Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 29

Θέμα: πιστευετε στα ονειρα ?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

πιστευετε στα ονειρα ?

παιδια θελω να σας εξιστορισω κατι

απο μικρη βλεπω πολλα ονειρα και τα θυμαμε παντα το πρωι τα σκευτομε και καταλαβαινω ποια εχουν ερθει απλως και μονο απο σκεψεις η απο την πολυ τηλεοραση και ποια εχουν πραγματικη σημασια...

πριν πολλα χρονια ειδα οτι μου πεφτουν τα δοντια και ετρεχε αιμα παω στη γιαγια μου και μου λεει θανατος συγγενικου πρωσοπου...μετα απο 1 μηνα επαθε εγκεφαλικο .......

πριν καμμια 3ετια βλεπω την κηδεια μου και γελαω τους κοροιδευω που εγω ειμαι ζωντανη και υστερα βλεπω τον εαυτο μου σε αναπηρικη καρεκλα και μια γυναικα ντυμενη παπας καθολικος να ερχετε και να μου λεει δε πειραζει σηκω,,,,τοτε παθαινω δισκοπαθεια και με χτυπα στο ποδι ολοι οι γιατροι μετα απο μαγνητικες κτλ μου λεγαν εγχειρηση χανεις το ποδι σου τελικα βρηκα ενα καλο γιατρο και μου εκανε φυσικοθεραπειες και συνηλθα ....

προ κατι μερες ειδα λεει οτι ειχα παει στο κειπ ταουν (μη γελατε) σε μια συγγενη μου!!!

σηκωθηκα το πρωι και παω στη μανα μου και της το λεω
    με κοιτα με απορια

εχεις μια θεια εκει αλλα δεν την ξερεις

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

και λεω μηπως δεν ειναι τυχαιο?μηπως η εκτη αισθηση που εχουν ολοι οι ανθρωποι υπαρχει πραγματικα και απλως την βαζουμε στην ακρη>?
    μηπως η θρησκεια ειναι ολα αυτα που εχουμε για παραμυθια και τελικα τοσοι δις στο κοσμο ανα τους αιωνες εχουν δικιο? (εγω πιστευω στο Θεο)

μηπως ειναι τυχαια γεγονοτα?

εχω μια φιλη που πιστευει στα λεγομενα μου οπωτε μου λεει κατι της λεω δεν ειναι τιποτα αν κατι μου κανει μεσα μου οτι ειναι της λεω αυτο και αυτο....και συμβαινει

δεν μου αρεσουν οι κομπογιανιτες ουτε ασχολουμε με χαρτια μαγιες και μαλακιες να εξηγουμε αυτα τα θεωρω κατινιστικα

αλλα αυτο μου κεινει το ενδοιαφερον

εχετε παρομοια γεγονοτα?

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    Eνδιαφερον θεμα!!!
    Στανταρ δεν ειναι τυχαια τα ονειρα αλλα θελει αναλυση και ειναι βραδυ για να αναλυσω αυτα που πιστευω αυριο πρωι...

Εγειρεσθε αγωμεν εντευθεν Το avatar του/της soundstorm
    Προσωπικα πιστευω σε ολα αυτα.Αν και ειναι καπως περιπλοκη η ολη φαση με τα ονειρα.Ειναι κατι σαν την πυθεια.Σου δειχνουν κατι που μονο οταν συμβει το καταλαβαινεις.Αλλα συνεχιζω να πιστευω στα ονειρα γιατι το θεωρω κατι σαν την 6η αισθηση να το πω?Να το πω οτι ειναι μια Θεικη προηδοποιηση? Δεν ξερω,παντως τα πιστευω.
    www.tsakosart.gr
    Νοιωθω καλα που ειμαι απο τη χωρα σου Σωκρατη και ας εχω τσιμπλα στο ενα ματι.

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Δε μπορείς να είσαι βέβαιος αν είναι συμπτώσεις ή αν το υποσυνείδητο κάποιων ανθρώπων λειτουργεί με αυτό τον τρόπο.

