η απαντηση μου εχει ηδη δωθει στον div400.Αρχικά δημιουργήθηκε από HolyDiver
Φίλε trooper σωστό αυτό που λες, αλλά δεν αναφέρομαι σε καμιά "κακιά στιγμή". Το γεγονός οτί αρκετοί "οδηγοί" δεν βλεπουν τα σήματα δεν το θεωρώ κακιά στιγμή (φθηνή δικαιολογία) αλλά αποτέλεσμα της ανικανότητας τους να οδηγήσουν. Δυστυχώς υπάρχει μεγάλος αριθμός ανθρώπων που έπρεπε όχι απλά να κοπούν αλλά να κριθούν ακατάλληλοι για οδήγηση (να μην μπορούν να ξαναδώσουν). Και κανένα πρόστιμο μικρό ή μεγάλο δεν μας σώζει από αυτούς.
Και το πρόβλημα στην συγκεκριμένη κατηγορία παραβάσεων, είναι οτί η βεβαίωση τους γίνεται κατα 99%(ειδικά στοπ και τριγωνάκι) όταν έχει γίνει ατύχημα. Και εκέι είναι και το νόημα του post που έκανα, στη δυσκολία ελέγχου αυτών των παραβάσεων και όχι των μεγάλων προστίμων.
Πρόστιμα? Δεν χρειάζονται.
Προκάλεσες ατύχημα παραβιάζοντας στοπ? 5-εώς ισόβια αφαίρεση διπλώματος και αντιμετώπιση στα δικαστήρια ως ανθρωποκτονία (ή απόπειρα).
Παραβίασες κόκκινο αέρα πατέρα? "Καλά ακούσατε κύριε, δεν πληρώνετε τίποτα, φέρτε το διπλωματάκι σας για μια 5ετία να γουστάρετε. Α, και αν σας πιάσουμε να οδηγήτε ξανά πάρτε και ένα χρόνο δωρεάν διακοπές στη ψειρου.![]()
το θεμα λοιπον ετσι οπως εγω το βλεπω ειναι η διαφωνια μας στα προστημα.
και οως πολυ σωστα ειχε πει ο tai σε προηγουμενο θρεντακι...<<δλδ. εχουμε δεδομενο το δικαιωμα στη παρανομοια και απλα προσπαθουμε να βρουμε ποσο μικρη η μεγαλη θα ειναι η τιμωρια???>>
![]()
απο τη στιγμη που εμεις δε κανουμε τπτ για να αλλαξουμε...ας φοβομαστε τουλαχιστον!!!!!!!!!
ισως μακροπροθεσμα τα εγγονια μας να ειναι πιο συνηδητοποιημενοι ανθρωποι.
οσο για τα ατομα που δε θα επρεπε να οδηγουνε ειναι 1 αλλο κεφαλαιο αν και πιστευω οτι αν πεσουνε κεφαλια μια δυο φορες...απο μονοι τους θα αντιληφθουνε ο τι δε τους περνει να οδηγησουνε!!!!εγω δε βλεπω αλλη λυση...
![]()