Δεν διαφωνουμε πουθενα!!!
αλλα εχω βασιμες υποψιες οτι με παρακολουθεις...
![]()
![]()
![]()
![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
![]()
![]()
Η τίμια και αγωνιζόμενη Αριστερά ουδέποτε υιοθέτησε πρακτικές άλλων γνωστών εξουσιών και των μηχανισμών τους...
ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ...(μπορει το παληκαρι να ηταν αθωο...αλλα και σε κουκουλοφορο να το κανανε αλητεια ειναι..)
+10000Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δεν χρειαζεται κανενας δημοσιογραφος να "αποκαλυψει" κατι, οταν υπαρχει ΕΙΚΟΝΑ (ΚΑΙ ΗΧΟΣ) ...![]()
και 8 επιτιμοι καθηγητες της ανωτερας σχολης...
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Και Χρηστο συγνωμη αλλα αν ηταν λεμε τωρα ο πιτσιρικας που βγηκε και εκαψε την σημαια μπροστα στο κοσμο τοτε μακαρι να των λιωνανε!
ειναι η ιδια σημαία που με δακρια στα ματια οι Ηρωες του Πολύτεχνου περήφανα ανέμιζαν τραγουδωντας τον Εθνικο μας Υμνο ... τοτε ...
τωρα αυτα τα μαλακιστήρια ομως τη καινε
ευγε νεεοι προοδευτικοαναρχικοαντιεξουσιαστες!
καψτε ολες τις Ελληνικες σημαιες !!! το Moto.gr σας επικροτει για αυτη τη μεγαλη προσφορα σας στην Ελλαδα και στον Ελληνα
Η ΕΛ.ΑΣ για ακομα μια φορα εκανε το θαυμα της και πηρε τον νομο στα χερια της!Μονο που οι εκλεκτοι ασφαλιτες δεν ειχαν αντιληφθει οτι τους βλεπανε καμερες!Α ρε ατιμη τεχνολογια,ουτε μια κλωτσια δεν μπορουν να δωσουν τα...οργανα της ταξεως χωρις να τους παρουνε χαμπαρι![]()
Αν μη τι αλλο οι μεθοδοι των ασφαλιτων ειναι μοντερνες και αποτελεσματικες.Και βλεπω οτι πολλοι συμφωνειτε οποτε..ευγε
@rsp Ρε συμπατριωτη και τη σημαια να εκαψε(αν και χλωμο το βλεπω) υπαρχει κανας νομος που λεει οτι τον βαραμε κλωτσιες και μπουνιες δεμενο με χειροπεδες πισθαγκωνα?Αμα ειναι ετσι να δωσουμε δικιο στα χουλογκανια που πλακωνονται για ενα πανο![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
απλά να υπενθυμίσω..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Το ποιηματάκι δεν προσφέρεται από τον υπογράφοντα για διαμάχη ούτε αποτελεί απόπειρα πολιτικής καθοδήγησης του λουτροκαμπινέ...Προσφέρεται σαν λιθαράκι, μαζί με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη παρόμοια σκέψη, στο "χτίσιμο" της ορθής κρίσης για τα πράγματα.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+1
ειναι η ιδια σημαία που με δακρια στα ματια οι Ηρωες του Πολύτεχνου περήφανα ανέμιζαν τραγουδωντας τον Εθνικο μας Υμνο ... τοτε ...
καψτε ολες τις Ελληνικες σημαιες !!! το Moto.gr σας επικροτει για αυτη τη μεγαλη προσφορα σας στην Ελλαδα και στον Ελληνα
Μα...εσύ δεν έλεγες ότι είναι ψέμματα κι ότι δεν υπάρχουν νεκροί μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου;
Ή κάνω λάθος;;;
Τώρα αυτοί που δεν πέθαναν έγιναν ήρωες που περήφανα ανέμιζαν την σημαία μας και τραγουδούσαν τον εθνικό μας ύμνο;;;
Αυτό ξέρεις πως λέγεται ε;;;
Τρικυμία εν κρανίω...
Ρε idi μ αυτά που λες είναι σαν ακούω τη γιαγιά μου και τον παπού μου όταν βλέπουν Eυαγγελάτο ,Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+1
Πρώτα απ΄όλα ποιός σου είπε ότι αυτός που έκαψε την σημαία ανήκει σε κάποιο χώρο ... ή οργάνωση??Γνωρίζεις προσωπικά κάποιον από αυτούς και έχεις άποψη??