Πάντως και εμένα μου έχει συμβεί. Το καλοκαίρι π.χ. κατέβηκα για 1 μέρα στο χωριό με τη μηχανή, για να την αφήσω εκεί και να δω τους γονείς μου. Η γυναίκα μου με έκανε χρυσό να μην πάω οδικώς αλλά με το καράβι. Με είχε δει να οδηγάω κόκκινο αυτοκίνητο (και εκείνη και φιλικό πρόσωπο) που είναι μεγάλη στεναχώρια.
    Την επόμενη μέρα φέραμε την μητέρα μου στην Αθήνα με βαρύ εγκεφαλικό.

Πρόσφατα είχα κανονίσει εκδρομή με τη μηχανή με κάτι φίλους. Πάλι είδε κάτι που σήμαινε στεναχώρια. Η εκδρομή έγινε αλλά, ο ένας από τους φίλους είχε ατύχημα (ευτυχώς με υλικές ζημιές μόνο).

Δεν ξέρω αλλά προσπαθώ να μη δίνω βάση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Πιστευω δεν πιστευω...θα σου πώ ενα προσωπικό γεγονός.
    Ένα απογευματάκι περπαταμε με μια παρεά στο χωριο μου ετσι σαν βόλτα.
    Σε κάποιο σημείο του δρόμου που έχει εναν γκρεμό...μια κοπέλα λέει....α Γιώργο...σε ειδα στο ονειρό μου να πέφτεις σε αυτόν εδω τον γκρεμό με το αυτοκίνητο.
    Οπως το είπε...ετσι το ξέχασα 25 χρονών τότε....δεν εδινα σημασια σε τετοια.
    Πετάγεται μια αλλη κοπέλα της παρέας και λέει στην πρώτη κοπέλα.....βρε συ....δεν ξέρεις ότι μετα τη δύση του ηλίου δεν κάνει να λεμε κακά ονειρα που έχουμε δει ?...πραγματοποιουνται.
    Ε......την επόμενη μερα σε εκεινο ακριβώς το σημείο και χωρίς να το έχω καθόλου κατα νου τι ειχε ειπωθεί το προηγούμενο απογευμα...εφυγα απο το δρόμο...κιεπεσα σε κεινο τον γκρεμο...απειρες τούμπες...αλλα ευτυχώς δεν επαθα τίποτα...το αμάξι....1.000.000 ζημιά.

Απο τότε τουλαχιστον δεν αφήνω κανεναν να μου λεει αν με εχει δει στο ονειρο του...μετά την δύση του ηλιου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    χμ...δν ξερω..

οτι ονειρα βλεπω ειναι εντελως κουλα κ δν κολλανε πουθενα δν ξερω γιατι,αρα δν μπορουν να βγουν αληθινα.

αλλα πιο κουλα δε γινεται!απορω πως μου ρχονται κ ονειρευομαι τετοια πραγματα!

κανενα δεν εχει βγει αληθινο.αυτο που εχω προσεξει ειναι οτι συνηθως βλεπω ονειρα αμα αλλαζω το χωρο που κοιμαμαι,δλδ αμα κοιμηθω οπουδηποτε εκτος του δωματιου μου,θα δω στανταρ ονειρο! αλλα δε βλεπω συχνα κ δεν τα θυμαμαι κιολας!:hypnotize

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Υπάρχει η έκτη αίσθηση , και αποτελεί μέρος της Ψιονικής δύναμης που άλλοι έχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό (σπανιότατο φαινόμενο) και άλλοι σε χειμερία νάρκη.

Το αν θα εμφανιστεί ή το πως θα την χαλιναγωγήσεις, είναι πολύ διαφορετικό θέμα που δεν θα συζητήσω εδώ, μιας και θα πεταχτεί το κάθε πειραχτήρι, για να πεί τα δικά του.

