Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 67

Θέμα: καιρο ειχα

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
    μια χαρα ειναι και τa wr-f αλλα sorry τα husaberg 650 και τα KTM 525 ποσο μαλλον το sx ειναι μακραν μπροστα.και χαιρω πολυ αν ειναι φτιαγμενο το wr f φαντασου να φτιαξεις τα αλλα δυο.
    κι εγω wrf θα επαιρνα ομως γιατι αν δεν εισαι ευθειακιας το γκαζι του μια χαρα ειναι και τοσους κραδασμους δεν εχει και οπως και να το κανουμε ειναι ιαπωνικο και την ευρωπη την πληρωνεις....απειρα σπασμενα husaberg..........ασχετα αν ειναι πιστολια
    γιατι ρε παιδια γιαπωνεζικα υπερκυβισμενα με whitebrother επανω και χιλια δυο αλλα δεν σπανε δηλαδη;;;;;;;;;;

εσεισ τωρα λετε οτι οτι τα ιαπωνικα περνουν μεγαλυτερεσ βελτιωσεισ.
    και προπερσι νομιζο τρεχανε στα σμ τα δικα μασ χοντα 650 φτιαγμενο στα μπουνια και επινε τσαγακια απο το μπουστα με vor εργοστασιακο
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

ενταξει ο μπουστας ομως ειναι και τιμονι..........και γιατι τωρα πια τρεχει με ιαπωνικο??
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Είπε κανείς οτι στις πίστες όλου του κόσμου δεν πρωταγωνιστούν τα Ευρωπαϊκά; Είναι μηχανές καλοστημένες και δυνατές, για πίστα. Στο δρόμο όμως κυκλοφορούν κάτι φαρμακοψώλικα βρωμόγκαζα με πολλά πολλά after market (ναι σπάνε και αυτά το ίδιο εύκολα με τα Ευρωπαϊκά, δεν πειράζει) τα οποία φτάνουν καμιά φορά σε ιπποδύναμη και τη διπλάσια από τα... "γρήγορα" ΚΤΜ. Αν φίλε Douka αυτοί που τα είχαν αυτά τα εργαλεία ήταν κομπλεξικοί ή επιδειξιομανείς θα έτρεχαν να βάλουν το πυραυλάκι τους σε κάποιο περιοδικό που ασχολείται με μετατροπες αλλά αντίθετα αυτά τα παιδιά προτιμούν να περιμένουν κάτι τυπάκους σαν εσένα στο φανάρι... Αλλά από οτι καταλαβαίνω εσείς δεν ασχολείστε με τετοια. Ποιός από εδώ έχει φτιαγμένο δίκυκλο (και δε μηλάω μόνο για εξάτμιση και καπμπυλατέρ); Όλοι προτημούν τα μαμίσια εργαλεία. Έτσι όμως δε πάει μπροστά ο κόσμος... ψαχτείτε λιγο να δείτε τι παίζει απο ανταλλακτικά στο εξωτερικό κυρίως. Καλά τώρα βέβαια αυτοί με τα duke τι να ψαχτούν...

Ακόμα ψάχνο τροχούς, έστω έναν πίσω μόνο....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

trexei me iaponiko tora

kai giayto protos sth bathmologia tora einai o mikes..mias kai se enan agona o boystas de phre meros..kathos to hondaki..toy ta dose sto xeri kai papalaaaaaa...

KAI ETSI DEN PHRE MEROS STON AGONA..KAI TORA GIA NA PAREI PALI TO PROTATHLIMA PREPEI NA NIKAEI SYNEXEIA..KAI NA PERIMENEI KAI STRABOPATHMA APO TOYS ANTIPALOYS TOY!

ALA AYTO DEN EINAI TO THEMA!

