Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: καταστροφη σήματος

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Φιλος εφαγε κληση στις 2 Ιανουαριου γιατι δεν ειχε κολλημενο το σημα. Το χειροτερο ειναι οτι του αφαιρεσανε και την πινακιδα. Το σημα και την αποδειξη τα ειχε μαζι του. Αλλα φταιει και αυτος. Ας το κολαγε επιτοπου, τι θα του κανανε ? Θα του αφαιρουσαν την πινακιδα με κολλημενο σημα ?
    Μια απ'τα ιδια και εγω.Το ειχα πανω μου και την αποδειξη και μου πηραν πινακιδα και προστιμο.

παιζει προστιμο αν δεν ειναι κολλημενο αλλα και για να μην στο φανε στο ειδοποιητηριο που σου ερχεται για να πας να το παρεις υπαρχρει σε αυτο το χαρτι επανω ο αριθμος της πινακιδας σου σε σημαδεμενα σημεια ευκολα να κοπουν ωστε να κολλησουν στη πισω μερια του σηματος ωστε πανω στο σημα να υπαρχει και ο αριθμος πινακιδας που ανηκει

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    1ον υπαρχει πρόστιμο εφόσον δεν το έχεις κολημένο..τυπικά πρέπει να το έχεις κολλημένο κ να έχεις και την απόδειξη μαζί (αλλά πρέπει να είναι πολύ κεφτές ο μπατσος για να σου ζητήσει απόδειξη εφόσον το έχεις κολλημένο)....

2ον αν κολλήσει δεν ξεκολλάει με βροχές κτλ...ούτε φυσικά μπορούν να στο κλέψουν....

3ον αν το κολλήσεις στην πινακίδα προσπαθώ να σκεφτώ ένα τρακάρισμα που να μπορεί να καταστρέψει το σήμα.. (εκτός αν καεί όλη η μηχανή)...
    Και εμένα μου το είχαν κλέψει παλιά πάντως..τώρα το πως..μακάρι να ήξερα..υπάρχουν διαλυτικά στο εμπόριο που μαλακώνει η κόλλα?έχουν θερμική όραση όπως ο ζούπερμαν?δεν ξέρω..πάντως το πήραν
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    kolas ena diafano aytokolito poli kala k meta to zestenis me sesouar
    trabas tin akri tou diafanou siga siga k prosektika k akolouthi olo to simataki
    oson afora to tzami: sesouar k vgalsimo se xrono dt me to nixi

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis1964
    kolas ena diafano aytokolito poli kala k meta to zestenis me sesouar
    trabas tin akri tou diafanou siga siga k prosektika k akolouthi olo to simataki
    oson afora to tzami: sesouar k vgalsimo se xrono dt me to nixi
    ευχαριστούμε...τέρμα ποια η αγορά σημάτων τελών κυκλοφορίας...ανακύκλωση από τους γύρω μας...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos75
    οποτε καλυτερα σε σημειο που να μην ξεκολα ευκολα...
    Και πιο είναι αυτό το σημείο στη μηχανή? Μέσα στη μπαγκαζιέρα?

Πάντως για το αυτοκίνητο έχει σαφείς οδηγίες που πρέπει να κολληθεί. Για τις μηχανές δε λέει κάτι....

Μέλος Το avatar του/της nasos75
    Μακαρι να ξερα πως το πηραν, την πρωτη ηταν στο συνταγμα και την δευτερη εδω στο σπιτι απο κατω.

Ειχε ερθει η αστυνομια του δημου να σηκωσει ενα παλιο αυτοκινητο που δεν ειχε σημα και τους πηρε χαμπαρι ο ιδιοκτητης. Στην κουβεντα που κανανε του λενε ρε φιλε δεν εχεις σημα ,πρεπει να το παρουμε και τους λεει : καλα αν ειναι μονο το σημα το προβλημα, θα κολησω ενα.

Και μετα απο κανα 2 μερες ειδα οτι ελειπε το δικο μου και ειχε αυτος και φαινοταν μαλιστα οτι ηταν ξεκολημενο απο καπου αλλου. Αλλα τι να πεις?

Να του σπασεις το μπαρμπριζ?
    Η αλλη μ@λ@κι@ ειναι οτι τα σηματα τα εχουν ολα σε ιδιο χρωμα οι παπαρες του υπουργειου. Χαθηκε ο κοσμος να βγαζουν αλλο για μοτο αλλο για αυτοκινητο?

Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΣΠΑ Το avatar του/της Tsakalaki
    Λοιπόν, επιεδή οι γνωμες είναι δοαφορετικές....εγώ δεν έβαλα ούτε το 04, ούτε το 05, ούτε το 06 το σήμα πάνω στο όχημα. το είχαμ μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα σε πλαστική θήκη κάτω από τη σέλα...είχα και την απόδειξη πληρωμής τελών....δεν μου είπαν τπτ....
    The golden light above you show me where you're from
    The magic in your eye bewitches all you gaze upon
    You stand upon your hill and behop all around you
    They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
    Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
    Aμμουλιανη, διακοπές 2007
    Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    Και μετα απο κανα 2 μερες ειδα οτι ελειπε το δικο μου και ειχε αυτος και φαινοταν μαλιστα οτι ηταν ξεκολημενο απο καπου αλλου. Αλλα τι να πεις?
    Να του σπασεις το μπαρμπριζ?

ma h apodixi pou exis exi to noumero tou simatos sigrine to noumero m afto pou exi o gitonas

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    3ον αν το κολλήσεις στην πινακίδα προσπαθώ να σκεφτώ ένα τρακάρισμα που να μπορεί να καταστρέψει το σήμα.. (εκτός αν καεί όλη η μηχανή)...
    Μπαααα...
    Στη πυρκαγια που ειχε ξασπασει προπερσι το καλοκαιρι στις Σπετσες ειχαμε βγει βολτα και πετυχαμε ενα παπι που το ειχαν αφησει στην ακρη του δρομου, διπλα στο δασος.
    Ειχε καει ολοκληρο ειχανε λιωσει τα πλαστικα η πινακιδα ειχε χασει το χρωμα της
    αλλα το σημα ηταν σα καινουργιο. Κυριολεκτικα.
    Λες και το'χε κολλησει καποιος αφου καηκε το παπι.
    Ηταν κολλημενο πανω στη πινακιδα.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Ποτέ δε το έχω κολλήσει.. με εκνευρίζει αφάνταστα!!! Το πληρώνω, να το βλέπω κιόλας; Εξάλλου, τι νόημα έχει η ζωή αν δεν είσαι έστω και τόσο δα.. παράνομος ..
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Η αποδειξη μετραει οτι εχεις πληρωσει......για τη μεταβιβαση αν πουλησεις σου τη ζηταν στην εφορια.Αν σε σταματησουν λες οτι το χες κολησει αλλα τρακαρες και αλλαξες φτερο και δεν εχεις αυτοκολλητο πια!! Απλα πραγματα

Σήμα στο αυτοκίνητο πάντα κολλημένο, είναι υποχρεοτικό. Αλλά δεν έχω αμάξι φυσικά. Μόνον μηχανή. Και το σήμα στη μηχανή είναι σίγουρα ευάλωτο αλλά πρέπει να το έχουμε κολλημένο κι αυτό. Πού? Δεν ξέρω διότι κι εγώ ακόμη δεν έχω κολλήσει σήμα του 05 του 06 και τώρα του 07.

Όταν με σταμάτησαν για έλεγχο ρουτίνας, αστυνομικοί και όχι τροχαίοι και μου ζήτησαν τα βασικά (άδεια, δίπλωμα), τους είπα με νόημα, τι? Μόνον αυτά?. Μου λένε, δηλαδή? Τους δείχνω ασφάλεια και τέλη κυκλοφορίας. Μου λένε, ναί αλλά δεν το έχεις κολλημένο? Και τους απαντάω, κι άμα μου το κλέψουν? Εσείς θα μου το βρείτε?.....

Είδαν όλα τα χαρτία σωστά, με ευχαρίστησαν τους χαιρέτησα και τέλος. Τι να σου κάνουν όταν πάντα έχεις τα πάντα και πάντα με κράνος και γάντια τουλάχιστον μέσα στην πόλη.

Όταν έχω πληρώσει γύρω στα 500ευρά για δίπλωμα μηχανής κι αυτοκινήτου, όταν έχω πληρώσει ένα κάρο λεφτά για να έχω νόμιμη μηχανή πληρώνοντας τα παράβολα και από εκεί και πέρα να υποχρεούμαι να πληρώνω τα τέλη κυκλοφορίας 38ευρά έστω, άρα οι ακριβώτερες κατηγορίες θα πρέπει να απαιτούν περισσότερο από εμένα και 200ευρά σχεδόν το χρόνο για ασφάλεια, είναι υποχρεομένοι να με προστατεύουν ανα πάσα στιγμή από τους "έξυπνους". Θα πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους σωστά κι όχι αγγαρεία μόνον δίπλωμα κι άδεια. Αλλιώς, αθροιστικά αν για τις μικρότερες περιτώσεις είναι αναποτελεσματικοί τότε για τις μεγαλύτερες τι θα είναι? Ακριβοδίκαιοι? Είναι υποχρεομένοι να κάνουν ελέγχους, αλλά κι εμείς είμαστε υποχρεομένοι, να είμαστε σωστοί απέναντί τους.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    λιγο εκτός θέματος και λίγο εντός...

αν αγοράσει καποιος καινούρια μηχανή πχ 2 μήνες πριν το καινούριο ετος πληρώνει το σημα και του 06 και του 07???

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    λιγο εκτός θέματος και λίγο εντός...

αν αγοράσει καποιος καινούρια μηχανή πχ 2 μήνες πριν το καινούριο ετος πληρώνει το σημα και του 06 και του 07???

Δυστυχώς ΝΑΙ...

ΚΛΕΦΤΕΣ
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η καταστροφη των βουνων
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 124
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 20:33
  2. Acs σημαίνει...καταστροφή
    από Alchimistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2005, 08:15
  3. Ολική καταστροφή
    από Dean στο forum Off topic