Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 86

Θέμα: O Νέος ΚΟΚ ωχ σε 2 φώτο για ευκολία

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Και πάλι η ένδειξη ΔΕΝ πιστοποιεί οτι πρόκειται για το δικό σου όχημα, εκτός αν φωτογραφίζει την πινακίδα και τυπώνει ημερομηνία και ώρα

μόνο η μαρτυρία του αστ. οργάνου μένει

σε μερικες που εχω δει [δεν ετυχε να φαω καμια ακομα] ειχε πανω ημερομηνια-ωρα-ταχυτητα-πινακιδα.

θα ρωτησω 1-2 φιλους αστυνομικους για να διευκρινησω αν την ανιχνευει το μηχανημα η προστιθεται εκ των υστερων.

ααα το καλυτερο... οι κλησεις ειναι μηχανογραφημενες. Το καθε οργανο εχει μαζι του POS με εκτυπωτακι κτλ...

ατιμη τεχνολογια...

Παντως για να διευκρινησω λιγο καλυτερα την ενσταση μου, ειχα στο μυαλο αυτους που πεταγονται πισω απο τη φτερη κ κανουν χιλιομετρικες εκτιμησεις με το ματι [α ρε ρομποκοπ ολοι τους]

Κι μαρσάρω τη χουσβάρνα.. Το avatar του/της loumex
    e tha trelathoume teleiws. re paidia ta prostima auta den einai antitheta px me tn eurwpaiki enwsi?enow einai dinaton?sto exwteriko oute me sfaires den einai toso.
    *The Lesson Of The Day: KILL EACH OTHER*

Χάρτινος Κόσμος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από loumex
    sto exwteriko oute me sfaires den einai toso.
    στο εξωτερικό δεν κάνουν (τόσες) παραβάσεις αγαπητέ, γι' αυτό και δεν είναι τόσο...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
    Νο2

δηλαδη η παραβιαση ερυθρου σηματοδοτη και STOP και η επικινδυνη οδηγηση με ελιγμους δεν ειναι πρεπει να εχουν τσουχτερα προστιμα? και ειναι απ τις πιο συνηθισμενες αιτιες που σκοτωνεται κοσμος?

ποιος σας ειπε οτι στις ευρωπαικες χωρες δεν υπαρχουν τετοια προστιμα ..... tifoefs για ενημερωσε τα παιδια ακριβως γιατι δεν περνατε με κοκκινο σηματοδοτη στην ολλανδια ή γιατι δεν υπερβαινετε το οριο των 50χλμ σε κατοικημενες περιοχες και πατε με 80 στους αυτοκινητοδρομους σας γιατι μου φαινεται οτι λεμε οτι θελουμε εδω μεσα.....

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    στο εξωτερικό δεν κάνουν (τόσες) παραβάσεις αγαπητέ, γι' αυτό και δεν είναι τόσο...

πες τα βρε Ηλια.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    ποιος σας ειπε οτι στις ευρωπαικες χωρες δεν υπαρχουν τετοια προστιμα ..... tifoefs για ενημερωσε τα παιδια ακριβως γιατι δεν περνατε με κοκκινο σηματοδοτη στην ολλανδια ή γιατι δεν υπερβαινετε το οριο των 50χλμ σε κατοικημενες περιοχες και πατε με 80 στους αυτοκινητοδρομους σας γιατι μου φαινεται οτι λεμε οτι θελουμε εδω μεσα.....
    +100

να θυμίσω το σκηνικό, Λίνα, όταν γυρνάγαμε βράδυ απο την Ουτρέχτη στον ΑΔΕΙΟ αυτοκινητόδρομο των 4 λωρίδων και ουτε που διανοήθηκε ο Νικόλας να υπερβεί το όριο...

Ευτυχώς που τον είχαμ μπροστα και μας συγκρατούσε δλδ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

apokleietai leme.paidia mia mera eixa perasei ena kokkino fanari. me stamatane. mou lene oti eixa perasei TESSERA (pragma adinato giati tote eixa perasei kokkino tin vasilisis sofias, eixa perasei mixalakopoulou, eixa perasei caravel fanari, ta panta leme. kai oxi arga, milame gia 12, mia to vradi. o tipos paei na mou fortwsei prostimo ekatomiriwn eurw, tou lew eisai sta kala sou apodeixe to, foititis eimai lefta den exw ,tespa meta apo misi wra paei na mou kopsei gia ena, tou lew mamousoutou telika efiga me mi emfani pinakida (to klasiko). genika sto telos ekei kataligoun. to thema einai an einai kai i pinakida emfanis, kai ta xartia sou kai ta flas sou kai o thorivos kai ola kai KOK. GIA TI SKATA THA ME GRAFOUN?

Χάρτινος Κόσμος!

+100

να θυμίσω το σκηνικό, Λίνα, όταν γυρνάγαμε βράδυ απο την Ουτρέχτη στον ΑΔΕΙΟ αυτοκινητόδρομο των 4 λωρίδων και ουτε που διανοήθηκε ο Νικόλας να υπερβεί το όριο...

Ευτυχώς που τον είχαμ μπροστα και μας συγκρατούσε δλδ...

να φανταστω λοιπον οτι οπως αυτος σεβεται τον νομο, εχει κ την απαιτηση να τον σεβαστει ο νομος κ το δικαιωμα να διαμαρτυρηθει οταν κατι δεν ειναι σωστο πχ δρομοι, σημανση κτλ

εχει επισης το δικαιωμα να απαιτησει το ξηλωμα του οποιου υπευθυνου [σε οσο ψηλη θεση κ αν βρισκεται]. Αααα ξεχασα, δεν χρειαζεται να το απαιτησει. Ο νομος λειτουργει αυτεπαγγελτα ακομα κ στον προεδρο της χωρας αν παρανομησει.

