Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
το ότι κάποιος οδηγεί δίτροχο δεν τον κάνει αυτόματα μοτοσυκλετιστή...
:a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
το ότι κάποιος οδηγεί δίτροχο δεν τον κάνει αυτόματα μοτοσυκλετιστή...
:a19:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Οταν ενας ανθρωπος κουβαλαει τη νοοτροπια "Αυτα συμβαινουν μονο στους αλλους", πραγματικα οτι και να τους πεις χανεις τα λογια σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
πολλοι σκεφονται με τη λογικη του φιλου του pavlaras.απλα βλεπουν τα πραγματα διαφορετικα.κ γω εχω προσπαθησει αλλα οι περισσοτεροι δν βαζουν μυαλο.
υπαρχουν ανθρωποι που νομιζουν οτι δν κανουν λαθος κ τα ξερουν ολα,κ δν ακουν αλλους.
Μια κουβεντα που ειχα διαβασει/ακουσει καποτε (δε θυμαμαι απο ποιον) ελεγε οτι αυτο που τελικα γινεται προσπαθεια να καταπολεμηθει στο δρομο, ειναι η ανθρωπινη ανοησια...![]()
wasting space via Architecture
ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ............
Θέλω νά πώ δυό λόγια γιά αύτό πού βλέπω καθημερινά στούς δρόμους...
Πρώτα άπό όλα πολύ σωστά έδωσε ό φίλος THEOD τό στίγμα ....
πολλών , μά πάρα πολλών ,πού κυκλοφορούν στούς δρόμους μέ δίτροχα.....
Μαζί μέ όλα αύτά αύτά θέλω νά προσθέσω καί τά έξής...
Προσωπικά μού δημιουργεί.......ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ......όχι τόσο ή παραβατική συμπεριφορά τών
όδηγών ...ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ......,γιατί καί γώ δέν είμαι άγγελούδι,...
ΑΛΛΑ..........
ή τρομερή άγνοια τού κινδύνου ή όποία πιστεύω ότι όφείλεται στήν τρομερή ..ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΤΟΥΣ.....!!!!!!!!!!
Δέν είναι δυνατόν νά βλέπω κοπελίτσες νά περνάνε σά τρελλές μέ τά σκουτεράκια τους
άνάμεσα άπό τά λεωφορεία,ή κάτι τύπους μέ καμπαρντίνες πού άνεμίζουν, καί τσάντα γιάπικη,
νά κάνουν σφήνες μέ χίλια, μέ κάτι πράμματα πού τά ΛΕΜΕ ΜΗΧΑΝΗ....!!!!!!!!
Κάποτε πρίν μερικά χρόνια έβλεπα πολύ συχνά καταγής στό δρόμο μέσα στήν πόλη
όλο κάτι varadero,
τώρα σχεδόν κάθε μέρα θά δώ σαβουρντισμένο καί ένα βεσποειδές....!!!!!!!!
Τό ξέρω ότι είναι πάρα πολλά,γιαυτό καί ή άναλογία...
Όπως έπίσης ξέρω ότι τά προτιμούν καί πολλοί ..ΑΣΧΕΤΟΙ....γιατί είναι ένα εύκολοδήγητο
έργαλείο,.......ΑΛΛΑ μέ
χείριστη όδική συμπεριφορά ,άρκετό γκάζι ,πού δέν τό άντιλαμβάνεσαι μέ τόν τρόπο
πού έπιταχύνει.......
Πολλές φορές κυκλοφορώ μέ ένα Γιαμάχα 125.....
Τό θεωρώ δημόσιο κίνδυνο γιά νέο καί άπειρο όδηγό πού δέν έχει τό μυαλό στή θέση του....!!!
Έχοντας καβαλλήσει πολλά σουπερσπόρτ καί καταλήγοντας έδώ καί 2 χρόνια σέ hayabusa,
μέ πολλές πτώσεις καί ένα τροχαίο πού άπό καθαρή τύχη είμαι έδώ μαζί σας, καί όχι
στό χώμα.............κυκλοφορώντας 35 χρόνια μέ μηχανάκια.....
θεωρώ πώς άν όλοι έμείς οί ...ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΙ......
ζούμε έπικίνδυνα.........
αύτή ή μερίδα πού καβαλλάει αύτά τά δίτροχα........,είναι μακάβριο θά τό πώ χριστουγεννιάτικα,
ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ......!!!!!!!!
Καί τό χειρότερο είναι πώς δέ τό γνωρίζει....
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
![]()
ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
BMW F 650 GS
Μενει στην περιοχη του Αγιου Δημητριου.
ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ BMW![]()
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ
Ειναι ψηλος 1.80 και λεπτος περιπου 60 κιλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από symvoulos
ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ.....
ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ BMW![]()
Γεννηθεις 1982.
Να προσεχεις γιατι δεν ελεγχει ποτε του και αν κανει ελεγχο συνηθως δεν υπολογιζει σωστα τις αποστασεις.
Καλο παιδι αλλα...
Λόγω των ημερών οι οικογενιακές συναντήσεις δίνουν και παίρνουν!
Ξέρετε τι ακούω όλες αυτές τις μέρες?
"Κι εσείς τα μηχανάκια που πάτε σαν τρελά στους δρόμους, και δεν σέβεστε τίποτα, κλπ."
Τι να τους πεις τώρα? Ότι αυτή είναι μια κατηγορία από οδηγούς και πως δεν είναι όλοι ίδιοι?
Να τους πεις ότι ανεξάρτητα από όλα αυτά αυτοί πρέπει να προσέχουν πώς πάνε στο δρόμο?
ΟΟΟΟΟΟχι! Σε βάζουν σε μια κατηγορία και τέρμα!
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Μ@λ@κ@ς οδηγός..μην φοβάσαι να το λες..καλό κάνει σε όλους μας..Καλή τύχη του εύχομαιΑρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Καλο παιδι αλλα...![]()
I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/