαν των αρχαιων γραμμενα γυρω γυρω η και που σε βαζουν να φωναζεις κτλπ ειναι για να σου κρατησουν το ηθικο ακμαιο και να αυθυποβαλεσαι στο οτι ειμαι δυνατος και δεν μασαω!!
    Αυτα....Τωρα το ξερεις οτι εισαι ευκολος οποτε προσεχε τι ακους και τι διαβαζεις!

Πληρωνεις στο ταμειο φευγωνατς την επισκεψη και κλεισε και την πορτα γιατι κανει ρευμα...140ευρω φιλικη τιμη γιατι εισαι μελος του club.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider

Πληρωνεις στο ταμειο φευγωνατς την επισκεψη και κλεισε και την πορτα γιατι κανει ρευμα...140ευρω φιλικη τιμη γιατι εισαι μελος του club.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    xrider.

Απο την στιγμή που διαβάζεις Hawking και οχι hopkins... (με όλη την καλή διάθεση , δεν το λέω ειρωνικά... διόρθωση απλή είναι)

Διάβασε το Does God play Dice, για να δείς οτι ακόμα και ο μεγαλύτερος θετικός επιστήμονας με΄τα τον Einstein, υποστηρίζει την πιθανότητα του τυχαίου και του παράγοντα Ανώτερης Δύναμης στο θέμα Σύμπαν. Επίσης το άρθρο του Κ.Σιμόπουλου κατά μεγάλο ποσοστό είναι στηριγμένο στην εξίσωση της επέκτασης του Σύμπαντος που είπε ο Ηawking σε κάποια συνέντευξη του.

Το περί ψυχής, είναι όντως θεωρία και είναι κάπως απόλυτο να την απορρίπτεις επειδή ακριβώς είναι αυτό το πράγμα. Κανείς δεν έχει αποδείξει το αντίθετο ή το ορθόν του πράγματος που θέτει.

Όσο για τους ψυχολόγους....

Δεν θα είναι και η πρώτη φορά που θα πέσουν έξω, καθώς διαπραγματεύονται καταστάσεις , φανερά επηρρεασμένοι απο κοινωνικές διδάχες και παράγοντες της καθημερινότητας, βάζοντας και λίγες "προσωπικές εκτιμήσεις" μέσα λόγω της επιστημονικής τους ιδιότητας. Ακόμα και αυτοί , διαφυλάττουν τα νώτα τους, υποστηρίζοντας οτι η ψυχολογία , ασχολείται καθαρά με τον παράγοντα άνθρωπο και τις όποιες αλληλεπιδράσεις έχει με την κοινωνία γύρω του , σαν συμπεριφορά. Ο τομέας "ψυχή" ανήκει στην παραψυχολογία , που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ο όρος "προγραμματισμένος" τώρα , απευθύνεται ΚΑΘΑΡΑ στο υλικο του πράγματος. Δηλαδή κάτι που έχει υλική υπόσταση πρέπει να κάνει κάτι , που έχει μπεί σαν διαταγή. (αληθεια ποιός την έδωσε αυτή την διαταγή; )

Απο την στιγμή λοιπόν που έμμεσα αποδεχόμαστε την ύπαρξη μιας ανώτερης δύναμης με τα παραπάνω, καταλαβαίνεις το παράδοξο που δημιουργέιται με αυτόν τον τρόπο;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Διάβασα μόνο το ποστ της συνονόματης μιας και πιστεύω χωρίς δεύτερη σκέψη...

Εμένα προσωπικά μου έχουν κάτσει πάρα πολλά τέτοια σκηνικά...θα σας πω μερικά από αυτά...

Έχοντας μεγαλώσει στο εξωτερικό, τους περισσότερους συγγενείς μου τους έβλεπα μια φορά τον χρόνο...ένα ωραίο πρωινό, σε ηλικία 6 ετών περίπου, ξυπνάω και λέω στη μητέρα μου... “ο παππούς δεν είναι καλά...είναι μαύρος μέσα του...” να μην τα πολυλογώ, ήταν η μέρα που βρήκαν ότι έχει καρκίνο στους πνεύμονες .

Ένα άλλο περιστατικό είναι ένα βράδυ που έχω βγει με φίλους, έχω νιώσει μια απίστευτη δυσφορία και μετά από λιποθυμιά οι φίλοι μου αποφασίζουν να με πάνε στο νοσοκομείο... η μητέρα μου εκείνο το βράδυ ήταν στο εξοχικό μας, και με πήρε τηλέφωνο στις 3μίση το πρωί επειδή με είδε στον ύπνο της να ζητάω βοήθεια.

Το πιο πρόσφατο είναι όταν είδα έναν συνάδελφο μου στον ύπνο μου. Τον είδα με πρησμένο πρόσωπο...και του είπα. “Μιχάλη μην αγχώνεσαι...δεν είναι τίποτα...κάτι χάπια θα πάρεις και θα είσαι μια χαρά...” την άλλη μέρα πήγα στη δουλεία και ο Μιχάλης ήταν με το πρόσωπο τούμπανο....

Έχω άπειρα σκηνικά να σας πω...άπειρα όμως...και αν και πολλοί δεν πιστεύουν σε τέτοια σκηνικά, το μόνο που θα σας πω είναι πως είναι πολύ άσχημο για εμάς που βλέπουμε τέτοια όνειρα και ξέρουμε πως κάτι κακό συμβαίνει... έχω δει θανάτους, την αρρώστια του πατέρα της κολλητής μου... την αρρώστια του πατέρα του πρώην φίλου μου...και είναι πολύ άσχημο συναίσθημα...
    το original α-μηχανο™ μελος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Το περίεργο ειναι οτι οσοι "βλέπουν" , βλεπουν παντα ασχημα πραγματα και δυσοίωνα.
    Γιατι κανεις ποτε του δεν εχει δει τους αριθμούς του τζόκερ ??? ε???
    Σε θανάτους και καταστροφές....πρώτοι ειμαστε.

