παιδια θελω να σας εξιστορισω κατι
απο μικρη βλεπω πολλα ονειρα και τα θυμαμε παντα το πρωι τα σκευτομε και καταλαβαινω ποια εχουν ερθει απλως και μονο απο σκεψεις η απο την πολυ τηλεοραση και ποια εχουν πραγματικη σημασια...
πριν πολλα χρονια ειδα οτι μου πεφτουν τα δοντια και ετρεχε αιμα παω στη γιαγια μου και μου λεει θανατος συγγενικου πρωσοπου...μετα απο 1 μηνα επαθε εγκεφαλικο .......
πριν καμμια 3ετια βλεπω την κηδεια μου και γελαω τους κοροιδευω που εγω ειμαι ζωντανη και υστερα βλεπω τον εαυτο μου σε αναπηρικη καρεκλα και μια γυναικα ντυμενη παπας καθολικος να ερχετε και να μου λεει δε πειραζει σηκω,,,,τοτε παθαινω δισκοπαθεια και με χτυπα στο ποδι ολοι οι γιατροι μετα απο μαγνητικες κτλ μου λεγαν εγχειρηση χανεις το ποδι σου τελικα βρηκα ενα καλο γιατρο και μου εκανε φυσικοθεραπειες και συνηλθα ....
προ κατι μερες ειδα λεει οτι ειχα παει στο κειπ ταουν (μη γελατε) σε μια συγγενη μου!!!
σηκωθηκα το πρωι και παω στη μανα μου και της το λεω
με κοιτα με απορια
εχεις μια θεια εκει αλλα δεν την ξερεις
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
και λεω μηπως δεν ειναι τυχαιο?μηπως η εκτη αισθηση που εχουν ολοι οι ανθρωποι υπαρχει πραγματικα και απλως την βαζουμε στην ακρη>?
μηπως η θρησκεια ειναι ολα αυτα που εχουμε για παραμυθια και τελικα τοσοι δις στο κοσμο ανα τους αιωνες εχουν δικιο? (εγω πιστευω στο Θεο)
μηπως ειναι τυχαια γεγονοτα?
εχω μια φιλη που πιστευει στα λεγομενα μου οπωτε μου λεει κατι της λεω δεν ειναι τιποτα αν κατι μου κανει μεσα μου οτι ειναι της λεω αυτο και αυτο....και συμβαινει![]()
δεν μου αρεσουν οι κομπογιανιτες ουτε ασχολουμε με χαρτια μαγιες και μαλακιες να εξηγουμε αυτα τα θεωρω κατινιστικα
αλλα αυτο μου κεινει το ενδοιαφερον
εχετε παρομοια γεγονοτα?
![]()