Σου στέλνω pm με λεπτομέρειες.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Υπάρχει η έκτη αίσθηση , και αποτελεί μέρος της Ψιονικής δύναμης που άλλοι έχουν σε πολύ μεγάλο βαθμό (σπανιότατο φαινόμενο) και άλλοι σε χειμερία νάρκη.

Το αν θα εμφανιστεί ή το πως θα την χαλιναγωγήσεις, είναι πολύ διαφορετικό θέμα που δεν θα συζητήσω εδώ, μιας και θα πεταχτεί το κάθε πειραχτήρι, για να πεί τα δικά του.

Σου στέλνω pm με λεπτομέρειες.

Gandalf
    Gandalf γράψε τις λεπτομέρειες εδώ. Θα ενδιαφέρει και άλλους το θέμα...

Δεν νομίζω οτι είναι ο κατάλληλος χώρος για να γίνει τέτοια συζήτηση, καθώς αρκετά εκ των θεμάτων που θα μπούν , κινούνται στην οδό του "εξωπραγματικού" και είναι 110% σίγουρο οτι κάποια μυαλά ίσως αντιδράσουν , λόγω δικών τους πεποιθήσεων και βιωμάτων.

Αν και αποδεδειγμένη επιστημονικά , η Ψιονική ικανότητα, εντούτοις , το πεπερασμένο καθημερινό πρόγραμμα που έχουμε όλοι μας και κινούμαστε, είναι μεγάλη τροχοπέδη σε τέτοιες συζητήσεις.

όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει Pm, να δώσω παραπάνω στοιχεία.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αυτα που λεει η Ενι σχετικα μετα ονειρα και τις εξηγησεις διαφερουν απο κουλτουρα σε κουλτουρα...το πεσιμο δοντιων σε αλλους λαους σημαινει αλλαγη η τιποτα...
    Αυτο που ειναι ενδιαφερον σε συτη την συζητηση ειναι οτι τα περισσοτερα απο αυτα εξηγουνται με την θεωρια της κυτταρικης μνημης.Αν και αρκετα μεγαλη αλλα απλα κατανοητη θα δωσω το βασικο νοημα.
    Εξηγουμαι>
    Αν δεχτουμε οτι ειμαστε αποτελεσμα ενος big bang evolution σημαινει οτι ολοι προερχομαστε απο το ΕΝΑ που κατα την εκρηξη του εδωσε αυτο που εχουμε και βλεπουμε σημερα....
    Αυτο ομως σημαινει οτι τα δεντρα,πετρες,ζωα και οτιδηποτε υπαρχει εκτος απο ενεργειες προερχεται απο το ΕΝΑ και απλα μεταββαλεται κατα την εξαπλωση του (Το συμπαν επεκτεινεται..κανεις δεν μπορει να φανταστει το απολυτο τιποτα).
    Αυτο σημαινει οτι η αρχικη πληροφορια βρισκεται στα κυτταρα μας η ακομα και στα μορια μας..
    Σε διαφορες θρησκειες υπαρχουν οι προφητες η η Πυθια οπως ειπε καποιος...
    Ολοι αυτοι εχουν ενα κοινο παραγοντα με εμας που δεν ειμαστε προφητες αλλα σιγουρα πολλοι απο εμας εχουν ονειρευτει περιστατικα η πρωσοπα που εγιναν με διαφορα χρονου..Το ιδιο και οι προφητες....Ο κοινως παραγοντας ειναι τα κυτταρα μας και το DNA.
    Οταν οι θρησκειες μιλανε για το τελος του κοσμου,δεν λενε παπαριες,σιγουρα θα ερθει καποια στιγμη...το θεμα ειναι πως περιγραφουν γεγονοτα τα οποια γινονται πολυ μετα ακομα και απο τον θανατο των "προφητων".
    Η εξηγηση ειναι οτι το μελλον μας ειναι ηδη γραμμενο στα κυτταρα μας για το ποιον θα γνωρησοθμε,τι θα γινουμε οταν μεγαλωσουμε,απο τι θα αρρωστησουμε,ποιον θα παντρευτουμε κτλπ...Στο τελος τελος ο εγκεφαλος μας τα δημιουργει ΟΛΑ!