O BOYSTAS KAI ME KARELI NA TREXEI THA PHGENEI KALA!

to gegonos oti phge pali se iaponeziko den exei na kanei me tis protimhseis toy ....

persy etrexe me to tm ths konstatninas edo kai ola phgenan mia xara..mexri poy stoys 2 teleytaioys agones..etrexe me crf...
    lete na katalabe ekei poy htane prwtos sto sm protathlima..oti...einai kalytera ta crf;

Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
    Είπε κανείς οτι στις πίστες όλου του κόσμου δεν πρωταγωνιστούν τα Ευρωπαϊκά; Είναι μηχανές καλοστημένες και δυνατές, για πίστα. Στο δρόμο όμως κυκλοφορούν κάτι φαρμακοψώλικα βρωμόγκαζα με πολλά πολλά after market (ναι σπάνε και αυτά το ίδιο εύκολα με τα Ευρωπαϊκά, δεν πειράζει) τα οποία φτάνουν καμιά φορά σε ιπποδύναμη και τη διπλάσια από τα... "γρήγορα" ΚΤΜ. Αν φίλε Douka αυτοί που τα είχαν αυτά τα εργαλεία ήταν κομπλεξικοί ή επιδειξιομανείς θα έτρεχαν να βάλουν το πυραυλάκι τους σε κάποιο περιοδικό που ασχολείται με μετατροπες αλλά αντίθετα αυτά τα παιδιά προτιμούν να περιμένουν κάτι τυπάκους σαν εσένα στο φανάρι... Αλλά από οτι καταλαβαίνω εσείς δεν ασχολείστε με τετοια. Ποιός από εδώ έχει φτιαγμένο δίκυκλο (και δε μηλάω μόνο για εξάτμιση και καπμπυλατέρ); Όλοι προτημούν τα μαμίσια εργαλεία. Έτσι όμως δε πάει μπροστά ο κόσμος... ψαχτείτε λιγο να δείτε τι παίζει απο ανταλλακτικά στο εξωτερικό κυρίως. Καλά τώρα βέβαια αυτοί με τα duke τι να ψαχτούν...

Ακόμα ψάχνο τροχούς, έστω έναν πίσω μόνο....

ρε μυτιλινιε θα με τρελανεισ ρεεεεεεεεεεεεε αυτοσ ειναι ο μοτοσυκλετισμοσ;;;;;;;;;;;;;; να πληρωνεισ με δανεια και οπωσ αλλιωσ το tuning και οτιδιποτε ζημια καθε βδομαδα για να την λεσ στα φαναρια ..................ανωριμα του κερατα ..............το μηχανακι το χαιρεσε για παρτι σου και οποιοσ ειναι μαγκασ φορμουλα και γυρολογιο............

loipon...file xxx mias kai den exeis idea

poios eimai kai me ti asxoloyme...na se plhroforhso oti kata kairoys me to rhmado ktm moy poy den einai grigoro..exo kanei pelates moy diaforoys..
    kai anamesa se aytoys ena kai monadiko iaponiko..kathos kanena alo den exei ''katadextei''' na moy deixei poso agria einai ta iaponika!
    loipon ego me ena iaponiko poy anoixa to ktm moy...de xreiasthke na balo kan 5!
    to iaponiko einai ena xr 650 megalomeno sta 710 kybika me oti skata alo exei balei pano...ktl ktl..

KALOS PELATHS AYTOS PANTOS....PLERONEI KALA!!

LOIPON MIAS KAI ESY EISAI MPRIZOMENOS GIA KONTRES...EXOYME KAI LEME...

APO KATO EINAI TO MAMISIO KTM MOY...
    FERE MOY ENA IAPONEZIKO MONOKYLINDRO NA DOYME DIAFORES...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	gal_8611.jpeg.jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	55,8 KB 
ID:	2842

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ …….
    .
    .
    ΑΠΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ KLX AFTER MARKET ΚΩΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ
    .
    .
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	klx.jpg 
Προβολές:	111 
Μέγεθος:	39,5 KB 
ID:	2843
    "Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....

Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!