Εχει επισης το δικαιωμα να ζητησει κ να παρει απο το κρατος πιστες, αφου σεβεται τον κοινοχρηστο δρομο, αλλα ταυτοχρονα διατηρει το δικαιωμα κ την επιθυμια να τρεξει, να μαθει τη μηχανη η το αυτοκινητο του.

Αλλα, τι ξεχασιαρης που ειμαι. Εκει που μενει ο Νικος, δεν φταινε ποτε οι αλλοι...

germania imoun. 80 eurw an pas se katoikimeni panw apo 50.

Χάρτινος Κόσμος!

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    δηλαδη η παραβιαση ερυθρου σηματοδοτη και STOP και η επικινδυνη οδηγηση με ελιγμους δεν ειναι πρεπει να εχουν τσουχτερα προστιμα? και ειναι απ τις πιο συνηθισμενες αιτιες που σκοτωνεται κοσμος?

Δεν είπα να μην αυξηθούνε . Θα ήθελα να αυξηθούνε λιγότερο, πχ 50%.

Σκέψου πως αν για κάποιο λόγω ξεχαστείς και τρέξεις λίγο παραπάνω, ή κάνεις οποιαδήποτε από τις παραβάσεις της πρώτης φώτο που φυσικά είναι πολύ σοβαρές και συχνά θανατηφόρες, θα χρειαστεί να δώσεις ένα ολόκληρο μισθό μήνα για ορισμένους! Τον ξετινάζεις! Αυτό μόνο.
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

για τον κάθε βλάκα......για να μην πω άλλα, που προκαλεί ατυχήματα με το όχημα του γιατί έτσι γούσταρε ή επειδή δεν του κόβει οτι έκανε κάτι επικίνδυνο και ιδίως οταν εμπλέκετε 2κυκλιστής στη μέση που λές και δεν ειναι άνθρωπος αυτό που οδηγάει αλλα φάντασμα που ήτε υπάρχει μπροστά του ήτε όχι το ίδιο και το αυτό, θα κάνει μια ΠΑΦ, και θα εξαφανιστει απο μπροστά του!!! ή ακόμα και αυτοι που εχω διαβάσει οτι κινούντε αντίθετα μέχρι και στην Αττική Οδό!!!! ή πάνε δίχως αύριο...ή έχουν τα φλάς και τους καθρέπτες για φιγούρα και δεν ξέρω κι εγω τι άλλο..........
    Για όλους αυτούς τι λέει ο νεος ΚΟΚ??? ΕΕΕ?
    CALCULATOR ISLAND

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
    Αλλα, τι ξεχασιαρης που ειμαι. Εκει που μενει ο Νικος, δεν φταινε ποτε οι αλλοι...
    Ακριβώς έτσι...

τα πιο πάνω που έγραψες είναι αυτονόητα για αυτές τις χώρες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σκέψου πως αν για κάποιο λόγω ξεχαστείς και τρέξεις λίγο παραπάνω, ή κάνεις οποιαδήποτε από τις παραβάσεις της πρώτης φώτο που φυσικά είναι πολύ σοβαρές και συχνά θανατηφόρες, θα χρειαστεί να δώσεις ένα ολόκληρο μισθό μήνα για ορισμένους! Τον ξετινάζεις! Αυτό μόνο.

σορυ αλλα δεν αυτοαναιρεισαι;

ειναι μεν θανατηφορες αλλα ειμαστε κ μεροκαματιαρηδες ανθρωποι;

ποιο ειναι τελικα το κοστος μιας ζωης; αν ειναι να πιασω κ μια δευτερη δουλεια να καθαρισω μερικους που δεν γουσταρω....

Δεν θα ηταν πιο απλο να προσεχουμε για να μην κανουμε μια παραβαση που θα μπορουσε να κοστισει μια ζωη; κ αν τελικα την κανουμε [την παρανομια οχι το ατυχημα φτου φτου] μηπως ενα αυστηρο προστιμο θα μας κανει την επομενη φορα να προσεχουμε διπλα;

sosTa? ..... paliaaaa :-)

τι σημαίνει ξεχαστείς?

ή οδηγάς ή όχι...

τι σημαίνει ξεχαστείς?

τι σημαίνει ξεχαστείς?

τι σημαίνει ξεχαστείς?

τι σημαίνει ξεχαστείς?

τι σημαίνει ξεχαστείς?

τι σημαίνει ξεχαστείς?

τι σημαίνει ξεχαστείς?

τι σημαίνει ξεχαστείς?

τι σημαίνει ξεχαστείς?

τι σημαίνει ξεχαστείς?

τι σημαίνει ξεχαστείς?

τι σημαίνει ξεχαστείς?

τι σημαίνει ξεχαστείς?

τι σημαίνει δε σε είδα?

τι σημαίνει συγνώμη που σε σκότωσα ή είχα την πρόθεση να σε σκοτώσω αλλά ξεχάστηκα?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ρε παιδιά αυτο δεν είναι κουφό ;;;

Οδήγηση χωρίς δίπλωμα 200? ;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	kok3.jpg 
Προβολές:	95 
Μέγεθος:	7,8 KB 
ID:	72003

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέος ΚοΚ!! ΩΧ.............
    από g.papalexis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 08:29
  2. "Νέος ΚΟΚ" ή μια τρύπα στο νερό!
    από Kizoku στο forum Off topic