Ορισμενοι ανθρωποι μπορουν να βρεθουν σε μια κατασταση NIRVANA απο φυσικου τους και αλλοι με διαφορες τεχνικες...
    Σε αυτη την κατασταση ειναι δυνατον αυτη η αρχικη πληροφορια των κυτταρων να εμφανιστει εν σθνηδηση η και ασυνηδητα (στον υπνο).Λογω του "προγγραματισμου" σε αφτην την πληροφορια υπαρχουν τα ΠΑΝΤΑ,Αρχη και ΤΕΛΟΣ!
    Ετσι καποιος μπορει να δει σαν φιλμακι αυτα που θα συμβουν κυριολεκτικα και οχι μεταφορικα αλλα δεν μπορει να ζητησει να δει οτι αυτος θελλει γιατι απλα και που τα βλεπει προκειται για ενα "λαθος" του "συστηματος" και γιαυτο ειναι σπανιες οι διαροοες της πληροφοριας.
    Οι φυσικοι πιστευουν οτι το συμπαν ειναι σε διαστολη...μεχρι ποτε θα διαστελεται δεν ξερουν,οταν αρχησει η συστολη μαλλον τοτε θα ειναι και το τελος γιατι γυρναμε στο ΕΝΑ.

Η ταινια Matrix εχει βασιστει εν μερει σε αυτην την θεωρια που και αυτη βασιζεται σε μια αλλη πολυ αρχαιοτερη (που δεν θυμαμαι το ονομα της)
    Αν δεν το παρει κανεις σαν ενα φιλμακι μονο και προσπαθησει να καταλαβει το τι θελει να πει,θα καταλαβει και την ουσια αυτης της θεωριας γιατι μου την δινει τοση ωρα να προπαθω να ΓΡΑΨΩ μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ θεωρια σε ενα ποστ!!

Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Και ναι και οχι...

Ναι είμαστε προϊόντα του απόλυτου όλου και προερχόμαστε απο υλικά στοιχεία του.

Παρόλα αυτά , ο άνθρωπος , όπως έχει ερευνηθεί απο την στιγμή που μπορέσαμε και συλλάβαμε την λογική μας (sic) , διαπιστώσαμε οτι πέρα απο την οργανική μας προέλευση , μορίων άνθρακα κυρίως, ανήκουμε στην δυιστική φύση. Αποτελούμαστε απο ενέργεια/ψυχή και απο το σώμα.

Το ενα αλληλεπιδρά με το άλλο , σίγουρα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν ακολουθούμε κάτι προδιαγεγραμμένο, καθώς η κάθε πράξη μας αποτελεί αστάθμητο παράγοντα για το τι θα ζήσουμε και πως θα βιώσουμε καταστάσεις.

όσον αφορά το σύμπαν , σε προτρέπω να διαβάσεις το πολύ ωραίο άρθρο του Κ.Σιμόπουλου στο PCWorld σχετικά με την γέννεση του Σύμπαντος και την διαδικασία επέκτασης του.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Πιστευω δεν πιστευω...θα σου πώ ενα προσωπικό γεγονός.
    Ένα απογευματάκι περπαταμε με μια παρεά στο χωριο μου ετσι σαν βόλτα.
    Σε κάποιο σημείο του δρόμου που έχει εναν γκρεμό...μια κοπέλα λέει....α Γιώργο...σε ειδα στο ονειρό μου να πέφτεις σε αυτόν εδω τον γκρεμό με το αυτοκίνητο.
    Οπως το είπε...ετσι το ξέχασα 25 χρονών τότε....δεν εδινα σημασια σε τετοια.
    Πετάγεται μια αλλη κοπέλα της παρέας και λέει στην πρώτη κοπέλα.....βρε συ....δεν ξέρεις ότι μετα τη δύση του ηλίου δεν κάνει να λεμε κακά ονειρα που έχουμε δει ?...πραγματοποιουνται.
    Ε......την επόμενη μερα σε εκεινο ακριβώς το σημείο και χωρίς να το έχω καθόλου κατα νου τι ειχε ειπωθεί το προηγούμενο απογευμα...εφυγα απο το δρόμο...κιεπεσα σε κεινο τον γκρεμο...απειρες τούμπες...αλλα ευτυχώς δεν επαθα τίποτα...το αμάξι....1.000.000 ζημιά.