Λέω εγω τώρα......

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Το περίεργο ειναι οτι οσοι "βλέπουν" , βλεπουν παντα ασχημα πραγματα και δυσοίωνα.
    Γιατι κανεις ποτε του δεν εχει δει τους αριθμούς του τζόκερ ??? ε???
    Σε θανάτους και καταστροφές....πρώτοι ειμαστε.

Λέω εγω τώρα......

καλα μη το λες...υπαρχουν και τα ευχαριστα και καλα, αλλα δυστηχως ειναι πολυ σπανιο ...
    το original α-μηχανο™ μελος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    xrider.

Απο την στιγμή που διαβάζεις Hawking και οχι hopkins... (με όλη την καλή διάθεση , δεν το λέω ειρωνικά... διόρθωση απλή είναι)

................
    ..........
    ........
    Απο την στιγμή λοιπόν που έμμεσα αποδεχόμαστε την ύπαρξη μιας ανώτερης δύναμης με τα παραπάνω, καταλαβαίνεις το παράδοξο που δημιουργέιται με αυτόν τον τρόπο;

Gandalf
    -------------------------
    Το δεχομαι οτι ΔΕΝ εκανα λαθος γιατι απο μικρος μου αρεσαν οι διπλες και τριπλες εννοιες σε μια λεξη...hopkins->σιωπη των Αμνων->Hawking->"μυαλο" "παραμορφωμενο"....
    Δεν ξερω αν με πιανεις?
    Τον Σιμοπουλο τον εχω ακουστα..αυτος που ηταν στην ΝΑΣΑ αν δεν κανω λαθος.
    Το περί ψυχής, είναι όντως θεωρία και είναι κάπως απόλυτο να την απορρίπτεις επειδή ακριβώς είναι αυτό το πράγμα. Κανείς δεν έχει αποδείξει το αντίθετο ή το ορθόν του πράγματος που θέτει.
    *Πολλες φορες στην ζωη σου καλεισαι να διαλεξεις....κιθαριστας η ντραμερ?
    Ενδιαμεσο δεν υπαρχει...
    Η πιστευεις το ενα η το αλλο και τα δυο μαζι μαλλον δεν θα σε αφησουν να πας μακρυα...
    Ο όρος "προγραμματισμένος" τώρα , απευθύνεται ΚΑΘΑΡΑ στο υλικο του πράγματος. Δηλαδή κάτι που έχει υλική υπόσταση πρέπει να κάνει κάτι , που έχει μπεί σαν διαταγή. (αληθεια ποιός την έδωσε αυτή την διαταγή; )
    Τι προδιοριζεις για απλα υλικο?
    Αν ηξερα ποιος εδωσε την διαταγη και στο ελεγα θα με πιστευες?
    Θα γκρεμιζα οτι εχουν φταξει οι Απογονοι του Νωε..
    --------------------------
    Ο Θεος εφτιαξε τον Ανθρωπο καθ εικονα και καθ ΟΜΟΙΩΣΗ
    Ομοιο δεν σημαινει και ιδιο!!
    Στην χημεια ο περιοδικος πινακας ειναι χωρησμενος σε περιοδους και γκρουπ οπου μπαινουν βαση της ομοιοτητας -των ιδιωτητων -τα στοιχεια αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ!!
    (Ζορμπας,Χημικος στο Οροσημο Ιατρικο)
    *Ειναι αληθεια η οχι...πρεπει να εισαι απολυτος!Δεν εχει ενδιαμεσο.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Νομίζω οτι δεν έχουμε κοινό σημείο επαφής.

Η άποψη σου είναι απόλυτη... Σεβαστή ναι μεν, αλλά προσωπικά δεν με καλύπτει καθώς τυγχάνει για εμένα πολλών κενών σημείων.

Ευχαριστώ για τον αντίλογο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Νομίζω οτι δεν έχουμε κοινό σημείο επαφής.

Η άποψη σου είναι απόλυτη... Σεβαστή ναι μεν, αλλά προσωπικά δεν με καλύπτει καθώς τυγχάνει για εμένα πολλών κενών σημείων.

Ευχαριστώ για τον αντίλογο.

Gandalf
    ΕΙμαι και σαν χαρακτηρας απολυτος μου το εχουν πει...ΟΛΟΙ!
    Δεν προσπαθω να σε πεισω για κατι.το λεω σε εσενα για να το διαβασουν "the others".
    Ευχαριστω και εγω για τον αντιλογο...Τουλαχιστον φαινεσαι ατομο ψαγμενο.
    Τετοι διαλογοι ειναι δυσκολο να γινουν μεσω ποστ...αφηνουν παντα πολλα κενα.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Mαλιστα...πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα...θα το ψαξω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    εμενα θα μου πειτε γιατι δεν θυμαμαι τα ονειρα μου το πρωι ενω θυμαμαι οτι ειδα ονειρο???
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    κ γω αυτο παθαινω παρα πολυ συχνα!

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
    εμενα θα μου πειτε γιατι δεν θυμαμαι τα ονειρα μου το πρωι ενω θυμαμαι οτι ειδα ονειρο???
    γιατι κοιμασαι σα ζωο!

:rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
    Δεν θυμασαι ποτε ονειρο???
    Οτι ονειρευεσαι ειναι σιγουρο...ειναι ο screen saver του εγξεφαλου.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!
    από requiem στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2008, 12:35
  2. Εσείς πιστεύετε στα τζίνια;
    από fastheo στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 23:08
  3. Απαντήσεις: 0