Δυστυχώς τώρα το KLX έχει δυαλιθεί στα εξ ών συνετέθει για αλλαγή χρώματος (κοινώς βάψιμο) αλλά φωτογραφίες θα έρθουν σύντομα (αναμείνατε). Εγώ βέβαια δε φοράω Αkrapovic αλλά μια παλιοLaser των 180 ευρώ μόνο (ο πατριώτης μου είπε οτι παίρνουμε δάνεια για να φτιάξουμε τις μηχανές). Δε μπορώ να καταλάβω αν φοράς FCR, εγώ φοράω το 42,5. Φυσικά δε μπορώ να δώ αν φοράς βαλβίδες oversize, εγώ ναι, Ferrea. Δε μπορώ να διακρίνω την μπιέλα σου, εμένα λέει επάνω Carillo. Το πιστόνι σου ΙΣΩΣ είναι JE όπως το δικό μου αλλά σίγουρα εσένα είναι μικρότερο (αλπίζω μόνο το πιστόνι...). Η ροϊκή εξέλιξη της κεφαλής μου έχει γίνει σε flow bench, εσένα δε νομίζω να έχει βγεί ποτέ πάνω από το μοτέρ. Οι εκκεντροφόροι είναι white brothers με 300 μοίρες διάρκεια και 10mm βύθισμα, εσένα έχουν δεί ποτέ τέτοια νούμερα οι βαλβίδες σου; Άν δεν σου έπεσαν τα αυτιά ακόμα, ανάμενε φωτό...

kai xanaleo xxxxx

ORAIA OLA AYTA POY EXEIS BALEI STO IAPONIKO SOY PARTALI...

KAI TELOSPANTON...GIATI DE MOY APANTAS EYTHEOS..OTI NAI THA FERO TO DIKO MOY TERAS KLX..NA SE PATHSO KATO;;KONTRES DE THELEIS;;TI SE NOIAZEI TI FORAEI TO DIKO MOY;;MAMA EINAI!!

ESY DEN EISAI SIGOYROS GIA TO KLX;;TI SE NOIAZOYNE OLA TA ALA;

EGO GIA TO KTM MOY EIMAI SIGOYROS PANTOS..OPOIOS LOIPON EXEI ANTERA...MOY LEEI..
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

MAMA KTM MONO...PSAXNEI...

NIKO...

AMA SKASEI KANA TETOIO...FERE MAZI KAI TO MOTER APO TO BUSA POY EXOYME PATENTAREI GIA TO KTM MOY!

MPOUXAXAXAXAXAXAXAXAXA:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

TI MALAKAS EINAI AYTO TO PAIDI...

ωραια ολα αυτα ρε χρηστο αλλα πεσ μου σε παρακαλω πολυ ποσα χλμ εχεισ κανει απροβληματιστα με αυτο το εργαλειο γενικα και αν σε παει μεχρι λαμια και πισω τερμα γκαζι

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    ωραια ολα αυτα ρε χρηστο αλλα πεσ μου σε παρακαλω πολυ ποσα χλμ εχεισ κανει απροβληματιστα με αυτο το εργαλειο γενικα και αν σε παει μεχρι λαμια και πισω τερμα γκαζι

και να προσθεσω και μια αλλα ερωτηση το πλαισο τα σηκωνει ολα αυτα;;;;;;;;;; απο αναρτησεισ πωσ πασ;;;;;;;;;;; στριβει καλα;;;;;;;;;;;;; και αν ξαφνικα καποιοσ πεταχτει μπροστα σου σταματαει το εργαλειο;;;;;;;

Πάντως χειρότερος μαλάκας απο σένα αποκλείεται να είμαι... Ποτέ δεν θα την έλεγα έτσι για κόντρα σε κάποιον, έχω μια άλφα σοβαρότητα (έστω και λίγη). Αλλά μόλις ξαναστηθεί το KLX στις ρόδες του θα σε βρώ κάπου εδώ να κανονίσουμε... μή λέμε και λόγια του αέρα τώρα!

Γίνανε γρήγοροι και οι κομπλεξικοί με τα Duke τώρα... Μου θύμησες έναν μαλακάκο πιτσιρικά με ένα EXC 125 SM που μου κολλούσε μια φορά στο δρόμο... Ας μιλήσει κανένας αξιόλογος ιδιοκτήτης Ευρωπαϊκής μηχανής γιατί με τέτοια παραδείγματα θα αρχίσω να πιστεύω οτι όλοι μαλάκες είναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της swtos
    Ωρέ Χρηστάρα να σε ρωτήσω κάτι ???
    Εχεις μηχανάκι ??

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Είχα καιρό να τρακάρω, είν' η αλήθεια…
    από thePrince στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2013, 11:54
  2. Ειχα καιρο να το κανω.
    από cbr1100xx στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2008, 18:01
  3. Είχα καιρό να γράψω οπότε.....
    από veagle στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2008, 15:01
  4. Απαντήσεις: 13