Απο τότε τουλαχιστον δεν αφήνω κανεναν να μου λεει αν με εχει δει στο ονειρο του...μετά την δύση του ηλιου.
    Φιλε μου εισαι απλα πολυ δεκτικος στο να αυτο/υπνοτιζεσαι και εσυ δημιουργεις αυτη την κατασταση....
    Οταν κατι το πιστευεις και εξαρταται απο εσενα γινεται!!
    Οταν φοβασαι μην πεσεις με την μηχανη μονο και μονο γιατι η ιδεα σε κυριευει το πιθανοτερο ειναι να πεσεις οταν την οδηγησεις γιατι εισαι ηδη ψιλιασμενος!!
    Αυτο αλλιως λεγεται και πλυση εγκεφαλου...
    Παρακολουθησε εναν που βλεπει δελτια ειδησεων τυπου Ευαγγελατου και εναν που δεν βλεπει καθολου....
    Αυτος με τον Ευαγγελατο ειναι ενα κλικ πριν την αυτοκτονια..γιατι πιστευει οτι πραγματικα γινονται ολα χαλια και πως αν βγει εξω απο το στπιτι του καποιος θα το γαμησει , μετα θα τον δειρει και ενω τον μαχαιρωνει καποιος του κλεβει το σπιτι ,του πηδαει την 12 χρονη κορη κτλπ.
    Οταν ερθει η ωρα να βγει εξω πραγματικα τα εχει ηδη παρει στο κρανιο με ολα αυτα που μπορει να του συμβουν και μπορει και να το επιδιωκει για να επιβαιβεωθει!!
    Ενω ο αλλος που δεν βλεπει απλα ειναι χαρουμενος γιατι ολα θα πανε καλα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Φιλε μου εισαι απλα πολυ δεκτικος στο να αυτο/υπνοτιζεσαι και εσυ δημιουργεις αυτη την κατασταση....
    Οταν κατι το πιστευεις και εξαρταται απο εσενα γινεται!!
    Οταν φοβασαι μην πεσεις με την μηχανη μονο και μονο γιατι η ιδεα σε κυριευει το πιθανοτερο ειναι να πεσεις οταν την οδηγησεις γιατι εισαι ηδη ψιλιασμενος!!
    Αυτο αλλιως λεγεται και πλυση εγκεφαλου...
    Παρακολουθησε εναν που βλεπει δελτια ειδησεων τυπου Ευαγγελατου και εναν που δεν βλεπει καθολου....
    Αυτος με τον Ευαγγελατο ειναι ενα κλικ πριν την αυτοκτονια..γιατι πιστευει οτι πραγματικα γινονται ολα χαλια και πως αν βγει εξω απο το στπιτι του καποιος θα το γαμησει , μετα θα τον δειρει και ενω τον μαχαιρωνει καποιος του κλεβει το σπιτι ,του πηδαει την 12 χρονη κορη κτλπ.
    Οταν ερθει η ωρα να βγει εξω πραγματικα τα εχει ηδη παρει στο κρανιο με ολα αυτα που μπορει να του συμβουν και μπορει και να το επιδιωκει για να επιβαιβεωθει!!
    Ενω ο αλλος που δεν βλεπει απλα ειναι χαρουμενος γιατι ολα θα πανε καλα!!
    Εχεις δίκιο ως προς την ανάλυση...αλλα γενικότερα δεν ειμαι προληπτικός....απλα το συγκεκριμενο γεγονος...μου εκανε μεγαλη εντυπωση.Δεν το ειχα καθολου κατα νου.Για να φανταστεις την "συνδεση των γεγονότων" την εκανα χρονια μετα...ουτε καν τοτε.
    Απλα αν καμια φορα.."καεις απο το χυλό...φυσάς και το γιαούρτι"

Υ.Γ.
    Ωχχχχ μια μαύρη γάτα....φτου φτου φτου (3 φορές) - 3 φορες τραβηγμα το μαλλί και κουνημα απο τη θέση.....

