Δεν εχει να κανει με το αν εισαι προοληπτικως....θελεις δεν θελεις εισαι εσυ συγκεκριμενα ευκολος στην αυθυποβολη...ειναι το μυαλο σου ετσι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Εχεις δίκιο ως προς την ανάλυση...αλλα γενικότερα δεν ειμαι προληπτικός....απλα το συγκεκριμενο γεγονος...μου εκανε μεγαλη εντυπωση.Δεν το ειχα καθολου κατα νου.Για να φανταστεις την "συνδεση των γεγονότων" την εκανα χρονια μετα...ουτε καν τοτε.
Απλα αν καμια φορα.."καεις απο το χυλό...φυσάς και το γιαούρτι"
Υ.Γ.
Ωχχχχ μια μαύρη γάτα....φτου φτου φτου (3 φορές) - 3 φορες τραβηγμα το μαλλί και κουνημα απο τη θέση.....
![]()
![]()
![]()
...αλλα προληπτικός...δεν ειμαι.
Πολλοι δεν το ξερουν και πολλες φορες βλεπωντας διαφορα ποστ τα οποια ειναι εντελως αρνητικα οπως το πως σακατευτηκα με την μοτο γιατι ενας σκυλος περναγε απεναντι,η την ωρα που πεθαινε ο φιλος μου ειπε την ταδε πιπα για τον οδηγω του αυτοκινητου που τον χτυπησε...σε εσενα και αλλους εδω μπορουν να δημιουργησουν υποσυνυδητα ταση για ατυχημα και το οποιο μετα απλα ειναι θεμα χρονου ποτε θα το κανεις!
Στον στρατο οταν βλεπεις τα σλογκαν των αρχαιων γραμμενα γυρω γυρω η και που σε βαζουν να φωναζεις κτλπ ειναι για να σου κρατησουν το ηθικο ακμαιο και να αυθυποβαλεσαι στο οτι ειμαι δυνατος και δεν μασαω!!
Αυτα....Τωρα το ξερεις οτι εισαι ευκολος οποτε προσεχε τι ακους και τι διαβαζεις!
Πληρωνεις στο ταμειο φευγωνατς την επισκεψη και κλεισε και την πορτα γιατι κανει ρευμα...140ευρω φιλικη τιμη γιατι εισαι μελος του club.