Πιστεύεις πως αυτόι που προκαλούν τις φθορές σε αμάξια και κλέβουν και καταστρέφουν ότι βρούν ,είναι αναρχικοί ή δε ξέρω τι???
Έτσι κάναν στο μεσαίωνα με τις γυναίκες και τους επιστήμονες ... όποια γυναίκα πάταγε πόδι ή όποιος έκανε κάποια ανακάλυψη και προσπαθούσε να ανατρέψει το κατεστημένο ,μάγισσα την αποκαλούσαν.. ή τον αφορίζαν....
Αυτοί που είναι στα γήπεδα και τα κάνουν λαμπόγυαλο κάθε αγωνιστική αναρχικοί είναι????
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Nα ρωτησω;
Εισαι απλος πολιτης,καθεσαι στο καναπε σου,βλεπεις ¨Ειδησεις¨,σαπιζουν 6-7 οργανα καποιον στο ξυλο,εχει ερθει κι η πιτσα σου...υπαρχουν οι εξης εκδοχες να πεις:
α)Κριμα το φοιτητη,πηγε να πει τη γνωμη του και τον δειρανε,κρατουσε και μια πετρουλα που βρηκε στο στεφανι με τα λουλουδια,ενταξει ειχε και μια τσαντα με μολοτωφ,απαπα,κατω οι αστυνομοκρατια...
Πως λεγεσαι;
Φιλελευθερος;Δημοκρατης;Αγωνιστης;
β)Το τσογλανι,εσπασε το μαγαζακι του ανθρωπου,εκαψε και 5 ΙΧ,και λιγες εφαγε...
Πως λεγεσαι;
Χουντικος;φασιστας;Κομουνιστης;
γ)Στα α.....ιδια μου,ευτυχως δεν ειχα παρκαρει εκει κοντα...
Πως λεγεσαι;
Αδιαφορος;Δημ.Υπαλ/λος;
Πολλες φορες καποιες απομονωμενες εικονες δημιουργουν εντελως λανθασμενες αποψεις!
Τη μια χρονια βγαινουν και φωναζουν οι δημοσιοκαφροι,τα παιδια μας,η χουντα της αστυνομιας κ.α και την αλλη που καινε της σημαιες,που ειναι η αστυνομια κ.α...
Λοιπον κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας αλλα μαλλον φαινομαστε...
Δε μπορω την ωρα που σπαω οτι βρω,καιω επισης οτι βρω,σημαιες,αυτ/τα,μαγαζια,γραφω στα α....ιδια μου τα παντα,μολις με τσιμπησουν να θυμαμαι ασυλα,νομους,δικαιωματα και να απαιτω να με χτυπανε με σατεν γκλομπ...
Και μη πεις κανεις για Εφαρμοσμενη Δημοκρατια...
...cause the place seems still alive...
Χμμμ ο crs-k με κάλυψε.... με τα λεγομενά του...
Τώρα για την κατάχρηση εξουσίας δε το συζητώ , ελπίζω μόνο να μη σας τύχει στους ίδιους ...
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
+10000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Nα ρωτησω;
Εισαι απλος πολιτης,καθεσαι στο καναπε σου,βλεπεις ¨Ειδησεις¨,σαπιζουν 6-7 οργανα καποιον στο ξυλο,εχει ερθει κι η πιτσα σου...υπαρχουν οι εξης εκδοχες να πεις:
α)Κριμα το φοιτητη,πηγε να πει τη γνωμη του και τον δειρανε,κρατουσε και μια πετρουλα που βρηκε στο στεφανι με τα λουλουδια,ενταξει ειχε και μια τσαντα με μολοτωφ,απαπα,κατω οι αστυνομοκρατια...
Πως λεγεσαι;
Φιλελευθερος;Δημοκρατης;Αγωνιστης;
β)Το τσογλανι,εσπασε το μαγαζακι του ανθρωπου,εκαψε και 5 ΙΧ,και λιγες εφαγε...
Πως λεγεσαι;
Χουντικος;φασιστας;Κομουνιστης;
γ)Στα α.....ιδια μου,ευτυχως δεν ειχα παρκαρει εκει κοντα...
Πως λεγεσαι;
Αδιαφορος;Δημ.Υπαλ/λος;
Πολλες φορες καποιες απομονωμενες εικονες δημιουργουν εντελως λανθασμενες αποψεις!
Τη μια χρονια βγαινουν και φωναζουν οι δημοσιοκαφροι,τα παιδια μας,η χουντα της αστυνομιας κ.α και την αλλη που καινε της σημαιες,που ειναι η αστυνομια κ.α...