...αλλα προληπτικός...δεν ειμαι.

έχει δίκιο ο xrider.... λέγεται και φαινόμενο αυθυποβολής. Είναι μήνυμα που περνάει στο υποσυνείδητο σου και ενεργοποιείται χωρίς να το γνωρίζεις.

Απλά εκείνη την στιγμή , το κατέγραψες σαν κάτι έντονα αρνητικό και έμεινε έτσι εντυπωμένο στο μυαλό σου.

Και για να το κάνουμε και λίγο "ελαφρύ", είναι σαν να λες σε κάποιον οτι καβαλά δίτροχο χρέπι και θα τον περάσεις απο πάνω , με έντονο και πειστικό τρόπο. Τότε ακόμα και 2 φορές καλύτερη μηχανή να έχει, θα πιεί "τσαγάκι"...χεχεχεχεχε....

Προσοχή... δεν πιάνει πάντα και μπορεί να γίνετε ρεζίλι.

Gandalf

διαπιστώσαμε οτι πέρα απο την οργανική μας προέλευση , μορίων άνθρακα κυρίως, ανήκουμε στην δυιστική φύση. Αποτελούμαστε απο ενέργεια/ψυχή και απο το σώμα.
    -----------------------
    Ενεργεια εχει να κανει μονο με την ταση που υπαρχει στους νευρωνες...τα περι ψυχης ειναι απλα θεωριες....και κατα τους ψυχολογους παρηγορια στον αρρωστο για μετεπειτα ζωη οπως την αντιλαμβανομαστε σημερα.
    Απο την στιγμη που ισχυει η αρχη διατηρησης της ενεργειας...απλα μετατρεπεσαι σε κατι αλλο που μπορει απλα να ειναι και CH4...τα περι ψυχης ισως βρισκουν εφαρμογη μονο στην τελικη ενωση...που πλεον μιλαμε για θρησκευτικες αντιληψεις.

Το ενα αλληλεπιδρά με το άλλο , σίγουρα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν ακολουθούμε κάτι προδιαγεγραμμένο, καθώς η κάθε πράξη μας αποτελεί αστάθμητο παράγοντα για το τι θα ζήσουμε και πως θα βιώσουμε καταστάσεις.
    ---------------------
    Προσωπικα δεν πιστευω σε αλληλεπιδραση που λες,δεν υπαρχει μερα και νυχτα,μονο μερα υπαρχει,απλα ο πλανητης γυριζει και αλλου ΦΑΙΝΕΤΑΙ νυχτα.
    Αν ηξερες οτι εισαι προγραμματισμενος για κατι ,παλι το ιδιο θα εκανες ειτε το ηξερες ειτε οχι.
    Αλλα αν το γνωριζες θα επαυε η οποιαδηποτε ΑΙΣΘΗΣΗ ελευθεριας και νοημοσυνης πιστευεις οτι εχεις.

όσον αφορά το σύμπαν , σε προτρέπω να διαβάσεις το πολύ ωραίο άρθρο του Κ.Σιμόπουλου στο PCWorld σχετικά με την γέννεση του Σύμπαντος και την διαδικασία επέκτασης του.
    ------------------------
    Hopkins απλα η κορυφη!Αυτος τα λεει,δεν τα λεω εγω!

Καποια στιγμη για καποιον λόγο και οχι τυχαια τα "κομματια του παζλ"ενωνονται και δινουν εικονα.
    (Αυτο το λεω εγω)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!
    από requiem στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2008, 12:35
  2. Εσείς πιστεύετε στα τζίνια;
    από fastheo στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 23:08