Λοιπον κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας αλλα μαλλον φαινομαστε...
Δε μπορω την ωρα που σπαω οτι βρω,καιω επισης οτι βρω,σημαιες,αυτ/τα,μαγαζια,γραφω στα α....ιδια μου τα παντα,μολις με τσιμπησουν να θυμαμαι ασυλα,νομους,δικαιωματα και να απαιτω να με χτυπανε με σατεν γκλομπ...
Και μη πεις κανεις για Εφαρμοσμενη Δημοκρατια...
μαζι σου...
εχω γραψει και εγω για ακραια μετρα.....αλλα με το συγκεκριμενο περιστατικο αηδιασα..(οπως και με ενα πιο παλιο....παλι στο πολυτεχνειο που ειχαν πιασει το πιτσιρικα και τον βαραγαν στα γεννητικα οργανα...![]()
![]()
)
ειδες... για το ντου των μπατσων που κανανε την ημερα της πορειας και διαλυσαν το μπλοκ των κουκουλοφορων σε 5λεπτα ..δεν ειπα τπτ....
αμα θελουν τελειωνουν τη καθε μαλακια του καθε μαλακισμενου σε χρονο...dt...και χωρις πολλα..πολλα....
αλλα το κακο ειναι οτι ουτε αυτη (η εξουσια) θελει να τα εξαλειψει...και καμια φορα τα προκαλουν..![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
idiΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
+1
καψτε ολες τις Ελληνικες σημαιες !!! το Moto.gr σας επικροτει για αυτη τη μεγαλη προσφορα σας στην Ελλαδα και στον Ελληνα, πως καταδεχεσαι και συμμετεχεις σ ενα thread που αναφερεται σ ενα ποιημα/αποψη (με την οποια ισως και να συμφωνεις
) ενος "βρωμογκεουλα κομμουνιστη" (ασε που ειχε κι ιδιαιτερη συμπαθεια στα μικρα αγορακια...)?
![]()
![]()
Προσεξε αν θελεις καλυτερα το κειμενο μου και θα δεις οτι δεν δικαιολογω την πραξη της βιας απο τους ασυνομικους, ουτε υπαρχει νομος (μαλλον θα επρεπε!!) αλλα λεω οτι σαν Πανουργιας θα του εσπαγα το κεφαλι, οπως και εχω κανει καποτε που ασχολιομουν με αυτες τις χαμενες ψυχες. Δεν δεχομαι το καψιμο της σημαιας μας, απλα! Και οσο αφορα τη σταση των αστυνομικων απλα πηρα σαν παραδειγμα το συγκεκριμενο λεγοντας ποσες φορες μας παραπλανουν τα ΜΜΕ! Οχι οτι εγινε στο συγκεκριμενο αλλα σε παρεμφερει!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
@rsp Ρε συμπατριωτη και τη σημαια να εκαψε(αν και χλωμο το βλεπω) υπαρχει κανας νομος που λεει οτι τον βαραμε κλωτσιες και μπουνιες δεμενο με χειροπεδες πισθαγκωνα?Αμα ειναι ετσι να δωσουμε δικιο στα χουλογκανια που πλακωνονται για ενα πανο![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
Αριστερα? Αγωνιζομενη?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Η τίμια και αγωνιζόμενη Αριστερά ουδέποτε υιοθέτησε πρακτικές άλλων γνωστών εξουσιών και των μηχανισμών τους...
ποτε?
τοτε?
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
......
Για την σημαία που έκαψε, έχουν βασανιστεί και πεθάνει αρκετές χιλιάδες κόσμος....
Η σημαία αυτή δεν είναι ένα απλό πανί αλλά συμβολίζει ΕΜΑΣ! την χώρα μας, την οικογένειά μας...
Το κάψιμο και η βεβήλωση των συμβόλων είναι ποινικό αδίκημα και μάλιστα βαρύ. Αν εσάς σας αρέσει να σας γελειοποιούν ότι ΕΣΕΙΣ θεωρείτε ιερό τότε τι καθόμαστε και συζητάμε;
Ας έρθουν σπίτι σας, να σας πουνε ότι γαμιέστε όλοι εκεί μέσα, να σας το σπάσουν και καθίστε να το συζητήσετε με τα "παιδιά".... κεράστε τους και γλυκάκι....
ρε δεν γαμιόμαστε , το συζητάμε κιόλας
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.